פרק 50-חלק ב'

kelly7i

New member
פיף איזה שטויות.

הם לא מסוגלים להפנים את המושג "לצפצף עליהם ושכולם ילכו לעזאזל?" כאילו גאד, 2 אנשים אוהבים טוב להם ביחד למה שמשו יצטרך לעצור אותם מלהיות ביחד או להתחתן אם זה מה שהם חפצים בו! הם רוצים להתחתן הם יכולים להתחתן שום דבר לא צריך לגרום להם להסס

butbut

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאני מסכימה איתך בכול מילה ומילה...שום

דבר לא אמרו לגרום להם להסס.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 12../images/Emo126.gif

לאחר כמה שנים, כשמלאו לטל 21, לאחר שהיא כבר סיימה את הקולג'. היא החלה לעבוד עם סיום הקולג' בתור סופרת, עיתונאית ואף קיבלה לעצמה תפקיד לא פחות נחשק בתור מנכ"ל של עיתון נמכר מאוד בלונדון. מקפליי המשיכו להתקיים, ודני המשיך להיות סולן, ולא פתח בקריירה מעצמו, אך עשה מוזיקה שהרעידה את העולם ביחד עם טום, וביחד עם עוד מספר זמרים בינלאומיים. הם התפרסמו בעולם והיו למפורסמים נחשקים במיוחד. מקפליי פרצה את דרכה כמו הביטלס, ואף תועדה ללהקת הממשיכים של הביטלס, על אף עצם העובדה שהם שילבו כמה סגנונות. שרלוט וויל התחתנו באביב האחרון, אומנם צעירים, אך זאת המתנה שהיה לוויל לתת לשרלוט. הוא ידע שהיא תמות בשלב כלשהו ורצה להעניק לה את הטוב ביותר בחיה, עד המוות. הוא רצתה להספיק איתה הכול כולל הכול. שרלוט סיימה ללמוד בקולג' ונהנתה מכול הזמן שהייתה שם, והתגוררה בחדר הסמוך לחדרן של טל ואיימי. טל הייתה מאז ומעולם האימא, והאחות הגדולה שלה. אל החתונה שלהם הוזמנו מקפליי, משום הקרבה שנוצרה בין שרלוט לג'יו, שעזרה לטל לשקם את שרלוט, עם הזמן. איימי ורון נפרדו וחזרו עוד מספר פעמים, והלכו שניהם ללמוד משחק. הם הופיעו בתיאטרונים נחשבים, ואף הצליחו בתור שחקנים בהוליווד. טל הייתה גרה ביחד עם איימי כשותפה, ועם עוד בחורה בשם סטייסי. שלושתן היו שלושת הבנות הכי הדוקות שיכל קשר העולם לייצר. את טייסי הכיר להן וויל, היא הייתה הבת דודה שלו. היא הגיעה אל הקולג' ונכבשה על ידי ליאו, שמיד התאהב בה. הם יצאו במשך כמה זמן, והוכרזו כזוג אמיתי. טל, סטייסי ואיימי יצאו ביחד עם ג'יו ושרלוט לקניות מידי חודש, ואהבו לצאת סתם כך בשביל לפטפט וליהנות. טל שמרה על קשר עם כול אחד מחבריה, הם כולם היו גרים בלונדון ועובדים שם. היא טסה כמה וכמה פעמים לישראל בכדי לספר להוריה על החדשות ולפגוש את חברתה הטובה ביותר רותם. היא הרבה פעמים מזמנה ישנה אצל דני, עבדה, והמשיכה ללמוד בשביל עוד תואר נחשק שנעלה אותה בשלבים לידי כבישה של המגזין בו עבדה. טל המשיכה להתקדם בשלבים על אף היותה ישראלית יהודייה בלונדון הזרה. חברתה הכי טובה רותם באה מידי פעם לביקור בלונדון, והתחבבה מאוד על ידי חבריה של טל. טל ודני הוסיפו לריב רק מידי פעם, אך מאז אותו הלילה שהיא שהתה אצלו, הכול השתנה. דני קיים את כול הבטחותיו. הוא המשיך לדבוק בעבודה ובאהבה שלו עם טל. הם נקראו "טלני" בעני הפפארצי והעיתונאים האחרים, שילוב של צמד המילים "טל" ו- "דני". טל ודני צחקו על כך רבות, הם אהבו ביחד להיכנס אל הפורומים והאתרים בהם פרמו עליהם דברים ושמועות. דני אף למד כמה מילים