יא-בייבי!פרק 32

karinava

New member
../images/Emo2.gif דני דני דני ואהמדניאהמ אהמדניאהמ

אני אוהבת את טל אבל כדי שאני אוהב אותה יותר היא צריכה להתנשק עם דני הם יהיו כל כך חמודים ביחד

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifכל כך הרבה דברים

שוב ו-א-ו !!!!!! תחילת הפרק(מה שקראתי אתמול בלילה) היה כל כך מצחיק
כל הקטע של הריקוד וסבתא של דני חחחחח זה היהדי מרגש שוב השיחה של טל דני, כל כך הרבה דברים נפסקים באמצע ולפעמים אפילו לא יודעים אם הם יוכלו להימשך ובורחים מהם כמה שיותר רחוק(התחלתי לחפור על הקטע..). אני שמחה שדני אכן רץ אחריה ולא נתן לה ללכת:] מרק מדהים
טל+דני=

butbut

New member
"מרק"../images/Emo35.gifLOL אני יודעת שזאת טעות מקלדתXD

חח שמחה שנהנת לקרוא אותו

yaelsee

New member
אווווווווו ../images/Emo99.gif

טל, דני, כל כך... אין לי מילים, אני אבטא את זה בתפוזיות:
ולשאלתך. במהלך הפרק הרגשתי, כרגיל,
ולשם שינוי, אפילו הרגשתי גם
טל ודני יהיו ביחד להלהלה
. הם חייבים להיות ביחד, אם לא, את לא רוצה לדעת מה יקרה לך בוט!
המשאלה של טל, שהיא סוף סוף תבין שהיא אוהבת את דני?
הווווו טל היא האחת
אני אוהבת את אליס
אמא של דני הייתה בקשר עם אבא שלו?
שתדעי לך שברבע לשמונה סוף סוף חזרתי הבייתה [
], ועוד אחרי יום שרקדתי בו 4.5 שעות, וקיבלתי כוויה ברגל [מהריקוד, זה כמו שפשוף ממש ממש שורף כזה
], וישר רצתי לקרוא את הפיק. קרינה ואני אפילו קראנו בבצפר, ואיחרתי לתחנה של ההסעה, ואני אמורה לעשות שיעורים באנגלית מתמטיקה והיסטוריה [איכס איכס ואיכס
] ובכל זאת אני קוראת את הפיק שלך
. XD
. עוד דבר קטן שלא קשור. פרצו אלינו לסניף דואר לפי כמה ימים, וה DVD היה אמור להגיע עד ה 17 [לפני יומיים
]. הוא לא הגיע, ואמא שלי חושבת שגנבו אותו
סתם רציתי לחלוק איתך כי אני זוכרת שקבענו ששלי ואת תבואו

butbut

New member
חחחחח תפוזיות../images/Emo140.gif../images/Emo191.gif../images/Emo192.gif../images/Emo98.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

אממ..נלך בקצב שלך:
חחח *מתחבאת מפנייך*- טל ודני צפויים-ולא בטוחים-שיהיו ביחד.
אממ..ניחוש טוב-אבל את כבר תיראי
אוץ' יוו מסכנה>< חרא!! תתבעו את הדואר!>< גאש איזה בעסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>< חפיף אנחנו גם יכולות להיפגש סתם.. מפגשון חמוד כזה בנינו. LOL

yaelsee

New member
../images/Emo45.gif אני בעד ../images/Emo9.gif

המפגשון
אבל אם כלום לא יקרה בין דני לטל, כדאי לך, מאוד[
] להתחבא מפניי
טוב נו, לא צריך להגזים, לא
אלא
XD

butbut

New member
חחחח..כן,ת'אמת../images/Emo35.gif

יקרה LOL LOL אבל...אתן בטח תרצו להרוג את טל כשזה יגיע.

yaelsee

New member
אעהאעאהעאהעאעהאהעאה!

עשית לי את היום את השבוע את החודש את השנה!!
לפחות עד שהתנועה תעצבן אותי שוב

אין לי כותרת מקורית...

