../images/Emo121.gif להלהלה.. המקוויקנד שלי ../images/Emo121.gif
מצעד הפזמונים של מקפליי
She Left Me Surfer Babe Lonley וכו.. ><
השירים מומלצים לא של מקפליי
: The Used - Buried Myself Alive The Used - It's Hard To Say MCR - Desert Song MCR - Thank You For The Venom MCR - I'm Not Okay MCR - The Jetset Life Is Gonna Kill You Paramore - Here We Go Again ומה שרייבן שלחה לי של האחים ג'ונאס או משו כזה - Games
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
MCR The Used
אלבום השבוע
: The Used - The Used כמה שם מקורי לאלבום
קליפ השבוע
: החדש של Avenged Sevenfold
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: אחותי, מיכלי ואני ראינו 'אמא יוצאת עם ערפד' הוא חמוד כזה.. קייל XY
הקניון
[שתקו! זה חמוד..]
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: לא היה
משהו ששימח
: קניתי את הדיסק של Muse ^^
משהו שהעציב
: שאני לא מבינה כלום בשיעורי ערבית ה@$^$&^$%#^$&^&)&*$#% האלהה!!!
ציטוטיה
: הפעם יש!!
אחותי הקטנה שמעה בערוץ הופ את השיר 'אצא לי השוקה, תרנגול קטן אקנה לי' אז היא כזה:: "אצא לי שקשוקה..." XDDDD כל כך צחקתי מזה!!
אני מדברת עם חברה שלי בטלפון. היא: "איכס, ציפור.." אני: "מה מגעיל בציפור?" היא: "לא יודעת, היא עפה כזה ו...איכס!"
חברה שלי בכתה כי המורה שלה לאנגלית הרגיזה אותה אז המורה שלי לאנגלית באה אליה ואמרה "אל תבכי! אם תבכי יפלו לך הריסים והם לא יצמחו חזרה!" XDDDDD ס'חמודה!
ילד אחד מהכיתה שלי קיבל מכה בפה והשן שלו התנדנדה אז המחנכת שלי הכופפה אליו אז הילד שממולי אומר כזה: "חן, תראי את התחת שלה.. אפשר לקפוץ עליו כמו טרמפולינה!" ס'קרוע ><
היום הייתי בקניון עם חברה שלי. ישבנו איפה שכל החנויות אוכל אז ישבתי על השולחן. אני: "הויי לא!! אם אני אשב על השולחן יחשבו שאין לי חינון ואני גורילה!" חברה שלי: "נכון!" *קמתי מהר מהשולחן והתיישבתי על הכיסא* *חברה שלי עושה חיקוי של גורילה* *אני מצטרפת אליה* חברה שלי: "אוי, פאדיחות!" *מפסיקה עם החיקוי* אני: "מה פאדיחות?!" חברה שלי: "אם מישהו שאני מכירה יעבור?!" אני: "נוו.. אז?!" היא: "אז הוא יחשוב שאני גורילה!" אני: "מה איכפת לך מה הוא יחשוב עלייך?" היא: "ואם אני אוהבת אותו?!" אני: "אז הוא יצטרך לאהוב אותך איך שאת!" היא: "אבל הוא יחשוב שאני גורילה!" אני: "אז הוא יצטרך לאהוב אותך בתור גורילה!" >< לי לא איכפת מה יחשבו עליי אבל ברגע שזה מגיע לחינוך שקיבלתי זה כן מפריע לי
שני [אחותי] אתמול הוציאה מזוודה גדולה מהארון. שני: "חן, להתראות!" *בדרמטיות* אני: "לאן את הולכת?!" שני: "אני טסה.." *עדיין דרמטיות* אני: "לאן?" שני: "ל.. אממ'.. לגרוזלנד!" אני: "אוקי, ביי! תביאי מתנות!" שני: "ביי!" *יוצאת מהדלת עם המזוודה הריקה לחלוטין* ~כעבור 5 דק'~ שני: "חזרתיי!!" *אני מתעלמת ממנה* שני: "הבאתי שוקולד!!" אני: "איפהאיפהאיפה?" *קופצת* אחר כך ישבנו וטחנו שוקולד שאין לי מושג מאיפה היא הביאה.
היה לנו מופע מהבצפר בשם 'גיטרה ספרדית'. שני ומיכל החליטו שבא להם לעבוד עליי. נכנסתי לאולם והם קפצו עליי שני: "חןן!! חןן!! רוי [המורה לגיטרה שלי] פה!! הוא מופיע!!" אני: "וואלה?! מגניב!" כל המופע לא ראיתי אותו ואחכך הלכתי לבסיסט שהיה שם. אני: "רוי נמצא פה?" ברק הבסיסט: *תוהה* "אני לא מכיר שום רוי" אני: "אהה.. אוקי." אחכך התרחקתי קצת. ואז נזכרתי ששכחתי משהו. אני: "ברק!!" *צועקת* ~ברק מסתכל עליי~ אני: "יא מוכשר!" ~מחייך חיוך מבויש~ ואז החלטתי שאני מתחתנת איתו כי הוא חתיך!
שאמרתי למורה שלי לגיטרה שחיפשתי אותו הוא אמר שהתגעגעתי אליו..
מתנגן בראש / בפלייליסט
: when its rain
תמונת השבוע
לאבאלי