מקוויקנד

michalie XD

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הציטטות (עזבו אני מושפעת מהמורה שלי
) תגידו תודה כל מי שרשמה שאחד ההורים שלהן לא יודע להיכנס לאימייל ההורים שלי לא יודעים בכלל מה זה אימייל אמא שלי יודעת להיכנס רק למשחקים של וואלה אבא שלי יודע רק לחפש דברים שהרב זמיר אומר

Sharon Kez

New member
Noam and Moli sitting in a tree

K I S S I N G First comes love Then comes marriage And then comes a baby in the baby carriage להלהלהלהלהלהלה.... XD
מצעד הפזמונים של מקפליי
: ג'סט מיי לאק
השירים מומלצים לא של מקפליי
: 50Cent & Akon - Still will Natasha Bedingfield - Soulmate Plain white t's - Our time now Backsteet Boys- Helpless when she smiles Busted - Year 3000
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
מקפליי. אני פשוט חייבת להכיר להקות חדשות. נמאס לי. XD
אלבום השבוע
: -
קליפ השבוע
: אין=(
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: הישרדות, שנות ה-70, הטופ מודל הבאה, קייל XY, האי, היפה והמרובע חח
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: ילד מעפן אחד AKA ידיד שלי לשעבר ><
משהו ששימח
: הולך לי ממש טוב במבחנים, יומולדת לחברה..
משהו שהעציב
: כלום אבל כרגע אני במחזור אז התופעות לוואי מבאסות
ציטוטיה
: ילדה אחת לידיד שלה כשהיא הייתה שיכורה *והלכה ממש המון* - אוף נו, תרים אותי כבר!!!!
הוא - בשביל מה יש לך רגליים?! היא -בשביל לפתוח אותן מטומטם,עכשיו בוא ותרים אותי! XDDDDD אנחנו מדברים עם ילדים מחו"ל, משהו מפגר כזה חחח אז ידיד שלי ענה להוא שהוא מדבר איתו והוא כתב 'i'm good, thanks. and you?' ואז הוא הלך [לפני שהוא שלח] וזה... קיצור אני וחברה שלי יושבות במחשב ומדפדפות בהודעות וחברה שלי כזה 'חחח איזה מצחיק גיא..גיי..נראה אותו דבר' פתאום אנחנו עולות למעלה 'זה באמת גיי!!!!!!111' מסתבר שילד אחד שינה לו את ההודעה וכתב 'i'm gay, thanks. and you? please - tell me about yourself....i really wanna know.........have a nice day baby' ופשוט נקרענו מצחוק במשך שעתיים חחחחחחחחחחחחחחח בכיתה למדנו על סובלנות וזה. קיצר היינו צריכים לענות על שאלה - האם אתה תמיד מקבל דעות שונות משלך בלי לפגוע באנשים? קיצר חברה שלי כולה 'כן ברור...', ואז אני וידיד שלי אמרנו לה שזה שטויות כי אנחנו תמיד פוגעים גם אם אנחנו לא שמים לב. ואז פתאום הוא כזה 'ו...נועם ההומו...ונועם ההומו....ונועם הבן -' ואני מתפרצת 'אוהד יא מפגר!!!! סתום תפה!!!!' שנינו ביחד אליה - 'רואה?!' חחחחחחח יעני הדגמנו לה ולא תיאמנו ולא כלום
זה היה ממש מצחיק באותו הרגע XD בפורום הישרדות - מישהו א' - 'שמעתי שיש עונה 2 להישרדות! באפריקה! איך אני יכול להתקבל?' מישהו ב' - 'שמע כל מה שאתה צריך לעשות זה לפנות לסוכנות דוגמנות הקרובה.....' XD
מתנגן בראש / בפלייליסט
: השיר פתיחה של שנות ה-70 חח
תמונת השבוע

Sharon Kez

New member
מיי בויפרינד../images/Emo99.gif

חחחחחחח איזה דוגמן אחד, לא יודעת אפילו איך קוראים לו... אבל אני אברר אם אתן רוצות

N e r d y

New member
שרוני

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ציטוטים מצחיקים XDDD ואחלה שיר יש לך בהתחלה... ואני אכיר לךך להקות חדשות (שיצא לנו לדבר במסן
) ונעעעעעעעעעעעעעעמולייייייייייייייייייייייייי ומי זה הסקסי הזה? 333>

Sharon Kez

New member
טלצוק.

