יא-בייבי! פרקים35-36

גרבע

New member
רגע רגע רגע!

מה זאת אמרת" אוף, איימי. תפסיקי כבר! אין בנינו כלום, ולא יהיה בנינו כלום. מעולם לא היינו מיועדים להיות ביחד, וחוץ מזה...סיפרתי לך על מה שבראד אמר לי היום?" שאלה טל. "לא, אמרה אימי בשמץ של אכזבה "אבל אני אשמח לשמוע". טל החלה לספר לה את כול מהלך התקרית שלה עם בראד. הוא חיפש אותה כבר זמן רב, ופגש אותה באותו היום של המסיבה של הסינגל והדיסק של מקפליי. ולפני שפגשה היא את המורה שלה לספרות. איימי נפעמה לשמוע את כול הדברים שהיא הספיקה לומר לו, ואת כול חילופי הבדיחות בניהם." תמותי! אז אז אז עכשיו היא גם מסמפטת את בראד?! אוה מוות. מענין מה רשמו בעיתון O: בטח שהוא הטריד אותה

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||| ../images/Emo126.gif

Bring Me To Life - Evanescence : http://www.youtube.com/watch?v=_TILCIRspO0
t.A.T.u - All The Things She Said : http://www.youtube.com/watch?v=muJaDZA-_Bk
Kelly Clarkson-Because Of You : http://www.youtube.com/watch?v=iLi0yBmPe0k&feature=related ********************************************************************************************************* "הם רשמו שקוראים לך 'תלתלים', ולא הזכירו את שם המשפחה שלך. שם מוזר 'תלתלים', אה?" שאל רון בבדיחות. "כן, בעיקר שזה סוג של שיער בעברית" אמרה טל וחייכה לעצמה. "אני רוצה להיות נוכח בבית דין ביום של התביעה, אני חייב לראות את זה" אמר רון. "אין בעיה, גם איימי תבוא לשם" אמרה טל. "אוקי, טל...אני שומע שאת עסוקה. תתקשרי אלי כשאת עומדת מחוץ לדלת, כי אני לבטח אשמע מוזיקה בווליום די גבוה. אני נסה לבדוק אם חתולים יכולים להיות חרשים" אמר רון ברצינות. טל פלטה צחוק ואמרה "או שאתה תהיה חירש לפניו. זה כמו הבדיקה ההיא שבדקת אם הגללים של החתול שלך משתנים לפי החיה שאתה מראה לו לפני האוכל". "זה לא באמת משתנה, הוא סתם אוהב לגוון" אמר רון. טל חיכה ואמרה "אם אתה אומר, אתה הוא זה שלומד זואולוגיה-תיאולוגיה מוגברת". "זה לא בדיוק זואולוגיה-תיאולוגיה טל, אבל טוב...עצם זה שגרמתי לך לומר את המילים הללו...אה-אה ניצחתי בהתערבות!" קרא רון בשמחה. "טוב, בסדר! אני אביא לך במבה היום. אל תחשוב שזה הסוף, ההתערבות מתחילה מעכשיו מדש" אמרה טל. "אין בעיה" אמר רון במבטא מודגש. "אז, נתראה" סיכמה טל. "נתראה בהחלט" אמר רון. "ביי" אמרה טל. "ביי" השיב רון וניתק. טל הכניסה את המכשיר את תיקה ואמרה בתוך ראשה "הגיע העת לעשות מעשים טובים". היא הביטה את עבר עגלת הילדים שחלפה במהירות על ידה והחלה לחשוב האם גם לה אי-פעם יהיו ילדים משלה? ומיד היא ניעה את ראשה מן המחשבות וציוותה על עצמה להתמקד בדברים יותר חשובים. כמו לימודים, והעזרה