*כותרת מקורית שגורמת לאנשים להיכנס*
או שלא
מצעד הפיזמונים של מקפליי
: כרגיל><
שיר השבוע לא של מקפליי
: כנ"ל[החלקים האלה לא באמת מעניינים אף אחת><]
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
:
טוקיו הוטל [לא מבחינה מוזיקלית ולא-אני ממש לא אוהבת אותם, אני אפילו שונאת אותם, אבל כל השבוע ירדנו עליהם וזה היה ממש כיףXD]
אלבום השבוע
: נמ...לא יודעת
[יש לי מחסור חמור בלהקות והמחשב עם האימיול נדפק><]
קליפ השבוע
: אין><[אוי אני מרגישה כ"כ פתאטיתP:]
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: הלוחשת לרוחות
, על טבעי|מאוהבעודיותר|
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: האח הדביל שלי.
משהו ששימח
: יש לי יומולדת בראשון הזהD:
משהו שהעציב
: שמלא אנשים מתעלמים ממני ורק אם אני מפריעה בשיעור או מבריזה אז פתאום-"וואי לילך, את יושבת לידי בחדר אוכל?" או "בואי איתי להפסקה". וגיליתי שיש לי רק חברה אחת שאני באמת יכולה לסמוך עלייה [אבל אני גם ממש מקנאת בה כי כל הדברים שאני רוצה-היא משיגה בלי לשים לב בכלל><]
ציטוטיה
: אני:"בואי נתערב שאחותו הכריחה את ההורים שלו לקרוא לו ארנולד" חברה שלי:"נו ברור! היא בטח אמרה לעצמה-המ..מעניין איך נקרא לו..אני יודעת!-ג'רמי! לא בעצם אני לא אהיה רעה היום-נקרא לו ארנולד" ~נו זה היה מצחיק בסיטואציה עצמה
~ ~אני ואחותי מנסות להסביר לאמא שלי על להקות~ "יש את מיי כימיקל רומאנס" אמא שלי:"איך?! מייק כימיקל רומאנס?" "יש את פול אאוט בוי" אמא שלי:"פול האוס בוי?" המורה שלי לביולוגיה:"זה מעניין עם מי המורה הולכת להיות כל יום"|חיוךזדוני| ~חברה שלי ואני מבריזות ממחשבים וקוראות לאנשים מסכנים מהחלון רומאו ויוליה~ היא:"לוליה!לוליה!" "אין כאן בכלל רומואים!"[כאילו הרבים של רומאו><] ~המורה לביולוגיה מסבירה למה סמל של פלייבוי זה ארנב[כי הוא מתרבה הרבה><]~ חברה שלי:"תחשבו גזר
" חברה אחרת שלי:"אז למה החיות במשק אף פעם לא מזדווגות?" המורה:"כי במשק מסריח-זה מוציא להם את החשק" [יבש, יבש
]
מתנגן בראש / בפלייליסט
: שיר שהמצאתי עם חברה שלי על קלימנטינה XD הוא הולך ככה- "קלמנטינה-זה בכלל לא נחמד". "קלמנטינה-זה מגעיל במיוחד". "קלמנטינה-זה יהרוג אותך לאט". "קלמנטינה-את לא תוכלי לעשות שפגאט"[זה לא קשור אבל זה מתחרזXD] אבל אם לא שרים אותו בלחן הנכון הוא לא מגניב בכלל
תמונת השבוע
ראיתי את זה, וזה נורא הצחיק אותיXD