פרקים 11+12

l i t a l 369

New member
כןן שמים ../images/Emo23.gif שהיא תמימה D:

אבל זה חבל כזה :\ כאילו לא נעים לצד הפגוע .. :| אני מחכה להמשך הסיפור לראות מה קורה D:, רגע, האם 'והיא תקבל שוק..ועוד שוק...וזה יבוא לה בבום' זה ספויילר? D:

l i t a l 369

New member
הא זה ספוילר [שרשמתי את זה לא ראיתי שרשמת..]

את זה D:, נוו טוב, אין לי מושג איך אני יחזיק מעמד עד יום שלישי D:, ננסה להחזיק מעמד ונחייה

butbut

New member
|ספויילר|../images/Emo14.gifאוה-בהחלט יום שלישי אם אני לא

טועה שוב יהיה קטע עצוב..ובלבול..אני חושבת שאתן תהיו ממש מבולבלות בנוגע למצב של טל. ואז בפרק השני [אם אני לא טועה שוב..כי אולי זה בפרקים שאחרי] היא אומרת למישהו-את מי היא מחבבת באמת,ולא בדרך עקיפה. דאמ-אני חייבת להפסיק עם הספויילרים.
XDDDDDDDDDDDDD

עאעאעעעעע איזה מתח

אני כולכך רוצה לדעתתת
בוט אמול הפיק שלך עזר לי להרדם כי תמיד לפני שאני הולכת לישון אני קוראת ספר איזה חצי שעה והפיק שלך היה התחליף לספר ^^

l i t a l 369

New member
את הורגת אותי כאןן ../images/Emo12.gif

עכשיו אני עוד יותר במתחח, איך אני יחזיק מעמד עד יום שלישי? אעאעאעאעאעאעאעאע

kelly7i

New member
אבל היא כן מרגישה שקורה שם משו ביניהם

אני מרגישה את המשו הזה! ורואים שהיא נרתעת ועוצרת את עצמה

butbut

New member
../images/Emo205.gifקלי! את מגלה לכולםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

את פשוט מרגישה את מה שטל מרגישה! זה מדהים!!1 נכון מאוד-היא נרתעת-היא מפחדת ממשהו..שעוצר אותה מלהגדיל את ה"משהו" הזה בתוך הלב שלה:]

l i t a l 369

New member
: OOOO

אז היא כן מרגישה משו D:, אבל אמרת בספויילר אחד למעלה שבאחד משני הפרקים הבאים היא תגיד למישהו משהו שהיא מרגישה : ||| אוחחח כמה שאני במתח, שיום שלישי יבוא כבר אבל יש לי הרגשה שהיא לא תגיד למישהו מהלהקה את מה שהיא מרגישה או שכןן ? אוווווי אני משתגעעעת :\ טוב חפרתיי חח

butbut

New member
../images/Emo191.gifחחח בלבלתי אותך?XO

את תיראי כבר-אני רואה כבר לאן המחשבה שלך חותרת...ואני מתה לומר לך אם זה נכון..אבל..את תיראי ^^ XDD

Charley XD

New member
יום שלישי ??

את לא רצינית !! אוקי פה וברגע זה אני ממש מקווה שהמכריות שלי של הפיק שלך תיפסק !! את מפחידה אותי עם הרעיונות שלך... טוב נו לא לגמרי ... אולי לפגוש אותם יהיה נחמד ביותר ... אהבתי מאוד
גמד גינה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וואי את תמיד גורמת לי לחייך בקטעים האלו ולצחוק !!! בוט

butbut

New member
כן נכון שזה נראה רחוק?זה רק 4 ימים:]]../images/Emo23.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
למה מפחידה?XD
מישהו חייב להיות יצירתי ולהפוך את הפיק הזה למעניין יותר:] XDDDDDD חחח..
שמחה שאהבתתת
3>

lirazraz

New member
איזה פרקים../images/Emo7.gif

אלו היו הפרקים הכי שווים!!! ואיי זה היה ממש עצוב לקרוא על העבר של טל ושל דני ;[ ו... לא הבנתי... לא אכפת לה שסבא רבה שלה נפטר? אוףף עד יום שלישי.............. נצח -.- :( נראה לי שבסוף היא לא תהיה עם אף אחד... היא תגלה שדאגי ודני 'מאוהבים' בה.. והיא בסוף לא תהיה עם אף אחד כי הם יפגעו או משהו.. |: את מלכה!!

butbut

New member
|דצאל|הסברXDD=]

קודם כולל-תודה רבה!!
דבר שני: כן, לא אכפת לה שסבא-רבא שלה נתפר כי הוא היה רע אליה!. הוא היה מוציא את העצבים שלו על טל, ומשאיר אותה לבד בבית-בחדר חשוך. הסוג הענשות של פעם היו שמשאירים את הילד בחדר סגור בחושך הדגש|לבד. ובגלל זה טל שונאת אותו-אז לא מפריע לה שהוא מת.:] מקווה שהבנת.

butbut

New member
XD סורי על הטעויות מקפלדת מראש-אני כותבת

ממש ממש מהרר:]

meningher

New member
ממכר../images/Emo99.gif

כל מילה נוספת מיותרת. את יודעת כבר מה אני חושבת על הפיק שלך. :)

למעלה