בעברית, כשטל הראתה לו את הפרומים הרשמיים של ישראל למקפליי. הוא נדהם לראות מאיפה בעצם הגיעה אהבתה של טל אל הדמות שלו. טל עדכנה מידי פעם על כמה פרטים בקשר למקפליי בפורום, מה שהפתיע מיד את כולן ואת העיתונות בישראל עצמה. היא אף הצליחה להגיע לשני מפגשי פורום בישראל, כאשר שהתה שם, רק בכדי להמשיך לשמור על הקשר עם הבנות שאהבה משם. הן דיברו בטלפון רק פעמיים בשנה, אך התכתו דרך תוכנות מסרים באינטרנט על אף המרחק. הבנות התלהבו לקבל מידע ישיר מטל, שהייתה פעם בסך הכול עוד אחת שמעריצה את דני, שומרת תמונות שלו, ומדברת עליו בלי סוף. רק עוד אחת מכמה עשרות הבנות שהיו בפורום שהגורל קבע את חיה. הבנות לא ראו בטל סוג של מפורסמת, כמו שראו בה העיתונים בישראל. הן, להיפך, החשיבו אותה לחברה, ממש כמו פעם. טל אהבה להראות לדני את התגובות שלהן ולספר לו עליהן. היא הראתה לו תמונות, כתבות והשתדלה ליידע אותן שהוא ראה אותן. טל ודני לא הפסיקו לאהוב אחד את השני, ושמרו על הגבולות שלהם במשך 3 שנים רצופות. דני כבר היה בן 23 וחצי כעת. חצי גבר, ונער לשעבר. הם דיברו רבות על העתיד המשותף שלהם, טל לא תכננה התחתן עם דני, אבל ידעה שהוא ה"אחד" בשבילה. היא אהבה אותו מגיל 17 וכמה חודשים וידעה שהוא "האחד" כבר אז. דני לא דחק בה, ולא דיבר על דברים מביכים יותר מידי. טום וג'יו התחתנו גם כן כמה חודשים לאחר חתונתם של שרלוט וויל. דבר זה גרם גם להארי ואייזי להתארס. דאגי מצא לעצמו בחורה בשם "ג'קלין" שמילאה חלק לא פחות חשוב בחייו. היא הייתה ספורטאית, ואהבה להריץ אותו בכול בוקר ולשמור על גזרתו. דאגי התרגל לאופי הנמרץ של ג'קלין, שהתחבבה מאוד על טל. הן היו מדברות המון, ויוצאות ביחד עם ג'יו, איימי, שרלוט וסטייסי ביחד. היא הייתה פתאום לחלק בלתי נפרד מן ה"חבורה" של הבנות. דני ידע שטל היא ה"אחת" בשבילו, הוא פחד לדבר איתה על זה אבל בהחלט רצה. כשעמדו למלוא לטל 22 , בדיוק יום לפני יום הולדתה. הוא דפק על דלת ביתה, וידע בבירור מה הוא רוצה לומר לה כעת. "טל, אהובך בדלת!" צעקה לה סטייסי ואמרה שלום לדני. דני צחק ואמר "תאמרי לה שתמהר". "ותמהרי!" זעקה לה סטייסי. טל צחקה וזעקה מן החדר "תאמרי לו שיחכה". "תשלחו את כול זה באימייל, טוב?" אמרה סטייסי בציניות והלכה אל המטבח. "להכין לך קפה דני? או שאתה יוצא איתה?" שאלה סטייסי. "אני יוצא" אמר דני בחביבות. "טל תתלבשי נורמאלי!" צעקה לה סטייסי. סטייסי כבר הייתה רגילה לשאול את דני אם הוא יוצא עם טל משום שתמיד היא הייתה מתלבש בבית בצורה מאוד "ביתית". וכשהיא הייתה שומעת שהיא צריכה לצאת עם דני, היא רצתה להתלבש בצורה שתתאים ליציאה, אך לא רצתה לבזבז את הזמן. "בסדר!" צעקה טל מן החדר. היא התארגנה במהירות והלבישה על עצמה מכנס ג'ינס. היא נעלה את נעליה, לקחה את תיקה ויצאה מן החדר. דני נשען על השקוף והביטה לעברה. טל צחקה ואמרה "שלום לך". סטייסי הביטה לעברה ואמרה "איך את עושה את זה, אה?...איך את מתלבשת כול כך מהר?". "תיראי מה אני לובשת, בסך הכול חולצה שגדולה עלי קצת וגזורה בכתפיים, גופייה בצבע תכלת, מכנס ונעליים" אמרה לה טל. סטייסי צחקה ואמרה "אני צריכה לקחת ממך קורס ללבוש"
יש המשך~~>

