../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifשאלות ותשובות../images/Emo9.gif
שמתי לב שיש הרבה שאלות שחוזרות על עצמן. אני אגיב עכשיו בכללי=]
טל אמרה לדני שהיא אוהבת אותו, זה אומר משהו
אוקי, תקשיבו. נכון שזה נראה כאילו שהיא בהחלט הצהירה על אהבתה לדני
. אבל היא מיד תיקנה את זה כי היא בעצם נבלה מעצמה.
אני בטוחה שכולכן מכירות מצב שאתן ממש רוצות לומר למישהו\מישהי משהו..ואז אתן אומרות-מתחרטות
--ומיד חוזרות בכן
.
למה טל ברחה מדני באצע השיחה שלהם
כמה סיבות: -דני השפיל את פניו ואמר "אם תיעלמי זה מה שיקרה, תאבדי את הלשון".
דני תוקף "דני...טוב, זה במילא לא חשוב" אמרה טל במהירות, וסגרה את פיה.
טל מבינה את מהות המשפט בכך שדני שהוא השתמש במילה
תעלמי. הוא כאילו אומר לה שהיא אמרה שהיא צריכה ללכת, אז מה קרה שהיא נשארה כאן? "קדימה את צריכה לחזור" אמר דני והרים אליה את עיניו הגדולות.
דני ממשיך, בלי לשים לב, לתקוף "אני יודעת" פלטה טל במהירות, והפנתה את פניה ממנו אל הנוכחים באולם.
טל החליטה שהיא מבינה את המצב, היא מבינה שעובר עליו משהו, והיא מעדיפה לסגור את זה כאן לפני שמשהו אחר יקרה- המשהו האחר הזה זה ריב. היא פוחדת יותר מכול מריבים
. "טל תיראי..." התחיל דני לומר, אבל טל הרימה את ידה וגרמה לו לעצור
דני מבין מה קרה, וחוזר בו -דני שתק לכמה שניות ומיד אמר "שזה לא פשוט, ואת לא היחידה בעולם. יש ממני רק אחד ואת מצליחה להכפיל אותי לכמה מספרים".
דני מדבר איתה בקודים.
היא יודעת שיש להם פירוש שאמור: 1)להעליב 2)להראות שהיא מגזימה 3)הוא מתעסק רק בעצמו -"את בטוחה שזה לא כי שוב יוצא לנו לדבר על עניינם אישיים?" שאל דני
דני נוגע שוב בנקודה רגישה[
] אצלה בפעם אחרי פעם- מבלי לשים לב
מכול זה נמאס לה, והיא החליטה לברוח. שוב. אפילו שהיא לא הייתה צריכה והיא ידעה שהיא תצטער על זה.
אבל עדיף לברוח מדברים "מפחידים" מאשר להתמודד איתם.
למה טל הזכירה את האיש עם הזקן לפני שהיא ראתה את דני
הציטוט שבו מופיע הקטע: קצוות של זקן החלו לדגדג את ראשה, היא הרימה את עיניה וראתה גבר זקן מכנסי אותה אל תוך חדר חשוך. לאחר מכן היא ראתה חיוך בוהק נוגע בבטנה ומעביר את ידיו המחוספסות על שפתיה. לאחר מכן היא מצאה את עצמה מנשקת איש מזוקן, שפתיו היו פגומות וידיו היו גדולות. "טל!" היא שמעה קול מאחוריה. "לא" היא אמרה בשקט, והבחלה ללכת יותר מהר. האיש עם הזקן חזר שוב, והביט בה בעיניו החומות. טל עצמה את עיניה וניסתה לסלק אותו ממחשבותיה. היא הרגישה משהו תופס בזרועה ועוצר אותה מללכת.
כשבנות עוברות אונס\פדופילה\או כול דבר אחר שמשאיר
צלקת בלב שלהן, זה גורם לדברים לרדוף אותן. בעיקר משום שטל מתגברת כול כך במהירות על הכול
היא לא מספרת את כול הרגשות שלה, היא לא מפרטת בפני אף אחד את האמת. ותמיד מקצרת.
השאריות של הקיצורים נותרים עוד בלב שלה, במחשבות שלה.
דברים שקורים לכן מנגד לרצונכן|בדגש| יכולים לרדוף אותכן כמו שדים
. זה ישתחל לכול דבר
, יתקשר לכול שיחה\חפץ\מילה שתהיה קשורה בכן
. אם לא שופכים את כול הלב בפני מישהו, ומאפשרים לרוע הזה לצאת זה נשאר שם, לעד
ובגלל זה זה חוזר לה בפלשבקים.
יש המשך~~>XD