פרקים 10+9

butbut

New member
חחח למה?זאת המילה שגורמת קץ לייסורים

שלי של להעלות הכול-האצבע שלי מתה כאן רק מלגלגל את הדף ללמטה בכול שנייהXDD

yaelsee

New member
הקנאההה ../images/Emo3.gif

להיות נעולה עם דני בחדררר
אני במקומה הייתי יותר שמחה ממפחדת, אז מה אם יש לה טראומות? הכל יכול לה ישכח ברגע כזה XDD אוף, עכשיו לחכות עד יום שישי
אני בעד שתפרסמי כל פעם ב 12 :) אהבתי, בא לי עוד!!! חופרת לילה טובבב ותודה

butbut

New member
חח זה בסדר-כב אמרתי שאני אוהבת חפירות ^_____^

ואממ..XDDD מסכנה יש לה טראומות..ספויילר-אני תמיד צריכה להזהיר לפני.. [אתן תבינו בפרק הבא למה זה כול כך נורא]. ואממ..בתכלס-גם אני הייתי שמחה אם הייתי נתקעת איתו,כי זה דניייי
אואואו.... כן-אני רואה שזה רעיון טוב באמת לפרסם ב-12..[למרות שפסמתי ב-1]XD. שמחה שאהבת:] יום שישי נראה רחוק כול-כך!

yaelsee

New member
תחשבי על זה ככה...

יום חמישי זה כולה עוד יומיים, ו 12 בלילה זה עוד כמה שעות, נכון? ככה זה יעבור יותר מהר (לך, אבל בעיקר לנו XD) P:

butbut

New member
חחח אם יהיו כאן בנות ב-12 שוב אני יפרסם

בכייף-ואם אני אהיה כאן. אם לא-אז מקסימום אני יפרסם את זה ביום שישי בשעה 12 בצהריים או משהו כזה=]

yaelsee

New member
אני אהיה פה =]]

תפרסמי בשבילי?
אני בטוחה שגם קלי תהיה פה =]]]]
, בבקשה??

butbut

New member
XDDD קלי תמיד כאן:]../images/Emo24.gif..ואוקי נראה

אם אני אהיה באותו היום בבית-אני מקווה שכן. אם לא אז יום שישי..><

lirazraz

New member
יאווווו גדולללל:D

אני אל יכולה לחכות להמשך:[ אמ.. אתן בטח שואלות מי אני.. הגבתי כאן פעמיים תחת הכינוי 'לרז' אני הרבה זמן נמצאת כאן.. והחלטתי עכשיו להגיב פה יותר:)

butbut

New member
אוה, היי לירז!ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני בת-אל

אבל כולן כאן קוראות לי בוט- או בת'.:][מרצונן בלבדXDDDD] שמחה שאהבה את הפיק שלי-חח יום שישי נראה רחוב מאוד אה? בל זה מגיע מהר אם מפרסמים את זה בחמידי בערב.. כלומר 12:] את תהני כאן-אנחנו פורום אקזוטי שמלא בבנות אקזוטיות=]

lirazraz

New member
../images/Emo24.gifתודה:D

וכן, אני אהנה כאן:) אתן נשמעות ממש חמודות:] יום שישי אכן רחוק :(

butbut

New member
חח אנחנו חמודות../images/Emo23.gif אבל יש מצב שאני מפרסמת

ביום חמישי בערב-שוב..ב-12 זאת אומרת[תחילת יום שישי].XDD אז אם תיהי ערה את תספיקי לקרוא לפני שישי חחח

kelly7i

New member
יו נו שימשיך!!

חח אהבתי, פחדתי, נלחצתי, צחקתי, וומה לא?XD חח אגב, היו לך כמה בילבולים עם השם דני, מתישו היה כתוב דני גם במקומות שהיה אמור להיות דאגי, אז אני לא יודעת מי אמר מה חח וגם היו קטעים שדני דיבר בגוף של בת "אני צוחקת עליך" חח אז אלה האירות קטנותXD יופי עכשיו לחכות עד יום שישי! למה זה לא היה ארוך יותר?

butbut

New member
כן-טעויות המקלדת זה ה---מכה שלי!XDDD

זה פשוט כי אני כותבת מהר מידי. וזה היה לא ארוך כי קיצרתי, היו כמה חלקים מפגרים. חח לא נורא.. גם 3 וחצי חלקים זה נחשב לארוך יחסית..

Little Sapir

New member
מה יעלה בגורלם?!

בטוח העניינים יתחממו ביניהם! והקטע של הגוק XDDDD למה אף אחד לא יכל פשוט להעיף אותו מההתחלה?! אני מתה על הפיק שלך
וזה כיף שזה ארוך!

butbut

New member
את יודעת למה?כי הם נקבות בתוך גוף של בנים!

XDDDDDD...הם בצעמם פחדו מהג'וק..אז שהם יעיפו אותו?אה-אה. XDDחחחחח תודה=]] דווקא זה יצא קצר מן האחרים=]אבל אוקי.
טנקיוטנקיוטנקיו=]

meningher

New member
אאאאאאאאאאא

אאאאאאהבתיייייייייייי!!!! אוח אוח מצויינת את :)

butbut

New member
היי תודה רבה!../images/Emo9.gif אגב את חדשה כאן?

אף פעם לא ראיתי אותך מגיבה לי..אוש כן הגבת ופשוט לא שמתי
LOL

Charley XD

New member
XDDDDDDDDD

זה היה כל כך ברור שהיא תינעל איתו ... דני טיפש XDD וואי עם הייתי ננעלת עם דני ...
בוט מעולה כרגיל !! אבל בבקשה לא לתת לי לחכות הרבה !! אולי במקום מיקי את תשימי ? בשבילי ? ונראה לי כבר ברור מי המלכה פה !!
את

למעלה