יא-בייבי! פרקים35-36

../images/Emo220.gifמשהו ממש לא מובן לי..

הצלקת היא עוד מהלילה הזה, הרי זה המשך של הלילה אחרי שטל כמעט נאנסה,ואחרי שהוא הראה לה אותה היא עוד ממש כאבה לו.. בעצם הבנתי... אבל מתי הוא הספיק לעשות ספורט אם רק בערב אמרו לו את זהז?1

butbut

New member
../images/Emo26.gifכנסי../images/Emo9.gif

נכון מאוד. הכול קרה באותו הלילה. תיראי כשאני כתבתי את זה התכוונתי לזה שטל כבר אמרה לו מזמן שהוא שמן, והוא הראה לה את |הדג|Aכול הבטן + החזה רק עכשיו אחרי השחייה. וכשהם היו במרפסת הוא הראה לה רק את הצלקת, והיא ממש ליד הגומי של הבוקסר שלו. כלומר שהוא לא הרים הכול בכדי שהיא תראה את שאר הבטן, כנ"ל שומנים. בכול אופן-מקריאה שנייה אפשר להסיק שהיא פשוט הייתה צינית. XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||[6] ../images/Emo126.gif

Can U Feel The Love Tonight : http://www.youtube.com/watch?v=g784K3FYQTk
Whitney Houston - I Will Always Love You [מומלץ!! מדהים!!!
||!]: http://www.youtube.com/watch?v=VUoEil40qZA&feature=related ****************************************************************************************************************** "גם עם העניין של הצלקת שלך עבדת עלי, סביב העניין בכול אופן. אתה זוכר?" היא שאלה וישבה בצמוד אליו. "את סולחת לי? אני מבטיח לא לעבוד עלייך שוב, בחיים" אמר דני והרים את ידו בכדי לכרוך אותה סביב כתפיה הצנומות של טל. היא משכה את זרועו בפתאומיות בעצמה, ועקפה את גופה בעזרתן. "זה אומר כן?" שאל דני ופלט צחוק. "זה יכול להיות, אם תגיד עכשיו את הדבר הנכון" אמרה טל בשקט ושילבה את אצבעותיה באצבעותיו. "זה כול כך רומנטי" פלט דני בטון נשי לגמרי. טל פרצה בצחוק ואמרה "די, אתה היצור הכי לא רומנטי שקיים דני ג'ונס. הגיע הזמן שתעבור קצת שיעורים אצל דאגי, או הארי. שניהם מספיק רומנטיים בשבילי". "אני לא רומנטי?" התפרץ דני "אני נראה לך לא רומנטי? אני הבן-אדם הכי רומנטי שקיים בעולם הזה!". "כן?" שאלה טל בהתגרות, "תגיד עכשיו את הדבר הנכון, אני בטוחה שאתה יודע מהו" היא הוסיפה. "אני רוצה לדעת משהו, שאני בטוח שגם את רוצה לדעת" לחש דני בשקט. "למה אתה מתכוון?" שאהל פתאום טל ברצינות והעבירה את מבטה מעינו השמאלית אל הימינית. "את מאמינה בי, שאני יעשה את הדבר הנכון?" הוא שאל. טל הרימה את ידה ונגעה בלחיו. "אני מנסה להתחמק מזה כבר כמה זמן, זמן כול כך רב. איך אתה יכול לבקש ממני לעצור עכשיו?" היא פלטה והתקדמה אליו. דני ניער את פניו ואמר בטון גברי למדי "אני רק רוצה לבדוק, אני חייב לדעת. את לא יכולה להמשיך להטריף אותי ככה". "ואם אנחנו עושים טעות?" שאלה טל "ואם אנחנו לא צריכים לבדוק?...ואם אני אוהבת את—" "דאגי?" שאל דני בשקט וקירב את פניו אל פניה. טל בלעה את רוקה ואמרה בלחש "כן...אני כבר לא יודעת". "תסתכלי עלי, ותאמרי לי אם אני יכול להמשיך. אבל את חייבת לומר לי רק את האמת" ציווה עליה דני בשקט. "אני רוצה לבדוק גם, אתה יודע שכן...אבל אני יותר מידי מבולבלת" אמרה טל והעיפה מספר תלתלים שנדבקו אל פניו. "תהיי הגיונית טל, פעם אחת בחייך תעשי דברים למען עצמך, מבלי לפחד. תהיי בטוחה בעצמך... רק לפעם אחת!" תבע דני ומשך אותה אליו בעדינות. טל לא התנגדה לו היא הביטה אליו וישבה על ברכיה צמודה אליו. היא הביטה אל פניו התפוחות וראתה את מבטו שנשקף מעיניו הגדולות. המבט שלו היה עמוק שהציף אותה מכול עבר. היא שילבה את ידיה בידיו בחוזקה, עוד יותר ממה שהם היו כבר ואמרה " אני צריכה לברר, לקחת סיכונים, לעשות דברים למען עצמי. אבל אני לא מבינה כלום". "בדיוק" אמר דני ואחז בפניה בידו המשוחררת. בשנייה החזיק הוא את אצבעותיה בחום. "אתה אוהב אותי דני?" היא שאלה בפתאומיות וגרמה לעיניו להיפתח לרווחה. "את אוהבת אותי טל?" שאל דני כנגדה. הוא קירב את שפתיו אל שפתיה וחיכה לתשובתה. אבל טל היססה, היא החליטה שאם לו יש את הזכות לא לענות, גם לה יש את הזכות. היא לא ידעה אם הוא אוהב אותה, או שבכלל...האם היא אוהבת אותו? היא חייכה אליו ואמרה "הרגע הזה חוזר על עצמו, בכול פעם שזה קורה לי עם מישהו שהוא לא אתה קורה משהו רע, במה זה יהיה שונה עכשיו?". "טל, מה את מרגישה אלי? תחשבי על השאלה הזאת ותדעי את כול התשובות" אמר דני. טל קירבה את שפתיה אל שפתיו עוד יותר ולחשה "כואב לי, באזור הלב". "את יודעת למה זה קורה?" שאל דני והביט אל תוך עיניה. מבטיהם הצטלבו וגרמו לליבה של טל לנתר באוויר. היא ציוותה עליו להפסיק, אך אין דבר יותר אמיתי מן הלב. לא סתם אמרו לה איימי, דאגי, דני, ליאו, רון ואליס ללכת אחר צו ליבה. "לא," לחשה טל "זה באמת כואב".
יש המשך~~>

