יא-בייבי!30-31פרקים

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||||[סוףףףףףףףףףףף!!!!!!!] ../images/Emo126.gif

טל הרימה גבה אחת והשיבה בשקט "לכוויה". מיד הוא החליף את מבטו ואמר "טוב, תודה". "למה...אתה שואל?" שאלה טל בחשדנות. "לא חשוב" אמר דני במהירות. "טוב," פלטה טל בשקט "אני הולכת, אני מבינה רמזים", וחייכה לעברו חיוך עמום. דני התרומם ואמר "אני מצטער". היא הסתובבה בחיפזון שוב ואמר "על מה? דני מה קרוה כאן? למה אתה מדבר איתי ברמזים משונים?". דני חייך ואמר "את מלכת- הרמזים, מה את מדברת". טל חייכה ואמרה "אני כבר לא מבינה אותך, כשתדבר עברית...תתקשר אלי". דני צחק ואמר "ברגעש אני אדע, אני אתקשר אלייך". לפתע נכנס דאגי אל המקום ואמר "דני, אני פשוט הולך למות עכשיו. כרמן החליטה שאנחנו עושים הפסקה של עישון, היית מאמין?". "זה רק לטובתכם!" צעקה מאחוריו כרמן, וזרקה את חפיסת הסיגריות מעבר למעקה. טל ודני פרצו בצחוק לנוכח מבטו המוזר של דאגי. הוא היה נראה כאילו שבדרגע זה הוא עבר מלחמת תרנגולות, והפסיד. שיערותיו עמדו ,במקום לגלוש בצורה טבעית על פניו. איימי יאצה מאחורי כרמן ואמרה "כול הכבוד! תראי לו מה-זה ללכלך על נשים. אנחנו עם חזק, אם תרצה או לא תרצה". טל חייכה ואמרה "איימי, בדיוק עמדתי לחפש אותך". "אוה, טל. אליס מחפשת אותך, ודני...אמא שלך כאן" אמרה איימי בסתמיות, והביטה אל עבר טל ודני. דני פתח את עיניו הגדולות ושאל "אמא?". "אליס?" שאלה טל. "כן, כן" ענה דאגי מן הצד , והוסיף כהערת ביניים "נראה כאילו שנטרפה עליכם דעתכם". טל הביטה אל עבר דני במבט מוזר ושאלה "לא אמרת שאמא שלך החופשה?". "זה מה שחשבתי" אמר דני ונראה נבוך. "איפה אליס?" שאלה טל במהירות. "בואו אחרי, שניכם" אמרה איימי והצביע אל עבר דני וטל. דני וטל החליפו מבטים עם כרמן, שהרימהאת כתפיה, ועם איימי שהסתובבה בן רגע והחלה ללכת. הם יצאו מן המרפסת והלכו את עבר פנים האולם, ויכלו לשמוע, לפני שיצאו לגמרי. את צעקותיה של כרמן בדאגי, "שלא תחשוב לעבוד עלי פוינטר, אני לא ג'ורג' ". "את ג'ורג' בתחפושת" אמר דאגי. "מה אמרת?" שאלה כרמן. הויכוח שלהם גרם לטל לחייך, ולהביט אל עבר גבה של איימי. היא הובילה אותם אל פנים האולם, ונעצרה לפתע. טל הביטה את עבר דני, שהחל ללכת באיטיות ובחשש. כאילו ההפתעה שאימו אכן כאן לא ממש שמחה אותו, כמו שהיא חשבה שיקרה. "דני" אמרה לפתע אישה בגיל הארבעים לחייה, חיוכה נמתחת מאוזן לאוזן, וידיה נכרכו סביב דני במהירות. "אמא" פלט דני בהלם, והביט על פניה הקורנות של האישה. "מה את עושה כאן?" הוא שאלה במהירות, וכרך את זרועותיו החסונות סביב גוםה הצנום. והא היה הרבה יותר גבוה ממנה, ונראה כמו ענק לידה. אימו השפילה את מבטה הכחול ואמרה בשקט "זה אבא שלך, קרה משהו דני". *****************************************************************************************************************************
אוי.. כולן חיות?
כולן עברו את המתח?כולן חושבות שטל+ג'ורג' זאת טעות
אני מקווה שכן
מה-קרה-לאבא-של-דני
מה קורה בין טל+דני
למה אליס במקשת את טל
מה יקרה לג'ורג'
כול זה בפרק הבא
אמרתן שאני חולנית?..הוכחתי שאני אכן כזאתXDDDDDDDDD><
שאלה ממני אליכן
דבר ראשון:איך הרגשתן רוב הפרק
דבר שני-מי לפי דעתכן הכי מתאים לטל
דאגי?
דני?
רון?
בראד?
ליאו?
ג'ורג'?
אני אשמח לקבל תשובות
הודעה רישמית-הפיק גדל במספר פרקים..בקרוב אני יעשה מין שאלון כזה..כי אני חייבת לדעת אם זה בסדר לפרסם. כי יש את הגירסה הקצרה של הפיק..שזה אומר שבפרק 25[עוד 4 פרקים] זה נגמר
. אני צריכה את דעתכן
כי זה ההמשך קריאה שלכם=]
אם יש לכן שירים שאתן רוצות לשתף אותי בשביל שאני אשים בפרקים
תכתבו
בוט.

