עדכונים של מקפליי

Dolev19

New member
התכוונתי..

שזה כן בשליטה שלהם!! הכל בשליטה שלהם.. הם הלהקה..!! אז נכון שיש להם מנהל שעשוה את כל הדברים האלו אבל תאמיני לי שאם ארבעתם יגידו שהם לא רוצים משהו מסויים אז המנהל לא יהיה נגדם ולא יעשה את זה..

sweet shir

New member
חיחי את טועה קפרא~

זה לא בשליטה שלהם, ואם הם יגידו שהם לא רוצים המנהל יגיד להם זין ויעשה את זה בכל זאת.. והם לא רוצים מהומות ופרסום רע אז הם לא יעשו שומדבר בתכלס. להקה לא להקה, המנהל קובע הרבה מאוד דברים. דברים שלא בשליטתם. ^__^" ואני מסכימה לחלוטין עם מה שrox love BSM כתבה מתחתי. ^_^

rox love BSM

New member
אבל זה לא כאילו שהם יושבים על המוצרים האלו...

ומשקיעים במוצרים יותר מאשר במוזיקה... הם משקיעים במוזיקה בדיוק אותו דבר,ואת המוצרים אנשים של חברת התקליטים עושה ומוציאה לשוק. ואני לא חושבת שהם כל כך מחליטים על זה....הם חתומים בחברת הקלטות ויש להם מין בוסים שהם מליטים על הדברים האלו...

m i c k e y 15

New member
XDD

ספיר נכון? אם יש לך עוד וידאוים כאלה של הופעות וזה את מוזמנת לשלוח לי לפינה..במסר.. אני עושה את זה כדי שלא כל אחת תשים פה מלא וידאוים וזה לא מסודר ככה..

Little Sapir

New member
המממ אוקיי...

רק חשבתי שזה כמו חדשות לא? כמו שאתמול היה פה סירטונים של השיר אמברלה וכל זה....

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif לא לא לא. זה לא קורה לי.

או מיי גאד
(אני מקווה שזה לא נשמע פקאצי מדי). טל ויעל --> אתן כל כך הולכות לתפוס את המגבת שלו בהופעה שאתן הולכות !@#$%^&#!$#

MyTearsDontFall

New member
אם מישהי ראתה

היה מיוזיק לייף של מקפליי באמטיויהיטס, שהם הציגו את השירים האהובים עליהם D: היה שווה ובסוף היה THNL וואי *_* בקיצור היה שווה ודאגי סקס XD

DoLi it is Me

New member
תודה על הכל בוט ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שאם הייתי בהופעה הייתי קונה אתתתת הכלללללללללללללללללללללללללללללללללללל ואיזה זנזונות הבנות האלה O.O סורי אבל לדעתי הם עשו צחוק ממקפליי אבל נו מילא

למעלה