עדכונים של מקפליי

butbut

New member
כן כן כן תפתחי!צריך כול דבר אפשרי

ראיתי גם בלוגים..אבל זה לא באמת עוזר:]]

N e r d y

New member
טנקס ../images/Emo24.gif

איזה חמודים טום ודאגושששש
יש עוד תמונות שהיא צילמה? אעעעעע זה לא פייייר כולן ראו עכשיו את הספיישל של הפאקינג 4 וחצי שעות ורק אני יושבת פה ועוד שניה בוכה בגלל שיש לי חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס !!!!!!!!!!!!!!@~!@#~!@#!@@##@!$##@$!!!!!!!$$!@#$@#%#@$%@$!%$# טוב הייתי צריכה להוציא את זה איפשהו (חחח וכולם במסנג'ר התעצבנו עלי ואמרו לי להרגע אז באתי לפה=]) הדברים חמודים כאלה החולצות ממש יפות! ובואי למפגש מחר!!! אפילו אני יהיה שם ואני רק יום בפורום! (חחח זה רק בגלל אור)

butbut

New member
../images/Emo26.gifאני ישרשר לך עוד תמונות+הסרטונים שכולן

רואות כרגע בהיטס-של הסיבוב הופעות שלהם[וזה מיוטוב:]]..כי כול השאר אלא סתם סרטונים כמו סטאר גירל,אביוסלי..את יודעת,של השירים שלהם:] חוץ מהסרטון שמופיע בתמונות,כי הוא לא עלה ליטוב=]

butbut

New member
../images/Emo26.gifחיחי:]אין הרבה תמונות

במה טום מתעסק?

Lex 1

New member
../images/Emo12.gif הכיצד 6? יש ארבעה פרקים והמיטב [5], לא?

butbut

New member
האחרון הוא רק איזה כמה שניות...הטיפשים האלה

בממקום לצרף את זה לאיזה 3 סרטונים פרקסו את זה על 6:]

m i c k e y 15

New member
אחח אני זוכרת שישנתי אצל חברה והתעוררתי

ב-10 בבוקר אחרי שהלכנו לישון ב-6 ועשינו מרתון סיגריות והתעוררתי בשביל לראות את הפרקים של UCAP tour
לפחות אותם ראיתי XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה רבה רבה רבה!!!!

אמן תבואי >: אני כלכך רוצה את הדברים האלה ))): והבנות שרות ממש טוב

OneStepCloser

New member
חחחחחח

איזה יקר זה :S אהבתי את החולצה הורודה עם הגולגולת ^^ טנקס3> אעע, ראיתי עכשיו את הזה של מקפליי באמטיוי היטס D:

Lex 1

New member
תנקס בוט' ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אהבתי גם את החולצות הייתי קונה גם את של ה'בנים' כביכול.. >< טחחח העט עם דאג זה בטח כמו העטים האלה עם הבחורות שכשהופכים את זה היא עירומה! XDD אבל זה באמת שטויות, הם היו צריכים להישאר עם החולצות ומקסימום כובעים, זה יותר מדי כבר.. אוו וקבלי ח"ח על השוקס!
סבבה לגמרי.. מעניין אם זה יעזור. ואני מקווה שתבואי מחר למפגש יהיה נחמד לראותך
.

butbut

New member
XDD טנקס!נחמד שהשוקס יצא טוב בעיניך:]

בכול אופן-אממ..מסכימה בקטע של החולצות והכול..זה סתם ממסחר לפי דעתי.. למרות שהם די יפים,וגם אני הייתי קונה את של הבנים,זה נראה גם טוב והצבעים סבבה=]

Yu vi

New member
I Love McFLY.../images/Emo85.gif

תודה
הדברים למכירה נחמדים. למרות שאנלא אוהבת כלכך את כל הקטע הזה של המכירת פריטים כאלה ><" אבל החולצות ממש יפות ^___________^ ובכל זאת, הייתי שמחה לקבל עט דאגי. האם אלה אותם עטים שכשהופכים אותם רואים את דאגי עירום?
והשוקס יצא ממש יפה! עכשיו רק חסר לי להירשם ואין לי כוחות עכשיו
^_________^ אבל אני אירשם ואגיב :}

נסטיי22

New member
היי....

אני לא ממש פעילה בפורום, לפעמים את כותבת תגובות עם זה משו דחוף או משו כזה... אבל אני נכנסת כל יום לפורום להתעדכן:)) ואני מתה מתה על מקפלי.. במיוחד על דני ודאגי
טוב לעיקר... יש לי יס ואני ממש שונאת אותם כי אין להם את אמ.טי.בי היטס אז נכנסתי לאתר שלהם ושלחתי להם מכתב בנוגע לזה שאני ממש ממש רוצה שהם יוסיפו (או לפחות יחשבו על זה..) את הערוץ לחבילה של המוזיקה.. ואני מתכוונת ממש להציק להם עד שהם יעשו משו בעניין הזה.. אז חשבתי שאולי זה קצת יעזור עם הרבה אנשים ישלחו להם פניות בקשר לזה.. לא יודעת.. בקיצור מקווה שתעזרו לי עם זה..:) אגב.. קוראים לי נסטיה, בת 13 מנהריה וכמו שכבר אמרתי הפייבים שלי הם דני ודאגי.. וזהו נראה לי... סורי על החפירה...

butbut

New member
היי אני בת-אל,וכדאי שתפתחי לעצמך שירשור

אם לא פתחת-כי זה לא קשור לשרשור הזה:] בכול אופן=]]] את ממש צודקת,זה קקי בשבילכם שיס לא משדרים את היטס[לי יש הוט]

למעלה