יא-בייבי!פרקים33-34

butbut

New member
כן את טובה בתור פסיכולוגיתXDD

אממ.. לפי דעתי, טל כן יודעת שהיא צריכה לעמוד ולהתמודד. אבל כואב לה לחשוב על זה שהיא צריכה "לפתח" מזה קשרים. אחרי הכול היא לא ממש בקטע של לעשות "קשרים" בלונדון, כי היא לא רוצה להרוס אותם ברגע שהיא תחזור לישראל. וגם היא סוחבת יותר מידי על הלב שלה. מרוב שהיא סוחבת היא לא יכולה להתמודד עם זה.

McGirl For Life

New member
את השנייה שאומרת לי את זה היום.... ><

בדרך כלל אומרים לי שאני צריכה ללכת לפסיכולוג ולא להיות פסיכולוגית...
תאמת אני רוצה להיות פסיכולוגית ולזבל לאנשים תשכל אני ממש טובה בזה!!! [אני דיי חפרנית ואין לי ממש מה לעשות ואני סוף סוף על המחשב אז אני אחפור לכולם בשכל כי אני מתוקה מתוקה
חיחיחי] ובקשר לפיק... טל תחזור לישראל מתישהו או שתישאר בלונדון לתמיד?? ואם היא תחזור כמה זמן היא תיהיה בלונדון??

butbut

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifעתידי../images/Emo9.gif

יהיה בהחלט שלב שההורים של טל יספרו לה שהשליחות של אבא שלה נגמרה בלונדון. באותו הזמן-אם אני לא טועה- היא תהיה בריב עם דני. אז השאלה "האם טל תחזור לישראל" תהיה בהחלט ה-מתח

yaelsee

New member
../images/Emo69.gif

לאאאאאאאאאאא!
טל ודני, ריב? לחזור לישראל? שליחות נגמרה? לאלאלאלאלא!

McGirl For Life

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מצדיקה הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא לא יכולה לחזור!!! היא לא יכולה לריב עם דני!!!! היא לא יכולה לריב עם דני כשהיא יודעת שהיא צריכה לחזור!!!!! השליחות לא יכולה להגמר!!!!!!!! לללללמממממההההה??!!!?!??!!??!?!?! היא צריכה להיות עם דני ולהשאר בלונדון ולעשות אברה קרדה כדי שהשליחות לא תגמר ולהפסיק להיות טיפשה ולהשלים עם דני!!!!!
ובשורה התחתונה: -זה לא קורה!!
לא ולא!!-

O0NoNi0O

New member
נמנמ, אבל הקטע הוא

שהיא יכולה להישאר לגור באגליה, היא כבר גדולה והיא התחילה את הלימודים שם. אלא אם כן היא רוצה להתגייס. מוחעחעחע. חח אני בעד לגייס את טל, זה מעצבן אותי שהיא עם דניXD

גרבע

New member
אוי לא XDDDDD

מה עבר עליה?! בטח הוא אמר לה להכניס את הראש שלה לתוך מיכל קקי או משהו XDDDD אוה גאד.

Yu vi

New member
@#%@#../images/Emo85.gif

מה הוא אמר לה לעשות!?!?!?!?
למרות שאין לי בעיה עם טל, היא עיצבנה אותי בפרק הזה!!
איך היא לא שמה לב?!?! שתפסיק כבר להתחמק !! L: ודאגי הזה XD כמה חוסר טקט!!!!!!!! XDDDDDDDD טיפש
עדיין לא הבנתי ממש את מה שקורה עם איימי-ליאו-רון
דנייייייייי
D: אני אוהבת את דני בסיפור הזה
אני מקווה שתשימי עוד פרק היום! הסוף מותח...
^_____^

butbut

New member
חחחח...למה עיצבנה../images/Emo35.gif

LOL XDDD.. אני אשים מחר. או שהיום בערב. נראה כבר. LOL =]]

Yu vi

New member
היא עיצבנה כי היא לא קופצת עליו כבר! XD../images/Emo85.gif

שתנשק אותו כבר...
ולמה כל הזמן רמזים?! ולמה להתחמק!?
אבל נסלח לה
^________^ *בתקווה שבפרקים הבאים היא תפצה, ויהיה לה משו עם דני
*

