יא-בייבי!פרקים42-43

butbut

New member
חחח באמת../images/Emo35.gif איךךך../images/Emo35.gifXDDD

הוא כזה שעקס

HiLa0mcfly

New member
הוא אכן חתיך~~ אבל!!!!!

אני דיברתי איתו והוא רשם לי בעברית!!111111111 הוא אמר לי שיש לו יהודי במרתף אנא אערף מה זה היה XD

butbut

New member
יהודי במרתף??XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

מאיפה זה יצאא??? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD OMG איזה גדול!

HiLa0mcfly

New member
אין לי שמץ תאמיני לי!!!

אבל..! חברות שלי אומרות לי שהוא נאצי!!! כי זה ביטוי של נאצים ואני לא חושבת ככה :\ הפסקתי לדבר איתו מאז! זה סתם פתטי להאמין לכזה בן אדם! עד שהתאמצתי על האנגלית שלי ולהסביר לו מה זה ערסים ופרחות ואז לשלוח לו שיר של קובי פרץ מהתיקייה המוזרה של אבא שלי והוא נבהל1 ואז הוא רושם לי בעברית מה קורה בובה ואני כולי לא מבינה מה הולך!!! ואז אני שאלתי אותו איך הוא רשם הוא אמר עם המקלדת שליXD ואני אוקיי מחקתי וחסמתי אותו.! אחר כך הייתי מתה לדעת!! שלחתי לו בבוקר הודעה במייספייס והוא אמר שהוא נדלק עליי וכל החלטורות האלה<< ושיש לו יהודי במרתף והוא יודע לרשום .. אני יצאתי מבולבלת מכל הסיפור הדפוק הזה<< אבל זהו עבר ~~חופרת אני

butbut

New member
מהה?ג'ייק נאצי?? אנחנו מדברות עם אותו הג'ייק?

><" OMG לא יכול להיות. איזה סיפור הזוייייייייי!!... את בטוחה ב100% שזה אותו האחד?? XDD

HiLa0mcfly

New member
99.9.9% שכן!

אני בטוחה! יש לו עיניים כחולות ושיער שטני חום כזה.. הוא חתיך בקיצור מוואלס אני חושבת שהוא אמר לי >>

HiLa0mcfly

New member
כן חח XD

חחח צריך לפתוח כבר שרשור ג'ייק ברר אני לא יכולה להקליד מרוב קורררררררררררר האצבעות שלי נרדמוS" איזה לא קשורה << XD

HiLa0mcfly

New member
כן כן אני בטוחה זאצ הייתה התמונת תצוגה שלו

שדיברתי איתו במסן הוא הבהיל אותי הטמבל הזה שפתאום הוא רשם לי בעיברית!! ואני אחת שנלחצת ובכלללללל את לא רוצה לדעת איך שיגעתי את חברה שלי ב 12 בלילה :| זה היה מחזה מוזררררררררררררררר ביותר!!

butbut

New member
לפי דעתי ישש לזה 2 הסברים..

או שהוא ישראלי שמסתלבט על כולנו. או שזה מתחזה במסנג'ר.

m i c k e y 15

New member
XDDDDDDD

אוקי אני מודה זו אני!! אני! הוא אמר לי לכתוב דברים ולא ידעתי למי אז פשוט כתבתי
הוא כז חמודדדדדדדדדד הוא אמר שיש לו יהודי במרתף ושהוא מלמד אותו עברית XD בול!!

butbut

New member
מה?...צפוי כול כך...

איזה כאפותת XDDDDDDD... ידעתי שזה איזה ישראלי שמסתלבט..כאילו לא הוא ישראלי..XD

kelly7i

New member
אגה מייספייס,

תמיד רציתי לדעת
איך מוצאים אנשים חמודים מהעולם במייספייס?XD

butbut

New member
../images/Emo26.gifבקלות כנסי../images/Emo9.gif

XDD... אם את רוצה מהאיזורים של לונדון..אז את עושה
BROWSE[זה מהסרגל כלים למעלה]
ואז מסמנת MEN
ואז איפה שכתוב Country את מחפשת אתUK שזה בעצם.. United Kingdom ואממ..פשוט מחפשת.

kelly7i

New member
אז ככה מגיעים לחיפוש!../images/Emo6.gif

תודה
עכשיו אני חיבת למצוא מישו שיכין לי עיצוב חדשP:

HiLa0mcfly

New member
אמג אני לא מאמינהה XD זאת אתת!!!!!

ואני שנה שוברת תראשש על המניאק שמסתלבט עליי!!!!!!! הוו תשאלי אותו אם הוא מכיר אותי~~ חחח לראות אם הוא זוכר אותי XD את לא מבינה איך נבהלתי... ישר שהוא אמר שהוא אוהב אותי זה היה כזה פתטייי אני בחיים לא מאמינה לכאלה אבל שיהיה הוא מקרה מיוחד
וגם תשאלי אותו מאיפה הגיע אליו יהודי למרתף אני לא יודעת אם להוסיף אותו או לא :\

למעלה