Noam and Moli sitting in a tree
K I S S I N G First comes love Then comes marriage And then comes a baby in the baby carriage להלהלהלהלהלהלה.... XD
מצעד הפזמונים של מקפליי
: ג'סט מיי לאק
השירים מומלצים לא של מקפליי
: 50Cent & Akon - Still will Natasha Bedingfield - Soulmate Plain white t's - Our time now Backsteet Boys- Helpless when she smiles Busted - Year 3000
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
מקפליי. אני פשוט חייבת להכיר להקות חדשות. נמאס לי. XD
אלבום השבוע
: -
קליפ השבוע
: אין=(
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: הישרדות, שנות ה-70, הטופ מודל הבאה, קייל XY, האי, היפה והמרובע חח
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: ילד מעפן אחד AKA ידיד שלי לשעבר ><
משהו ששימח
: הולך לי ממש טוב במבחנים, יומולדת לחברה..
משהו שהעציב
: כלום אבל כרגע אני במחזור אז התופעות לוואי מבאסות
ציטוטיה
: ילדה אחת לידיד שלה כשהיא הייתה שיכורה *והלכה ממש המון* - אוף נו, תרים אותי כבר!!!!
הוא - בשביל מה יש לך רגליים?! היא -בשביל לפתוח אותן מטומטם,עכשיו בוא ותרים אותי! XDDDDD אנחנו מדברים עם ילדים מחו"ל, משהו מפגר כזה חחח אז ידיד שלי ענה להוא שהוא מדבר איתו והוא כתב 'i'm good, thanks. and you?' ואז הוא הלך [לפני שהוא שלח] וזה... קיצור אני וחברה שלי יושבות במחשב ומדפדפות בהודעות וחברה שלי כזה 'חחח איזה מצחיק גיא..גיי..נראה אותו דבר' פתאום אנחנו עולות למעלה 'זה באמת גיי!!!!!!111' מסתבר שילד אחד שינה לו את ההודעה וכתב 'i'm gay, thanks. and you? please - tell me about yourself....i really wanna know.........have a nice day baby' ופשוט נקרענו מצחוק במשך שעתיים חחחחחחחחחחחחחחח בכיתה למדנו על סובלנות וזה. קיצר היינו צריכים לענות על שאלה - האם אתה תמיד מקבל דעות שונות משלך בלי לפגוע באנשים? קיצר חברה שלי כולה 'כן ברור...', ואז אני וידיד שלי אמרנו לה שזה שטויות כי אנחנו תמיד פוגעים גם אם אנחנו לא שמים לב. ואז פתאום הוא כזה 'ו...נועם ההומו...ונועם ההומו....ונועם הבן -' ואני מתפרצת 'אוהד יא מפגר!!!! סתום תפה!!!!' שנינו ביחד אליה - 'רואה?!' חחחחחחח יעני הדגמנו לה ולא תיאמנו ולא כלום
זה היה ממש מצחיק באותו הרגע XD בפורום הישרדות - מישהו א' - 'שמעתי שיש עונה 2 להישרדות! באפריקה! איך אני יכול להתקבל?' מישהו ב' - 'שמע כל מה שאתה צריך לעשות זה לפנות לסוכנות דוגמנות הקרובה.....' XD
מתנגן בראש / בפלייליסט
: השיר פתיחה של שנות ה-70 חח
תמונת השבוע