עדכונים של מקפליי

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifעדכונים של מקפליי../images/Emo175.gif../images/Emo36.gif

בננות:] אני יודעת שחצי ממכן בטח ישנות עכשיו,אבל בא לי עלשות עידכון[כרגע חזרתי מת"א..מהסנטר עם כול המשפחה]. לעניינינו:
יש כמה דברים שאתן יכולות לקנות בהופעות או לפני כביכול. זה אומר חולצות,כובעים,שרשרות ועוד של מקפליי:]] רוצות לראות? אני יצרף תמונות למטה:]
טום שלח בולטין חדש[באנגלית]: Hey guys, see some of you at the Brighton Centre tonight! Each night until our single we our record THE HEART NEVER LIES for a live download AND filming what backstage looks like and what we are up to each night. So if you want a one pound download that counts as a single sale, see the banner below - for tonight, you just text HEART BR (eg HEART plus the first two letters of the show) to 78789. This only works for PCs, not Macs. You should get a confirmation text back - we will load the live audio and videos into the system as we go and its all redeemed from Sun 21 Oct (single week). thanks, Tom" הוא מדבר על ההופעות הקרובות,והוא צירף כזה לוח זמנים,ושעות וימים=]]
ילדה אחת ממש משועממת צילמה את מקפליי מהטלויזיה שלה כשהם היו בהיטב. אני יוסיף תמנוות למטה..אפילו שזה מפגר-זה מצחיק^^
תשמעו את הסיפור הבא! 4 בנות,שרצו להתקבל למשהו כמו הדבר הגדול הבא\אמירקן איידול..שרו את השיר אביוסלי בגרסה קצת שונה משל מקפליי..אבל זה יצא חמוד:]]והן ממש יפות אגב-והן התקבלו בסוף!. רוצות לראות?למטה: http://uk.youtube.com/watch?v=_kUcZxmKLhk
השוקס החדש של מקפליי שפתחתי!אני צריכה שתראו אם יש בו איזשהיא בעיה..או שהוא יפה לפי דעתכן. או במילים אחרות איך זה יצא?..אני שוב שואלת כי שיניתי אותו^^
זה מה שנראה לי הכי יעזור לאנשים להכיר אותם,גם בדרך אחרת^^-כי די הרבה אנשיםש אלו אותי בשוקס שלי מי אלה מקפליי:]]] נ.ב-יש מצב שאני באה למפגש מחר בסוף. וזהו:] תהנו בננות=]] LOVE YA!

butbut

New member
../images/Emo26.gifהדברים שאפשר לקנות:]חולצה לבנים

זה עולה :£20.00 אני חושבת ש£ -1 זה 8 ש"ח אצלנו..לא בטוחה:]

Fairy of Rock

New member
אני רוצה את זה../images/Emo210.gif../images/Emo79.gif

למה לא מביאים דברים שלהם לארץ?! אוווף איתם.

The Psycho Girl

New member
אני יודעת !!

חולצה של להקה בדרך כלל עולה 15 דולר ! לפעמים 20 בהופעות 20 פאונד זה מלא טוב שהם לא עושקים את המעריצים שלהם XDD

rox love BSM

New member
זה כן 20 פאונד זה ממש לא הרבה כסף בשביל

הבריטים. מקפליי לא אשמים שפאונד אחד שווה שמונה שקל XDDD

The Psycho Girl

New member
ברור שהם כן אשמים

הם גם אשמים שהיורו מאוד קרוב ל6 שקל ואני די בטוחה שיש להם קשר לזה שהדולר ירד

butbut

New member
../images/Emo26.gifעוד חולצה לבנות-אהבתי!!הגולגולת במיוחד

^^ 20 £