אבל..! חברות שלי אומרות לי שהוא נאצי!!! כי זה ביטוי של נאצים ואני לא חושבת ככה :\ הפסקתי לדבר איתו מאז! זה סתם פתטי להאמין לכזה בן אדם! עד שהתאמצתי על האנגלית שלי ולהסביר לו מה זה ערסים ופרחות ואז לשלוח לו שיר של קובי פרץ מהתיקייה המוזרה של אבא שלי והוא נבהל1 ואז הוא רושם לי בעברית מה קורה בובה ואני כולי לא מבינה מה הולך!!! ואז אני שאלתי אותו איך הוא רשם הוא אמר עם המקלדת שליXD ואני אוקיי מחקתי וחסמתי אותו.! אחר כך הייתי מתה לדעת!! שלחתי לו בבוקר הודעה במייספייס והוא אמר שהוא נדלק עליי וכל החלטורות האלה<< ושיש לו יהודי במרתף והוא יודע לרשום .. אני יצאתי מבולבלת מכל הסיפור הדפוק הזה<< אבל זהו עבר ~~חופרת אני
שדיברתי איתו במסן הוא הבהיל אותי הטמבל הזה שפתאום הוא רשם לי בעיברית!! ואני אחת שנלחצת ובכלללללל את לא רוצה לדעת איך שיגעתי את חברה שלי ב 12 בלילה :| זה היה מחזה מוזררררררררררררררר ביותר!!
ואני שנה שוברת תראשש על המניאק שמסתלבט עליי!!!!!!! הוו תשאלי אותו אם הוא מכיר אותי~~ חחח לראות אם הוא זוכר אותי XD את לא מבינה איך נבהלתי... ישר שהוא אמר שהוא אוהב אותי זה היה כזה פתטייי אני בחיים לא מאמינה לכאלה אבל שיהיה הוא מקרה מיוחד
וגם תשאלי אותו מאיפה הגיע אליו יהודי למרתף אני לא יודעת אם להוסיף אותו או לא :\