יא-בייבי!פרק 32

Sharon Kez

New member
'לפגוע אחד בשני' ? זה ממש דרמות חח

כל הפגיעות בקטנה האלה סתם מראים עד כמה הם חשובים אחד לשני..דווקא אחרי פגיעה כזאת שהם כל כך מתקרבים הם צריכים להיות ביחד.. כאילו עד כמה טל יכולה להיות מפגרת? חח דני מצידו במשך כל הפיק עוד שנייה אונס אותה והיא כולה בתמימות שלה. תנשקי אותו ילדה! תדברי איתו על הרגשות שלך! מה יש לך?! למה את לא מפסיקה לברוח?! מעצבן קצת XDDD בקשה

butbut

New member
נכון,הם רבים על שטויות..><

וזה רק בגלל שהם "הכירו" אחת ת'שני ממש טוב. חח. טל נמנעת מזה-בעיקרון זה בגלל שזה "דני ג'ונס". ודבר שני בגלל העיקרון שלה שהיא הבטיחה לעצמה שהיא "לא תתאהב באף אחד בלונדון ולא תפתח קשרים חזקים".

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifשאלות ותשובות../images/Emo9.gif

שמתי לב שיש הרבה שאלות שחוזרות על עצמן. אני אגיב עכשיו בכללי=]
טל אמרה לדני שהיא אוהבת אותו, זה אומר משהו
אוקי, תקשיבו. נכון שזה נראה כאילו שהיא בהחלט הצהירה על אהבתה לדני
. אבל היא מיד תיקנה את זה כי היא בעצם נבלה מעצמה.
אני בטוחה שכולכן מכירות מצב שאתן ממש רוצות לומר למישהו\מישהי משהו..ואז אתן אומרות-מתחרטות
--ומיד חוזרות בכן
.
למה טל ברחה מדני באצע השיחה שלהם
כמה סיבות: -דני השפיל את פניו ואמר "אם תיעלמי זה מה שיקרה, תאבדי את הלשון".
דני תוקף "דני...טוב, זה במילא לא חשוב" אמרה טל במהירות, וסגרה את פיה.
טל מבינה את מהות המשפט בכך שדני שהוא השתמש במילה תעלמי. הוא כאילו אומר לה שהיא אמרה שהיא צריכה ללכת, אז מה קרה שהיא נשארה כאן? "קדימה את צריכה לחזור" אמר דני והרים אליה את עיניו הגדולות.
דני ממשיך, בלי לשים לב, לתקוף "אני יודעת" פלטה טל במהירות, והפנתה את פניה ממנו אל הנוכחים באולם.
טל החליטה שהיא מבינה את המצב, היא מבינה שעובר עליו משהו, והיא מעדיפה לסגור את זה כאן לפני שמשהו אחר יקרה- המשהו האחר הזה זה ריב. היא פוחדת יותר מכול מריבים
. "טל תיראי..." התחיל דני לומר, אבל טל הרימה את ידה וגרמה לו לעצור
דני מבין מה קרה, וחוזר בו -דני שתק לכמה שניות ומיד אמר "שזה לא פשוט, ואת לא היחידה בעולם. יש ממני רק אחד ואת מצליחה להכפיל אותי לכמה מספרים".
דני מדבר איתה בקודים.
היא יודעת שיש להם פירוש שאמור: 1)להעליב 2)להראות שהיא מגזימה 3)הוא מתעסק רק בעצמו -"את בטוחה שזה לא כי שוב יוצא לנו לדבר על עניינם אישיים?" שאל דני
דני נוגע שוב בנקודה רגישה[
] אצלה בפעם אחרי פעם- מבלי לשים לב
מכול זה נמאס לה, והיא החליטה לברוח. שוב. אפילו שהיא לא הייתה צריכה והיא ידעה שהיא תצטער על זה.
אבל עדיף לברוח מדברים "מפחידים" מאשר להתמודד איתם.
למה טל הזכירה את האיש עם הזקן לפני שהיא ראתה את דני
הציטוט שבו מופיע הקטע: קצוות של זקן החלו לדגדג את ראשה, היא הרימה את עיניה וראתה גבר זקן מכנסי אותה אל תוך חדר חשוך. לאחר מכן היא ראתה חיוך בוהק נוגע בבטנה ומעביר את ידיו המחוספסות על שפתיה. לאחר מכן היא מצאה את עצמה מנשקת איש מזוקן, שפתיו היו פגומות וידיו היו גדולות. "טל!" היא שמעה קול מאחוריה. "לא" היא אמרה בשקט, והבחלה ללכת יותר מהר. האיש עם הזקן חזר שוב, והביט בה בעיניו החומות. טל עצמה את עיניה וניסתה לסלק אותו ממחשבותיה. היא הרגישה משהו תופס בזרועה ועוצר אותה מללכת.
כשבנות עוברות אונס\פדופילה\או כול דבר אחר שמשאיר צלקת בלב שלהן, זה גורם לדברים לרדוף אותן. בעיקר משום שטל מתגברת כול כך במהירות על הכול
היא לא מספרת את כול הרגשות שלה, היא לא מפרטת בפני אף אחד את האמת. ותמיד מקצרת.
השאריות של הקיצורים נותרים עוד בלב שלה, במחשבות שלה. דברים שקורים לכן מנגד לרצונכן|בדגש| יכולים לרדוף אותכן כמו שדים
. זה ישתחל לכול דבר
, יתקשר לכול שיחה\חפץ\מילה שתהיה קשורה בכן
. אם לא שופכים את כול הלב בפני מישהו, ומאפשרים לרוע הזה לצאת זה נשאר שם, לעד
ובגלל זה זה חוזר לה בפלשבקים.
יש המשך~~>XD

