עדכונים של מקפליי

Dirty wings2

New member
אני כ"כ רוצה עט כזה לבציפר../images/Emo99.gif

כל פעם שאני אכתוב אני אסתכל בדאגי השקסי הזה :}

McFly rullz

New member
אווו נכנסתי לאתר ששמוא את זה...../images/Emo26.gif

יש גם מין פנס כזה ולוגו כאלה לשים על המכונית נראלי! זה כזה מגניב! שאני רוצה את זה

hawa2

New member
אני פה האהאה

גמלי יש שוקס הקישור http://www.shox.co.il/userpage/index_up.php?EncrID=c2b577b0e3a985e47addd5307f2dd548 אפשר לקנות כאלה דברים בארץ גם??

butbut

New member
XD אני יוסיף אותך^^ ואממ...אני חושבת שאפשר

לעשות הזמנה..אני לא בטוחה:]] את רוצה לראות את האתר שממנו הבאתי את הדברים האלה?

butbut

New member
../images/Emo221.gifה-2 תמונות מאמטיוי היטס של משיהי:]

XD טום רציני..><

butbut

New member
../images/Emo221.gifשוב טום,ודאגי צוחק:]

XDD איזה פרצוףף=]]

Little Sapir

New member
טחח מה קרה להם?

גם אני רוצה MTV היטס
הבנות מתוקות (יותר מדי מתוקות
) השוקס נחמד (אפילו הצבעתי בסקר
) למרות שלא בא לי שעוד בנות יכירו אותם LOL וכל הקטע שהם מוכרים חולצות שלהם ועטים WTF?! נראה לי קצת דפוק... לא לרמה שלהם. מה הם בראץ?! זה סתם בשביל להרוויח עוד כסף על המעריצים. אני מבינה שמוכרים DVD פוסטרים וכאלה אבל חולצות עטים וכובעים?! המממ לא הייתי קונה...

butbut

New member
XD כן הבנות כמו אבריליות קטנות:]]ואממ..

למה את ללא רוצה שעוד אנשים יכירו אותם? ההיפך!שיכירו כמה שיותר,וככה יהיה להם יותר מעריצים בארץ=]] ואמ..גמני אל אהבתי את הקטע של המכירות של החפצים הטיפשיםה אלה. אבל החולצות ממש יפות!!XDDלא ידועת אם הייתי יכולה להדפיס לעצמי כאלה בחנות,ועוד בחולצה שנראת נורמלאי,ובצבעים נורמאלים:]

Lex 1

New member
אוו הם היו כ"כ חמודים בקטע הזה!../images/Emo99.gif

רציתי לחבק את המסך, התנהגתי כמו טיפשה מההתרגשות... ><" היה חביב, כי הם סתם הציגו שירים אהובים עליהםשאת רובם לא הכרתי.. >< 5 קליפים שלהם [שהארי כל הזמן התעקש על Ultraviolet טחחח] ושירים של המתמודדים בטקס של ניקולודיאון [ודאג כרגיל אמר מילה וחצי]. וכשהם הציגו את ריהאנה ציפיתי שהם יגידו משהו על הקאבר שלהם אבל כלום..
ואממ זהו השאר היו ארבעת פרקי UC&P ופרק 5 שזה המיטב כזה.. היה חביב. טום
.

sweet shir

New member
חביב?! היה מושלם!!!!!! O:

והתוכנית הראשונה הייתה הכי מושלמת.

Lex 1

New member
שלחתי בטעות לפני שסיימתי את ההודעה... ../images/Emo122.gif

><" אממ מה שאמרתי זה: זה עיצבן תחת עם כל הפרסומות והשירים הלא מוכרים.. >< [לי לפחות] והשירים המעצבנים שהם לא שלהם. שהיו עושים פשוט ספיישל ראיונות ענק+UC&P וקצת פרסומות בין פרק לפרק XDD זה היה מספק אותי. ><

sweet shir

New member
המ אני דווקא אהבתי והכרתי את כל השירים שהיו.

של מקפליי ברור, ושאר השירים שהם שמו שהם אוהבים הרוב חח לודעת אותי זה סיפק מאווווווווד וממש ממש אהבתי. ^^

Lex 1

New member
את שלהם ודאי.. ../images/Emo99.gif

אבל ממה שהם שמו הכרתי אולי רק שניים בלחץ, אולי זאת הבורות או משהו אבל הייתי מעדיפה אותם נטו
.

butbut

New member
../images/Emo220.gifוהנה הכתובת של השוקס:]

למי שלא ראתה אותו:]

m i c k e y 15

New member
XDD היה פעם מישהו

שהיה לו שואומי [לי יש שואומי חהחה] והוא כתב שהוא דני ג'ונס והוא שם כאלה תמונות של דני.. ותמונות כאלה שהוא לבד וטישטש אותם קצת שיראה כאילו זה ממש שלו ובנות האמינו וזה ואני הלכתי ועצרתי את הביזיון הזה! וכתבתי מלא פעמים שזה לא הוא וזה חחחח ובסוף הוא הלך XDD [אני יכולה לפתוח למקפליי שואומי אם בא לכן.....]

למעלה