יא-בייבי!30-31פרקים

m i c k e y 15

New member
יאא../images/Emo7.gif

מסכנה
הקטע בסוף שהיא בכתה לדני....יאו.. ברגע הזה לא שנאתי אותה כבר....אבל חכי אני אתחיל שוב XD

butbut

New member
אוקי-זה רגע נדיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

צריך לזכור אותו לעד
XDD

yaelsee

New member
כל הכבוד טל!

איך אני אוהבת אותה
איזה כיף שהיא הרביצה לו! מואהאהאה!!!
*קרינה מה פתאום את מגיבה פה? XD* אוף, אמא צועקת עליי ללכת לישון
לא נקשיב לה *ממשיכה לקרוא*

butbut

New member
או..או..אוה..אוהבת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif...ואווא!!!!!

זה כבר נדיר לשמוע שאוהבים את טל
3>

yaelsee

New member
בוט אני תמיד אומרת שאני אוהבת אותה!

כאילו, אני לא תמיד אומרת שאני אוהבת אותה [וכן אני כן
] אבל אף פעם לא שנאתי אותה רק קינאתי בה

butbut

New member
אוה,חחח...טוב לפחות את לא שונאת אותהXD

כאילו.. לפי דעתי היא בין הדמויות היותר מעניינות[הראשית גם] בסיפורXD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||| ../images/Emo126.gif

