פרק 50-חלק ב'

גרבע

New member
אוי זה ממש לא קשור../images/Emo70.gif

תראי,יש את החוק איסור התבוללות,אבל אף אחד לא מכריח אותך ללכת לפי החוקים.את יכולה להתבולל אם את רוצה אבל תחיי עם האשמה או משהו שבגדת בדת שלך זה אפילו כתוב בתורה,אל תיהי קיצונית אין שום קשר ללכלך את הדם,פשוט ה' אמר למישהו אני לא זוכרת שאסור להתבולל כדי שנהיה עם יהודי וטהור לא?

shakedy69

New member
ואוו בילבת הכול חחח

לאישה יהודיה מ-ו-ת-ר ע"פ התורה להתחתן עם גוי, זה מותר! הילדים שלה יחשבו יהודים אין שום מקום שאוסר את זה לעומת זאת לגבר יהודי אסור בשום פנים ואופן להתחתן או לשכב עם גויה וזה כתוב בתורהו אין לזה תוקף לגבי נשים זה קודם כל.. ילד ממזר זה לא קשור בכלל...ילד שהוא ממזר זה ילד שנולד לאישה נשואה אבל לא מבעלה לא קשור לגוי או לא גוי... והתבללות זה זה כששני אנשים מרקע שונה גזע/ דת בלהלהלה.. מתחתנים בלי קשר למצוות וכאלה הם "מערבבים" את המקור שלהם.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifנכון נכון.. זה מה שאני מנסה לומר

ילדים של אישה יהודייה שנשואה לגוי הילדים שלה לא חצי יהודיים אלא יהודיים שלמים

butbut

New member
וואי וואי -או...שלא?...כנסי../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

איפה כתוב בתורה בבירור שמותר לאישה יהודייה להתחתן עם גוי??? אני חוששת שבאף מקום
תראי לי מקום ממש מפורש! שכתוב בו שאלוהים מתיר לך להתחתן עם גוי הזהו שאין מקום כזה!. "אין לזה תוקף לגבי נשים זה קודם כל"... חח...כמו שאמרתי למעלה. תביאי ביסוס מהתורה לדברים שאת אומרת! את לא יכולה לזרוק שטויות באוויר
"...ילד שהוא ממזר זה ילד שנולד לאישה נשואה אבל לא מבעלה לא קשור לגוי או לא גוי"
יוואוו שוב מזכירים את זה? עזבו הרב שלי פעם בלבל אותי עם העניין הזה של ממזר ולימד באותו הרגע אישה שמתחתנת עם גוי. בקיצור-חלאס. "והתבללות זה זה כששני אנשים מרקע שונה גזע/ דת בלהלהלה.. מתחתנים בלי קשר למצוות וכאלה הם "מערבבים" את המקור שלהם. "\
בלי קשר לדתת???בלי קשר לדתת??? הלוווווו!!! כאן תעצרי יקירתי. דבר ראשון כשאת מתבוללת זה בא מתוך עצם זה שהתאהבה במישו שהוא לא יהודי, ואת פשוט שוכבת איתו ועושה איתו ילדים ובלה בלה... בקיצור, מה שקורה זה שאומנם זה לא "יאאלה בואו נהיה נוצרים נמאס לי להיות יהודי"[למרות שיש כאלו!!!!!] אבל זה כן בא עם האשמה של הדת. את לא יכולה לדעת מה עובר בראש של מישהי או מישהו שמתבולל. אז גם בואי נוריד את הסעיף הזה
אם את רוצה לומר לי משהו שהוא לא דעה אישית רצוי שזה יבוא עם הסברים של התנ"ך כי שם זה המקור. בכול אופן...XDD סבבה

shakedy69

New member
אני לומדת קבלה....