karinava

New member
ברור שהיא צריכה להיות עם דני!!!

עדיף שהפיק יגדל! וכן את באמת גרמת לי לכל הפרצופים וגם אפילו לבכות מתי יהיו ספוילרים?

butbut

New member
ספויילרים../images/Emo35.gif אני מקווה שכבר ביום שני בצהריים

ואממ..XD תודה:]

m i c k e y 15

New member
פיי עוד פרקים? XD קודם הרגשתי- ../images/Emo11.gif../images/Emo46.gif

על טל ודני כמובן! ושוב אני מעדיפה את טל ודאגי XD מצידי גם טל ורון וליאו! XDD אז אם יהיו עוד פרקים זה אומר שעוד טוויסטים ושדאגי יהיה עם טל?? אם כן סבבה
בכל מקרה הפרק היה ממש יפה! מה קרה לאבא של דני?!?!?
ודאגי עם ההפסקת עישון XDD יא מכוררררר באמת שיפסיקו! גם במציאות.. כבר דיברנו על זה בוט
ועל עוד דברים חסויים XDDDDDD *שובב*
תגיבי לי לפיקק XDDD והתכונת בפרק 35* XD

butbut

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

מיקי! תתעשטי!! LOL חח..כן יהיו עוד פרקים..מלאים בטוויסטים מוזרים:] אבל לא יותר מידי פרקים. XDD אבא של דני
..תידעי בהמשך. חחחח..אכן דיברנו
XDDDDDDD חסויים...LOL אסור שזה ייצא מן השטח שלנו ..המשולש סיון-בוט-מיקי..זה לא יוצא XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

m i c k e y 15

New member
בחיים לא יוצא!!!

זה לא יוצאאאאאא מפי בחיים!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDD אחת ההזויות XDDDDDDDDDDD

butbut

New member
"ההורים שלי חושבים שאני תמימה"XDD הגעתי

למסקנה שמזל שאין "היסטוריה" מתוחכמת כמו באייסי גם במסן. ומזל שההורים שלי כאלה לא מודעים למצב שלי באמת..LOL...כאילו, נראה לי שהם חושבים שהדור של היום יודע על כול העניין הזה ש..[XDDDDDDDD] דיברנו עליו רק באיזה גיל 18..LOL >< הורים.

m i c k e y 15

New member
אבל יש היסטוריה../images/Emo2.gif

קוראים לזה "השיחות המתועדות שלי" XDDD אבל ז רק אם סימנת שיתעדו XD

butbut

New member
אההההההה...אני מקווה שאף אחת מאיתנו לא תיעדדה

כאילו התמונות של דני
עד מילא.. XDD אבל כול השאר..

אל אלוהיםםםם

וואו איזה פרקק מעולהה!! מי היה מאמין שהזקן החרמן הזה הוא פדופיל..אני מתפלאה שהוא לא קפץ עלייה כשהם היום נעולים יחד בארון... אני רק רוצה להבין משהו-איך זה שעברו 31 פרקים וטל ודני עוד לא התנשקוו?? איך?איך? טל+דני!! דאגי וטל התנשקו כבר פעמיים ורק דני מוזנח!אני דורשת פתרון מידי! ~מחכה ליום שלישי~ זה היה פרק באמת באמת טוב!!:))))

butbut

New member
../images/Emo9.gif...בתחילת הפיק ניסיתי להיות כזה...לא מבהיל

ה עם הרעיונות המטורפים שלי. ורק עכשיו "נפתחתי לעולם". XD אז בהחלט הוצאתי את זהXDDD אממ... סוד. חחח סתם... אם בכלל תהיה נשיקה:] LOL
תודה