Nick Lachey "What's Left Of Me": http://www.youtube.com/watch?v=1WMfU_IeMl4&feature=related
בהמלצתה של אלכס:
Christina Aguilera - Hurt : http://www.youtube.com/watch?v=lbcltLf2VHo
Avril Lavigne - When You're Gone : http://www.youtube.com/watch?v=otMB3WVQNVg&feature=user ***************************************************************************************************************** "הוא מה? רגע...ג'ורג'?טל מה קרה כאן?" שאל דני בשקט וחפן את פניה בידיו. טל הרימה את מבטה אליו שנית ואמרה כשדמעות מהירות זולגות אל לחייה. היא הביטה לעברו ואמרה בכאב "גורג' ביקש שאני אדבר איתו, בקשר להתנהגות שלו. והסכמתי. לאחר מכן הוא החל להגיד לי שהוא מקנא לכם, ושהוא רוצה אותי. דני הוא פדופיל, הייתי בקרבת פדופיל כול הזמן הזה, שוב". דני ניער את ראשו ואמר "מה? מתי? אני לא מאמין" הוא נתן לעמו מכה ואמר "אני טיפש, אני מטומטם! אני מצטער!". טל עיווטה את פניה בעצב ואמרה "הנעשה כבר נעשה". "לא, תקשיבי לי טל, תרימי את פנייך אלי" זעק דני והרים את פניה בידיו. "תסתכלי אל תוך עיני" הוא אמר וחיפש את מבטה. אל טל לא רצתה להביט אל תוך עניו, היא פחדה, פחד שהמבט המטורף שעטה ג'ורג' יחזור אל פניו של דני. "לא" היא אמרה בשקט ובלעה את רוקה בכבדות. "תסתכלי אלי!" זעק דני שוב, וכיווץ את גבותיו בכאב. הוא העביר את מבטו אל עיניה וכאשר הצטלבו מבטם אמר "אני כאן עכשיו, נכון? תעני לי טל! תעני!". "נכון" אמרה טל בשקט, והביטה עליו בשקט. דני ניער את פניו ואמר "הייתי טיפש, אני תמיד טיפש! אבל עכשיו את חייבת לבוא איתי אל השוטרים שהזמינו לכאן, ותספרי להם הכול. את יכולה?". טל פיסקה את שפתיה ואמרה בכאב "כן, אני חושבת". "תקשיבי לי, המנובל הזה חייב לשבת מאחורי סורגים" אמר דני במהירות. אבל טל רק הביטה על פניו במבט חלול ואמרה "בסך הכול רציתי לבוא ולדבר איתך על אתמול, ותראה מה קרה". דני עצם את עיניו ואמר "אני מצטער, אין לי משהו יותר טוב להגיד. את יכולה לשנוא אותי, את יכולה להרוג אותי ואת יכולה לא לדבר איתי יותר לעולם. אבל רק שתדעי שאני באמת מצטער, יותר מכול דבר בעולם לא ציפיתי שהוא יתנהג ככה, הספחת הזה לא צפוי בשום דרך, ואני מבטיח לך שאני לא אנוח עד שהוא יהיה מאוחורי מנעול ובריח". טל שתקה ולא הנידה אפעף, היה משהו בדבריו שעוררו אצלה רצון לשנוא אותו. "אני לא שונאת אותך" אמרה טל בשקט וחיבקה אותו במהירות. היא חיבקה אותו בחוזקה, ורק שתקה. היא הרגישה את ידיו נכרכות סביבה שנית, ואת שפתיו מנשקות את ראשה בחום. מן החיבוק הזה היא לא פחדה, את הידיים האלו היא הכירה כבר מצויין. "למה?" שאל דני במהירות, ולא ניתק את ידיו ממנה. "אם היינו מדברים היום, היית מבין" אמרה טל במהירות "אני לא בטוחה שאני מסוגלת לשנוא אותך". "את זוכרת מה קרה לאצבעונית אחרי שהקרפדה חטפה אותה? את זוכרת מה הציק לה?" שאל דני בלחישה וחיכה לתשובתה. טל פתחה את עיניה ואמרה בשקט "החיפושית חטף אותה, ואמר לה שהיא מכוערת. הוא נישק אותה, והתאהב בה, ולבסוף הבן של הקרפדה והוא רצו להרוג את הנסיך קורניליוס". "בדיוק," אמר דני בלחישות קטנות והוסיף כשהוא מטה את פניו אל עבר אוזנה, משום שהיא נמנעה מלהביט בפניו. "ואת זוכרת מה קרה לאצבעונית?". "כן," אמרה טל, היא מיצמצה בעיניה ואמרה בשקט "היא ברחה מן החיפושית, ופגשה את ג'קימו, הציפור. והוא הבטיח לה שהוא ימצא בשבילה את נסיך הפיות, קורניליוס. ואת עמק הפיות". "נכון מאוד,והיא התגברה על ההתנהגות של החיפושית, הפדופיל, בצורה יפה לא?" שאל דני בשקט והמשיך מבלי לחכות לתשובתה "לא חשוב מה קרה שם, כשאת צריכה לדבר עם מישהו על זה אני תמיד כאן. אני כאן, כולנו כאן, החברים שלך ההוירם שלך. אבל את חייבת להוציא את זה, אחרת זה ירדוף אותך כמו שד" הוא סיים, ונתן לה זמן לעקל את דבריו. "בסדר, אני מבטיחה שאני אדבר...