מה-פת-אום!!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאיזו טעות חמורהXDDDD
תקשיבי טוב טוב קלייXDD
אני בכלל לא בעד הקטע של "היהדות לא מקבלת את זה ואת זה ואת זה..." אבל זה גם אצל הנוצרים והמוסלמים ככה!! XD
יהודי-זה-דבר-שאי-אפשר-לשנות
תאמיני או לא, אבל את יהודיה לא רק בגלל שההורים שלך יהודים...כאילו ברור שכן בגללם! אבל זהו-החותמת היהודית מוטבעת בך.
את יודעת מה הנאצים אמרו? הם האמינו בתותרת הגזע.
תורת הגזע היא אחד הדברים הכי מטומטמים שקיימים
.
הגזע הוא דבר שאי אפשר לשנות-זה גנטי.[והגזע הארי הוא הגזע העליון]
לעניינינו-אם נולדת יהודייה את תקועה לכול החיים בתור יהודיה...
את לא יכולה לשנות את זה- אלא אם כן את נהפכת למתבוללת [וכיאלו רוצה להיות גויה]ובלה בלה בלה.
אבל-טל תהיה כופרת בהחלט!!!. -את יודעת למה? -את יודעת מה קרה בשואה? ניסו
להשמיד אותך-בגלל היותך יהודייה!. וזה לא משנה אם היית חצי יהודייה...את יודעת כמה אנשים ניסו להתבולל?? את יודעת מה יקרה אם כול אחת תלך ותתחתן עם גוי???? לא ישארו יהודים שלמים או יהודים בכלל!!
את אמורה להיות גאה בגזע שלך!! וביהודיות שבך!!-ולא לחפש איך לקטוע את זה! -ולהראות נחישות להמשיך את השושלת של היהודים. -במיוחד אחרי
השואה!!
במיוחד-יקירתי- אני לא יודעת את ראית את הסרט
הנחשול....אז אולי היית מבינה שבכול רגע יכולים אנטישמים לעלות. אבל עכשיו יש לנו מדינה, ובלה בלה בלה. אבל אנשים ש=ו=נ=א=י=ם אותך בעולם!! -אף אחד לא רוצה להיות יהודי כי יהודי נתפס כמשהו שאף אחד לא צריך. הם סתם יושבים להם בשקט בארץ הקטנה שלהם.
אז למה שפתאום..יהודייה אחת תקום...ותהרוס שושלת שלמה?
הגיוני שההורים שלה יכעסו!! הגיוני מאוד!!
כנ"ל ההורים של "דני" כביכול.
שניהם רוצים לשמור על טוהר השושלת.
גוי זה כפירה, נקודה.
[הדעה שלי היא שיהודייה -גם ככה הילדים שלה יהודיםגם אם היא מתחתנת עם דוי..אבל האבא גוי!!...וזה כבר פוגם. אני אל חושבת שחסר לנו בנים חתיכים[לפי הטעם] יהודיים-תאמינו לי שלא]. XDDDDDDDDDDDDDDDDDD אלוהיםם חפרתי