יא-בייבי! פרק 51 חלק ב'-הסוף!

butbut

New member
../images/Emo26.gifדורין../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo24.gif

תודה תודה תודה תודה רבה
אני מאוד שמחה לדעת שהצלחתי להעביר בך את כול הרגשות האפשריים שאפשר להוציא מכמה מילים בדף אינטרנט. אני באמת חושבת שטל לא נטשהאת שאר חבריה..כי היא בעצם לא יכלה לחיות עוד..איזה מין חיים אלו ללא כול מה שהיה לה? אהבה...חברות נפש...ויותר מכול התוצר של האהבה שלה-הילדים שלה ושל דני.
בקשר למקרה עם אמא שלך. ריגשת אותי. -אמת לאמיתה-. ריגשת. לדעת שמישהו מבוגר שעדיין יכול לראות דרך הכתיבה שלי את הדבר המרגש שיש בה...זה מרגש בחזרה:]

M C F L Y 1

New member
סדיסטיית מטורפפת ששכמותך ../images/Emo11.gif

אוו מייי גאד . אני הייתתי עם חיווךך ממזה גדדולל וקיפצצתי בכיסא מול המחשב .. עעד השריפפה . ואז התחלתתי לבכוות בצורה מטוורפת
דדני + טטל = הזוווג האולטימטיבבי
אני בחחיים לא אשכח את הפייק שלך ! וואפילו שמרתי את כל הפרקים במחשב שלי כדי שאני אוכל לקרוא אותם שוב ושוב עד שיצא הספר המיוחל P: פיק שכתוב יפה , מעניין מפוורט ומקסים אך באותו הזמן חולני וקיצוונני מאודד מאווד
השקעת את כל כוולך בווו ורוואים
תוודדה ענקית וגדולה על ימי שלישי ושישי שהפפכו לימים האהובים עלי בשבוע רק בגללך
הפיק הכי יפפה שקראתי בחחיי !!!!!!!!!!!111111111 אני מקווה שאת גאאה בעצמךך יצררת משהוו מקסים ומדהים , מצחיק ומפתיע .. אני התחברתי לטל כמו שלא התחברתי לאף דמות בספר בחיים שלי .. וזה מראה עד כמה אתת מוכשררת מאמי
מדהייםמדהיםמדהייםמדהיים

butbut

New member
חחח ../images/Emo23.gif...../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo24.gif../images/Emo36.gif

דני+טל=זוג לנצח! 4EVER!! LOL חחח...הספר המיוחל-אני שוקדת עליו...נראה מה יהיו התוצאות.
אהבתי להנעים לך את ימי שלישי ושישי. בהחלט אהבתי!
אופקורס שאני גאה בעצמי. אני רואה את התגובות שלכן ואני בעננים-הבנתי שבאמת גרמתי למשהו-באמת שיניתי משהו.
3> מתעלייך=]

יאוווו בוטט שתהיי בריאה

אני לא מאמינה שהרגתם את כולם בסיפור! וואו זה היה חתיכת פרק...ואהבתי לגמריי את הסוף שלו אני חושבת שזה סוף דווקא טוב כי הרי לא הכל בחיים זה הפי אנדינג וגם לדברים טובים ויפים יש סוף ואי אפשר להישען עליהם כל הזמן... רק שתדעי לך מרוב שנכנסתי לפיק הזה דני התחיל להיות הפייבוריט שלי בנוסף להארי! אני ממש מקווה שתחשבי על לכתוב עוד פיק או לפחות להמשיך לכתוב כי את עושה את זה ממש מדהים! את כותבת מדהימה ואני באמת חושבת שזה עוד יישתלם לך בעתיד!

butbut

New member
וואו תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gifכנסי../images/Emo9.gif

אממ...אכן-הרגתי את כולם. זה לא היה קשה במיוחד, כמה לחיצות כפתורים. מבחינה ריגשית זה היה קשה מאוד. אבל כמו שאמרת-לא הכול חייב להיות האפי הנדינג. וזה אולי מה שנתן קצת מלח ופלפל לפיק שלי-הסוף הטראגי! LOL באמת דני הפייבוריט שלך עכשיו? וואו. אני בהחלט המשיך לכתוב-לפחות ככה אני מקווה. אני אנסה לשקוד על עוד פיק, ונקווה שאולי גם הוא,בעתיד, יהיה הצלחה כמו זה.
פשוט-תודה.

lovemcfly2

New member
בת-אל! את-לא-יכולה-לעשות-את-זה-לבעלי-!-../images/Emo122.gif

אעעא!! מה חשבת לעצמך?!, מה את הורגת לי את דני!! טל הייתה צריכה למות-לבד!! (מסכימה עם מיקי לגמרי על ה"טלמותי" במקום "טלני"!!)
אני לא מאמינה שככה סיימת את הפיק!! למה להרוג את כולם? למה?למה?למה?!?!?!!?!?!?!!?!?!!?! ד"א- עשית לי טראומה עם הגז... -אני לא יכולה להכין לעצמי חביתה יותר!! אני מפחדת להשרף/להתפוצץ/לחטוף הרעלה מגז!!! זה היה הסוף הכי מזוכסיטי/סדיסטי שקראתי בחיים שלי!!! אני חושבת שאני צריכה פסיכולוג דחוף בגלל הפיק הזה...
|הולכתלנסותלהדליקאתהגזבלילצרוחכמופסיכית| לילה טוב...