שלה לשרלוט. חוץ מזה, דבר לא היה אמור להסיח את דעתה יותר מן הפרופורציות הרגילות. טל הלכה אל עבר דלת חדרה של שרלוט, ונפעמה לגלות על גבה פתק. "המטופלת עברה בזה הרגע, תודה לכול הצוות שהיה נפלא. דברים הולכים דברים באים, אך בחיים איננו שולטים. בתודה, דוקטור לנטון". טל הביתה על הפתק וקראה אותו מספר פעמים. היא לא יכלה להאמין ששרלוט כבר אינה, שהיא עזבה את העולם מבלי להגשים את החלום שלה. מבלי שטל תספיק להיפרד ממנה ולומר לה שהיא למדה ממנה המון, ושהיא מצטערת שהיא צריכה ללכת כך. דמעותיה של טל החלו לבצבץ אחת אחרי השנייה, היא דפקה על הדלת בשקט ואמרה "זו בוודאי טעות, שמישהו יאמר לי ששרלוט עודנה חיה". "ילדונת, מה מעשייך פה?" שאלה אחות חביבה אחת. היא הביטה אל עבר טל ואמרה "את מתכוונת אל הילד האיום שהיה כאן עליו את צועקת? הוא נפתר הבוקר". טל פתח את עיניה ואמרה "זו הייתה ילדה!, ואיך היא מתה...במה היא הייתה חולה?". טל החליטה לשאול את האחות שאלות שיוכלו לומר לה כי אולי יש כאן טעות, אולי בכול זאת זוהי איננה שרלוט שנפתרה הבוקר. למרות שזהו אכן חדרה, חדרה שהיה רק שלה. היא לא חלקה אותו עם אף אחד, חוץ מעם עצמה. "סרטן, אני מאוד מצטערת" אמרה האחות בשקט. עיניה של טל הוצפו מחדש, הדמעות שלה החלו לרדת בזו אחר זו. היא אירחה את המועד היא פספסה את שרלוט. כעת היא איננה, היא לא תוכל לצחוק עוד, לדבר איתה, לומר לה עד כמה שהיא מסוגל להיות צינית ובו בזמן גם חמודה ומקסימה. טל הבטיחה לה שהיא תהיה לצידה, ובוא אליה, אבל היא לא הספיקה. היא פספסה את הרכבת לגן-עדן שנסעה כבר מזמן. "זה לא יכול להיות" אמרה טל בשקט ופרצה בבכי. היא הרימה את עיניה אל עבר האחות ושאלה בהתפרצות של זעם ותסכול "את בטוחה שהיא מתה? אני יכולה לראות את הגופה? אני חייבת לדבר איתה! אני חייבת!" . "מצטערת, אבל לא מרשים לאנשים שהם לא בני משפחה לדבר עם גופות" התחשבנה האחות על חשבונה. טל כיווצה את גבותיה ושאלה "איך את אומרת לי דבר שכזה? אם לא היה לה משפחה!". "אני מאוד מצטערת ילדה, עברנו מספר רב של מקרי מוות בחודש האחרון, אני לא יכולה לומר לך משהו יותר טוב ממה שאמרתי עד עכשיו" אמרה האחות. ליבה של טל החמיץ בקרבה, היא רצתה להרוג את עצמה ולעלות את גל עדן בכדי לקיים את ההבטחה לשרלוט. היא לא הייתה מסוגלת להאמין שהסרטן גבר על הילדה. שהוא מחק את בחיוך שלה מן העולם, מחק את הבכי שלה מן העולם, מחק אותה. הסרטן גבר במלחמה, במלחמה שהיא כול כך פחדה מפניה. "את מוכנה לפנות בבקשה את המקום? אני רוצה להכניס לכאן דיירים חדשים. אני מאוד מצטערת על מה שקרה, יהי נשמתו תיזכר לנצח" אמרה האחות בחוצפה מעתה וגרמה לטל לזוז הצידה. היא נתנה מבט אחרון בדלת שנפתחה וראתה את מיטתה הריקה של שרלוט. ריקה משרלוט, ריקה מחיים.
יש המשך~~>

