אממממ אולי נחפש איזור קצת יותר קומפורטיילב לכולן?
H Hip Hop star New member 4/3/06 #109 זה אמור להיות היעד הסופי שלי?../images/Emo12.gif את ה-2 פעם ראיתי רק את הסוף.משחק שם אלכס,זה שהופיע בתור סטן בקליפ של אמינם
זה אמור להיות היעד הסופי שלי?../images/Emo12.gif את ה-2 פעם ראיתי רק את הסוף.משחק שם אלכס,זה שהופיע בתור סטן בקליפ של אמינם
B bar jones New member 4/3/06 #110 יההה הוא חמודייייייי וואי, כן, זה היעד הסופי שלך!!איזו מחשבה מבריקה יאווהאאאווו
H Hip Hop star New member 4/3/06 #111 אי ואבוי לך../images/Emo2.gif תתחברי בבקשה. וזה אומר שאני לא אבוא לחתונה עכשיו?
M McflyRule New member 2/3/06 #27 פורים ../images/Emo151.gif שלום שלום שלום מוזמנות לכתוב למה אתן מתחפשות בפורים? או רעיונות לאלו שאין להם... תכתבו למה התחפשתן שנה שעברה ולפני, זה נותן רעיונות לבנות אחרות חסרות רעיון אז... יאללה! לכתוב!
פורים ../images/Emo151.gif שלום שלום שלום מוזמנות לכתוב למה אתן מתחפשות בפורים? או רעיונות לאלו שאין להם... תכתבו למה התחפשתן שנה שעברה ולפני, זה נותן רעיונות לבנות אחרות חסרות רעיון אז... יאללה! לכתוב!
M m i c k e y 15 New member 2/3/06 #28 אממ..אני אולי למעודדת..כי אין לי רעיון אחר..חח ומעודדת נראה לי נחמד..ואח שלי מתחפש לשחקן כדורסל אז זה כזה מתאים חח
אממ..אני אולי למעודדת..כי אין לי רעיון אחר..חח ומעודדת נראה לי נחמד..ואח שלי מתחפש לשחקן כדורסל אז זה כזה מתאים חח
H Hip Hop star New member 2/3/06 #33 לא יודעת... לא ממש חשבתי לעומק.אבל עכשיו שאני חושבת..אני חושבת שאקח השראה מהדיוידי,ואעשה כמו טום..ואשים עליי פח אשפה
לא יודעת... לא ממש חשבתי לעומק.אבל עכשיו שאני חושבת..אני חושבת שאקח השראה מהדיוידי,ואעשה כמו טום..ואשים עליי פח אשפה
D d i s n e y girl New member 2/3/06 #37 אני מתחפשת עם חברה שלי לדרדסיות.. שנה שעברה התחפשתי למלאך ולפני כמה שנים [לא זוכרת בדיוק מתי..] התחפשתי למרבה רגליים.. הייתי כזאת חאמודהה!!חח
אני מתחפשת עם חברה שלי לדרדסיות.. שנה שעברה התחפשתי למלאך ולפני כמה שנים [לא זוכרת בדיוק מתי..] התחפשתי למרבה רגליים.. הייתי כזאת חאמודהה!!חח
B bar jones New member 2/3/06 #54 בחטיבה שלי היו שבעה חבר'ה -4 בנות ו-3 בנים שהתחפשו לדרדסים, היה מהמם!!
D dougie triple ex New member 2/3/06 #55 אה אני.. אני שנה שעברה התחפשתי לנסיכה....ושנה אני כנראה מתחפשת לאינדיאנית... אגב.. למישהי יש את הדיוידי??
אה אני.. אני שנה שעברה התחפשתי לנסיכה....ושנה אני כנראה מתחפשת לאינדיאנית... אגב.. למישהי יש את הדיוידי??