m i c k e y 15

New member
*באמצע הקריאה מתפללת*

דני ניער את פניו ואמר בטון גברי למדי "אני רק רוצה לבדוק, אני חייב לדעת. את לא יכולה להמשיך להטריף אותי ככה". "ואם אנחנו עושים טעות?" שאלה טל "ואם אנחנו לא צריכים לבדוק?...ואם אני אוהבת את—" "דאגי?" שאל דני בשקט וקירב את פניו אל פניה. טל בלעה את רוקה ואמרה בלחש "כן...אני כבר לא יודעת". "תסתכלי עלי, ותאמרי לי אם אני יכול להמשיך. אבל את חייבת לומר לי רק את האמת" ציווה עליה דני בשקט. "אני רוצה לבדוק גם, אתה יודע שכן...אבל אני יותר מידי מבולבלת" אמרה טל והעיפה מספר תלתלים שנדבקו אל פניו. "תהיי הגיונית טל, פעם אחת בחייך תעשי דברים למען עצמך, מבלי לפחד. תהיי בטוחה בעצמך... רק לפעם אחת!" תבע דני ומשך אותה אליו בעדינות. לא לא לא לא לא לא לזה לא קורה זה לא קורה זה לא קורה
אומג אומג אומג אומג אני כולי בהתרגשות לראות מה יקרה!!! *שניה שניה שניה*
"אתה אוהב אותי דני?" היא שאלה בפתאומיות וגרמה לעיניו להיפתח לרווחה. "את אוהבת אותי טל?" שאל דני כנגדה. לא לא לא לא לא לא לאאאאאאא
"טל קירבה את שפתיה אל שפתיו עוד יותר ולחשה "כואב לי, באזור הלב".. עוד מעט יכאב לך במקום אחר!!!!!!!!!
די אני כל כך רגשנית, למה זה קורה לי...