אם אני אצטרך" אמרה טל בשקט ובלעה את רוקה. היא ידעה שדני צודק, כול כך צודק. אבל יה אלא יכלה לספר לו כול מה שקרה שם, היא העדיפה להעמיס את זה על ליבה. הוא התרוקן מרגשות בזמן האחרון, ופינה את עצמו לאחרים. זאת הייתה טעות, טעות שהיא הייתה מוכנה לקחת על עצמה. "טל!" נשמעה זעקה עמומה מאחוריהם. טל הרימה את פניה מחזהו של דני, שהסתובב גם כן, וראתה את איימי רצתה יחד עם ג'יוהנה ועוד נערה במהירות. היא התנתקה מדני בשנייה, ורצתה אל עבר איימי. היא התקרבה אליה, וראתה את עינייה של איימי שטופות בדמעות. השתיים חיבקו במהירות אחת את השנייה, ואליהן הצטרפו גם ג'יוהנה והנערה השנייה. ארבעת הבנות עמדו כך מספר רגעים, חבוקות זו בזרועותיה של השנייה מבלי לומר שנייה. "מה קרה לך? דאגנו לך מאוד כששמענו שאת שם" אמר איימי ראשונה, והרימה את מבטה הכחול אל עבר טל. "הפדופיל הזה" אמרה טל ופלטה אנחה עצובה, היא הרגישה את דני מתקרב לעברם, וראתה גם את דאגי הארי וטום מגיחים מאחור. "הוא אמר לי שהוא רוצה אותי, הוא נישק אותי" אמרה טל בשקט והשפילה את מבטה. "מה? איכס!" קרא דאגי מאחור. טל הרימה אליו את פניה האדישות ואמרה בשקט "רק איכס? אני רוצה למות, היצור השמן והמעוות הזה נגע בי, נישק אותי, הרגיש אותי ונשם אותי". "אל תיזכרי בזה, זה רק יכאב לך יותר" אמרה האישה המוזרה שבאה יחד עם גיוהנה ואיימי. "אייזי, את כאן" אמר לפתע הארי, והרים את ידיו בכדי להגיע את האישה ששמה אייזי. היא הייתה נראית חמודה ביותר, בערך בגילה של ג'יוהנה. טל הבינה שהיא חברתו של הארי, לפי מבטיהם האוהבים והדואגים אחד כלפי השני. "טל, תקשיבי, יש כאן שוטר שמחכה לדו"ח שלך. את רוצה לענות לשאלותיו?" שאל טום בשקט, ונגע בכתפה ברכות. טל הרימה אליו את פניה ואמרה "כן, בבקשה". הוא לקח אותה אל עבר השוטר, שביקש להיות איתה לבד, אך טל התנגדה בתוקף. השאלות שלו היו רציניות ונוקשות, מבלי להתחשב ברגשותייה בכלל. הוא הרשה לטל להכניס אחרי שאלות ה"זהות" רק שני אנשים. היא קראה מיד לאיימי ולטום. והשאירה את השאר בחוץ ללא להעיף עליהם מבט נוסף. "טל אביב, עני בבקשה על שאלותיי הבאות: אמר השוטר בקול חזק וברור. טל הנה עם ראשה ואמרה "תתחיל". היא ישבה על אחד השולחנות, כשאשר כול האנשים סביבה, השוטר, איימי וטום, עומדים. "האם יש לך קשר עם מר הל?" שאל השוטר. "לא" השיבה טל קצרות. השוטר רשם בתוך פינקסו את המידע ושאל "האם הוא נגע באחד מן איברייך?". טל בלע האת רוקה ואמרה "הוא נישק אותי, הצמיד אותי אליו, ונגע בי קלות באיברים...לא מוצנעים". איימי הביטה אלע בר טל והחזיקה את ידה, היא הרגישה שרק דבר זה מסב אושר לטל, גם אם היא אינה מראה זו כעת. "האם מר הל נגע בך בעבר? או ניסה לפחות?" שאלה שוטתר במהירות. "כן" אמרה טל והרימה את מבטה אל עבר טום. היא החלה לספר לו את כול התקרית שהייתה בהופעה של מקפליי, וכמובן על השברים שהוא נהג לומר לה, ועל שאר התקריות שלה איתו. "את רוצה לבקש צו-הרחקה? או שאת מעדיפה לתתת לבית הדין לקבוע את הגזר?" שאל השוטר במהיורת והרים את פניו אליה. טל הרימה את מבטה אליו ואמרה "בית-משפט, צו-מעצר לא יעצור אותו". לאחר מכן אמר השוטר "תודה" לטל, ושלח את סגנו שיזמין את חברי מקפליי אל המקום. הארי, דאגי ודני נכנסו במהירות. הם נעמדו בזה אחר זה על יד טום. קודם כול טום, שעמד על יד טל, אחר כך הארי, דאגי ולבסוף דני. אחריהם נכנסה מישהיא שטל זיהתה כ"כרמן". היא הייתה המחליפה של ג'ורג' הלא-זמנית.
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||| ../images/Emo126.gif

