מקוויקנד

Charley XD

New member
חחחחחח

איי דונט דאנס - HSM2 ! אני הכי אוהבת את השיר הזה XDDDDDDDD (יש לי בעיות עם השירים שם ..) במיוחד את הקטע ... הוא הכי משעשע חבורת סטומים מרקדים! דיי זה הורג אותי התמונה הזאת .. זה ממש נראה כאילו מישהו תקע לו משהו בתחת .. מסכן כואב לו חהחה אני מופיעה ! וגם לי בא את הארי (כן תודה טל
)

sweet shir

New member
אני לא סובלת את השיר הזה!! XD

ומה שדפוק הוא שהוא שר את השיר בזמן שהוא רוקד!!!!!! >< חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

Charley XD

New member
XD בגלל זה אני הכי אוהבת את זה !

כל הסרט הסתכלתי בערך כמו שאני מסתכלת על המורה שלי בביולוגיה ! (רמז : לא ! איכס מיצי עיכול..) ואיך שהיה את זה התחלתי לצחוק XDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
כע חחחחחחחחח XD

מופסה? תזכירי לי... XDDDDD וזאק לא הומו חחחחחחחחחחחח ואם אני אומרת את זה כנראה שזה נכון! XD

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gifאקשן|איי דונט דאנס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לוקאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O0NoNi0O

New member
יו, יו, ריספקט אני במקוויקנד של שיר../images/Emo22.gif

חח למרות שיצאתי חננת על. חח ויואו את ממש פאדחנית!! כלבה!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

עאלק היה בלונדיני XDDD ס'מכוער

just orr

New member
חחחחחחחחחח זה ג'ארד ליטו?!?!!?

XDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחח קומפי?!?! אני זוכרת את המשחק הזה!!!!! טוב אני לא ממש זוכרת אותו, אני רק זוכרת שהוא היה קיים. XD הלהקה ב- JML הם בסדר כזה... לאדעת |: [תגובה אופיינית למישו ששונא אותם: 'יואוווו ויש שם אחד מזה מכוער!!!!! עם סנטר גדול כזה פיכס איזה הומו'... איזה לא קשורה אני ><]

sweet shir

New member
כן XDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כנ"ל. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרה.

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

HSM?
לא ציפיתי שיר, לא ציפיתי.... תפסיקי להגיד שהמקוויקנד שלך חלש כשהוא לא XDDD הציטוטים..
33>

sweet shir

New member
זה כי סתיו אמרה לי: "איכ נחשי מה אני שומעת"

והיא שמעה את זה!!! ואני שוננננאת את השיר הזה!! XDDDDD ואז זה נתקע. >< אבל הוא חלש!!! אופ אתכןXDDDDD אז בפעם הבאה שהוא יהיה חלש אני לא אגיד!!!!!!! XDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif שבוע חרא מבחינה ציטוטית?? ><"

אני לא יודעת מה עם כולם אבל אני נקרעתי פה
חהחה איזה כוסית ג'ארד יצא
לא ידעתי שהוא היה בלונדיני לגמרי בחייו, מסכן הוא בטח מכחש את התקופה. ורדיוהד, קריפ.
כן, זהו. :]

sweet shir

New member
כן! דיייי נמאס לי ממכןXDDDD

יותר אני לא כותבת מה אני חושבת על הציטוטים!! XDDD חחחחחחחחח אשכרה כוסית, אבל כוסית חתיך.
D:

YoureMyHeroine

New member
אמג עכשיו זה הזכיר לי שרצית שאני אשלח../images/Emo54.gif

לך שירים של סילברסטיין DDD: ~שולחת לך הודעה במסן~

kelly7i

New member
ג'ארד כזה חתיייךךך!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בכלל, פעם הוא היה אפילו יותר רארר

למעלה