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifהמשך../images/Emo9.gif

בקצרה על הפרק
אליס מעמידה את טל במבחן
- היא מנסה לראות אם טל באמת מסוגלת להתנתק מן האופי של "ילדה טובה שסובלת מכול דבר" ולהכינס לאופי חדש שהיה רדום אצלה
. היא קלטה את החשש שבין טל ודני, ונמאס לה לדעת שאף אחד לא יכול לעשות כלום. איימי מתחברת עם מקפליי, באותה הקלות שבה טל הצליחה להיכנס אל המעגל. טל מקבלת דחיפות ו"זמן" בכדי להיות עם דני לבד ולהסדיר איתו את העניינים
. היא מוצאת שהיא יכולה לדבר איתו ברצינות[
], ובו זמנית לפחד לעשות את זה
. היא לא רוצה לדבר איתו על העניינים שתיכננה מראש לדבר איתו עליהם. בגלל שהיא פוחדת שזה יהרוס בניהם הכול
דני תמיד אומר לה, ודוחף אותה, לומר לו את מה שהיא באמת מרגישה. והיא כול פעם בורחת מזה, ואומרת דבר אחר. היא מבלבלבת את עצמה בגלל שהיא לא רוצה "קשרים" בלונדון, כי היא פוחדת שהיא תצטרך לסיים את זה בדרך אכזרית. ולא לראות את ה"קשר" הזה יותר לעולם אם היא תחזור לישראל.
היא לא רוצה לפגוע בעצמה יותר ממה שהיא נפגעה כבר. דני מנסה את טל
, ומצליח לפגוע בלי בלי לשים לב. טל פוגעת בדני בחזרה
, ולאחר מכן מבינה את זה. היא רוצה לחזור ולבקש סליחה|סדגד|...אבל היא מתחילה לחשוב שאולי בכול זאת היא תיתן לעניינם לשקוע, ואולי בכול זאת היא צריכה להתנתק ממקפליי. לבסוף היא מבינה שהיא לא רוצה בזה
! ושממש טוב לה עם מקפליי
והיא מחליט הללכת ולבקש סליחה. וזה בעצם נקודת המפנה.
כי היא מורידה מעצמה, מכול מה שהיא תפסה עד עכשיו
. והיא מוכנה לבוא ולומר לדני סליחה על ההתנהגות שלה.
אם יש משהו יותר קשה לבן אדם-זה לומר סליחה.
מקווה שהכול מובן. אם יש לכן עוד שאלות
הכול לכאן
בוט.