אני לומדת קבלה כבר כעמט שנתיים ולא ועשינו מספיק שיעורים על הקטע של הדת וקטע של גויים...ואני אומרת בוודאות אין איסור על אישה להתחתן / לשכב עם גוי לנשים מותר כי הצאצאים נישמרים יהודים, הם ממשיכים את הגזע או איך שלא תקראו לזה לכן אין שום בעיה.. עוד משהו זה שאין הבדלים כלכך גדולים בין היהדות לבין הנצרות הרי הנצרות היא תוצר לוואי של היהודות בוא ניקרא לזה יהדות מודרנית או משוכללת יותר אבל בעיקרון היהודת והנצרות מבוססות על אותם עקרונות. לנוצרי מותר להתחתן עם מי שבא לו לא משנה אם זה יהודי או לא... וכן כתוב בבירור בתורה שמותר זה פשוט עם משמעות כפולה בשיעור קבלה הבא שלי אני יבקש מהמורה שיראה לי ואני אביא את הפסוק...

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifאם היהדות לא מסוגלת לקבל את זה שיהודיה

תתחתן עם "גוי" אז תסלחי לי, שתלך לעזאזל הדת. שומדבר לא צריך לעצור בעדם, כוח רצון הרבה יותר חזק, היא נשארת אותה יהודיה, שהתחתנה עם דני. זה משנה שהוא נוצרי\קטולי? היא לא עושה שום רע ולא הורסת שום מוסרות, היא לא התנצרה, היא בסך הכל התחתנה|זדגש|. ומי זה מי שקורא לך כופרת? למה צריך לשמוע אותו קורא לך ככה? גם יכולים לקרוא לה ביצ'ית על זה שהיא הצליחה ככה וככה בחיים שלה, אז שיקראו לה כופרת, ככה הם רואים את זה? שימשיכו לראות. היא בעצמה תדע שהיא יהודייה, יהודייה גאה ושהיא לא עשתה שום רע, היא יהודייה גם לפני וגם אחרי החתונה, היא יהודייה בישראל והיא יהודייה בלונדון. וחוץ מזה כמו שאמרת, הילדים שלה יהיו יהודיים כי היא האמא היהודייה, ובכלל מה זה נקרא יהודי? גם מישו שנולד למשפחה נוצרית, שההורים שלו נוצרים, גם הוא יכול להיות יהודי! למה? כי דת זה אמונה, אם מישו מאמין בכל כולו ב"אידיאאולוגיה" היהודית,במהות היהודית, והוא מתנהג כיהודי- אז הוא יהודי. אין סיבה שלא.

butbut

New member
מה-פת-אום!!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאיזו טעות חמורהXDDDD

