יא-בייבי!פרק3+4

OneStepCloser

New member
זה ממש יפה!

את כותבת ממש יפה~ אני רוצה עוד XD לא רוצה לחכות עד יום שישי! XDDD
.

butbut

New member
חחח אם הייתי מקשה עליכן ושולחת

3 פרקים במקום 2 אנשים כאן היו הורגים אותי!.. גם ככה קשה לקרוא 2 XDD=] ויום שישי הוא ממש קרוב-עוד יומיים=] או יום וחצי ליתר דיוק

butbut

New member
חח בדיוק=]וגם אם אני יפרסם 3

העונה תיגמר ממש מהר..כמו רוחXD. אז עדיף לפעמים למשוך.. תחשבי מה היה אם הייתי מפרסמת רק פרק 1..כמו בהתחלה=] XD

butbut

New member
חחחחחחXDD בגלל זה אני שוקלת

אם לפרסם או לא את עונה 2=]

butbut

New member
חח זה תלוי אם הבנות כאן ירצו=]

בסוף העונה הראשונה[שהיא מסתיימת במתח] אני יעשה הצבעה,כי אחרי הכול אתן הן אלא שצריכות לקרוא..אז הקושי הוא עליכן=]

butbut

New member
חחחח..אז כנראה שאת אוהבת לקרוא ספרים?

או סתם דברים שקשורים במקפלייXDDD

OneStepCloser

New member
חחחח אני לא כל כך אוהבת לקרוא ספרים XD

אבל אם הם מעניין, כמו ג'ורג'יה, אז אני קוראת אותם XDD וגם דברים שקשורים למקפליי~

butbut

New member
אוו גם את קוראת את ג'ורג'יה?אני

מתה עליה. XDD. היא כזאת צינית ומצחיקה-ועוד עם כול המושגים המוזרים שהיא מדביקה לכול דבר. בהתחלה לא רציתי לקרוא כי אמרו לי שזה מזכיר את "יומני הנסיכה" אבל אחרי זה קראתי וראיתי שזה שונא באופן קיצוני! יומני הנסיכה זה "חמוד"..ג'ורג'יה זה "מבהיל" זה יפה=]

O0NoNi0O

New member
יומני הנסיכה8-(

ג'ורג'יה
בידיוק עכשיו אני קוראת את זה עוד פעםXD חח היא כזאת מצחיקה אבל מבאס שאליל המין נסע..הוא כזה מושלם
יותר מהאיטלקי הזה=\

butbut

New member
נכון!אפילו אני הייתי מוכנה לצאת עם

אליל המין:] אני מהת על הכתיבה של הסופרת-היא פשוט גאונית שהיא המציאה את זה. הבדיחות שם הם כאלה בריטיות-קשה לצחוק אבל זה גורם לי להמשיך לקרוא=]

yaelsee

New member
רק אני לא מכירה את הספר הזה? XD

אני עוד קוראת ספרים (כן, בטח)

O0NoNi0O

New member
מה? אני הייתי רודפת את אליל המין עד שהיינו

יוצאים. הוא כזה מושלם
הוא גם חתיך

butbut

New member
אה-אה! הוא מתואר שם הורס כזה...אני מקווה

שהמוח של הסופרת הוא כמו המוח שלנו..חחחXDD אני מדמיינת את דאגי עם שיער שחור... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD סתם ^^ ת'אמת-חבל שאין עוד ספרים בסידרה..התבעסתי אחרי שסיימתי הכול=]

למעלה