yaelsee

New member
הוווו ../images/Emo99.gif

*שיהיו ביחד! שיהיו ביחד!* אוף, אני כבר יודעת שהם לא

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||| [7../images/Emo70.gifאחרון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif]../images/Emo126.gif

"את משקרת לעצמך, ולי... וגם אני נאלץ לשקר בגללך" אמר דני.[ שפתותיהם התחככו אלו באלו, ונשימותיהם התערבלו זה בזה. טל הביטה אל תוך אגמי עיניו של דני ולחשה כאשר שפתיה נוגעות, לא-נוגעות בכריות שפתיו הרכות. "אני כול כך פוחדת, אבל אני רוצה לקחת את הסיכון, אני חושבת..." דני חייך חיוך מתוק ואמר "עדין לא הבנתי, אבל העיקר שמשהו הצליח להתרחש בתוכך". "אני," אמרה טל בשקט "למעשה, אני באמת מרגישה ש—" לפני שהיא הספיקה להשלים את המשפט, וכבר המשיכו שפתיו של דני להתהדק אל שפתיה. היא התכוונה לעשות את הצעד הבא מבלי לחשוב, על אף שלא הייתה בטוחה לגבי כלום. לא לגבי אהבתו של דני, ולא לגבי אהבתה שלה עצמה. היא עצמה את עיניה בחוזקה בעורפו ואמרה לעצמה "הנה זה בא". ************************************************************************************************
אוו.... יש למישהיא תענות מענות נגד טל אביב
LOL היא שיחקה אותה ובגדול
...האם היא..תתנשק עם.......
טוב אני לא אגלה לכן. תעברו לפרק הבא-הוא פרק קצרצר
בוט.

m i c k e y 15

New member
אני-יהרוג אותהההההההההההההההה

רצח,מוות,מיתה,הריגה, תליה!!!
עזבו כל הפרק הזה גרם לי לתהפוכות...... בוט אני מבינה שאת רוצה להרוג אותי אה? סבבה
זכרי

butbut

New member
חחחחחחחחחחחח...כן כן כן אני רוצה להרוג אותך|!

מה-זה-ההודעות-נאצה-האלו???????????\ XDDDDDD

m i c k e y 15

New member
התכוונת זה כל כך מחליא! XDDD

איך דני יכול להתנשק איתההההה סלחו לי...אני באובר התרגשות בפרקים האלה!!

../images/Emo220.gifאוקי,טל את משוגעת..

את משחקת בשני אנשים במקביל,זה מגעיל.. הלב כואב,ידוע.. דני אתה זבל,לא עובדים על אנשים,בטח שלא על מוות!!

black rock star

New member
3$?^#@$~*@?#$*@!../images/Emo103.gif

לללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא $%&*#@)$!#@($^#@$*#@$)(#@($_#4 3$#@*$%(#@$#@}

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifפרק 36 חלק | ../images/Emo126.gif