"אתם מבינים שברגע זה, ארבעתכם איבדתם את המנג'ר שלכם. החוזה שלכם איתו כבר לא תקף, ואם תרצו לדעת עוד פרטים שהיו כתובים בו, ולא ידעתם עליהם ביום חמישי אני מבקש מאחד ממכם להתייצב בבית המשפט, יפגוש אותכם שם עורך דין למעשים פליליים, הוא גם זה שיעמוד כנגד ג'ורג' במשפט, והא יעבור על סעיף סעיף באוזני הנבחר. האם יש לכם התנגדות?" שאל השוטר שדיבר במהירות מופרזת. "לא. וכן, אנחנו נדאג לזה. מקובל עלינו" אמר טום בשם כולם. "זאת אומרת, שכרמן היא המנג'רית כעת?" שאל הארי והביט אל עבר כרמן. "כן, בחור. החיים שלכם לא יהפכו לקלים מעכשיו, כשהתולעת התרחק מן השטח שלי" אמרה כרמן וקרצה לו. "אני מעדיף אותך על פני גורג', הוא היה רשע" אמר דאגי. "אז אני מבין שהתיק הזה סגור?" שאל השוטר. כול השאר רק הנהנו עם ראשם, והרימו את מבטם מן השוטר אל טל ובחזרה. "טל אביב, דבר נוסף, ג'ורג' הל...את לא הנפגעת היחידה שלו. נמסר לנו דו"ח מצורף לכאן, והוא מפרט את שמות הנשים שדיווחו על פגיעה ממנו" אמר השוטר. "זה לא ממש משמח, אתה יודע" אמרה טל בציניות, והסיטה את מבטה ממנו. השוטר התעלם ממנה ואמר "אני מצטער על כול מה שקרה, אני רק יכול לומר לך שדברים כאלו קורים מידי יום". "יופי, יש לך במקרה עוד כמה משפטי עידוד?" שאלה טל באדישות. "אני רואה שהמפטים שלי באמת לא מעודדים, וזאת לא עבודתי. אז את משוחררת, ובנים," אמרה השוטר והצביע אל עבר ההארבעה. טל יצאה משם במהירות, ולא הספיקה לשמוע את סוף דבריו, מה שגם לא עניין אותה במיוחד. היא הביטה אל עבר ג'יוהנה, איימי ואייזי שהתקרבו אליה. "מה קרה? מה הוא שאל? למה הבנים עוד בפנים?" שלושתן המטירו עליה מספר שאלות בלתי מוגבל שגרם לה לאטום את אוזנייה, ולהתרכז בשוטרים שלקחו את גורג' באזיקים מן המקום. "מה?" שאלה טל בשקט, מבלי להתיק את עיניה מן המראה ששימח אותה יותר מכול. "מה קרה שם?" שאלה איימי במהירות והביטה אל עבר פניה של טל בדאגה. "אוה," פלטה טל בשקט "השוטר שאל אותי מספר שאלות, גורג' הולך כנראה לכלא, והמנג'רית החדשה היא כרמן". ג'והנה ואייזי החלו למחוא כפיים ולחבק אחת את השנייה כשחיוכים מרוחים על פניהן. טל העבירה את מבטה מהן, אל איימי, וראתה את זיק השימחה ניצת גם בעיניה. "מה?" שאלה טל במהירות, והסיטה את מבטה ממנה. "סתם, התגברת על זה יפה טל. אני ממש גאה בך" אמרה איימי ופתחה את זרועותיה בשביל טל. "חיבוק?" היא שאלה וחייכה חיוך קטן. טל שרבבה את שפתיה לכמעין חיוך, והתקרבה אליה. "תמיד" היא אמרה וכרכה את זרועותיה סביבה בחום. "ראיתי שדני רץ אלייך מן החלון, המטורף הזה עלה קומה, וירד כשהשוטרים סגרו את המעבר" אמרה איימי והתנתקה ממנה. "כן, הוא דיבר איתי קצת" אמרה טל בשקט. איימי חייכה אליה ושאלה "סיפרת לו?" "לספר לו מה?" שאלה טל במהירות. איימי נתנה לעצמה מכה ואמרה "את יודעת, את הקטע ההוא שהיה כשהיית בבית שלו, וכשהוא היה במקלחת". "מה היה בבית שלי כשהייתי במקלחת?" הגיח לפתע דני מאחוריהם וגרם לטל לעצור את נשימתה. דני נעמד מול שתי הבנות ושאל "משהו קרה כשהייתי במקלחת בבית שלי, והייתי אמור לדעת ממנו?". דאגי הארי וטום התקרבו גם הם. טל הבחינה בסבתא של דני מגיחה מאחורי כול ההמון, ומתקרבת אליהם. היא הביטה אל עבר אימי, שסימנה לסבתו מספר סימנים. נראה היה כאילו שהן מתכננות להנחית חללית של עבמי"ם במקום. היא סימנה גם לג'והנה ואייזי שיעזרו, נראה היה שכול הבנות יודעות על מה מדובר. חוץ מן הבנים. "הארי, אתה זוכר את האיש ההוא שביקש ממך שתראה לו מקצב בתופים? אני חושבת שהוא חזר" אמרה אייזי להארי ומשכה בזרועו. "באמת? חיפשתי אותו" אמר הארי בשקט והלך אחריה. "אוה, טום. הרבה זמן לא התראינו, אני מקווה שאתה מתגעגע" אמרה ג'יוהנה וחיבקה את טום בכתפיו באהבה. טום מיד סובב אותה ונשק לה על שפתיה בעדינות. "קחו לכם חדר זה מגעיל" אמר דאגי, ופלט צחוק. "שתוק" אמר טום לדאגי, וקרץ לג'יוהנה. טום וג'והנה נעלמו מיד מן העין, כאילו שלא הייו ועמדו שם מעולם, ובכלל. "פוינטר, איימי...תצטרפו אלי לוואלס?" שאלה אליס, וחייכה לעברם. "וואלס? זה לא ישן קצת אליס?" שאלה איימי ועיקמה את פרצופה. "אני חושב שכדאי שנלמד אותה משהו חדשני, מה את אומרת איימי?" שאל דאגי וחייך אל עבר אליס כשהוא סוקר אותה במבטו מכף רגל ועד ראש. "אתם?" שאלה אליס והרימה את גבותיה "ללמד אותי? אתם הדבר האחרון בעולם שיודע לרקוד". "בטח שאני יודע, אני מלך הריקודים" אמר דאגי ועשה תנועות מוזרות באוויר. "או מלך המטומטמים" פלטה טל באדישות. דאגי הביט עליה במבט סלחני ואמר "ציפור קטנה לחשה לי שאת לא יודעת לרקוד בכלל, אז תיהי בשקט". טל הביטה אל עבר איימי ופתחה את פיה, אך לפני שהספיקה היא לומר מספר משפטים, מיד אמר דאגי להגנתה של איימי "לא, זאת לא איימי. ציפור קטנה אחרת". "קדימה קניידעלך, אני רוצה לראות מעשים ולא דיבורים" אמרה אליס וסחבה משם את דאגי ואיימי. טל הביטה אל עבר דני ואמרה "אל תסתכל עלי בצורה כזאת, אני לא תכננתי כאן כלום. הם נעלמו מעצמם, גם אני הייתי בהלם למספר שניות". דני פלט צחוק ואמר "אבל זה נותן לנו זמן לא? זמן לדבר". טל ניערה את ראשה ואמרה "כן, נכון. אז בוא נדבר". היא הלכה אל עבר המעקה, שהיה בסוף המקום עליו עמדו, ונשעה עליו אם מרפקיה. דני הצטרף אליה, ונשען גם כן הוא. היא הביטה אל עבר העיר הגדולה והחשוכה. הרוח הקרירה הסיטה את שיערה לאחור, וגרמה לה לחוש רגועה יותר כעת. היה בה משהו מיוחד שגרם לה להתגבר על דברם במהירות, ולהפנים מהם לקח לעתיד.
יש המשך~~>