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifOMJ OMJ OMJ למה את עושה לי את זה?!?!?!?!

שרלוט וויל התחתנוווווו כפרעליהם!!
ם נקראו "טלני" בעני הפפארצי והעיתונאים האחרים, שילוב של צמד המילים "טל" ו- "דני". די די די למהההההה זה מזכיר לי את כל הבניפר, בראג'לינה
דייייי
טל ודני לא הפסיקו לאהוב אחד את השני, ושמרו על הגבולות שלהם במשך 3 שנים רצופות. אין כזה דבר.... שגבר לא יעשה סקס 3 שנים?! אדיוט מי שמסכים לזה XDDDDDDD\ כאילו, הלוו זהו הנאה. תעשו את זה כברררררררר XDDD אני הייתי קופצת עליו כמו טרף!!

butbut

New member
מי אמר ש../images/Emo27.gifהוא../images/Emo37.gifלא עשה סקס?חח

butbut

New member
או..שזה...היה...בהסכמה של טל..חח אני לא

רומזת. אני יכולה לומר לך בבירור שהרבה אנשים שאני מכירה [לא דתיים-לצורך העניין] לא עשו את זה עד החתונה. והם חיו ביחד, וישנו ביחד. לא יודע- יש אנשים שמרוב...עיוורות של אהבה-פשוט...מנסים כמה שיותר "להישמר". XD נאמץץץזה נשמע כזה דוסי, אבלז ה כול כך יפה. בימי הביניים זה היה נהוג. עכשיו כול בת רוצה לעשות את זה כבר בגיל 16. וזה עצוב לפי דעתי. מה הבעיה שלהן להיות בתולות עד גיל מאוחר? העולם הזה זנותיXDD [בנים ובנות]. LOL

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifכאילו סבבה

אבל תכלס כאילו... איך?! XDDDDDD זה כל כך כיף לא שניסיתי אבל... אמ אמ יש לי נקודת מבט על זה חחח על התוצאה הסופית חח אי כלהפטר מזה בגיל 16? בושה
אני עד שאני מוצאת את האחד שאני מרגישה איתו בנוח וזה רק אז.. מישהו שאני אוהבת וממש כאילו, אוהבת חחח

butbut

New member
זה כייף בסוף-בשביל הסיפוק הסופי את אשכרה תלכי

ותשכבי עם מישהו? XD איזה מזל שלא כולם חושבים ככה..כאילו לא אמרתי שאת חושבת ככה, אבל יש לי חברות שכבר מחכות לרגע שהן יעשו את זה.. נאמ-לא יודעת. אני אדישה בנוגע לזה. אני רוצה לחכות עד החתונה-ולא נראה לי שאני אהיה דתייה עד אז- כך שזה לא יהיה קשור בכלל לדוסים שמוסים. לא יודעת, אני חושבת שהרבה יותר נוח- בשלב הזה- לצאת עם מישהו בלבד- ומקסימום להגיע עד לסקס יבש. that's it! LOL

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif אני ממש לא חושבת ככה

כאילו, בשביל הסיפור הסופי.. אמרתי אם זה יהיה מישהו שאני ממש אוהבת וזה אני יעשה את זה איתו, לא סקס.. אהבה [חחחחחחח] XDD כי זה משהו אינטימי בין אוהבים. אני לא סתם אלך עכשיו לשכב עם מישהו כי בא לי סיפוק חחחח זה אידיוטי. יש מצב שאני אפילו גם אחכה עד החתונה- אבל הסיכויים הם קלושים

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאיך היה בהסכמת טל איך?!

