יא-בייבי!30-31פרקים

Decay Dance

New member
חחחחח

חחח כן מז'נונה את יודעת אממ... אחת שרוטה שהחליקה על השכל?!?!
כן שמתי לה אבל היא עדיין ביישנית חמודה כזאת
אני בטוחה שיש לה מעניין נעורים אם היא כל כך עשירה ומפורסמת חחח
lol בהחלט בהחלט
כן רציני זה כל כך מוזר לשמוע אותם אומרים שלום כמו שזה יהיה מוזר לשמוע הודי אומר אלוהה... עזבי הכי מצחיק אם הודי יבוא אלייך במבטא הכבד שלו ויגיד לך "מה העניינים אחי?" אני אהיה על הרצפה
כן שמעתי לב...מזל שלא ירו בו.
חחח מתאים לדני לעמוד עמידה נשית
ככה עם היד מקופלת כזה כמו של הומו.
מה לא נשמע טוב בבלון סקסי? הוא בלון אבל סקסי...אני ראיתי הרבה בלונים סקסיים גם קניתי כמה. אבל דני הוא בלון סקסי מיוחד.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif

דני חייך ואמר "ואם מישהו צריך הוחכה אני מוכן להוריד עכשיו את תחתוני, ולהראות לעולם שנולדתי זכר!". "אני חושבת שאנחנו נש—"
חחחחחחחחחחחחחחחח אני אשמח לראות את זה!!! אהבתי את התיאור הזה שכתבת לטל וזה עם צורת הגוף שלה חחח הלוואי עליי
איימי צחקה והחלה להסביר לטל "סבתא שלו היא הבדרנית הכי טובה לגילה לבדיחות גסות".
דווקא גסות
זה מצחיק!! איזה סבתא מגניבה יש לו! אבל היא כזאת, מעצבנת אותי קצת XD או מאמא XDDDDDD ודני אחד החמודים בפרק הזה!! וואייייייי אני מאוהבת
לפתע פלט דני גרעפס ענק שהחריד והרעיד אפילו את השומרים שהיו בחדר הסמוך.
כן דני מסוגל לכך, כולנו כבר יודעים זאת
אידיוט XD היא אוהבת את החבר הכי טוב שלי, דאגי פוינטר ההוא. יש בניהם 'קליק', לפי דבריו" אמר דני.
כן כן יש קלילק!!! קליק מאוד מאוד נכון לדעתי וצריך להמשיך הקליק הזה אחרת אני יעשה קליק לטל בראש שישתק אותה!! XDDDDDDDDDDDDDDD אני כל כך לודעת מה יש לי חחחחחחח אני עדיין חושבת שיש לך יותר מה להציע, אתה שמן כמו בלון, נכד יקר"
מה?! איך היא מעזיה?! הוא לא כזה שמן!! אני i beg to differ אני חולקת על דעתה
בוט! פרק מגניב לאללה! וחפרתי
סבתא שלו צעירה בנפש אה?! חחחח הלוואי

butbut

New member
../images/Emo9.gifXDDDDDDDDD

חח היא לא כזאת מושלמת...בסך הכול גוף..XD כן,גסות. זה נראה לי הכי מתאים למשפחה של דני XDD חח "כן יש בניהם קליק, קליק מאוד
". LOL הוא שמן! XDD

Little Sapir

New member
פרק חמוד ../images/Emo9.gif

אוי ואבוי עוד פעם ג'ורג' הזה!
וסבתא של דני ממש מגניבה
אהה וגם אני חושבת שדאני ואיימי יכולים להיות זוג ממש חמוד
אהבתי! מחכה להמשך...

butbut

New member
דני ואיימי?XD באמת../images/Emo35.gif

מגניב. XD אני לא חשבתי על זה.

Little Sapir

New member
לאלאלאלא!

התכוונתי איימי ודאגי*
וויתרתי כבר לטל... היא יכולה להיות לדני XD

butbut

New member
חחחחחXD או זה נשמע יותר הגיוני...

למרות שאיימי תהיה שייכת למישהו מהקולג' בכלל..[
]

Decay Dance

New member
אני יודעת אני יודעת

לילד הסבון השחצן והשוביניסט שדיבר עם טל כשהיא הכלה לחפש את ליאו נכון? חחחחח *מרגישהממשמפגרתעכשיו*

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo12.gif איזה טוויסט בעלילה!

