../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif
דני חייך ואמר "אני יודע, אבל זה נובע מן התרגשות העצמה שעצורה בי, לא יותר מכך". "תשיר לי" ביקשה טל לפתע ובחנה את פניו בעיון. "עכשיו?" שאל דני ופתח את עיניו הכחולות לרווחה. "כן, בבקשה. אחרי כול הערב הזה...וגם ככה לא ייצא לי להיות הרבה זמן בהופעות שלכם" אמרה טל בהתגרות. "אבל הגיטרה, אין לי כאן גיטרה וזה הכי חשוב" אמר דני. "לא, בבקשה תשיר. לא צריך גיטרה" מחתה טל. דני צחק ומאר "את יודעת מה? בסדר, רק תבחרי שיר". "הייתי רוצה שתשיר לי שיר שמח, אבל אני לא מרגישה עכשיו שמחה במיוחד" אמרה טל בשקט. "יש לנו גם שירים לא-שמחים, את יודעת" אמר דני בעוקצנות. "כן, כן" אמרה טל שלא שמה לב לעוקצנות שבדבריו, "תשיר לי את I'll Be Ok". "דווקא את השיר הזה?" שאל דני בתמיהה. "מה רע בשיר הזה?" שאלה טל והלכה אל עבר בגדיה מבלי לחכות לתשובתו. "אתה מוכן להסתובב לרגע, ולשיר תוך כדי?" היא שאלה והיבטה על פרצופו ההמום. הוא פלט צחוק משוחרר ואמר "כן, אין בעיה". "תודה" אמרה טל וחיתכה שהוא יסתובב. "ובינתיים תשיר לי" היא אמרה והביטה על גבו הגברי. "בסדר, בסדר" אמר דני ופצח בשירה בשנייה. טל השילה מעליה את המכנס הזעיר ולבשה את מכנסי הג'ינס הארוכים שלה. דני לא פסק מלשיר, הוא התגרה בה מידי פעם בכך שניסה להסתובב, אך לא באמת עשה זאת. הקול שלו הדהד ברחבי חלל המקום והיה נשמע חזק וברור. היא אהבה לשמוע אותו כך, שר רק למענה. בפזמון היא צחקה והצטרפה אליו בתור קול רגע. היא סיימה להתלבש ונעמדה מאחוריו. היא חיבקה אותו, וכאשר הוא הסתובב היא עזבה אותו מיד. "סיימת?" הוא שאל ופרץ בצחוק. "ברור" אמרה טל. "עכשיו התור שלי להתלבש, ואת צריכה להסתובב" אמר דני ונעמד משמאלה. "אוקי" השיבה טל. "וזה גם תורך לשיר לי" אמר דני בשקט. "אני אזייף" קראה טל ופלטה צחוק מבין שפתיה. דני צחק והשיב "גם אני זייפתי, אז מה?". "כי," אמרה טל והביטה אל עבר העלים שהיו ממוקמים מול פניה. "אתה שר הרבה שנים, ואתה טוב בזה... ואם דאגי ייכנס פתאום? או איימי?... לא אני לא יכולה לעשות את זה. אתה כבר מאומן בזה, זאת הקריירה שלך, זה החיים שלך. אני רק מתחילה, הקול שלי עוד קטן וזעיר. תתאר לך אותי שרה...על במה, דני זה מצחיק, זה סיוט! המיקרופונים בבית שלך," היא לקחה עוד אוויר לנשימה והמשיכה " כנראה מעוותים את הקול שלי ממש טוב. כי העובדה שהקול שלי נשמע ממש טוב כשאני שרה אצלך קצת מלחיצה. אני ממש אוהבת לשיר, אני גם די טובה בזה, עכשיו כשאני חושבת על זה, אתה אמרת לי בעצמך שזה נשמע טוב... אני כבר לא נושמת" טל פלטה מילים כמו מכונה חסרת-מעצורים. היא לא חשבה על המילים או המשמעות שלהם, שיצאו מפיה. היא סטרה את עצמה מספר פעמים, וגרמה לעצמה להראות את שני ה-"טלים" שקיימים בתוכה. האחד, הפחד. והשני, הגאווה. דני פלט צחוק ואמר "בזמן שאת החלטת אם לשיר או-לא, אני סיימתי להחליף בגדים". "אוה," פלטה טל וחייכה לעברו. אני רוצה לצאת מכאן" היא אמרה לפתע ונגעה בקירות. "גם אני" אמר דני בשקט. "אני חושבת שכדאי שננסה לפרוץ, אתה לא חושב? אני חושבת שסיימנו את 'עבודתנו' כאן. ובטח שלמסיבה אתם כבר לא תחזרו, אה?" היא שאלה במהירות. "כן," הסכים דני "אנחנו נחזיר אתכן הביתה, ואחר כך בטח נחזור אל הדירה שלי, כי דאגי אוהב לישון שם. אני מקווה שהכול יסתדר עם ההורים שלך, עדיף לך שהם ישמעו את זה ממך מאשר על-הבוקר מן העיתונים". "אני מקווה שהם לא דואגים, השארתי לאבא שלי מקודם הודעה, כשיצאתי ביחד עם איימי, לפני...די הרבה זמן" סיכמה טל בשקט. "את יכולה להאשים אותי, אם את רוצה שאני אדבר עם אבא שלך אני מוכן" אמר דני. "לא כדאי לך, לא במקרה הזה בכול אופן" אמרה טל ופרצה בצחוק. דני חייך ושאל "איך הם קיבלו את זה שאת מתראה איתנו הרבה?". "נפלא ממש," אמרה טל בציניות "קיבלתי המוני הרצאות על אמצעי מניעה וכדומה, בעיקר על כמה 'כללי ברזל' שבטח שברתי מזמן". "כמו לא לחזור בשעה 3 לפנות בוקר?" שאל דני בבידור. "בדיוק" אמרה טל. "כלל ראשון נשבר" אמר דני ופרץ בצחוק. "לא נורא," אמרה טל "הם יבינו, בסך הכול". "אני מתגעגע אל הזמן שהייתי חי תחת הכללים של אמא שלי. בדרך כלל הייתי מפיר אותם וחוטף כהוגן אחר כך, אבל שרדתי" אמר דני בגאווה. "ותראה מה יצא ממך" העירה טל בציניות. "ילד לתפארת!" מחה דני. טל חייכה ואמרה "על זה אני בהחלט לא יכולה לחלוק". "למדת את האופי הבריטי מהר מאוד, אה? הציניות זורמת בעורקייך" שיבח אותה דני וחייך לעברה.
יש המשך~~>