../images/Emo126.gifחלק

[דיליי אררר....] ../images/Emo126.gif
kingdom hearts - Can U Feel The Love Tonight :
http://www.youtube.com/watch?v=g784K3FYQTk
One Moment More :
http://www.youtube.com/watch?v=aXrnXtrDAHo&feature=related ************************************************************************************************************************** "כבר אמרתי לך שכואב לי, כשאת לא איתי. מכעיס אותי כשאת רחוקה, ומפריע לי כשאנחנו לא מדברים הרבה זמן. אנחנו מצד אחד כנים אחד עם השני בצורה שי אפשר לתאר בכלל, אבל יש בנינו בעיה. כבר הנבתי שאני מאוהב בך טל, מאוהב בך אנושות, יותר מכול דבר, אני רוצה אותך. אבל את כול כך קשה להשגה. אנחנו סוג של הפכים שנמשכים, אבל לא נמשכים זה לזה" אמר דני בשקט ותקע את עיניו הכחולות בעיניה. טל לא יכלה להתיק ממנו את עיניה, או את אוזניה. הייתה זו הפעם הראשונה שהיא שומעת את הכנות שלו מדברת לפניו, בשלמותה. "תמשיך" היא לחשה ובלעה את רוקה. "בסדר" השיב דני "אני בטוח כמעט שמאז שייצא לנו להיות לבד על המרפסת, בבית המלון. רק אז התחלתי להתאהב בך באמת, להרגיש אלייך משהו. אבל באותו הזמן פגשתי בחורות, עשיתי שטויות, הייתי טיפש. מאורח יותר גיליתי שאת יהודייה טהורה, ושאת כבר בטח מסלקת את כולם מן השטח. כי כמו שכבר הזכרתי, אנחנו הפכים גמורים. אני מרדן, אני לא אוהב להיות במסגרת שכופים עלי להרוס את עצמי...אבל הבעיה היא אצלך". "לא!" קראה טל "כלומר,," היא המשיכה מיד ואמרה לאחר מכן "לא, תמשיך. דני חייך, ופלט "אני מבולבל, אני מסוגל להמשיך לברבר, השאלה אם את מפנימה". "מפנימה" אמרה טל. "עכשיו אני רוצה לשמוע אותך, אחר כך אני אמשיך" אמר דני. "בסדר" השיבה טל ולקחה על עצמה את האתגר. היא מתחה את ידיה, התיישבה בצורה שכך תוכל לראות את מלוא פניו ולא רק את הפרופיל שלו. "אני מן ההתחלה, כמו שכבר אמרתי לא התכוונתי להתאהב. אבל אני יודעת שאם אני אנתק איתך קשר, משהו בתוכי ימות. המשהו השני שייך לשרלוט, ולחברים האחרים. מאז שנתת לי את האפשרות להכיר את ה"דני ג'ונס" האמיתי שבך, הפסקתי להאמין לתפיסות שלי. אתה הכאבת לי לא קצת פעמים, ואני הכאבתי לך גם באותה המידה. אם זה בכוונה ואם זה לא, מה שנעשה נעשה". "מצטער" אמר דני בשקט. טל חייכה אליו ואמרה "דני, גם אני מצטערת". "תמשיכי, אני יודע שזה לא הסוף" מיהר אותה דני. "אני קשה לי לדבר כול כך הרבה באנגלית, אני מוסיפה מילים גבוהות בשביל לתרגל, וזה נשמע רע מאוד" התלוננה טל. "די, תמשיכי, אני יודע שאת יכולה!" אמר דני. "טוב, טוב..