טל נשמעת [לא נשמעת, נקראית.. טחחח] כזאת כוסית, גמני הייתי מקנאה להם..
טחחח סתם.
. אין לי כוח לחפור..
אהבתי במיוחד את כל הקטעים עם הסבתא
המקצוע שלה מצחיק ~דמיוןמפותחבוט~ והפתרון לרובה
"או שהוא משתין בתוך עציץ" XDD זה הרג אותי.
מה נסגר עם ג'ורג'?! פדופיל.
זה מזכיר לי שכמעט אנסו אותי במסיבה ביום שבת.. ><" פחחח אל תשאלי.
. חוצמזה שהייתי בטוחה שהוא סתם ירצה לדחוף אותה מהמרפסת ^^
דאג נידס טו מייק א מוב, כל מה שקורה בינו לבין טל לא הכי ברור, הם בכלל לא דיברו מאז הנשיקה!
אף פעם לא הזכרת את העובדה שאיימי באסיסטית.. יש עליה עוד דברים שאנחנו לא יודעים..?
ואממ נראלי זהו, בטוח היו עוד דברים אבל אין לי כוח
והצעות לשני שירים שקטים שנראלי מתאימים: The Academy Is... - Everything We Had: http://uk.youtube.com/watch?v=7YqYA_rbh1Q Regina Spektor - Samson: http://uk.youtube.com/watch?v=BpqmaHJcRMw

butbut

New member
חחחחח טוויסט../images/Emo35.gifLOL

אכן..דמיון מפותח
XD כן, אתן תגלו עליה הרבה דברים בקרוב
טנקב על השירים
הם ממש יפים. אני צריכה להכיר יותר סגנונות>< XD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif פ ג ר ( : [../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif]

וואו איזה פרק .... הפעם אני לא אחפור על ההתחלה P: אינלי כווח P: שנתחיל? - קודם אני חייבת לספר לך מה קרה לי P: בבוקר פתחתי את המחשב וסיימתי להתארגן לבצפר אז... התחלתי לקרוא את הפיק שלך
עכשיו הספקתי לקרוא רק חלק 1 כי שמתי לב שכבר הייתי צריכה לצאת :( עכשיו חזרתי ורציתי לקרוא והמחשב דור-חדש-שמשחק-אותה-ישן כל שלוש וחצי דקות נ כ ב ה ! הצלחתי לקרוא עד חצי מחלק 3 ואז הוא נכבה באמצעP: אחרי חצי שעה שהוא כל הזמן נפתח ונכבה המשכתי לקרוא עד סוף חלק 4, הייתי במתח ורציתי לעבור לפרק 5 אבל ... נחשי P: קראו לי לאכול [ על האש- היה טעיייייייייייים
] ועכישו סופסוף סיימתי את הפרק XD - פרק ממש יפה D: וואי איך תמיד שומרים נטלפים לטל, שונאים אותה הא !? XD כאילו פעם אחת היא לא יכולה לחבק את דני וכולה לחצה- שומר. עכשיו באים לירות בה- שומר. מה יש להם ? זאת סה"כ טל ! טל אביב ! D: - שמתי לב שרון ממש דוחף P: תמיד שיש משהו מעניין צריך לדחוף אותו כדי להרסו את האווירה .. או רון .. הוא כזה חמוד
וכזה דוחף !!! XD *כעבור 15 דקות* חזרתי P: פשוט הייתי צריכה ללכת לאכול פרגיות שהגיעו ישר מהמנגל ועכישו אני מפוצצת כמו התחת של צ'ארלי XD אז איםפה היינו? אה כן! רון דוחף P: אב לאני עדיין אוהבת אותו :) איזה כיף לטל שיש לה ידידים... כאילו כמו רון >< - נורא הצחקת אותי שכתבת סבתות כושיות XD אני פשוט מדמיינת בראש שתי סבתות זקנו מעוכות מגעילות וכושיות ולידן סתבא חטובה [אליס] שרצה כל בוקר 258976589 קילומטר, עם סרט זיעה על המצח , לבנה וגזעית XD אוו אני טיפשה XDD אבל כושי זה חמוד, במיוחד תינוקות כושים XD - כשאיימי וטל פגשו את דאגי באולם- בבית של סבתא של דני P: אז ... היה איזה קטע שהוא שאל משהו ואז הרים את שפתיו בצורת נשיקה אז את רואה אותי מול המסך עומדת ומנסה לנשק את התחת של צ'ארלי XD חח סת םאני פשוט מול המסך מסתכלת על עצמי ומנסה לעוות את השפתיים כמו מפגרת XD - נראלי שזהו ... חוץ מהסיום המותח !!! ג'ורג' פדופיל !!! אני ידעתי !!! אני ידעתי
טוב נו לא ידעתי >< אבל ג'ורג' פדופיל !!! אני לא מאמינה !!! חחחחח קוקסינל קטן מי הוא חושב שהוא ? אם טל תהיה עם מישהו זה עם דני, או דאגי, או רון, או ליאו, אבל לא גורג' !!! XD - זההההו , אה דבר אחרון אחרון אחרון, אני צריכה שתתחברי דחוף למסן ... אני כל היומים מנסה להשיג אותך ואני ואמרת לאחותך לומר לך וזה אבל את לא מתחברת :( תתחברי בבקשה
פסיכוו.

