../images/Emo126.gifחלק

|| [5]../images/Emo126.gif
"וזה מה שגם את צריכה לעשות! תפסיקי לברוח, ותראי שלא הכול נורא כמו שזה נראה!...את תהיי מאושרת" אמרה איימי. "אני לא יודעת" אמרה טל בשקט. איימי צחקה ושאלה "יש לך שיעור עוד מעט לא?". "לא, לך ולרון יש עכשיו קורס חדש שצירפתם במקרה, לא?" שאלה טל. "כן, את רואה! זה הגורל...היינו צריכים להיות ביחד מן ההתחלה" אמרה איימי בהתלהבות. טל צחקה ואמרה "אני חוזרת הביתה, יש לי עוד עבודה קשה היום. אני צריכה לעבוד על הגרסה החדשה של השיר שדני הביא לי". "מעולה, את בטח תנצחי בתחרות הארצית, אני אוהבת את הקול שלך" אמרה איימי בהתרסה. טל חייכה ואמרה "צריך לומר תודה לדני...בזכותו הקול שלי נקי עכשיו, וגם בזכותי כמובן". "ברור" אמרה איימי וחייכה אליה. *************************** כעבור שבוע, עמדה טל לפני בניין בית החולים הרגיל שאלי נהגה ללכת פעם בשבוע. היא ראתה כמה אוטובוסים עוצרים ברחבת החניית של בית החולים, ואת קבוצות הילדים שהועלו לשם. היא התקדמה אל אבר הקבוצות וחיפשה את פניה המוכרות של שרלוט. הייתה זו הפעם הראשונה שהיא חוותה לראות כול כך הרבה ילדים מועברים מן חדריהם החשוכים אל מחוץ לבניין, אל האור. "סליחה, אפשר לשאול אותך משהו?" שאלה טל את אחת האחיות שעמדה מול כול הקבוצות עם ערימת דפים בידה. "כן, מה?" שאלה האחות. טל הסירה את תיקה מכתפה ושאלה "שרלוט לייף כאן?". "היא באוטובוס מספר 2" ענתה לה האחות. "את טל אביב?" שאלה לפתע האחות. טל הביטה לעברה ואמרה "כן, זו אני. איך את יודעת?". "אמרו לי שצריכה להגיע נערת קולג', את מבקרת את שרלוט הרבה זמן. לא?" שאלה האחות בשקט. "כן, זו אני" אמרה טל בבטחה. האחות הביטה לעברה ואמרה "בסדר, תפני אל האוטובוס האחרון" . "בסדר" אמרה טל ולקחה את תיקה על כתפה. היא עברה בין כול הילדים, ועל פני כול שאר הרופאים והאחיות שגויסו לעזרה. אוטובוס מספר שתיים לא היה רחוק ממנה. היא עלתה בדלתו ואמרה לאחות שחיכתה בפנים "אני טל אביב". האחות גדולת המימדים חייכה לעברה ואמרה "טוב שהגעת". "היכן שרלוט?" שאלה טל. "אני חושבת שהיא בסוף האוטובוס, זהו לא אוטובוס רגיל כמו שאת רואה, הוא בנוי לנכים" אמרה האחות. "היא כבר בכיסה גלגלים?" שאלה טל בבהלה. "בהחלט, הבוקר היא גילתה חולשה ברגליה" אמרה האחות. "אוי לא" לחשה טל בשקט. האחות התעלמה ממנה ודיברה עם רופא אחר שעבר מילד לילד ושאל למצבו. טל מיהרה אל עבר סוף האוטובוס, והביטה אל עבר כול הכיסאות של הילדים שחיכו לשוכנים בהם. לפתע היא ראתה את פרצופה המוכר של שרלוט וקראה "שרלוט!". שרלוט הרימה אליה את פניה, פתחה את ידידה בשמחה וקראה "טל". טל מיהרה לזרוק את תיקה על הרצפה, היא התכופפה, וחיבקה את שרלוט בחום. "התגעגעתי אלייך ילדונת" היא אמרה ונזכרה בכינוי שהיה דני תמיד נותן לה. הוא היה קורא לה 'ילדונת' כאשר הייתה היא מכנה אותו 'שמן' ". "טל, חשבתי שלא תגיעי" אמרה שרלוט בשקט. "אבל באתי, אני כאן" אמרה טל והתנתקה ממנה. "תיראי בתוך מה תקעו אותי, אני יושבת בכיסה גלגלים. את ראית דבר יותר מבייש מזה?" שאלה שרלוט בשקט וכיווצה את מה שנשאר מגבותיה. ליבה של טל נצוות, היא חייכה אל עבר שרלוט ואמרה "את נראית טוב גם כשאת יושבת בכיסא גלגלים. אני לא חושבת שזה מבייש, אני חושבת שזה עוזר לך. עדיך שתוכלי לזוז, מאשר לשבת במיטה כול היום, לא ככה?". "אבל...טל, זה כול כך מביך אותי. אני לא רוצה לראות את וויל היום בכלל, וגם לא את מקפליי. אני כול כך מתביישת להראות ככה בפני כולם" אמרה שרלוט בעצב. טל התיישבה על ידה ושאלה "מה וויל אמר כשהוא שמע ששמים אותך בכיסא גלגלים?". שרלוט עיקמה את אפה הסולד ואמרה בשקט "הוא אמר שזה לא חשוב לו, לפי דעתו אני נראית נהדר גם בתוך הכיסא הזה". "את ילדה יפיפייה, אין שום סיבה שלא תהיי יפה גם בתוך הכיסא הזה שרלוט. וחוץ מזה, אני חושבת שת לא צריכה להימנע מלהיפגש על וויל. הוא אמר לך כבר שלא אכפת לו שאת עם קרחת, או בכיסא גלגלים, אז למה את מנסה לדחות אותו?" שאלה טל במהירות. ההרגשה שלה הייתה דומה משום מה. כול מה שהיא אמרה לשרלוט, היא לקחה גם למען עצמה. כאילו קול אחר מדבר מתוכה אל עבר שרלוט, אך הדבר מופנה בעצם אליה עצמה. "אני לא יודעת" אמרה שרלוט בשקט.
יש המשך~~>