אתה יודע מה? אתה צודק מאוד! אם ומר את האמת, עכשיו הרגע זה אני מתכחשת לזה שמפריע לי שאנחנו ביחד. אני משקרת לעצמי בקשר לרגשות ולתחושות שלי. נמאס לי ממך! מי אתה שתגרום ללב שלי להתבלבל?" שאלה טל בכעס. "מי את שתגרמי לי לחשוב עלייך?" שאל דני בכעס גם כן. "מי אתה שהתמונות שלך יהיו בתוך מסגרת מעל השידה שלי?" התרעמה טל. "מי את שהתמונה שלך תככב בתמונות התצוגה של הפלאפון שלי מידי יום?!" קרא דני והרים את מכשיר הפלאפון שלו מול עיניה בכדי להוכיח לה שהוא דובר אמת. "יש לי את אחד הז'קטים שלך אצלי" אמרה טל בהתגרות. "יש לי חולצה שלך, זוג גרביים צהוב, תיק-איפור" השיב דני מלחמה. "אוה, באמת חיפשתי את זה .טוב לדעת שזה שם" אמרה טל. "את מוזמנת לאסוף אותו בכול יום, הייתי צריך להרחיק אותו מדאגי כול הזמן. הוא נמשך אל האיפור הזה" אמר דני. טל צחקה ואמרה "מי אתה... שתשחק בלב שלי?". דני חייך אליה ופלט "מי את שתגרמי לי להתבגר ולהבין שלא הכול בחיים זה 'שטויות' וסיפוקים רגעיים?". "אני טל אביב," השיבה טל בשקט "נ-ע-י-ם ל-ה-כ-י-ר". "דני ג'ונס" אמר דני ולחץ את ידה של טל "אני ילד בעייתי, המשפחה שלי לא עמידה. והחברה הכי טובה שלי בעולם היא הגיטרה שלי". "אני ילדה מרדנית, חסת גבולות, השפחה שלי עמידה, אבל החיים לא. החברה הכי טובה שלי זאת המיטה שלי. היא עברה איתי הכול" אמרה טל. "כול בכי אפשרי?" שאל דני. "כול בכי אפשרי" ענתה טל. "את ראית אותי בכוה פעם אחת, אין דבר יותר מבייש מזה לגבר" אמר דני בהרהור. טל הביטה אליו במבט נוגה "גם אתה ראית אותי בוכה, יותר מפעם אחת. תפסיק להשתטות". "אנחנו קצת דומים, לא הרבה" אמר דני בשק "תהיה מציאותי, אנחנו הפכים ג'ונס....שונים...לגמרי!" אמרה טל בנימה צדקנית. "בחייך," אמר דני ברוגע "את מוכרחה להפסיק לקחת כול דבר ברצינות...להפוך כול עכבר לפיל! אני יודע שאת לא מנסה להבין את זה אפילו, אבל אני באמת רוצה אותך. אותך ולא אף אחת אחרת. מה שאני חושב עליו כול היום זו הדרך בה אני אצליח לומר לך כבר שאני באמת אוהב אותך. אבל מבלי שתברחי לי, ותיעלמי" אמר דני ברצף מהיר של מילים. "אתה מה?" שאלה טל בשקט. "אני-אוהב-אותך... את כול פינות הלב שלי פיניתי רק לך, בזמן שיכולתי ללכת עם אחרות. ההצעות היו מפתות, אבל לא מפתות כמוך. את מפתה בדרך אחרת, לא בדרך שהן חושבות שהן מפתות אותי, בדרך זולה.הדברים שאמרת לי, שיגעו אותי פשוט! על עצם זה שאנשים חושבים שמה שהכי חשוב זה הסיפוק הריגעי....את צדקת! ושיניתי את עצמי. הבנותה אחרות כבר הגעילו אותי בהשוואה אלייך\ אינך רואה את זה? את לא מרגישה שום דבר?" שאל דני בכאב והביט בעיניה. טל פתחה את עיניה ופלטה בלחש "כול מה שאמרת, כול מילה ומילה... כולן נכונות? אתה באמת מתכוון לזה?". "כן!" אמר דני. טל הביטה אליו ואמרה "כן?". "כן!, כן, כן, כן,כן,כן,..כ-ן!" זעק דני.
יש המשך~~>