מקוויקנד

michalie XD

New member
XDDDDDDDD

איך זה שלא סיפרת לי על שום דבר מציטוטים
חוצפנית
וואי והיה כיף לעבוד עלייךךך
ואממ... מתי הספקת לדבר עם ברק?!?!?!?!?! אני בהלם אני כל כך כל כך כל כך רציתי לקפוץ עלליווו על איך שהוא ניגן בבס למרות שהוא ניגן כל פעם אותו דבר

WakeTheDead1

New member
כי...

דיברתי איתך בטלפון ודיברת ודיברת ודיברת ולא נתת לי צ`אנס להגיד לך למרות שרציתי.. אז עכשיו את יודעת :-]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif"אצא לי שקשוקה"XDDDDDDDDDDDDDDDD

קרע אותי

../images/Emo58.gif D:

מצעד הפזמונים של מקפליי: I've got you not alove don't stop me now השירים מומלצים לא של מקפליי: simple plan- your love is a lie sum 41- thanks for nothing הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: סימפל פלאן
אלבום השבוע: avril lavigne- the best damn thing קליפ השבוע: sum 41- fat lip תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ~היום רואה צ'אקי4~ משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח: אהמ,לא שזכור לי
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
תמונת השבוע:

sweet shir

New member
../images/Emo111.gifלהלהללהה מקוויקנדD:

מצעד הפזמונים של מקפליי TCFC השירים מומלצים לא של מקפליי: My Heroine - Silverstein Smells Like Teens Spirit - Nirvana Creep - Radiohead Songbird - Oasis Enter Shikari - Sorry You're Not A Winner Republica - Ready To Go אחריות - יוני בלוך. הלהקה שעשתה לי ת'שבוע נירוואנה, רדיוהד, אואסיס, מקפליי, באסטד, ו.. זהו. אלבום השבוע: וונדי~ קליפ השבוע: פרום יסטרדיי. גרר3> תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית~ הישרדות, טופ מודל... סרט~ JML?
משהו שהכעיס אתכם השבוע: משפחה. משהו ששימח: כלוםXD משהו שהעציב: קיבלתי 88 בהיסטוריה :(, צריכה להתכונן למבחן במתמטיקה, והשמנתי :/ ציטוטיה: שבוע חרא מבחינה ציטוטית >>" *nafשירD: says: החולצה הזאתי עושה לי ציצים גדולים. *nafשירD: says: או שזה בעצם החזיית פוש-אפ. *nafשירD: says: אחד מהשניים. *nafשירD: says: XDDDDDDDDDDDDD *nafשירD: says: באלי משהו ואנלא יודעת מה. את יודעת? iStav says: מממ אני יודעת! לעשות אותי לתוך השעות הקטנות של הלילה |גבות2| *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כןD: *nafשירD: says: אבל נחליף אותך בהארי. עכשיו זה יהיה טובD: הארי בוא תעשה אותי. 33> *nafשירD: says: אני יודעת שאתה רוצה את זה! *nafשירD: says: אתה יכול להביא את דאגי אם באלך. אבל אתה לא חייב. iStav says: ס'מעליבנית אני יותר שווה מהארי *nafשירD: says: נו הם יהיו הפרומו ואת תיהיי התוכנית! *nafשירD: says: הם יהיו ההופעת חימום ואת תיהיי המופע העיקרי
*nafשירD: says: הם יחממו אותי תרתי משמע עד שאת תגיעיXD iStav says: אהההההההה מגניב iStav says: אפשר גם את מקסי? *nafשירD: says: כע בכיף. נעשה בתורותXD *nafשירD: says: כל אחת תתחמם *nafשירD: says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD iStav says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח iStav says: יאי~ אורטל says: למה הוא תמיד בוכה ? *nafשירD: says: קייל? *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרהXD *nafשירD: says: איזה אימוXD ~שולחת לנעם פיק~ נעם=) says: אה כאילו בפיק טום נשוי ובוגד בבעלו עם דני? *nafשירD: says: כע נעם=) says: אוי נעם=) says: זה לא מוסרי נעם=) says:
ראיתי מה קשור והיה ראיון עם יוני בלוך. יש להם קטע כזה שבאמצע יוצא "סוכן טאלנטים" ומפריע לראיוןXD הם דיברו על מחשבים ועל זה שיוני מכור לזה~ הסוכן: "גם קובי פרץ מכור לזה." מישהו: "אה, באמת, בפלייסטיישן וזה?" הסוכן: "לא, איזה פלייסטיישן, בקומפי! כבר 3 שנים הוא תקוע על זה ועדיין לא מוצא את הג'ירפה." XDDDDD הישרדות~ "נועם, השבט אמר את דברו, אתה מתבקש לעזוב את האי." "מולי, השבט אמר את דברו, אתה מתבקש לעזוב את האי." לאאא, לאאאא! השבט לא אמר את דברו!! הוא לא אמר את דברו!!! :( אבל איזה חמוד מולי: "תן לי לצאת גבר, נו" 3333> ~נרגעת~ *nafשירD: says: וואי עוד שניה בורח למולי איבר מינו מהמכנסוןXDDD *nafשירD: says: שיברח שיברח *nafשירD: says: XDחח ღ...שרמי...ღ אומר/ת (21:39): כרגע אח שלי סיפר בדיחה (ממש גרועה), ובדיוק שנייה אחרי זה, בכלבוטק אמרו "בדיחה לא מוצלחת...." XDDDDDDDDDD אחרי שנגמר JML~ *nafשירD: says: צריך לזרוק אבנים על מי שחשב על הסרט הזהXD *nafשירD: says: הוא כלכך.... רע. Nerdy says: כן לגמרי Nerdy says: למרות שהשחקנים שם דיי חמודים Nerdy says: חוץ מלינדזי הפוסטמה XDDD[, *nafשירD: says: לא השחקנים נוראיים *nafשירD: says: הכל נוראיXD Nerdy says: לא נכון אני אוהבת את השחקנית החברה של לינדזי (הפוסטמה) עם השיער השחור (לא אנה מהאוסי Nerdy says: ואני אוהבתת את השחקן הראשי Nerdy says: למרות שהוא ממש ממש ממש כאפה *nafשירD: says: אנלא אוהבת חחחח Nerdy says: ויש שם את לוק! *nafשירD: says: איזה לוק? Nerdy says: מהאוסי *nafשירD: says: :-O Nerdy says: אין לי מושג איך קוראים לו שם Nerdy says: וגם הלהקה שבחרו סבבה כזאת *nafשירD: says: כן *nafשירD: says: היא אחלה *nafשירD: says: הם יפים כאלה *nafשירD: says: אוי יש עכשיו שיר נחמד *nafשירD: says: לא יודעת של מי *nafשירD: says: משהו עם מזל *nafשירD: says: בטח שיר הנושא של הסרט. מתנגן בראש / בפלייליסט: איי דונט דאנס - HSM2 תודה רבה סתיו!! My Heroine - Silverstein Teenagers - MCR הפיג'מות - יוני בלוך. תמונת השבוע: חהחה ג'ארד ליטו היה בלונדיני!