../images/Emo54.gifבוט! ../images/Emo6.gif

אני חושבת שהתכוונת לכתוב "קינדערלך" ולא "קניידעלך".. XDDDDDDDDDDD ["קניידלע" זה קציצה למרק!!!
"קינדער" זה ילד. ושניהם באידיש.
] ואני ממש אוהבת! [אבל אני באמצע לקרוא, אז אני אמשיך, ואולי אני אחפור לך. אגב, אני שונאת את ג'ורג' הפדופיל באופן רשמי. ><]

butbut

New member
כן כן התכוונתי לילד לא לקציצהXDDDDDDDDDDDD

LOL רק עכשיו אני רואה את זה..והפירוש קורע
XDDD [גמני אוהבת קניידלעך..יאמיי
]

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||||[5../images/Emo70.gif] ../images/Emo126.gif

Nick Lachey - This I Swear: http://www.youtube.com/watch?v=vxJIpzHTQiU&feature=related
בהמלצת נסטיה אם אני לא טועה:
Backstreet Boys - Inconsolable : http://www.youtube.com/watch?v=NhQZBeaxd9M&feature=PlayList&p=02C7E3FED7B657C4&index=11
Westlife - If.I.Let.You.Go : http://www.youtube.com/watch?v=FJNlfJdXR2o **************************************************************************************************************** "דבר ראשון," אמר דני "אני רוצה לדעת מה קרה בבית שלי באותו היום, זה היה מוזר". טל בלעה את רוקה ואמרה "אני לא רוצה לשקר לך, למרות שהייתי מעדיפה". "אני בטוח שאת תוכלי לומר לי את האמת, את כבר לא נלחצת ממני יותר, כמו פעם. כבר מזמן הבנתי שאת השתנית" אמר דני בשקט, והביט בפניה כאשר תלתליו זזים לאחור לפי תזוזת הרוח. "לטובה כמובן" הוא הוסיף כאשר עיווטה טל את פניה. "אוקי, תתכונן" אמרה טל. "מוכן" פלט דני. טל רפרפה בעיניה והעבירה את מבטה אל הנוף "דאגי אמר, שאנחנו צריכים לבדוק, אם אני מרגישה אליו משהו. למען האמת גם לי נמאס מזמן להיות קרועה, בין...זה לא הפואנטה. הפואנטה היא שהוא נישק אותי, וגם אני אותו. וכששמענו שאתה מסיים להתקלח, יצאנו, כי—" "לא רציתם שאני אדע?" שאל דני בשקט. "קלעת בול" אמרה טל בשקט. "ידעתי" אמר דני והתיק את מבטו מפניה אל עבר הנוף. טל השפילה את מבטה ואמרה בשקט "מצטערת, זה לא באמת בשביל לפגוע בך". "דאגתי לכם" אמר דני בשקט. "אני יודעת" אמרה טל. "ידעתי שקורה בניכם משהו" הוא פלט במהירות. "אבל לא קורה...כלום" אמרה טל, והסתובבה מן המעקה אל עבר פני המרפסת. היא התיישבה על המעקה, והביטה על ברכיה. "מה זאת אומרת?" של דני בהרהור. טל עצמה את עיניה ואמרה "מה כול כך קשה? אני לא אוהבת את דאגי. אני לא מרגישה אליו כלום, כמו אל...כלומר, אתה יודע. לידיד". "אוה" אמר דני במהירות. "מה חשבת?" שאלה טל בהתגרות. דני מתח את שפתיו ואמר "את חייבת לדעת כול דבר,אה?". "כשזה קשור בי, כן" השיבה טל. "טל כדאי שתירדי משם, קצת מסוכן לשבת כך כשאין סורגים" הוא אמר מיד, והביט עליה. "אל תדאג, לא יקרה לי כלום" אמרה טל. לפתע היא הריגשה את עצמה נופלת, היא איבדה את אחיזתה במעקה ונפלה. "דני!" היא צרחה בכול כוחה, אך ידו לא הספיקה להגיע אליה ולאחוז בה, אלא רק לשפשף את קצה כריות אצבעותיהם. היא צללה במהירות איומה אל תוך מעמקי השחור. כאשר הרוח מרימה את שיערה למעל, וידייה משוכת בצידי גופה. היא הרגישה את הרוח מכה בכול חלקי גופה. היא צרחה, אך אף אחד לא שמע. היא הרגישה את משקל גופה כבד מעליה, ואת האדמה מתקרבת אליה. היא הביטה לא האנשים שהביטו עליה מלמטה, ורצתה לסגור את עיניה. היא נפלה מגובה גבוה למדי, והמהירות שבה היא צוללת לאדמה היא חזקה מידי. היא ניסתה להרים את עצמה, ללכת לשמאל, אך שום דבר לא עזר. גופה היה כבד, וצרחותיה לא נשמעו. הרוח חנקה את גרונה, וגרמה לקולה להישמע כציוץ ולא יותר. היא ראתה את האדמה מתקרבת אליה עוד יותר במהיורת, ואת העצים, הצמחים והאנשים נהיים גדולים יותר ויותר. היא פלטה צעקות ויבבות, אך שום דבר מכך לא עזר. לפתע היא הרגישה את עצמה עוצרת, ובשנייה