גילולית

New member
לא רוצה, זה טעות

כמו בקזבלן, שהיא טעתה בחדר וחשבה שהוא מת..(סתם הרגע היה משהו על 'זבלן בטלויזיה אז נזכרתי בחלק הזה..XD).. אפילו את לא יכולה להיות חולנית עד כדי כל שתהרגי את שרלוט לפני שהיא תראה את מקפליי!

ענבז

New member
בוט' כנסי :)

כל עפם אני אומרת אוקיי - זה הפרק הכי יפה XD ואז מגיע עוד פרק ומוכיח שטעיתי XDDD ממש אהבתי את הפרק, מדהים מדהים מדהים. אב אני מתה לנשיקות. ממש.

butbut

New member
חחחח תודה../images/Emo70.gif

XD בסוף בסוף. כשהפיק ייגמר תגידי לי מה הפרק הכי יפה לדעתך. XD

גרבע

New member
יאו.

ואו.אני ממש עם היד על הפה נושכת את השפה! זה זה אכזרי!XD בוט!
תחזירי אותה לחיים מיד!מצידי בתור זומבי!

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||||[8../images/Emo70.gifסוף!!../images/Emo70.gif]../images/Emo126.gif

"זה לא קורה" פלטה טל בשקט והביטה אל עבר הקירות המחוספסים בכעס. היא רצתה לכעוס על אלונים, לספור לו עד כמה שהיא כועס עליו. שהיה לוקח נשמה של מישהו אחר, יש מספיק בני-אדם רעים בחוץ. אך הוא בחר בכוונה בשרלוט. לפתע ראתה טל את האחות השמנה שהייתה מטפלת בשרלוט, היא החליטה לעשות צעד נוסף לקראתה. אולי בכול זאת ישנה כאן טעות והאחות במצומקת מדברת שטויות. אולי שרלוט בחיים, מחייכת אל עצמה ומחכה לטל שתבוא ותגשים את ההבטחה שלה. "סליחה, אחות" אמרה טל בשקט וניגבה את עיניה מדמעות. היא הרימה את עיניה אל עבר האישה הזקנה ושאלה "מה עם חדר 666?". הזקנה הנהנה עם ראשה לשלילה ואמרה "לא קראת את השלט? אני מאוד מצטערת". טל פתחה את עיניה וקיבלה את ההלם הראשון של חייה. ההכרה במוות, מוות קרוב. היא היבטה בעיניה של האחות הרצינית ופרצה בבכי. האחות ביקשה ממנה גם כן לפנות את המקום ולשבת בחדר ההמתנה וההתאוששות. טל זעקה שהיא רוצה לראות את גופתה של שרלוט, היא הייתה חייבת לקיים לה את ההבטחה! היא ידעה ששרלוט צופה בה מלמעלה, אם היא שם. היא בטח מאוד מאוכזבת מטל, מאוכזבת ממה שאין היא יכלה לעשות.דמעותיה של טל שטפו את עיניה וגרמו לו לחשוב שהיא אשמה, אשמה בכול. אם רק הייתה יכולה להגיע כמה ימים לפני זה, אולי עוד יכלה להגשים את משאלתה. אבל עכשיו הכול אבוד. שרלוט מתה, ואיתה חלק מליבה של טל. **********************************************************************************************************************
שרלוט... גאש-איזה פרק קשה זה והקודם. >< ראיתן
גם שמתי 2 פרקים...וגם הם יצאו ארוכים...וזה לא תוכנן! אני חשבתי שהם ייצאו בכלל קצרצרים...איזה 4 חלקים כול 1...>< כבר תיכננתי תגובות זומות על האורך רצח
. ותראו מה קרה>< זה הפריז ולא ידעתי. LOL
שאלוניה:
למה טל בחליטה לשכוח את דני
האם טל באמת מרגישה משהו כלפי דני
או שהיא עדיין חייה בתוך הבועה של דאגי
שרלוט- מה יעלה בגורלה של טל...האם היא תישרוד את הפגיעה
מה מתרחש בין בראד לטל
מה מתרחש בין איימיי-לליאו-לרון
מה רצה רון
כול זאת..ועוד...בפרק הבא
איך אתן מרגישות עכשיו
ובפרק בכללי
האם זה:
או ש...
. LOL מחכה לתגובות. בנות ולא בונות-העיקר תגובות=]] XD
שירים-איך הייתה הבחירה של השירים
...ואם יש לכן שירים שאתן חושבות שיתאימו-לרשום
ספויילרים
אני מקווה שהפעם ייצא לי לשים לכן
בוט.

m i c k e y 15

New member
אומג! כדאי לה שתחליט לשכוח אותו!

כדאי לה מאוד
וחוץ מזה..אני יכולה לומר שאהבתי את הפרק
הוא גרם לי לכל כך הרבה רגשות- אין לך מושג.. בעצם יש לך עם כל מה שכתבתי פה
זה כל כך נכנס לי לנשמה ממש כאילו....

butbut

New member
חחח ../images/Emo24.gif את כזאת שוגי[XDDDDDDDDDDDD]

LOL
כן-הבנתי לפי ה...תגובות ה...עוינות שלך
XDD חחח אנחנו כבר דיברנו על זה..צריך לסחוט קצת דניות מתוכך..

../images/Emo220.gifלא לא אל.

שארלוט חיה,ולא מדברים עליה,אין מצב.. מסכנה טל,חוותה הרבה דברים בשני הפרקים האלה:( שארלוט3> את בסדר,את חייבת! בוט,תמשיכי,מהר!!!!!!!!!!!

butbut

New member
טל=צריכה ספיכלוג דחוף..

המיסכנה הזאת נפלה על אחת הסופרות הקשות>< XDD אני כבר בספק אם לשים ספויילרים זה too much. פרק הבא
ממש מרגש

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifזה כל כך כואב:[

כל הפרק היה פשוט מלאאאאאאא ברגשות.. כל כך הרבה רגשות... זה ממש הצליח לרגש אותי.

butbut

New member
../images/Emo24.gif יוו..איזה מרגש לשמוע שהצלחתי..

כאילו הסגנון כתיבה שלי השתנה לגמריLOL וזה השתנה כנראה לטובה

למעלה