עדכונים של מקפליי

נסטיי22

New member
אהה ולפני שאני הולכת לחלום על דאגי... ../images/Emo3.gif:- D

החולצה הורודה ממש יפה!! וגם החולצה של הבנים עם התמונה שלהם!!

butbut

New member
כן גם אני פורשת למיטה:]

תפתחי מחר..כלומר היום..בעוד כמה שעותXDD OMG מחר מפגש=]נקווה לבוא:]

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifתמונה של דאגי-שרוקסאן[ככה כותבים

את זה?] שמה כבר
. וזה עכשיו בלי המעריצה בצד-אז התמונה ניראת יותר יפה:]

butbut

New member
נו,אבל צריך להודות לו שהוא הוריד את החלק הלא

מעניין בתמונה לא?

m i c k e y 15

New member
XD למי שלא היה כן חחח

תכלס את יודעת כמה תמונות אני חותכת שלהם עם מעריצים וזה כדי שיהיה לי לבד.. אבל רק כאלה שהם יוצאים בהם יפים אני פשוט לא מעלה לאינטרנט XD

butbut

New member
את תעלי!!זה חשוב שאנשים יראו אותם בלי מעריצות

XDD.. לא נאי צוחקת.. זה סתם כזה מוסיף עוד תמונה לאוסף שלי=]]

m i c k e y 15

New member
וואלה גמאני רציתי לעשות עידכון של התמונות אבל

המחשב שלי יש לו משו נגד פורומםי של תפוז לפעמים וזה לא נתן לי אפשרות XDD ממש אהבתי תחולצות הן מהממות!

butbut

New member
XDD חח גם אצלי זה קורה,וכשזה קורה את מעדכנת

במקומי=] עבודת צוות חחח

Dolev19

New member
אפשר לקנות את הבגדים האלו באינטרנט?

ממש אהבתי הכל...וזה לא כזה יקר...זה משהו כמו 160 שקל לחולצה..לא כולל משלוח...אבל כמה זה כבר יכול לעלות המשלוח..

butbut

New member
../images/Emo26.gifXDאגבב..למי ששאלה

את החולצות אני לא חושבת שאפשר להזמין-הנה האתר אבל:

Dolev19

New member
שרואים את האתר הזה

רואים כמה הם התמסחרו...ואל תגידו שלא..

butbut

New member
../images/Emo205.gifיש לי דעה לגבי האתר הזה...:]

זה נכון-התמסחרות לשמה..אבל אני אל בטוחה שזה ממש בשליטה שלהם את מבינה? אחרי הכול אם הם לא היו מוציאים את הדברים האלו,לא נראה לי שמעריצים היו יכולים להשיג אותם במחירים כאלה בחנויות רגילות:]] וזה כזה כמו מזכרת שלוקחים,נגיד שאת הולכת לאיזו ארץ,ואז את לוקחת כול מיני מזכרות-כובעים מחזיקי מפתחות,חולצות וכ'ו..שכולם כשתוה עליהם את השם שלה ארץ וזה..

Dolev19

New member
ברור!!!

לא אמרתי שהם לא בשליטה על עצמם.. אני לא אומרת שעכישו הם ממוסחרים ושלא צריך לשמוע אותם יותר.. זה עדיין הם והמוזיקה שלהם ואני עדיין אוהבת אותם כמו שאהבתי אותם לפני שנתיים שהכרתי אותם אבל כל הקטע הזה נראה טיפה מוגזם.. עט סטריפטיז של דאגי!?!..באמת.. אני בטוחה שאם את היית טסה לאיזה שהיא ארץ לא היית קונה את זה.. החולצות סבבה לגמרי..כל האומנים מוכרים חולצות שלהם בהופעות.. אבל עטים וסיכות וכל מיני דברים למפתחות.. טוב שהם לא הגזימו והם לא יתחילו למכור מחברות של עצמם... אני חושבת שהם יותר צריכים לשים לב למוזיקה שלהם מאשר למוצרים שהם מוציאים... כי ברצינות..מקפליי היא לא הלהקה שכל העולם שומע..וממה שאני יודעת זה שהם רוצים להצליח בארצות הברית ובעוד מקומות אז שיותר ישימו לב למוזיקה שלהם ולסדרי עדיפויות שלהם..כי זה בעצם מה שהם יודעים לעשות יותר מכל!!!(המוזיקה) יכול להיות שאני טועה...אבל זו דעתי..אני חושבת שהדרך שהם הולכים בה..זה דרך של התמסחרות ואחר כך אף אחד לא יכול להתפלא למה הם לא באים להופיע בישראל ובעולם כולו.. אני רק רוצה להבהיר..בשביל שאני לא יצא מפלצת בדברים הלו שאמרתי..שכבר שנתיים אני מעריצה שלהם..ולפי דעתי זו הלהקה הכי טובה שאני אוהבת ושנכון שדברים משתנים וסדרי עדיפויות משתנות אני עדיין אוהבת אותם...ואני תמיד יאהב!!אני בטוחה שכולכן.. זהו..

butbut

New member
התכוונתי לזה שהם לא מש מקבלים רווחים מזה..

את מבינה? כאילו הם לא שולטים בזה כי בעצם המנג'ר והמנהלים שלהם משתמשים בשם שלהם כדי להרוויח כסף. כי אני בטוחה שטום פלטצ'ר לא תכנן להקים להקה מתמסחרת:]]

Dolev19

New member
אם הוא לא רוצה להקה מתמסחרת

אז הוא צריך לעמוד על שלו ולשים לב לסדרי עדיפויות של הלהקה.. שבראשם אמור להיות המוזיקה

The Psycho Girl

New member
ברור שהם כן מקבלים מזה רווחים

מקפליי ממש טיפשים אם הם לא מקבלים על זה כסף וזה לא משהו כזה יוצא דופן כל הלהקות מוכרות חולצות מחזיקי מפתחות כוסות וכל מיני דברים כאלה באתרים שמוכרים את זה ובהופעות ומקפליי ממוסחרים בערך מהרגע שהם יצאו

Dolev19

New member
התכוונתי

שזה כן בשליטה שלהם!! הכל בשליטה שלהם.. הם הלהקה..!! אז נכון שיש להם מנהל שעשוה את כל הדברים האלו אבל תאמיני לי שאם ארבעתם יגידו שהם לא רוצים משהו מסויים אז המנהל לא יהיה נגדם ולא יעשה את זה..

למעלה