Yu vi

New member
מה זה "אם בכלל תהיה"? ../images/Emo11.gif../images/Emo85.gif

אני דורשת נשיקה בין טל לדני.
נוווווו העם דורש נשיקה.
חחחחחחח למרות שחלק נוטים לכיוון דאגי... LOL וזה כבר היה. ^^ אבל דני!!!! אוווח! שיעשו ילדים!.... או כל דבר אחר! 00

butbut

New member
חחח זה אומר שאולי לא תהיה נשיקה בין טל לדני

בכלל..XDD אולי לא ייצא מכול הפלירטוטים שלהם כלום
הכול בהמשך=]

../images/Emo220.gifוואוו.

קראתי את כל הפרקים היום,ופאק,את כותבת מדהים(זה 1.) אני התאהבתי בפיק(זה 2.) והיי,מה נסגר על טל?היא שייכת לדאגי!(ואז דני יהיה עם איימי?אואה..) והקטע שהיה עם ג'ורג',שגרם לטל להזכר במה שקרה לה בגיל 6(?) פאק,זה גרם לי לעצב מוחלט! לפי הסיפור ג'ורג' אכן יכנס לכלא..(ניראה לי) ודני וטל לא יהיו ביחד,כי טל שייכת לדאגי, ואז יקרה שאיימי תתאהב בדני,ואחרי שטל תסגר על הרגשות שלה ותהיה עם דאגי,איימי בעצם תעבור מרגשות שלה מנו פאק ברח לי איך קוראים לו(ליאו לא?) ואז היא תהיה עם דאגי,ואיימי עם דני,טוב עדיף שאני אשתוק ואחכה לפרקים הבאים><

../images/Emo220.gifת'אמת לקח לי רק 5 שעותXDDDDDDDD

בערך מ6 הייתי על המחשב,החלטתי שאני הולכת לקרוא הכל,ופשוט לא יכולתי להפסיק!(ועכשיו אני קוראת גם את הפאנפיק שלך,רק שאני תקועה בפרק 11 או משהו כזה כי אני לא מוצאת את ההמשך><תשלחי לי?^^)

butbut

New member
מהה../images/Emo35.gifאת כולם???וואו../images/Emo70.gif ../images/Emo47.gif

תודה
חח היא בהחלט הייתה שייכת לדאגי בהתחלה...אבל עכשיו היא "נפתחה לעולמות חדשים" והיא מנסה לעשות סוויץ' בחיים שלה:] XD לכלא?..אני עדיין לא בטוחה, יש את הקטע שאם יהיה לו עורך-דין ממש טוב הוא אשכרה יהיה זכאי..><..במקרה והמוח שלי ישתולל. ואם לא,הוא ייצא נאשם. חח כן ליאו
.. חח זה בסדר-ניחושים פרועים זה טוב:]

yaelsee

New member
../images/Emo19.gif

נכון שאני מקורית בכותרות שלי? סוף סוף זה לא היה '
' XD בכל מקרה:
אבא של דני לא עזב את הבית?
XDD
אוף... מתי כבר דני וטל יהיו ביחד??
ג'ורג'
. אני כל כךךך שונאת אותו!! פדופיל
טוב שהוא נעצר!
[זה מה שאני מקווה שיתנו לו לשתות בבית כלא XD]
אל
תקצרי את הפיק! כל כך לא!
כרמן, אני איתך!
. שדאגי יפסיק לעשן
מסכן דני, עם הכוויה
. החלמה מהירה
אני אוהבת את סבתא של דני. היא מגניבה שכזו
. הלוואי שהיא תגיד לטל שדני אוהב אותה!
אוף, אני חייבת ללכת לישון, אמא קרציה
ולעשות שיעורים באנגלית למחר
. אוף, מחר יש לי שיעור במגמת מחול בבצפר עם המורה שאני לא אוהבת. זה כל כך מטומטם
מי רוקד בשיעור מודרני עם פסנתרן
[לא שיש לי משהו נגד פסנתרנים, אני בעצמי מנגנת על פסנתר
] חפרתי.
אגב, karinava זאת החברה הכי טובה שלי, רק בזכותי היא התחילה לקרוא את הפיק
[שחצנית שחצנית שחצנית
].
מחכה ליום שלישי, אפילו שאין לי באמת זמן לקרוא את זה בשלישי עכשיו כשחזרו הלימודים

למעלה