butbut

New member
חחח...אממ הייתה התפוצצות רק בגלל שהיא השאירה

את הגז פתוח. אם היא לא הייתה עושה את זה הכו היה בסדר
XDD אממ...למה להרוג את כולם? XD נראה לי שיש לזה מספיק הסברים בהמשך. XDD אכן סוף חולני מזוכיסטי...חח לילה טוב

lovemcfly2

New member
|חסרתחושריחסתומהעיוורתסניליתרוצחתחסרתאחריותלא

יודעתלבשלבלילשרוףמשואומישו| אעאעאא לממההה?!!!?!?!

white in Angel

New member
בוט......הרגת אותי........

סכין בגב תקעת לי.......... מה זה דני ובן נשרפו???????. אני אשרוף אותך............[סתם,בחיים שלי לא]...... אני לא ישנתי כול הלילה זה אשכרה עשה לי סיוטים כניסתי לעצוב את העיניים שלי ראיתי את דני ובן נשרפים.......... איזה מזל שיש לי מחר בצפר אני אתפרק על אנשים... *אהמתתחברילמסןאהמ* איזה מזל שהיה לי דאגי פיק חשבתי עליו ונרדמתי אבל כול כמה זמן התעוררתי... ואוו..איזה חפירה.....

butbut

New member
חח...אני מצטערת שזה השפיע כול כך../images/Emo9.gif

באמת באמת של מחשבתי שזה ממש ישפיע כאן על כולכן=]] חח...עליתן על הציפיות שלי. =]]
שמחה שאהבת את הפיק=]

white in Angel

New member
אני לא דואגת לי...

אני דואגת לך... סתם... השפיע עליי????? אני לא יודעת אם אני ארדם הלילה.... כן..!!! יופי ועוד יש לי שועור ספורט מחר ואחר כך רטוריקה.. ואחר כך שעתיים שלמות של מטמתיקה.. ואז של"ח ואז אנגלית ואז בגללך אני צריכה ללכת לעוד מקום..

butbut

New member
חחח בגללי?XDDD

לאן בדיוק? חצי מהבנות כאן מבקרות את הפסיכולוג היום. LOL אני צוחקת-בסך הכול...בסוף אתן תעקלו את זה שזה רק סיפור דמיוני לגמרי=]

white in Angel

New member
פסכולוגית מחר!!!!!

יש לי את זה מטעם בצפר בגלל בעיות בשנה שעברה אז.... היא מודעת לפיק שלך.......... מלפני שבוע [כי רק חזרנו להיפגש שבוע שעבר בעצם לפני שבועים] כן.....................???????????. לקחתי את זה קשה.... אולי תשכתבי אותו מההתחלה ותגרמי לכך שאיימי פתחה את החלון וכיבתה את הגז ואז הם ניצלו....!!!! דרך אגב מה עם דאגי [הכי חשוב.....] והארי ואיזי [בשביל אחותי....-היא אשכרה מאושרת...] ואני לא...........

butbut

New member
וואי באמת?...חח היא בטח תרצה להרוג אותי!

XDD אממ...הייתי רוצה לשכתב אותו מההתחלה. אבל את הנעשה אין להשיב. הסוף הזה פשוט סוגר את הכול. דני היה צריך למות כדי שחצי מהלב של טל ימות. ואז שרלוט מתה- וזה עוד רבע מהלב. ולבסוף הבת שלה..ואז כבר לא נותר לה כלום. כאן נסגר המעגל הכללי והאישי.

butbut

New member
אממ...אני אניחה שאפשר רק לשער-אין המשך

לפיק. כך ש...אני מותירה לך מקום לדימיון מה קרה איתו.

white in Angel

New member
יופי את זונחת את דאגי שלי!!../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

הלוואי שהוא היה שלי..

white in Angel

New member
לא היא ממש נחמדה וקוראים לה דנה

תאמיני לי שזה עדיף....... לפרוק את כול העוול

butbut

New member
כן, אני מכירה את ההרגשה- ואני מסיכמה איתך

חברות שלי אוהבכות לפרוק עלי את כול המתחים שלהן. כשאת יודעת הקשיב אנשים מתחילים לפרוק. זה מוזר לפעמים...סודות מאוד גדולים פתאום נפתחים לפנייך..זה מוזר. :] אבל זה מעולה.

white in Angel

New member
כן.. זה באמת משחרר

סיפרתי לה על הסוף היא קיבלה שוק.. אני לא צוחקת............. ואחר כך דיברנו על שאר הפיקי *אהמשליאהמ*

למעלה