purple floyd

New member
בבקשה כפרות

למה את חייבת להזכיר את זה שנעם עף למההההההההההההההההה? |חותך|

sweet shir

New member
אוי, עוד משהו עצוב!

העיפו את מולי ונעם מהאי!!!
ועוד תמונה, אקראית של מקפליי. אווו, וציטוט שהמי שיבין יביןXD "סור סור!" דאגי אמר שוב מתחת לאדמה. "סור סור אמשך!!111" הארי צעק והתחיל לבעוט בדאגי. ~~ "גם אני רוצה לרוץ במעגלים!!111" דאגי צעק והתחיל לרוץ גם כמו איזה סוריקטה שתקוע לה טיל בתחת. "אתה אמור להגיד כל הזמן סור סור!1 תלמד את הטקסט!11" הארי צעק ורדף אחרי דאגי. "למה אתם צועקים כל הזמן?!" טום צעק גם הוא והתחיל לרוץ. "אנחנו לא שומעים!!11 יש פה חלון!!11" דני צעק והתנשף ווה ווה. XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק שבוע לא חזק מבחינת ציטוטים! XD חחחחח נעם "זה לא מוסרי" XDDDDDDDDDDD

O0NoNi0O

New member
כי זאת שיר הפאדחנית הזאתי!!!!!!

זה באמת לא מוסרי מה את רוצה?!?!!? טוב אני אלך עכשיו.

N e r d y

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD

סורסור ביצ'יות. עלק חלש, אבל אני ונועה כבר ירדנו עלייך על זה אז... ס'יפה התמונה של מקפליי 333>

למעלה