תקשיבי טוב טוב קלייXDD
אני בכלל לא בעד הקטע של "היהדות לא מקבלת את זה ואת זה ואת זה..." אבל זה גם אצל הנוצרים והמוסלמים ככה!! XD
יהודי-זה-דבר-שאי-אפשר-לשנות
תאמיני או לא, אבל את יהודיה לא רק בגלל שההורים שלך יהודים...כאילו ברור שכן בגללם! אבל זהו-החותמת היהודית מוטבעת בך.
את יודעת מה הנאצים אמרו? הם האמינו בתותרת הגזע.
תורת הגזע היא אחד הדברים הכי מטומטמים שקיימים
. הגזע הוא דבר שאי אפשר לשנות-זה גנטי.[והגזע הארי הוא הגזע העליון]
לעניינינו-אם נולדת יהודייה את תקועה לכול החיים בתור יהודיה...את לא יכולה לשנות את זה- אלא אם כן את נהפכת למתבוללת [וכיאלו רוצה להיות גויה]ובלה בלה בלה. אבל-טל תהיה כופרת בהחלט!!!. -את יודעת למה? -את יודעת מה קרה בשואה? ניסו להשמיד אותך-בגלל היותך יהודייה!. וזה לא משנה אם היית חצי יהודייה...את יודעת כמה אנשים ניסו להתבולל?? את יודעת מה יקרה אם כול אחת תלך ותתחתן עם גוי???? לא ישארו יהודים שלמים או יהודים בכלל!!
את אמורה להיות גאה בגזע שלך!! וביהודיות שבך!!-ולא לחפש איך לקטוע את זה! -ולהראות נחישות להמשיך את השושלת של היהודים. -במיוחד אחרי השואה!!
במיוחד-יקירתי- אני לא יודעת את ראית את הסרט הנחשול....אז אולי היית מבינה שבכול רגע יכולים אנטישמים לעלות. אבל עכשיו יש לנו מדינה, ובלה בלה בלה. אבל אנשים ש=ו=נ=א=י=ם אותך בעולם!! -אף אחד לא רוצה להיות יהודי כי יהודי נתפס כמשהו שאף אחד לא צריך. הם סתם יושבים להם בשקט בארץ הקטנה שלהם.
אז למה שפתאום..יהודייה אחת תקום...ותהרוס שושלת שלמה?
הגיוני שההורים שלה יכעסו!! הגיוני מאוד!!
כנ"ל ההורים של "דני" כביכול.
שניהם רוצים לשמור על טוהר השושלת.
גוי זה כפירה, נקודה.
[הדעה שלי היא שיהודייה -גם ככה הילדים שלה יהודיםגם אם היא מתחתנת עם דוי..אבל האבא גוי!!...וזה כבר פוגם. אני אל חושבת שחסר לנו בנים חתיכים[לפי הטעם] יהודיים-תאמינו לי שלא]. XDDDDDDDDDDDDDDDDDD אלוהיםם חפרתי

kelly7i

New member
למה שזה יהיה צריך להיות שושלתי?

טל "מאבדת טוהר של שושולת טהורה שלמה" אבל גם דני מאבד של הקטוליות שלו, ועם כל הכבוד להמשיך את היהדות וכל זה, זה ממש לא אומר להסתגר בתוך הקהילה שלך, אם מישו מתאהב במישו לא מאותה דת, לא צריך לעזוב אותו בגלל שזה "פוגע בשושלת" או משו כזה, כי אני לא מבינה מה זה משנה אם הוא חצי יהודי או יהודי שלם? זה דבר רוחני, ולא פיזי. הוא ממשיך שווה בשווה גם את השושלת היהודית וגם הקטולית\נוצרית של דני, הוא יכול לבחור לאן הוא משתייך יש בו את היכולת להאמין בזה או בזה. אם אני ינסה להמשיך את החפירה אני רק יחזור על הדברים שלי, וזה ממש שטויות כל זה שחסרים או לא חסרים לנו בנים חתיכים, אז יופי שיש עוד מלא חלמודים ונחמדים, אבל מה לעשות שהיא התאהבה במישו עם אמונה אחרת, טיפה שונה, מרקע אחר? הוא עדין בן-אדם, שצריך להתיחס אליו כאל בן אדם כמו שהוא, זה לא שיש לו מחלה ש"פוגמת" בילדים שיהיו להם.

kelly7i

New member
לא.. אבל זה לא קשור לדתיים

הילד שיהיה לאמא יהודיה ואבא גוי.. זה יש בחירה איך לגדל אותו, באיזה רקע נגמרו לי כבר כל ההסבריםXD אני לא חושבת שדתיות קשורה לזה

butbut

New member
בדיוק! זה אורמ שזה בכלל לא קשור לדת-סטרת את

עצמך.. XDD נאמ.. יהודי זה בדם-חוץ מן העובדה שזה שושלת. אם נולדת יהודייה[את לא צריכה מנהגים כדי להיות יהודייה]... אני לא חושבת שלהיות יהודי משמעותו להיות דתי. את יודעת איך היטלר הגדיע גם את היהודים שבכלל אל ידעו שהם יהודים[בגלל ההתבוללות בגרמניה]. תארי לך שאת נוצריה הדוקב-ופתאום אומרים לך שאת יהודייה...ואז את שואלת איך? ואומרים לך שהסבתא של הסבת\א של הסבתא שלך..מאמא שלה הייתה יהודיה. XDD לי גם בערך נגמרו ההסברים LOL

