../images/Emo126.gifחלק

../images/Emo126.gif
Nick Lachey "What's Left Of Me":
http://www.youtube.com/watch?v=1WMfU_IeMl4&feature=related
בהמלצתה של אלכס:
Christina Aguilera - Hurt :
http://www.youtube.com/watch?v=lbcltLf2VHo
Avril Lavigne - When You're Gone :
http://www.youtube.com/watch?v=otMB3WVQNVg&feature=user ***************************************************************************************************************** "הוא מה? רגע...ג'ורג'?טל מה קרה כאן?" שאל דני בשקט וחפן את פניה בידיו. טל הרימה את מבטה אליו שנית ואמרה כשדמעות מהירות זולגות אל לחייה. היא הביטה לעברו ואמרה בכאב "גורג' ביקש שאני אדבר איתו, בקשר להתנהגות שלו. והסכמתי. לאחר מכן הוא החל להגיד לי שהוא מקנא לכם, ושהוא רוצה אותי. דני הוא פדופיל, הייתי בקרבת פדופיל כול הזמן הזה, שוב". דני ניער את ראשו ואמר "מה? מתי? אני לא מאמין" הוא נתן לעמו מכה ואמר "אני טיפש, אני מטומטם! אני מצטער!". טל עיווטה את פניה בעצב ואמרה "הנעשה כבר נעשה". "לא, תקשיבי לי טל, תרימי את פנייך אלי" זעק דני והרים את פניה בידיו. "תסתכלי אל תוך עיני" הוא אמר וחיפש את מבטה. אל טל לא רצתה להביט אל תוך עניו, היא פחדה, פחד שהמבט המטורף שעטה ג'ורג' יחזור אל פניו של דני. "לא" היא אמרה בשקט ובלעה את רוקה בכבדות. "תסתכלי אלי!" זעק דני שוב, וכיווץ את גבותיו בכאב. הוא העביר את מבטו אל עיניה וכאשר הצטלבו מבטם אמר "אני כאן עכשיו, נכון? תעני לי טל! תעני!". "נכון" אמרה טל בשקט, והביטה עליו בשקט. דני ניער את פניו ואמר "הייתי טיפש, אני תמיד טיפש! אבל עכשיו את חייבת לבוא איתי אל השוטרים שהזמינו לכאן, ותספרי להם הכול. את יכולה?". טל פיסקה את שפתיה ואמרה בכאב "כן, אני חושבת". "תקשיבי לי, המנובל הזה חייב לשבת מאחורי סורגים" אמר דני במהירות. אבל טל רק הביטה על פניו במבט חלול ואמרה "בסך הכול רציתי לבוא ולדבר איתך על אתמול, ותראה מה קרה". דני עצם את עיניו ואמר "אני מצטער, אין לי משהו יותר טוב להגיד. את יכולה לשנוא אותי, את יכולה להרוג אותי ואת יכולה לא לדבר איתי יותר לעולם. אבל רק שתדעי שאני באמת מצטער, יותר מכול דבר בעולם לא ציפיתי שהוא יתנהג ככה, הספחת הזה לא צפוי בשום דרך, ואני מבטיח לך שאני לא אנוח עד שהוא יהיה מאוחורי מנעול ובריח". טל שתקה ולא הנידה אפעף, היה משהו בדבריו שעוררו אצלה רצון לשנוא אותו. "אני לא שונאת אותך" אמרה טל בשקט וחיבקה אותו במהירות. היא חיבקה אותו בחוזקה, ורק שתקה. היא הרגישה את ידיו נכרכות סביבה שנית, ואת שפתיו מנשקות את ראשה בחום. מן החיבוק הזה היא לא פחדה, את הידיים האלו היא הכירה כבר מצויין. "למה?" שאל דני במהירות, ולא ניתק את ידיו ממנה. "אם היינו מדברים היום, היית מבין" אמרה טל במהירות "אני לא בטוחה שאני מסוגלת לשנוא אותך". "את זוכרת מה קרה לאצבעונית אחרי שהקרפדה חטפה אותה? את זוכרת מה הציק לה?" שאל דני בלחישה וחיכה לתשובתה. טל פתחה את עיניה ואמרה בשקט "החיפושית חטף אותה, ואמר לה שהיא מכוערת. הוא נישק אותה, והתאהב בה, ולבסוף הבן של הקרפדה והוא רצו להרוג את הנסיך קורניליוס". "בדיוק," אמר דני בלחישות קטנות והוסיף כשהוא מטה את פניו אל עבר אוזנה, משום שהיא נמנעה מלהביט בפניו. "ואת זוכרת מה קרה לאצבעונית?". "כן," אמרה טל, היא מיצמצה בעיניה ואמרה בשקט "היא ברחה מן החיפושית, ופגשה את ג'קימו, הציפור. והוא הבטיח לה שהוא ימצא בשבילה את נסיך הפיות, קורניליוס. ואת עמק הפיות". "נכון מאוד,והיא התגברה על ההתנהגות של החיפושית, הפדופיל, בצורה יפה לא?" שאל דני בשקט והמשיך מבלי לחכות לתשובתה "לא חשוב מה קרה שם, כשאת צריכה לדבר עם מישהו על זה אני תמיד כאן. אני כאן, כולנו כאן, החברים שלך ההוירם שלך. אבל את חייבת להוציא את זה, אחרת זה ירדוף אותך כמו שד" הוא סיים, ונתן לה זמן לעקל את דבריו. "בסדר, אני מבטיחה שאני אדבר...