היא פתחה את עיניה. היא לקחה נשימה עמוקה והביטה אל עבר גופה שעדיין ישב על המעקה. במהירות היא התעשטה ואמרה "אתה, הרגשת את מה שקרה עכשיו? היה משהו מוזר בי?". דני ניער את פניו ואמר "לא, את אמרת "אל תדאג, לא יקרה לי כלום" וזהו". "אוה," פלטה טל, וניערה את ראשה. "אתה יכול לעזור לי לרדת מכאן?" היא שאלה במהירות. "מה קרה?" שאל דני וחייך חיוך צדדי. הוא הרים את זרועותיו אליה, והביט אל פניה. טל קפצה אל ידיו וחייכה כאשר הייתה מוחזקת על ידו. "החלטתי שבאמת יכולתי ליפול, אתה צודק, ואני טועה" היא השיבה והמשיכה לחבק אותו. דני חייך ואמר "אמרתי לך". "שלא תתחיל להתלהב ג'ונס, בסך הכול פעם אחת...אל תעשה מזה 'ביג דיל'" אמרה טל ונגעה בתלתליו הארוכים עם אצבעותיה תוך כדי. "השיער שלך כול כך רך, אתה צריך להתספר" היא הוסיפה מיד, והתרוממה בכדי להביט אל פניו. דני חייך ואמר "כן, בזכות הקרם שהמלצת לי עליו. ובכול זאת, השיער נהיה ארוך עכשיו, זה לא נראה טוב?". "לא," אמרה טל במהירות "אתה לא נראה רע ככה". דני צחק ואמר "לקבל מחמאות ממך זה כמו לקבל כוס תה מדאגי. הסיכוי הוא קלוש". "הוא עצלן?" שאלה טל כשחיוך מרוח על פניה. דני צחק והשיב "לא, הוא לא יודע להכין. למרות שאמא שלו דווקא יודעת להכין מצויין, הוא יצא 'עקום'". "אני יודעת להכין תה, כמו שאתם שותים" אמרה טל בגאווה. "כן? ואצל מי עברת קורס בהכנת תה?" שאל דני בהתגרות. "אצל טום" אמרה טל והתנתקה ממנו. דני חייך ואמר "וטום למד את זה ממני, ואני מסבתא שלי". "סבתא שלך ממש חמודה, היא די מחבבת אותי" אמרה טל במהירות. "טל, אנחנו מדברים על הכול...חוץ מן הדברים החשובים לנו באמת" אמר לפתע דני והביט בפניה בריכוז. טל נתנה לרוח לבדר את שיערה, היא הרימה את פניה ואמרה "כן, אתה צודק בוא נדבר עלינו, את הנושא הזה אנחנו לא מעלים—" "אף פעם" השלים אותה דני. "קודם כול בוא נשב" אמרה טל הוביטה סביבה. וכשראתה שאין עוד מקום מלבד הריצפה, היא התיישבה במהירות ושאלה "אתה בא למטה? או שזה לא לרמה של כוכב-רוק?". דני חייך והתיישב על ידה, הוא הרים את מכנסי הג'ינס שלו מעט ושאל בטון דרמטי "האם את מתגרה בי גברת?". שניהם נשענו על החומה, ופרצו בצחוק קולני. "אתה יודע שתמיד, איזו מין שאלה זו?" השיבה טל בשאלה וחייכה. הם ישבו שם כמה זמן בשקט, עד אשר דני הביט אל עבר השמיים והצביע עם אצבעו על יד ראשה. "מה קרה?" שאלה טל, והעבירה את מבטה אל עבר הנקודה אליו הצביע הוא. "כוכב נופל" אמר דני והרים את פניו. טל הרימה את פניה גם כן ואמרה בשקט "אני לא רואה, אתה עובד עלי". "לא, תסתכלי לשם, הוא עובר מעלינו" אמר דני. טל הביטה עליו, אל תוך מראות עיניו הכחולות. האור הזעירים של הכוכבים השתקפו בתוכם, ואור הירח הגדול האיר אותם ואת צבעם. היא חייכה הוביטה אלע בר הכוכב הקטן שזז במהיורת, ושביל קטן של אור אחריו. היא ודני עצמו את עיניהם באותו הרגע והיו בשקט למספר שניות. לאחר מכן הם פתחו אותם, והביטו אחד על השני. "הבעת משאלה?" הוא שאל בשקט. טל הנהנה עם ראשה לחיוב ואמרה "כן, ואתה?". "כן" אמר דני והוסיף "רוצה לגלות לי מה ביקשת?". "דבר ראשון, אם אני אגלה לך, זה לא יתגשם. אבל אם אתה תגלה לי את שלך, אני אגלה לך את שלי" אמרה טל וסגרה את פיה בהידוק. דני חייך חיוך שחשף את שיניו הצחורות ופלט "בואי נעשה הסכם. בסוף הערב נגלה אחד לשני מה ביקשנו, מסכימה?".
יש המשך~~>

m i c k e y 15

New member
זה עושה לי רע

הקטעים שלה עם דני....די אני חייבת לצאת מזה!!!!!!!! בוטטטטטט תוציאי אותי מזה!! XDD תני לי סטירה! די די די *לא לשנוא את טל לא לשנוא את טל* XDDDDD "ידעתי שקורה בניכם משהו" הוא פלט במהירות. "אבל לא קורה...כלום" אמרה טל, והסתובבה מן המעקה אל עבר פני המרפסת. אז שיקרה!! שיקרהההההה יא ***** XDD ארר למה למה היא לא אוהבת אותו למה