אמרת מי אמר ש
הוא
לא עשה.. כי אמרת שהיא לא.. אז אם היא הסכימה , זאת אומרת שגם היא עשתה XDD

butbut

New member
חחח...יש פשעים שאנחנו לא יכולים לעצור...

XDD טל בתולה-תיהי בטוחה בכך.. אני עשיתי אותה בתולה ששומרת על הבתולין שלה בקנאה. חח.

kelly7i

New member
XDDDD

נכון שהיה מתאים שהם יעשו את זה ביום שהיא ישנה אצלו? זה פשוט כל כך התאים! אחרי שהוא לקח אותה למסעדה היהודית והכל

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifXD אולי, אבל אני הייתי מעדיפה

שלא יעשו בכלל!! AND YOU KNOW IT!! XDD

kelly7i

New member
אמא, 22! לאא, הם נעשו גדולים!=|

מה העברת ככה 3 שנים כיאלו כלום=[

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 13 -חפירה או מה?XDDD../images/Emo126.gif

Cry - Mandy Moore
: http://www.youtube.com/watch?v=3WA7I_iHXXM ********************************************************************************************************************** טל חיבקה אותה ואמרה לה "כשליאו בא לכאן תאמרי לו שלא יגמור את כול העוגה שהכנתי, אחרת יהיה ו עסק איתי". סטייסי צחקה ואמרה "לכי תיהני כבר!". טל צחקה ואמרה לדני "מה שלומך גבר?". דני חייך אומר "טוב באמת שמישהו שם לב אלי". טל נשקה לשפתיו ואמרה בשקט "אני שמה לב". דני אחז בזרועה שאל "יוצאים?". טל חיבקה אותו מאחור ואמרה "ברור". היא נופפה לסטייסי לשלום ואמר הלה שיש לה מפתח נוסף, אבל היא תישן הלילה אצל דני. דני צחק ואמר "קדימה, בואי". "אני שמחה שבאת, הכתבה הזאת כבר נמאסה עלי" רטנה טל. "הצלתי אותך משעמום?" שאל דני. "כן" השיבה טל. "ואת הצלת אותי מן הדיונים של טום על הצבע החדש של השיער שלו, הוא נראה כמו גיי בשיער הבלונדיני הצהוב הזה שלו, כבר אין לי כוח להעיר לו" אמר דני במהירות. טל צחקה ואמרה "אני אמרתי לו את זה ישירות, אני היחידה, כי כולכם פחדנים. אבל הוא אמר שהוא מחכה שהזמן יעבור, ואז אתם נכנסים לצילומים של תמונה עולמית, ואז תראו טוב בעזרת הסטייליסט שיידבק אליכם". דני חייך ואמר "אף אחד לא ייגע בשיער שלי". "אם מישהו ייגע בך, אני אראה לו מה-זה!" אמרה טל בצחוק. דני צחק ואמר "ביחד, נראה לו מה-זה!". טל חייכה ואמרה "אני על השיער, אתה על הגוף". "סגרנו" אמר דני ונטל את ידה. ********************************** "לאן הולכים?" שאלה טל בשקט. "זאת הפתעה" אמר דני בשקט. "בסדר," אמרה טל "אני כבר רגילה להפתעות שלך, אז אני בכלל לא צריכה לנסות לשאול". הם עמדו על יד הרכב והתקרבו אל הדלתות. "אני יכולה לנהוג?" שאלה טל. "והנה היא לוקחת ממני את התפקיד הגברי היחד שעוד נותר לי" סינן דני בציניות. טל צחקה ופלטה בשקט "בבקשה?". "בסדר, אבל חצי דרך" אמר