-=זהירות
חפירה באיזור!תן זכות קדימה!-=
אוףף דיי נו טל ודני האלה אפילו אני מרגישה את המתיחות שיש בניהם שיתנשקו שיעשו משהו אי אפשר ככה אני אתן לילדה הזאתי כאפה כמה היא דוחה את הבלתי נמנע?? לרוץ ולנשק את דאגי היא יכולה ולעמוד שנייה (או יותר...
...)ולנשק את דני נו באמת! קצת צדק!! טל עצמה את עיניה וניסתה לסלק אותו ממחשבותיה. היא הרגישה משהו תופס בזרועה ועוצר אותה מללכת. היא פתחה את עיניה וראתה את דני מושך אותה לאחור. "הייתי טיפש!" הוא קרא "לא הייתי צריך להתנהג ככה, בבקשה אל תלכי. אני תמיד מבקש סליחה, ותמיד את סולחת לי לבסוף". "לא," אמרה טל בשקט. אבל דני השתיק אותה ואמר "כן, טל כן. תכירי בעוד דבר שהוא גרוע אצלי, אני פוגע באנשים סביבי רק מתוך אהבה ולא יותר.." וואוו זה היה כזה יפה הקטע הזה !! שאלונייה 1.דני מתכוון בזה לא שהיא האחת בשבילו..בטח הוא מסתיר משהו..בפיק הזה הכל יכול לקרות.. 2.טל תספר להורים שלה בטח בקושי רב והם ירצו לחזור לישראל חזרה! 3.המשאלה הייתה שהיא סופסוף תבין את מי היא אוהבת (אהמדניאהמאהמאהמ) אין בכלל יותר מידי דמויות בפיק לפי דעתי זה ממש טוב וזה מוסיף בכלל לכל העלילה של הסיפור הרי כל דמות מביאה משהו אחר לטל אז להפך יש מספיק דמויות! ~וואי אני במתח לקראת יום שישי~ אני ל כך להוטה לקרוא את הפיק הזה שאיך שאני חוזרת מהעבודה אני ישר רצה לקרוא את זה!עד כדי כך נכנסתי לסיפר הזה..גמילה בדחיפות! אהבתייי

butbut

New member
../images/Emo26.gifLOL

אכן מתיחות-מתיחות קשה>< אממ...כול העניין בניהם לא ברור ת'אמת. אני לא ממש חושבת שהדעות של שניהם מבוססות כול כך. כלומר-הם יכולים לאהוב...ומיד להראות כמה שהם לא. חחח כולן רוצות את דני עם טלXDD
חחחחחח...לא חשבתי שהוא עד כדי כך ימשוך אנשים לקרוא אותו. לפעמים אני אשכרה חושבת "מעניין אם הפעם יהיו לי תגובות". ><

../images/Emo54.gifלאלאלאלאלא!

מה פתאום, בוט! את לא יכולה לסיים ככה פרק ולהשאיר אותי במתח כזה! [למרות שכעיקרון, אני אקרא אותו במוצ"ש, זה לא עוד כלכך הרבה זמן...
] שתנשק אותו! כאן ועכשיו! דחוף! >< גאש, זה פשוט כלכך דורש!!! וכן, הצלחת לרגש אותי. אפילו השתקתי באיסי את חברה שלי שהפריעה לי באמצע [ובגלל שאני במכללה אין לי זמן לדבר איתה]... *מסמיקהבמבוכה*

O0NoNi0O

New member
אני לא בעד דני טל ואני אפילו לא קוראת את זה!

סורי אבל טל מעצבנת אותי!! ואם כבר, שתיהיה עם דאגי, הוא מצא אותה ראשונה!! וגם בלי קשר, דני יותר רחוק בגיל ויש עוד סיבות, מההיכרות הקצרה שלי [
] עם טל נראה שהיא ודאגי משתלבים יותר, מהפעם הראשונה שהם דיברו הם הצליחו להתחבר ממש, נראה כאילו הם צריכים להיות ביחד, גם דאגי שלנו אוהב אותה [נכון?] אז בכלל. חח מה שלא יהיה כול עוד היא לא עם הארי אני רגועה. *אני לא קוראת כי אני מחכה לסוף, מעצבן אותי להישאר במתח*.

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDLOL

חח נשיקה
...אז גם את בעד טל+דני
אעאעאע עליתי עלייך
^^ LOL

M C F L Y 1

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אעעאעעע!@#!@!@$ איזה פרקק מושלםם . כל הפרק הייתי ככה >>
איזה חמודים הםם ביחחד ! כ"כ רוואים שהם אוהבים אחד את השניי
אחדד ה-פרקיים !!!! אני כ"כ אוהבת קיצ'ייייייייייי
אבלל , מה לגבי דאגי המסכןן ? הרי בכל זאת אני די משוכנעת שהוא חושב שטל אוהבת אותו , הם בכל זאת התנשקוו
מסכנון קטן שלי .. לסיככום , [ אני מרגישה כמו בשיעור הבעה
] בוטט את עשית לי אתת היוםם , ופעם שמינית שאני אומרת לך > יש לך ע ת י ד !!!!!!!!!1 ואחד גדולל :)) מחכה להמשךךךךךךךך !! ופלייזיייפלייזייפלייזי .. ספוילריים
?

butbut

New member
חחח גילי../images/Emo9.gif

חח ידעתי שזה ייצא קיצ'י אבל תסלחו לי-הילדה הזאת עברה מספיק לערב אחד, מגיע לה משהו טוב..טוב..בערך>< LOL ותודה בובה
...אני אשים בהמשך

yaelsee

New member
תודה לאל, זה יעשה לי את היום!

אני אגיב מחר, אם אמא שלי תגלה שאני עדיין פה היא תרצח אותי,הייתי אמורה לעלות ב 10 למעלה

למעלה