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||||| ../images/Emo126.gif

טנקס לMcGirl For Life שכחתי ת'שם>< על השיר הבא:
Freaky Friday-Utimate : http://www.youtube.com/watch?v=d4jOP8mNFIs ************************************************************************************************************************* "כן," אמרה טל "כי בוודאי עד סוף הערב אתה תשכח את זה, לגמרי". דני צחק, הוציא את מכשיר הפלאפון שלו ואמר "לא, אני ארשום לי את זה כהודעת מזכרת". "טוב" אמרה טל וחייכה. היא החזירה את פניה אל עבר הנקודה עליה הביטה מקודם, מאשר לבחון את פניו של דני בכול פעם. דני סיים והכניס את הפלאפון לכיס מכנסיו. הוא ניקה את קצה המכנס ואמר "תיראי מה את גורמת לי לעשות, מאיפה באת?". "ישראל" אמרה טל ופרצה בצחוק. דני חייך ואמר "זאת הייתה שאלה רטורית טל, זה מצחיק שאת לא דוברת, ובכול זאת את מבינה אותי. טוב, פחות או יותר. ואת בכלל באה מן הקצה השני של העולם". "טוב, ככה זה לפעמים לא?" שאלה טל בשקט. "כן" השיב דני באדישות. "דני, מה איתנו? מה איתך?...מה קורה כאן?" שאלה טל בשקט, ושמה את ידיה על ראשה. "מה איתנו טל? את באמת חושבת שיש "אנחנו"?" שאל דני בשקט. טל הרימה את גבותיה ואמרה בפליאה "אני לא מבינה מה אתה אומר". דני חייך ואמר "תסבירי לי מה הולך איתך". "בוא נראה," אמרה טל והסתובבה אליו "אני באה מישראל, מכירה את דאגי, מכירה את מקפליי. כולם בטוחים שאני מאוהבת בדאגי פוינטר, אני מנשקת אותו בבית שלך. כן, משהו אכן מסריח כאן". "טל," אמר דני ופלט חיוך מתוק מבין שפתיו "את לא רואה שמשהו רקוב כאן? משהו בשרשרת הזאת הוא מה שהופך את החיים שלך לסרט". טל חייכה ואמרה "אתה מדבר בסינית, בוא נעזוב את הנושא הזה ליום אחר בבקשה. אני חושבת שקרו היום מספיק דברים שמטרידים אותי. חוץ מהחיים המחורבנים שלי". "אוקי, הילדה למדה לקלל" אמר דני ונתן לה כיף בידו. טל צחקה ושאלה בשקט "אכפת לך אם אני אשען עלייך? הקיר קר, וזה לא הרגשה נעימה כול כך בגב". היא ידעה שהוא יסכים, והיא ידעה שלא אכפת לו. אבל משהו עצר בעדה ואמר לה לשאול אותו כול זאת. "בוודאי," אמר דני "אבל את מסתכנת. יש כאן המוני צלמי פפארצי היום. גם אם את חושבת שהם לא כאן, הם תמיד יהיו לידך". טל חייכה ואמרה "כבר לא אכפת לי, אני לוקחת את הסיכון". "טוב" אמר דני והרים את ידו האחת בכדי שתוכל להישען עליו בחיקו. טל התכוננה להישען, אבל לפני שעשתה זאת עמדה לה שאלה על הלשון שחיכתה רק לצאת ולהישאל על ידה. "תגיד," היא התחילה והתיישבה שנית "בקשר לכאילו 'מחלה' שלך, דבר שאתה יכול דלבר איתו רק עם הבנים, זה כבר עבר לך? או שזה...עדיין ישנו". דני פלט צחקוק מהיר ואמר "זאת לא בדיוק מחלה, זאת יותר בעייה, בואי נגיד את זה ככה". טל הרימה את גבותיה ואמרה "ואתה יכול לספר לי? אני סקרנית לדעת מה קרה לך. כי דאגי דיבר על זה הרבה, הוא הזכיר את זה היום". "באמת?" שאל דני ופתח את עיניו הכחולות לרווחה "אני צריך להרוג את הילד הזה". "אבל הוא לא אמר כלום, הוא רק אמר שזה בטח עוד כואב. אז זה חמור?" שאלה טל, ומתחה את זרועותיה. "זה די מביך, העניין הזה טל. אני לא בטוח שזה יהיה נכון לספר לך אותו, את בחורה" אמר דני ונשך את שפתו התחתונה "וזה די שורף" הוא הוסיף במהירות וגלגל את עיניו. "שורף?" שאלה טל ונשכה את שפתיה שלה בכאב. "כן, מאוד" אמר דני ועצם את עיניו. "טוב, אתה עכשיו, לגמרי, מספר לי" אמרה טל ומתחה את גבה. "את בטוחה?...נו, טל זה קצת מביך כול העניין הזה" אמר דני בביישנות ופלט צחקוק מבין שפתיו. טל חייכה ואמרה "הסקרנות הורגת אותי, בבקשה!". "טוב, בסדר...אבל, זה באמת מביך" השיב דני. טל צחקה ואמרה "קדימה, אני מחכה". "טוב, בסדר. זה לא סיפור עצוב, אבל הוא בהחלט מוזר. אני והבנים, הלכנו לפני כמה זמן לעשות בדיקות שיגרתיות. ואחת מהן הייתה בדיקה של מחלות מין, וסרטן ה...נו, את יודעת" אמר דני והצביע אל עבר ביטנו ומטה. טל פתחה את פיה ואמרה "בסדר, הבנתי". "כן," אמר דני "בקיצור, זה מעוד לא נעים. אתה צריך לעמוד שם מול רופא, בן, ולהיות ערום. הוא בוחן אותך, ובוחן את ה—" "כן, כן" אמרה טל והנהנה עם ראשה ולחיוב. היא בלעה את רוקה ואמרה "אני מבינה, תמשיך". דנ פלט צחוק ואמר "הוא בערך נוגע, ועושה...דברים...עם מכשירים. זה ממש לא כייף, וממש לא נעים. אבל אנחנו כבר רגילים להיות ערומים, ומזל שהרופא לא גיי. בקיצור, הייתה שם מכונה, מאוד 'לוהטת' במיוחד. או זה היה טוב". טל פתחה את עיניה לרווחה ואמרה "דני, איכס. סוטה! למה אתה מספר לי דברים כאלו?". "מה כבר אמרתי?" שאלה דני "המכונה הייתה באמת לוהטת!". טל פתחה את עיניה כעת אומרה "דני ג'ונס, למען השם! זה מחליא!... אתה מחליא!". דני פתח את עיניו ואמר "למה את מתכוונת? זה היה די כואב, מה מחליא בתקרית עם מכונות לוהטות?". טל נתנה לו מכה על כתפו ואמרה "תספר את הסיפורים המיניים והסוטים שלך למישהו אחר!". "חכי רגע," קרא דני ואחז בידה "למה את מתכוונת?...איזה סיפורים מיניים?". טל פתחה את עיניה והטיחה בו "ועכשיו אתה מתכחש לכך? אתה בהמה!". היא התכוננה להתרומם ממומה וללכת, אבל יד של דני אחזה בה, והייתה הרבה יותר חזקה ממנה. "רגע, תני לי להסביר!" אמר דני במהירות והתיישב על ברכיו. "כדי לך שזה יהיה הסבר משכנע דני, כי זה מגעיל!" אמרה טל ברוגז, והפנתה את פניה אל עבר הקיר. "חכי, את לא מבינה אותי נכון" אמר דני בדחיפות. "תסביר כבר" אמרה טל וסובבה את פניה אליו. "תיראי, כשאני אומרת מכונה 'לוהטת', אי מתכוון שהיא הייתה באמת 'חמה'—" "אתה רואה? שוב אתה ממשיך, אין לך חוצפה! אתה סוטה!מילא זאת הייתה בחורה, אבל מכונה? אתה מגעיל" הטיחה בו טל, וניסתה להתנתק מאחיזתו, אך ללא הצלחה. "בחורה?...מכונה?...אוי לא!, רק רגע, תני לגמור! כלומר לסיים" קרא דני. טל נרגעה ושאלה "מה עכשיו? תסביר לי גם איך זה עובד?".
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||| ../images/Emo126.gif