דני בשקט. "לאיזה כיוון?" שאלה טל. "אל המרכז, מהמרכז אני אחליף אותך" אמר דני במהירות. ************ "אפשר לפתוח את העיניים?" שאלה טל בשקט. "עוד מעט" אמר דני בשקט. הוא עזר לה להיכנס אל תוך המקום, ורק אז הסכים לה לפתוח את עיניה. "עכשיו" הוא פלט. טל פתחה את עיניה וראתה מחזה מרהיב לנגד עיניה. היא נזכרה במקום הזה כאשר עוד הייתה בת 17 וחצי בלבד. הייתה זו אותה הבריכה בו היא ודני כמעט תנשקו, הבריכה שפתרה להם את רוב הבעיות. "וואו" היא לחשה בשקט. המקום היה נראה שונה, אף נגיעות של בני אדם עוד לא נראו בה, אבל הבריכה הייתה נראית עוד יותר יפה מפעם שעברה. היו המוני נרות סביב, והפרחים הקטנים שהיו עוד ניצנים בבואה לכאן, החליפו את עצמם והתרבו. כעת הם לבלבו בהמוני צבעים, וריתקו את עיניה של טל מאוד. היא הסתובבה אל עבר דני ופלטה "זה מקסים!". "המקום נהיה ממש עוצר-נשימה...אה?" שאל דני. טל הביטה עלי בזמן שהוא סקר את המקום בעצמו. "מי שם את הנרות?" שאלה טל בשקט. "השומר הזקן נפתר לפני שנים, אז הלכתי אל משרד ראש העיר, לא הוחלט בשביל מי לתת את המקום. בדיוק באותו זמן הכרתי מספר נערים צעירים, המורה שלהם חיפש מקום ללימוד יוגה. ובגלל שאני הצעתי את הרעיון לשמר את המקום הזה, הוא בבעלות שלי, ושל המורה הזה, כי נתתי לו חצי מן הכבוד עליו. גם ככה אני לא משתמש בו כמעט, פשוט רציתי לדאוג שהוא לא ייהרס, הוא מקום מקסים" הסביר לה דני במהירות. טל חייכה אליו ושאלה "אתה זוכר מה קרה כאן?". דני צחק ואמר "בהחלט". הוא כרך את זרועותיו סביב טל ואמר בשקט "רק עד לפני ארבע וחצי שנים, לא היינו חברים". טל הסתובבה אליו ואמרה "מפחיד איך שהזמן עובר במהירות". "היי אצבעונית קטנה, את באה אל המים?" שאל דני בשקט. "עכשיו?" שאלה טל. היא הרגישה את הפרפרים בבטנה מפרפרים. "כן" אמר דני. "בסדר" אמרה טל בשקט. היא אהבה אתגרים, ואהבה את החוש ההרפתקני של דני. הם הורידו את בגדיהם עד ללבנים, ונכנסו אל המים. "הם חמים" אמרה טל בשקט. "כן, זה קצת...קיץ...עכשיו" השיב דני. טל התקרבה אליו ואמרה בשקט "רק אתמול רבת איתי". "לא יכולתי יותר, אמא שלי עצבנה אותי לגמרי. יש לה דעות קדומות לגבי עדות וזה מעצבן אותי. וגם טום החליט שהוא מבטל את אחד השירים שלנו, והופעה ביפן. ובדיוק את באת, ואז כבר הייתי לגמרי עצבני...והוצאתי את הכול עלייך". "אני יודעת, כול כך הכעסת אותי כשהתחלת לקשר את הריב לדברים אחרים. זה היה נראה כאילו שחיפשת סיבה לריב איתי" אמרה טל בשקט. היא כרכה את ידיה סביב צווארו והביטה בגוון הכחול שנוצר בעיניו משום המים הכחולים גם כן. דני צחק ואמר "אני מצטער...אני יותר מכול מצטער על זה". טל נשקה לאפו ואמרה בשקט "אבל סלחתי לך אתמול".
יש המשך~>

למעלה