m i c k e y 15

New member
מובן מובן

ומעצבן מעצבן שהיא אוהבת אותו ושהוא אותה והמחשבה שאולי הם יהיו ביחד. אני בעד טל שתעשה מה שבלב שלה אבל משום מה זה ממש מרגיז אותי ואני מצטערת שאי כל הזמן יורדת עליה ומתעצבנת
אני לא יודעת מה עובר עליי....רציני... אוף

butbut

New member
חחח...זה לא בטוח בכלל. אנשים לפעמים עושים

מעשים מטורפים כשהם מאוהבים. לפעמים הם עושים בכוונה. ותביני שטל היא יצור פחדן-עם כול האופי הנמרי שלה. היא מסוגלת להרוס את כול מה שהיא נונת לדני לחשוב בשנייה אחת- בטעות.
יש למה לחכות

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאולי תחליפי את השם של טל לבתאל?XD

תמיד שאני קוראת אני נזכרת בך כאילו טל זאת את! [חס וחלילה בלי שום קשר לאונס וכל הדברים האלה><] שהיא מדברת איתם וזה זה נשמע כאילו זה את
או שזאת רק אני חושבת כךךך....
אני איימי!
><

butbut

New member
חחחחח באמת../images/Emo35.gifXDD אבל השם שלי

משום מה קצת קשה לביטוי באנגלית-ובמיוחד בבריטית LOL אממ.. אני מזיכרה את טל
ת'אמת, בחיים לא חשבתי על זה..כאילו שיש קצת מהאופי שלי אצל טל. XD

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאני יודעת../images/Emo4.gifגם מורן../images/Emo6.gif

מורן באנגלי תזה כמו טיפשXDDD >< וכןן את ממש מזכירה אותהה... ונגיד שאת עצובה[מבינים בפורום
] אז זה נשמע איך שאת מסבירה איך טל מרגישה כאילו זה את גאאד אני מוזרה|||:

butbut

New member
חחחח אם לומר את האמת...טל היא חלק ממני...

חחח אני עצובה רק חד-פעמית. רוב הזמן אני שמחה ומאושרת כמו אוטו-גלידה.XD אגב זה יוצא מור-אן בבריטית אגב

Lior1590

New member
עכשיו הבנתי...../images/Emo22.gif

רציתי לשלוח לך תגובה עם כל השאלות שענית עליהם..
אבל עכשיו אני צריכה רק להגיד שהפרק ממש יפה.. כל הדיבורים בין טל ודני.. איזה חמודים הם..
הקטע עם הזקן היה מוזר
... אבל עכשיו הבנתי מה הקטע שלו כשענית על השאלות של כולן.. אני לא זוכרת ציטוטים כי קראתי אותו אתמול בלילה..
אז לא יהיו ציטוטים יפים [כל הפרק
היה יפה ואני לא רוצה להעתיק לך את כל הפרקק..] מחכה להמשך.. ד"א כמה פרקים יש עד לסוף הפיק?

butbut

New member
../images/Emo26.gifבעוד 4-2 נגמר.

ואז אני יעשה מין שאלון של בעד\נגד...כדי לדעת אם אתן רוצות להמשיך ולקרוא תא הגרסה ה"מלאה"[שגם היא לא כזאת ארוכה] של הפיק. או לגמור עם הגרסה ה"קצרה". וזהו
ובכללי תודה
וזה בסדר-ידעתי שזה טוב להסביר הכול בגדול חח.
חפיף ציטוטים-XD את תצטרכי אז..אממ.9 חלקים לתגובת ציטוטים אם זה כול הפרק XDDD

yaelsee

New member
הכל מובן עכשיו ../images/Emo9.gif אבל...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מצליחה להפסיק לצחוק, כבר הזכרתי ש'סדגד' ממש ממש ממש ממש ממממממממש מצחיק אותי, כשזה קרה לקלי. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDD זה ממש הצחיק אותי משום מה

butbut

New member
חחח זה נשמע כמו שפמנון..סדגדגדגדגדגד..

זה הרעש שהם משמיעים כשהם...נוהמים\נושמים LOL

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאווווווווווווווו עכשיו הבנתי../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

חחחחח איזה מעצבן שאחד לא מבן תשניה>< ועם האונס>< באמת זה יכול להשאיר צלקת
אהבתיי כפרעלייך=]]

kelly7i

New member
אז הקטע שהמוכר בלונים היה איש שהיה לו זקן?

כי את זה לא הבנתיXD

למעלה