butbut

New member
../images/Emo26.gifחחחחXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחח המחשב שלך מזכיר לי את שליLOL זה בסדר העיקר שהיה לך טעים,גם לי טעים עכשיוXDD נו, רון הוא תקע. LOL סבתות כושיות? זה מראה שהיא לא גזענית
שהיא מוכנה להיות חברה של כולן
XD [טוב טוב] LOL חחחחחחחחח תחת של צ'ארלי
XD נכון! הוא פדופיל

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo6.gifהורג אותי כל פעם מחדש:]

זה היה אחד הפרקים המצחיקים חחח כל הסבתות האלה וצורת הדיבור שלהן
* היא באמת די רעה אליו(אני אוהבת את זהXD, זה מטומטם כשמתנהגים נחמד מדי).
מתה על הפרק כמו תמיד:]

butbut

New member
../images/Emo45.gif מסכימה..יותר מידי חמוד זה קיצ'י../images/Emo9.gif

XD
שמחה לשמוע:]]

חה! אחד המצחקים

כל הקטעים עם הסבתא שלו פשוט הרגו אותי! כל ה-מאמא שלה XDD דני ממשממש חמוד! אני מדמיינתצ אותו כזה מדבר איתן וזה XDD הלוואי והוא היה ככה איתי
יום אחד יום אחד...... וגם אני שונאת את טל!! חחחחחח

butbut

New member
שונאת את טל../images/Emo35.gif למהההההההההההה?XDD

היא חמודה-למה כולן נגדה

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gifממש מהיר כי אין לי זמן..

כנראה שאני לא יפרסם היום פרק-אלא מחר. לא נראה לי שאני יעלה שוב על המחשב היום. נראה כבר.
ג'ורג' העביר את מבטו אל פניה, הוא עבר על עיניה שזרקו ברקים של שינאה לכול עבר. לשפתיה האדמדמות שהיו מפוסקות בכול אורכם. הוא הרים את ידו, נראה היה שהוא מנסה לגעת בדבר מה, אך לא מצליח. הוא כיווץ את פיו בכאב, ופתח את עיניו לגודל עצום.
ג'ורג' ליטף את סנטרו שנית ואמר "אני לא רוצה לעשות רע, אבל את כול כך חמקמקה. לפעמים אני משתגע, אני מסוגל לקחת סכין ולחתוך את המתח בשנייה. אבל אני לא יכול". "ההפרעות האישיות שלך לא מעניינות אותי" אמרה טל בשקט ונשכה את לשונה באיפוק בתוך פיה. "אני יודע שזה נוגד לכול החוקים המקובלים של בני-האדם. אני רק מבקש צ'אנס" אמר ג'ורג' במהירות.
דני עצם את עיניו ואמר "אני מצטער, אין לי משהו יותר טוב להגיד. את יכולה לשנוא אותי, את יכולה להרוג אות, ואת יכולה לא לדבר איתי יותר לעולם. אבל רק שתידעי שאני באמת מצטער, יותר מכול דבר בעולם לא ציפיתי שהוא יתנהג ככה, הנבלה הזה לא צפוי בשום דרך, ואני מבטיח לך שאני לא אנוח עד שהוא יהיה מאוחורי מנעול ובריח". טל שתקה ולא הנידה אפעף, היה משהו בדבריו שעוררו אצלה רצון לשנוא אותו.
בכללי
אף אחד מן הציטוטים כאן לא יכול להסביר לכן עד כמה באמת הולך להיות פרק ממש משמעותי
סבתא של דני תוזכר שוב, היא תעזור לטל. יהיה ניתוק בין דני לטל לזמן ממש קצר. טל לא תידע איך לספר להוריה על מה שקרה. ובעיקר בעיקר...אתן תראו מה יעלה בגורלו של ג'ורג'...וזה די מפתיע, אז אולי תשנאו אותי על זהXDD
אני יכולה להגיד לכן רישמית-שהפיק היה אמור להסתיים בפרק 35. אבל הוא צמח בעוד מספר פרקים. כנראה שלא תיפתרו ממני כול-כך מהר
בוט.

למעלה