אם אני אצטרך" אמרה טל בשקט ובלעה את רוקה. היא ידעה שדני צודק, כול כך צודק. אבל יה אלא יכלה לספר לו כול מה שקרה שם, היא העדיפה להעמיס את זה על ליבה. הוא התרוקן מרגשות בזמן האחרון, ופינה את עצמו לאחרים. זאת הייתה טעות, טעות שהיא הייתה מוכנה לקחת על עצמה. "טל!" נשמעה זעקה עמומה מאחוריהם. טל הרימה את פניה מחזהו של דני, שהסתובב גם כן, וראתה את איימי רצתה יחד עם ג'יוהנה ועוד נערה במהירות. היא התנתקה מדני בשנייה, ורצתה אל עבר איימי. היא התקרבה אליה, וראתה את עינייה של איימי שטופות בדמעות. השתיים חיבקו במהירות אחת את השנייה, ואליהן הצטרפו גם ג'יוהנה והנערה השנייה. ארבעת הבנות עמדו כך מספר רגעים, חבוקות זו בזרועותיה של השנייה מבלי לומר שנייה. "מה קרה לך? דאגנו לך מאוד כששמענו שאת שם" אמר איימי ראשונה, והרימה את מבטה הכחול אל עבר טל. "הפדופיל הזה" אמרה טל ופלטה אנחה עצובה, היא הרגישה את דני מתקרב לעברם, וראתה גם את דאגי הארי וטום מגיחים מאחור. "הוא אמר לי שהוא רוצה אותי, הוא נישק אותי" אמרה טל בשקט והשפילה את מבטה. "מה? איכס!" קרא דאגי מאחור. טל הרימה אליו את פניה האדישות ואמרה בשקט "רק איכס? אני רוצה למות, היצור השמן והמעוות הזה נגע בי, נישק אותי, הרגיש אותי ונשם אותי". "אל תיזכרי בזה, זה רק יכאב לך יותר" אמרה האישה המוזרה שבאה יחד עם גיוהנה ואיימי. "אייזי, את כאן" אמר לפתע הארי, והרים את ידיו בכדי להגיע את האישה ששמה אייזי. היא הייתה נראית חמודה ביותר, בערך בגילה של ג'יוהנה. טל הבינה שהיא חברתו של הארי, לפי מבטיהם האוהבים והדואגים אחד כלפי השני. "טל, תקשיבי, יש כאן שוטר שמחכה לדו"ח שלך. את רוצה לענות לשאלותיו?" שאל טום בשקט, ונגע בכתפה ברכות. טל הרימה אליו את פניה ואמרה "כן, בבקשה". הוא לקח אותה אל עבר השוטר, שביקש להיות איתה לבד, אך טל התנגדה בתוקף. השאלות שלו היו רציניות ונוקשות, מבלי להתחשב ברגשותייה בכלל. הוא הרשה לטל להכניס אחרי שאלות ה"זהות" רק שני אנשים. היא קראה מיד לאיימי ולטום. והשאירה את השאר בחוץ ללא להעיף עליהם מבט נוסף. "טל אביב, עני בבקשה על שאלותיי הבאות: אמר השוטר בקול חזק וברור. טל הנה עם ראשה ואמרה "תתחיל". היא ישבה על אחד השולחנות, כשאשר כול האנשים סביבה, השוטר, איימי וטום, עומדים. "האם יש לך קשר עם מר הל?" שאל השוטר. "לא" השיבה טל קצרות. השוטר רשם בתוך פינקסו את המידע ושאל "האם הוא נגע באחד מן איברייך?". טל בלע האת רוקה ואמרה "הוא נישק אותי, הצמיד אותי אליו, ונגע בי קלות באיברים...לא מוצנעים". איימי הביטה אלע בר טל והחזיקה את ידה, היא הרגישה שרק דבר זה מסב אושר לטל, גם אם היא אינה מראה זו כעת. "האם מר הל נגע בך בעבר? או ניסה לפחות?" שאלה שוטתר במהירות. "כן" אמרה טל והרימה את מבטה אל עבר טום. היא החלה לספר לו את כול התקרית שהייתה בהופעה של מקפליי, וכמובן על השברים שהוא נהג לומר לה, ועל שאר התקריות שלה איתו. "את רוצה לבקש צו-הרחקה? או שאת מעדיפה לתתת לבית הדין לקבוע את הגזר?" שאל השוטר במהיורת והרים את פניו אליה. טל הרימה את מבטה אליו ואמרה "בית-משפט, צו-מעצר לא יעצור אותו". לאחר מכן אמר השוטר "תודה" לטל, ושלח את סגנו שיזמין את חברי מקפליי אל המקום. הארי, דאגי ודני נכנסו במהירות. הם נעמדו בזה אחר זה על יד טום. קודם כול טום, שעמד על יד טל, אחר כך הארי, דאגי ולבסוף דני. אחריהם נכנסה מישהיא שטל זיהתה כ"כרמן". היא הייתה המחליפה של ג'ורג' הלא-זמנית.
יש המשך~~>