michalie XD

New member
יווו איזה פרקקק

"טל," אמר דני בשקט "למה את חייבת להיות כזאת?". "להיות איך?" שאלה טל והרימה אליו את מבטה. "כמו שאת. חמקמקה, תמימה, נוטה להתווכח ולעמוד על שלה" הסביר דני. טל חייכה ואמרה "תקשיב, זה שהתנשקתי עם החבר הכי טוב שלך, והתוכחתי עם כמה פמיניסטים, לא אומר שאני תמיד כזאת". "זה לא העניין, זו זכותך להתנשק עם דאגי" אמר דני בשקט. טל הביטה אליו ואמרה "אני לא כזאת בדרך כלל, לוקח לי זמן להתרגל לאנשים". "אני רואה" אמר דני במהירות
פה אני גם שאלתי את אותה השאלה למה היא תמיד חייבת להיות כל כך חמקמקה?! היא כל הזמן שומרת בפנים את מה שהיא מרגישה שלפחות תגיד את זה!!! ככה היא תרגיש יותר טוב למה היא לא קולטת שבזמן שהיא שומרת הכל בבטן אז נהיה לה יותר ויותר רע?! היא צריכה קצת יותר להיות פתוחה ולבטא את איך שהיא מרגישה! טוב, את הבאת את זה על עצמך," אמר דני "בואי נתחיל בזה שאמרתי לך שזה לא משנה לי שהתנשקת עם החבר הכי טוב שלי". איימי שמה את ידה על פיה, הביטה על טל בריכוז. טל החזיקה את לשונה בתוך פיה, ושמרה על איפוק. היא פתחה את פיה ואמרה "זה לא עצבן אותי". "שלושה פעמים" אמר דאגי בשקט ופלט חיוך מבין שפתיו הדקיקות. "שקט!" קראה איימי בשנייה, ונתנה דחיפה קטנה לדאגי. "מה זאת אומרת?" שאל דני במהירות ופתח את עיניו הכחולות. טל נשכה את שפתה ואמרה "כן, הוא צודק". "צודק?" שאל דני "אני דורש הסבר!". דאגי חייך ואמר "אני יספק לך בחינם, אחי. פעם ראשונה הייתה כשהייתי שיכור, לפני שבאת נישקת אותה, נשיקה ארוכה מאוד-מאוד. אחר כך כשהיית קשור, או משהו כזה, התנשקנו לפנייך". דבריו של דאגי גרמו לטל להאדים, היא הביטה אל עבר נעלה ולא העיזה להרים את פניה אל דני. "אחר כך בבית שלך," המשיך דאגי. "אוי לא" אמרה טל בתוך ראשה ונשכה את שפתה היא הרימה את פניה אל עבר דאגי, וחיכתה שישתוק. "אוי" אמרה איימי בשקט, ונתנה לעצמה מכה על המצח. דני נראה המו מעט, ומיד התעשת. הוא סימן לדאגי שימשיך, והביט אל עבר איימי. "ישבנו על הספה, וכשחשבנו שאתה צריך לבוא. אז מיד יצאנו. זאת הייתה נשיקה מטורפת, אף בחורה שהייתי איתה בחיים לא נישקה אותי בצורה שכזאת" אמר דאגי ונשך את שפתו התחתונה.
דאגי הוא חסר טאקטטטט!!!!! לפעמים הוא לא יודע לסתום את הפה שלו כשצריך! אגב, אם את כבר הולכת לכיוון. רק שתדעי שבראד שאל לגבייך" אמר רון בשקט. "איזה בראד?" שאלה טל בהיסח דעת כאשר התרוממה יחד עם חפציה, ועזרה גם לרון להתרומם. "הספורטאי הרקדן ההוא, הוא שאל לגבייך" אמר רון במהירות. טל הביטה בפניו ושאלה "מה הוא שאל?". "הוא שאל," אמר רון ועיוות את פניו וקולו " "איפה טל אביב?". ואז עניתי לו," אמר רון והחזיר את קולו לקדמותו "עוד לא הגיע". ואז הוא הביט אל עבר החלון ואמר "תמסור לה שחיפשתי אותה בבקשה, אתה תזכור?". אמרתי לו שכן, והנה אני עושה את זה" אמר רון בשקט.
תגידי... בראד נדלק עליה? ובוט?! כבר אמרתי שהתאהבתי בסיפור?
אני חולה/מטורפת/מאוהבת/מתה(וכו') על הסיפור הזהההההה

butbut

New member
חחחחח../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo9.gif

חחח כי היא פוחדת. היא לא מהינה את זה..כי יש לה יותר מידי בבטן. היא פוחדת שאם היא תספר את הכול, זה יפחיד את מי שהיא מספרת לו. ובגלל זה היא עושה את זה "בקטנה" בכול פעם.
אכן ><"
כן, בראד נדלק עליה, כי טל עדין לא סיפרה "לנו" כביכול מה קרה לה איתו במשך כול הזמן כי כן קרה.
טנקס בובה

yaelsee

New member
אההההההההה עכשיו הבנתי!

נכון בספוילר ששמת שטל אמרה לדני שהיא אוהבת אותו [סוף סוף!] ודני הקוקי
אמר לה שהוא כתב עליה שירים, ולא הפסיק לחשוב עליה גם כשהיה לה את הקשר הקצר עם ההוא מהקולג' קיצר, זה בראד?

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifחייבת לדעת מה קרה שם!!!

אני כבר מחכה לפרק הבא!!!! אני לא חושבת שזה היה רעיון טוב כל כך לספר על השלוש פעם שדאגי וטל התנשקו.. * ולמה הם לא יכולים לסיים שיחה אחת עד הסוף? חחח זה עינויים כמו תמיד

butbut

New member
חחח לא רעיון טוב../images/Emo35.gif...מישהו היה צריך לספר על

זה לדאגי לפני שהוא פתח את הפה שלוXDD LOL

למעלה