one in a million : http://www.youtube.com/watch?v=BWtkl-knylE
השיר הזה להורדה[Miley Cyrus - One In A Million]: http://www.sendspace.com/file/glxnj5
בוט. ****************************************************************************************************************** אך באותה השנייה איבד דני את שיווי משקלו ונפל אל מעמקיה הצלולים של הבריכה. "דני!" היא קראה בהפתעה ופרצה בצחוק מתגלגל כאשר יצא ראשו שלך דני מעל פני המים. הוא חייך אליה חיוך חסר תקדים ופלט "לעזאזל! הכול קורה לנו, תמיד יהיה מישהו או משהו שיפריד בנינו טל". "מישהו... או משהו אוהבים להפריד בנינו" אמרב טל ופלטה צחוק. "אולי זה סימן" אמר דני בליווי מבטא מודגש וכעסני במיוחד. "כנראה שאנחנו לא צריכים לעשות את זה היום דני, אולי אף פעם. מי יודע" העירה טל. היא שלחה את ידה לפניו ואמרה "קדימה שמנמן הגיע הזמן לעלות". "לפני שאני יעל את תיפלי אל תוך המים, את שוקלת כמו נוצה. לא כדאי לך למשוך אותי" אמר דני. "אם ככה אני אחכה לך על שפת הבריכה, שם" אמרה טל והצביע אל עבר שפת הבריכה מן הגדה הנגדית. הסף במקום הזה היה נמוך יותר, והעלייה הייתה יכולה להיות הרבה יותר קלה בשביל דני. "אין בעיה" אישר דני והביט עליה כאשר היא נעמדה ועשתה את הסיבוב בכדי להגיע אל הגדה השנייה. הוא שחה בשנייה אל הצד השני כאשר הגיע הוא לשם. "אני עולה" הוא הודיע והביט אליה. היא חייכה ושאלה "רוצה עזרה בכול זאת?", אך דני כבר הספיק לעלות.ץ הוא נעמד על ידה, נוטף מים, וחיבק את עצמו בשובבות. "חבל שאין כאן מגבות" הוא אמר בשקט. טל חייכה ואמרה "אני אחבק אותך אם אתה רוצה להתייבש". היא פתחה את ידיה וסימנה לו להזדחל אל בין זרועותיה ולכרוך את זרועותיו סביבה. דני צחק צחוק זעיר ואמר "הנה זה בא, גל הצונאמי בסגנון של דני ג'ונס. את תתחרטי עליו. את הולכת להתרטב עד לשד-עצמותייך". "בסדר" הסכימה טל. דני התקרב אליה, הרים את ידיו וכרך אותם סביבה. היא פרצה בצחוק ואמרה "אתה באמת קר, זה אומר שאנחנו, שנינו, צריכים להתלבש וללכת מכאן". דני צחק ואמר "את פשוט לא יכולה לתאר לעצמך מה שאת גורמת לי ברגע שאנחנו נפרדים, ערב גדוש באירועים כמו זה עוד לא היה לי. מוזר, את לא חושבת?" טל חייכה ואמרה "בטח שכן היה, כמעט בכול הערבים שלנו ג'ונס, כשדאגי היה שיכור, כשישנתי אצלכם באכסניה. ועוד רבים אחרים". "בחיי, קורה לי משהו. כאילו שאני מרגיש שכול הזיכרונות שלי עולים בי. דרך אגב, הסטירה שסטרת לי היום, הפקת ממנה הנאה?" שאל דני בשובבות והתנתק ממנה. "כן, זה היה סוג של כייף" פלטה טל. "זה מוזר טל, רק לפני שנייה עוד עמדנו להתנשק" לחש לה דני והרים כצוות שיער שנדבקו אל מצחה שלה מן המים שלו. "אני לא יודעת אם אתה אוהב אותי, או אם אני אוהבת אותך. אני רוצה שלא ניפרד, כי עכשיו זה הפחד הכי עצום שלי. הייתי צריכה להמשיך למונע מעצמי להגיע אל הרגע הזה, אתה רואה מה קורה... אנחנו משתגעים, אני לא רוצה להפריע לך קריירה ובחיים האישיים שלך. אני אוהבת את מקפליי, ואם תתחיל להזניח, ולהיות מבולבל בהופעות...אני לא אסלח לעצמי על ייסורי המצפון" אמרה טל בשקט. דני פלט אנחה וחייך אליה, "את חושבת על הכול, אה? תיראי אותי, אני בסך הכול מישהו שיודע לשיר ולהחזיק גיטרה, אני גם נראה לא רע, ויש לי גוף מושך. את כול הילדות שלי העברתי בנגינה ובהקמת להקות. היום אני מפורסם, ועושה כסף מן המנגינות האלו. אני לא רוצה להרגיש כמו מפורסם, אפילו שאני אוהב את זה". "לפעמים ההצלחה צליחה לעלות לך לראש דני" אמרה טל בתוכחה.
יש המשך~~>

m i c k e y 15

New member
יש-אלוהיםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo197.gif

זה מוזר טל, רק לפני שנייה עוד עמדנו להתנשק" לחש לה דני והרים כצוות שיער שנדבקו אל מצחה שלה מן המים שלו. - וטוב מאוד שזה לא קרה!!

למעלה