"לא! חכי, תני לי לסיים את המשפט, את חייב להבטיח שאת סותמת את הפה!" אמר דני. "בסדר, בסדר. תדבר כבר" אמרה טל ושילבה את ידיה. דני עזב את זרועה ואמר "תקשיבי, זה לא כפי שזה נשמע. המוכונה הייתה 'לוהטת', ו'חמה', --" "דני!" "חכי!, היא הייתה 'חמה', כלומר שהיא לא הייתה קרה. כמו שהשמש חמה, כמו שהמים בתה שלך חמים, כמו שבמלקחת יש מים חמים? בצורה כזאת היא הייתה 'חמה', רותחת!" הסביר דני וגרם לגבתויה של טל לרדת אט-אט. "מה? למה זה היה חם כול כך?" היא שאלה במהיורת וכיווצה את גבותיה. "בטעות, זה התחמם יותר מן הרגיל, כי לקח לי יותר מידי זמן להתפשט. דאגי החליט לריב איתי, הוא אמר שיש לי חזה כמו לבחורות" אמר דני והצביע על חזהו השטוח, כמובן. טל גלגה את עיני ואמר "כמה מתאים לכם". "אין לי חזה, אני שטוח כמו שטיח סיני" אמר דני. "נכון, ומה קרה אחר כך?" מיהרה אותו טל. היא התיישבה בחזרה בצורה נוחה ונראתה סקרניתלדעת את המשך הסיפור. "הרופא הקריב את זה אלי, בלי לשים לב. וזה נגע בבשר שלי, את יודעת, ועכשיו יש לי צלקת ענקית, בגודל של חצי עולם. וזה כואב, שורף!...הביאו לי משחה, ואמרו לי למרוח כול כמה זמן" אמר דני ונשך את שפתו. טל פתחה את עיניה ואמרה בפליאה "חכה רגע, נשרף לך...אוי ואבוי! איך אתה מסתדר? כלומר זה, אתה יודע...בטח כואב". "כן, וגורג', הנבלה מרוטת שיערות הזה, רצתה שאני אספר את זה מולך ומול ג'יוהנה. אבל אני רואה בזה סוג של בושה, עם כולה כבוד" הטיח דני את ידו האוויר. "אני מסכימה איתך," שיבה טל בשקט "אבל...תישאר לך צלקת?" היא מיהרה לשאול ולהטיח את עיניה במקום אחר חוץ מעיניו. היא הובכה בגללו, והעדיפה שלא לראות את פניו. "כן, רוצה לראות?" שאלה דני באדישות. היא סובבה אליו את פני בשנייה ואמר "לא! איכס, אל תציע לי דברים כאלו". "מה זאת אומרת?...רגע, מה את חושבת?" שאל דני. טל חייכה ואמרה "נו, אתה יודע". "אוי, זה לא מה שאני חושב שנכון?" שאל דני ופרץ בצחוק. "למה אתה מתכוון?" שאלה טל. דני הרים את חולצתו ואמר "תסתכלי". הוא חשף את ביטנו השטוחה ואת חזהו הלבן. טל העבירה את מבטה אל עבר חתיכת הבשר התחתונה בבטנו. דני עבר עליה עם אצבעו ואמר "תיראי, זה יורד עד לשם, אבל תסתכלי איך זה נראה כן. הוא הצביע אל עבר חגורת מותנו. היא הייתה אדומה ושרופה מעט, ובכול זאת, לא התקרבה אל שום מקום שעלה בדעתה של אטל. "זה נראה כואב" אמרה טל בעצב ונשכה את שפתיה. "זה שורף טל, אבל המשחה אמורה להרגיע את זה" אמר דני והוריד את ידו. טל הרימה את אצבעה ובלעה את רוקה, "אפשר לגעת בזה?" היא שאלה בשקט, והפנתה את פניה אל עבר דני המופתע. "כן, תיזהרי שזה לא ינשוך אותך" אמר דני, ופרץ בצחוק. טל חייכה ואמרה "בסדר". היא שמה את אצבעה על חלקת העור החלקה ושאלה "זה כואב לך?". "לא, האצבעות שלך קפואות" השיב דני. טל חייכה ואמרה "כן, אני מקווה שלא תישאר לך צלקת אחר כך. ואני לא מאמינה שהסכמת להופיע עם זה, הגיטרה בטח שורטת את זה בכול פעם. זה חסר אחריות דני". "כן, אמא. רוצה גם להסביר למנג'ר שלי את זה?" שאל דני ופרץ בצחוק. טל הצטרפה אליו והשיבה "אני לא באמת דואגת, זה תסם נראה לי סבל". "אמא שלי צעקה עלי שאני טמבל, היא אמרה לי להתגנב לבולטון, ולהיות שם שבוע שבועיים, עד שזה יעבור" אמר דני וחייך לעברה. טל הורידה את החולצה שלו וחזרה לשבת על ידו, "ומה עשית לבסוף?" היא שאלה בשקט. "נשארתי כאן, ואמרתי לה שעד שהיא לא לומדת להכין תפוחי-אדמה אפויים שהם לא מלוחים עד כדי-חנק, אני לא בא לביקור" השיב דני. טל הרימה את זרועו, שמה את ראשה על חזהו ונשענה עליו. "היא יודעת לבשל טוב?" היא שאלה במהירות. "כן, חוץ מתפוחי-אדמה. בפעם האחרונה שהייתי שם, היא גרמה לי ולדאגי לצאת משם אחרי ניקוי קיבה במחלקת המיון בבית-החולים" אמר דני. טל פרצה בצחוק והשיבה "יש לך משפחה מצחיקה". "כן, אפשר לומר" אמר דני בשקט. "נראה לך שמצלמים אותנו?" שאלה לפתע טל. היא הפנתה את פניה אל עבר דני והוסיפה "אני לא מתכוונת להרוס את הדימוי שלך". "אמרת שלא אכפת לך" אמר דני בציניות. "דני, זה נראה כמו סצנת אהבה מטורפת. אתה יודע איך אנשים יכולים לטעות לגבינו?" שאלה טל , ושפשפה את הסוודר המחוספס שלו. "אני יודע" אמר דני בשקט והשפיל את מבטו. "אתה יודע, כול פעם שהנושא "שלנו" עולה לפני, אני ממש מעדיפה לברוח מזה" אמרה טל בשקט, והרימה אליו את מבטה. "שמתי לב" השיב דני בשקט. כואב לך?" שאלה לפתע טל. דני פתח את עיניו הכחולות והביט בה. "את רצינית?" הוא שאל במהירות ונגע קלות בחזהו. "כן, ברור" אמרה טל, וניערה את פניה מן השיערות שעפו אל עיניה. "כן, זה כואב" אמר דני בשקט "מאוד". "אני מקווה שזה יעבור לך," אמרה טל בשקט "בסופו של דבר הכול עובר. אבל יש דברים שאי-אפשר לתקן". "אני יודע" אמר דני באדישות, והשפיל את פניו שנית. הוא הבין כעת, שהסיכוי שלו הוא אפסי. טל הביחנה בהבעת פניו המוטרדת ואמרה "אתה רוצה שניכנס? אחרי הכול כולם באו לראות אותך היום. צלמים, עיתונאים, זה היום שלך, הערב שלך. אתה לא צריך להיות כאן איתי". "ממש אכפת לי" אמר דני בציניות. "קדימה, בוא נתרומם" אמרה טל והרימה את ראשה ממנו. היא הביטה אליו ושאלה "לעזור לך? או שאתה מבסתדר כאן?". היא התרוממה ושלחה אליו את ידיה בכדי לעזור לו לקום. "אני גבר, אני אוכל לקום לבד" אמר דני. "לחכות לך?" שאלה טל במהירות. "לא, אין צורך" אמר דני. טל עיקמה את אפה ואמרה "מה זאת אומרת לא צריך? אני מחכה לך". דני גלגל את עיניו ואמר "באמת שאין צורך, אני נשאר כאן לנשום מעט אוויר צח". "דני, קרה משהו?" שאלה טל. היא הבחינה במבטו העמום, בנימת דיבורו הצינית והרחוקה. הוא החליף את פרצופו בן רגע, כאילו דבריה, שאמרה, השפיעו עליו לרגע. הוא הרים אליה את פניו ואמר "זוכרת שאמרת שאת לא אוהבת שאנשים מעשנים לידך? אני ודאגי קבענו להיפגש כאן עכשיו. אז אין צורך שתחכי לי, אני אכנס אחר כך". טל הסיטה את במטה ואמרה "יש סיבה לזה? אתה מסתורי פתאום". "לחץ" אמר דני. "בזמן האחרון כן, אני מושפע, וכן, אני מרגיש שאני לא יכול יותר...וזהו" אמר דני בשקט. "טוב," אמרה טל "אני אחכה לך בפנים, אם אתה צריך אותי תתקשר, לבינתיים אני אחפש את איימי". "טל, חכי רגע" אמר דני במהירות. טל הסתובבה בו במקום ושאלה "כן?". הוא כיווץ את גבותיו ושאל "כששאלת אם זה כואב, למה התכוונת בדיוק?".
יש המשך~~>

m i c k e y 15

New member
כן דני כפרעליו ממש חמוד....הוא נשמע כל כך

ידידותי כזה
אבל יותר מדיי עם טל!

למעלה