rox love BSM

New member
לפי דעתי יהדות זה ברוחניות

אם אתה מאמין שאתה יהודי וגדל לפי האמונה אז אתה יהודי אם מישהו שנוצירי ואומרים לו שאמא שלו היודיה כמו שאמרת לא משנה מה תעשי הוא עדיין נוצרי כי הוא גדל לתוך זה,זה שלפי "חוק" כלשהו הוא יהודי לא הופך אותו ליהודי בתוכו

butbut

New member
אבל דיברתי על זה בהקשר של השואה...הילטר היה

לוקח אותו להשמדה על בטוח. עצם זה שיש בו דםיהודי...כביכול. יהודי זה לא רוחניות, זה משהו בגנים. [לפי דעתי כע?...אני אל שוללת דעות אחרות]

kelly7i

New member
בדיוק, כביכול.

כי אין "דם יהודי" זה לא הדם שעובר בדורות, זה האמונה והתפיסה שיש לבנאדם.

LindZiv Cohan

New member
נו אבל זה כי היה לו מוח מעוות../images/Emo119.gif

אין דבר כזה דם יהודי...

butbut

New member
../images/Emo26.gifכנסי לקישור הבא-דם יהודי../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%99%D7%94%D7%95_%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%99
לפי ההלכה היהודית יהודי מלידה הוא מי שנולד לאם יהודיה ללא תלות בזהות האב[כלומר שזה כןביולוגי].
על פי היהדות הקראית, יהודי הוא המוגדר ככזה על פי התנ"ך. לפי ההלכה היהודית הקראית, יהודי הוא מי שנולד לאב יהודי או אדם שהחליט לקבל על עצמו את תורת ישראל ועבר ברית מילה[זה גם תנכית[עפ"י התנ"ך]-זה אומר שזה כן תלוי בלידה שלך להורים יהודים-שוב כן ביולוגי].
הרחבה:לפי ההלכה, כל צאצא לאם יהודיה, אפילו הצהיר מפורשות על המרת דת וכן כל אדם אשר עבר גיור הוא יהודי.
תורת הגזע הנאצית[תורה שאוצרת שיהודים הם הגזע הנחות-והארי הו הגזע השולט], שפותחה בהשראת הדרוויניזם החברתי[החזק בטבע שורד-והחלש מושמד-כמו אריה וזברה], גרסה כי יהודים הם אלו שאחד מאבותיהם היה יהודי[גם לפי הדעה של הנאצים- יהודי זה תורשתי ואי-אפשר לשנות את זה-כלומר שזה כן ביולוגי]. זהו..מקווה שהבנת

LindZiv Cohan

New member
חחח לא לוקחים את הנאצים בתור דוגמא../images/Emo119.gif

הנאצים טענו הרבה שטויות לגבי היהודים.. [כי את בטח לא חושבת כמוהם שלכל היהודים יש אף בגודל של בית..
] "יהודי הוא מי שנולד לאב יהודי או אדם שהחליט לקבל על עצמו את תורת ישראל ועבר ברית מילה"
זה כבר סותר את הטענה של דם יהודי... כי אני לא בטוחה שאחרי שמישו התגייר פתאום הדם שלו הפך ל"דם יהודי".

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifזה גם בגנים וזה צריך להיות גם משהו רוחני

ובקשר להיטלר.. היו קרטריונים למי צריך לקחת ומי לא.. כאילו תלוי מי היה יהודי לפני כמה זמן.. אם מישהו היה יהודי בגלל שהסבא של הסבא של הסבא של הסבא שלו היה זה לא נחשב. היו להם שלבים

למעלה