יא-בייבי פרק 51-הסוף

butbut

New member
חחח...זה..מופרך לגמרי../images/Emo9.gif

LOL אבל כבר אמרתן שהראש שלי חולני, לא? XDD

white in Angel

New member
ככה אני אוהבת שהיא אמרה לו כן!!!!!!!!!!!

אהבתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
יואוווווווווווווווו מה יקרה מחרררררררררררררררררררררר??????? אני משתגעת סוף נגלה שדני יהודי למחצה... [???] אני עומדת להשתגע.................................. ואווו זה היה פרק סופנייייייייייייייייי הורססססססססססססססססססס הורגגגגגגגגגגג חונק......... מה שלא יהיה............ בוט אני מתה עליך
אחלה פרק חכי מחר כשאת תפרסמי את הסוף...............

butbut

New member
חחחחחחח../images/Emo9.gif זוהי נקודת המפנה האחרונה

ותודה

Maddie

New member
והסימנים הכחולים? כי את זה עוד לא הבנתי../images/Emo54.gif

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifזה כזה ברור!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

שאת תהרסי לי את החיים!! XDDDDDDDD סתם סתם אבל למה למה להתארסססס להתחתןןןןןן למהההההה???
מגן דוד?? זה כזה ברור שפתאום היא תגלה שהוא חצי יהודי בטח
תגידי שאני צודקת פשוט תגידי! XDD אוף אוף טל הזאתי
אני אראה לך מה זה!! [חברה שלי] XDDD [הלוואי ודני היה יהודי באמת XDDD חצי, אבל זה כזה הזוי.. כי הוא לא XD] BAD DAY! יופי שיש סוף לסיפור האהבה המתחנחן הזה בין טל
פיכס לדני פיקס
XDD [את יודעת שזה רק מעצבים נכון? יופי
]

butbut

New member
תודדי שזה פיתרון גאוני../images/Emo70.gifפשוט תודי../images/Emo70.gifXDDD

אני יודעת שאת כועסת. אבל הסוף בכלל בכלל לא מתוק. הסוף של הפיק הזה הוא יותר מר ממות. הרבה יותר.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifבאמת?!?!?!!?!?! ישששששששש

אני מאוד מקווה שמישהו מת
רמזרמזרמז-לא דני

screamin pittas

New member
ידעתי!D:

ממש אהבתי את הפרק הזה
איזה באסה שזה נגמר עוד פרק
אבל זה לא נכון שהם שמעו רק צ=תגובות שליליות, גם אבא של דני וגם של טל היו בעד, וגם כל החברים שלהם. איזה חמוד דני כשהוא מדבר עברית

screamin pittas

New member
דרך אגב../images/Emo6.gif

Clay Aiken - Without You - השיר הזה נשמע לי ממש מוכר ואז שמתי לב למה. זו לא הגרסא האנגלית ל-נו סה שהם שרו פעם?XDD[או איך שלא קראו לשיר הזה]

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifmonsey XDD יש גם גירסה של מאריה קארי

ששמעתי והיא שרה ממש יפה שזה לפני קליי אייקן.. לאמא שלי יש את זה ושמתי לב פתאום שזה על אותו שיר XDD ואמרו לי שהמקורי זה של מאריה קארי! ורק הפכו את זה לאיטלקית או ספרדית מה שזה לא יהיה XDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאו מאןן!!!!!!אני רועדת!!

גואד איזה פרק
גאד איזה פיק
גאד איזה סוף(כמעט סוף)
גאד איזה דני
גאד איזה טל
(כןכן, לי-בניגוד לכמהאנשים פה- אין שום דבר נגדה XDD חוץ מהעובדה שדנה סיפרה לי הכל בבצפר למרות שאמרתי לה לא(ואז כן, ואז לא, ואז כן, ואז לא..), זה עוד יותר מדהיעם לקרוא את זה!!!!!!!! אני מעריצה שלך
כשתוציאי את זה כספר, את יכולה לשלוח לי עותק חתום|מתחנן|
XD טוב אין לי זמן לחפור גם כי יש לי בייביסיטר וגם כי כואבת לי היד כי עשיתי לחברה שלי מכתב יומולדת ענקי בגודל של 26 וחצי דפי מדספת וזה קשה אז לסיכום, כרגיל: אהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעעה וכו' וכו' פשוט אין לי זמן.. אה וסליחה על כל ההודעות האידיוטיות והלא קשורות ששרשרתי לחלקים XD זה פשוט הרגשה כאיול שחייבים כמו שעכשיו אנלא יכולה להפביק לכתוב. אשלח וזהו.
ועוד שיר להמלצה למרות שעוד שניה נגמר הפיק LOL : THE ALL AMERICAN REJECTS-IT ENDS TONIGHT אין לי זמן לשים קישור, אני אוסיף אח"כ

דנושש XD

New member
הלו הלו!! זה לא שהתנגדת שאני יאמר לך!! ../images/Emo6.gif

אני: "בוט פירסמה את הפיק!!" את: "מה? אעאעאעאע" אני: "לומר לך מה היה?" את: "כן..לא...כן...לא...כן..לא" אני: "הם מתחתנים!!!!!!!!" את: *צועקת* חחח זה היה מצחיק

דנושש XD

New member
יכלת לברוח!! XD ../images/Emo6.gif

סתם סתם..נו לא יכלתי לשמור את זה בפנים... את היחידה שיודעת על מה מדובר.. אם אני אבוא למישהי "דני וטל מאורסים.." הן ייקחו את זה ברצינות
או שלא יבינו על מי מדובר חח.. בכל מקרה, פעם הבאה תברחי חח..

למעלה