אבל זה חבל כזה :\ כאילו לא נעים לצד הפגוע .. :| אני מחכה להמשך הסיפור לראות מה קורה D:, רגע, האם 'והיא תקבל שוק..ועוד שוק...וזה יבוא לה בבום' זה ספויילר? D:
|ספויילר|../images/Emo14.gifאוה-בהחלט יום שלישי אם אני לא
טועה שוב יהיה קטע עצוב..ובלבול..אני חושבת שאתן תהיו ממש מבולבלות בנוגע למצב של טל. ואז בפרק השני [אם אני לא טועה שוב..כי אולי זה בפרקים שאחרי] היא אומרת למישהו-את מי היא מחבבת באמת,ולא בדרך עקיפה. דאמ-אני חייבת להפסיק עם הספויילרים.
אז היא כן מרגישה משו D:, אבל אמרת בספויילר אחד למעלה שבאחד משני הפרקים הבאים היא תגיד למישהו משהו שהיא מרגישה : אוחחח כמה שאני במתח, שיום שלישי יבוא כבר אבל יש לי הרגשה שהיא לא תגיד למישהו מהלהקה את מה שהיא מרגישה או שכןן ? אוווווי אני משתגעעעת :\ טוב חפרתיי חח
את לא רצינית !! אוקי פה וברגע זה אני ממש מקווה שהמכריות שלי של הפיק שלך תיפסק !! את מפחידה אותי עם הרעיונות שלך... טוב נו לא לגמרי ... אולי לפגוש אותם יהיה נחמד ביותר ... אהבתי מאוד
גמד גינה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וואי את תמיד גורמת לי לחייך בקטעים האלו ולצחוק !!! בוט
אלו היו הפרקים הכי שווים!!! ואיי זה היה ממש עצוב לקרוא על העבר של טל ושל דני ;[ ו... לא הבנתי... לא אכפת לה שסבא רבה שלה נפטר? אוףף עד יום שלישי.............. נצח -.- נראה לי שבסוף היא לא תהיה עם אף אחד... היא תגלה שדאגי ודני 'מאוהבים' בה.. והיא בסוף לא תהיה עם אף אחד כי הם יפגעו או משהו.. |: את מלכה!!
דבר שני: כן, לא אכפת לה שסבא-רבא שלה נתפר כי הוא היה רע אליה!. הוא היה מוציא את העצבים שלו על טל, ומשאיר אותה לבד בבית-בחדר חשוך. הסוג הענשות של פעם היו שמשאירים את הילד בחדר סגור בחושך הדגש|לבד. ובגלל זה טל שונאת אותו-אז לא מפריע לה שהוא מת.:] מקווה שהבנת.