ו....נטע? חחחחחחחח [למקרה שהיא גם רואה XDDD] כןכןכן! תכירי לי להקות חדשות! דחוף!
אני.את.נועם.חופית.שיחים...
XDDDDDDDD אני לא אגיד לך מי זה. גם אותו את בטח תרצי לחלוק! 33>

N e r d y

New member
חחחחחחח נטע כבר לא פה...

בעיקרון אני כבר לא אצל נטע, עכשיו אני בבית >< סבבה נדבר במסן (יה רייט) חופית נועעעם רגע מה אמרנו לגבי נועה בסוף?

Sharon Kez

New member
XDDDDD

אם תפסיקי לסנן כן נוכל לדבר במסן! חחחחח ממ. אמרנו שנחלוק איתה כי כפרעליה
מקובל עלייך? חחחחח

N e r d y

New member
אני לא מסננת ../images/Emo11.gif

טוב נו מקובל עלי, כי נועה היא אחלה :] אבל רק נועה וזהו

O0NoNi0O

New member
חחחחחחחחחחח גדול.

אהבתיי את הציטוטיםXDDDD אבל חפרתי לך על זה במסן אז אני אפסיקXDD אה כן, השירים מהממים
סולמייט של נטשה בדנגפילד זה שיר מדהיים
וגם השיר הזה של פליין וויט טיז- אואר טיים נאו חח. וואי והשיר פתיחה של שנות השבעיםXDDD "הנגינג אואט. דאון ד'ה סטריט. ד'קה סיים אולד ת'ינג ווי דיד לאסט וויק. נוט א ת'ינג טו דו. ג'סט טאק טו יוווו. וויר אוול אוו רייט.." אני יודעת את כולו! זאת הסדרה הכי יפה בעולם חח קלסו
טוב דיי אני יוצאת יותר מטומטמת עם כול משפט חח. שבוע טוב בובה

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחח היי, את!

עדיין בא לי להרביץ לך XD חחחחחח לחפור זה טוב <: אני מתה על השיר פתיחה של שנות ה-70!! 'וויר אול אוו רייט..וויר אול או רייט..הלווווווו וויסקונסון!!!' [אשטון
אבל עכשיו הוא הסתפר אז כבר פחות
] את לא מטומטת כפרה. קצת כאפה, לא יותר מזה <: גם לך מותק

just orr

New member
חחחחחחחחח אהבתי את הציטוטים ../images/Emo6.gif

אהבתי את הראשון XDDDD יש לי להקה מאד טובה להמליץ לך עליה
אם בא לך חעח וזה שבתמונה שלך ממש יפה
האב א נייס וויקנד
333>

Sharon Kez

New member
חחחחחחח אורקי

אני מצטערת שנעלמתי
במיוחד לפני שעמדנו להרוס\לכבוש את העולם או משהו בסגנון XDDDD תמליצי. אני נואשת חחחח לאבלאבלאב

Yu vi

New member
חחחחחחח הציטוטים שלך! XDD../images/Emo85.gif

נמנמ אני אשמח להכיר לך להקות חדשות.
איכשהו שיחותיינו הקצרות והמועטות ~אם אפשר לקרוא לזה שיחותXD~ במסן נקטעות תמיד. ]: אעא כשאני אהיה על המחשב שלי כבר ואני אראה שאת מחוברת אני אשלח לך הודעה! D:

Sharon Kez

New member
יאייייייייי <:

חחחחחחחח
איי קנט וויט! D: לא. לא נראה לי שאפשר לקרוא לזה שיחות XD ~אבל רק למקרה שלא יצא לנו לדבר כמו תמיד~ איך קוראים ללהקות?

למעלה