מקוויקנד

N e r d y

New member
מי חופרת../images/Emo35.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם את יודעת שזה אחלה לחפור!!| במיוחד על נועם, לא.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים XDDDDD יאווו שרון! עוד לא דיברנו! אוווך זה כאילו תמיד אנחנו נפספס אחת את השניה!!

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחח חופרת שלי <:

תפסיקי לחפור!!!!11 זה התפקיד שלי.
[שמתי לב שאני עושה '11' אחרי סימני קריאה, בכוונה כאילו, ואין לי מושג למה
] תמיד שאני במסן את לא שם! וההפך! זה משגעעעעעעעעעע אותי >< אבל זה כנראה לטובת האנושות. שתי חפרניות ביחד זה לא מצב כ"כ טוב.
דברי איתי כבר =(

N e r d y

New member
אוף ;[

ככה בחיים לא נדבר ואני ממש רוצה לדעת כבר! (הדבר על הג'ונס בראדרס) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לטובת האנשות
נו טוב זה נכון.
חחחחחחח בכוונה את עושה אותם?! לי (ולעוד חצי עולם) זה קורה בטעות כל הזמן חחחחח זה מחרפן.. יש כאלה שכותבים גם ביד (כאילו לא במחשב) ככה= !!!111 חחחחחחחח זה קרע אותי כשראיתי את זה

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אוי נכון

שכחתי לגמרי מהדבר הזה של ג'ונס בראדרס!
למה שלא תכתבי פה? או תשלחי לי בה"פ או משהו? מילא אני את ומסן לא הולך ביחד XDDDD חחחחחחחחח כה זה תמיד יצא לי בטעות והתעצבנתי אז בסוף החלטתי לעשות בכוונה!!111 מבינה???!111 סתם XDDDDDD

O0NoNi0O

New member
מולי פי אלף יותר חתיך!

כאילו גם נעם ממש כוסון אבל הוא נראה קצת טמבל
ומווליי
שנעם יחזור לג'יבארו וככה מולי הכוסון יהיה שמח.

Sharon Kez

New member
גם שרון תהייה שמחה!

[אני כמובן XD] יהיה לו הרבה יותר נוח בג'יבארו. אנשים שם מעריכים אותו.
ויחד עם נועם שג'יבארו יג'מברו את מולי וכל סבאנה בכככככככככככל המשימות, כי הם גרמו לנועם להרגיש לא בנוח!! הלוואייייייייייי <: אגב, החלוקה היא כזאת: עם נועם הייתי מתחתנת ואת מולי הייתי עושה כל הלילה!!! סתם חח

purple floyd

New member
אחותך טמבל ../images/Emo12.gif

נעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעם
הוא בכלל לא טמבל, הוא נראה אחד החכמים
[ואני בכלל לא מחושדת כה? לול]

OneStepCloser

New member
Maroon 5 - Won't go home without you../images/Emo99.gif

Natasha Bedingfield - Soulmate
System Of A Down - Lonely Day
חחחחחחחחח הציטוטיםXD השיחה עם הידידXD אני רוצה לדעת את ההמשך P: XD

Sharon Kez

New member
הוו אני אשאיר את זה לדימיון. ../images/Emo8.gif

רק המלצה שלי...במקום לחשוב על המשך השיחה מנוקדת המבט שזה הוא ואשטון, תחשבי עלייך ועל אשטון. זה הרבה יותר נחמד... מניסיון! XD

screamin pittas

New member
*כותרת מקורית שגורמת לאנשים להיכנס*

או שלא
מצעד הפיזמונים של מקפליי
: כרגיל><
שיר השבוע לא של מקפליי
: כנ"ל[החלקים האלה לא באמת מעניינים אף אחת><]
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
:
טוקיו הוטל [לא מבחינה מוזיקלית ולא-אני ממש לא אוהבת אותם, אני אפילו שונאת אותם, אבל כל השבוע ירדנו עליהם וזה היה ממש כיףXD]
אלבום השבוע
: נמ...לא יודעת
[יש לי מחסור חמור בלהקות והמחשב עם האימיול נדפק><]
קליפ השבוע
: אין><[אוי אני מרגישה כ"כ פתאטיתP:]
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: הלוחשת לרוחות
, על טבעי|מאוהבעודיותר|
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: האח הדביל שלי.
משהו ששימח
: יש לי יומולדת בראשון הזהD:
משהו שהעציב
: שמלא אנשים מתעלמים ממני ורק אם אני מפריעה בשיעור או מבריזה אז פתאום-"וואי לילך, את יושבת לידי בחדר אוכל?" או "בואי איתי להפסקה". וגיליתי שיש לי רק חברה אחת שאני באמת יכולה לסמוך עלייה [אבל אני גם ממש מקנאת בה כי כל הדברים שאני רוצה-היא משיגה בלי לשים לב בכלל><]
ציטוטיה
: אני:"בואי נתערב שאחותו הכריחה את ההורים שלו לקרוא לו ארנולד" חברה שלי:"נו ברור! היא בטח אמרה לעצמה-המ..מעניין איך נקרא לו..אני יודעת!-ג'רמי! לא בעצם אני לא אהיה רעה היום-נקרא לו ארנולד" ~נו זה היה מצחיק בסיטואציה עצמה
~ ~אני ואחותי מנסות להסביר לאמא שלי על להקות~ "יש את מיי כימיקל רומאנס" אמא שלי:"איך?! מייק כימיקל רומאנס?" "יש את פול אאוט בוי" אמא שלי:"פול האוס בוי?" המורה שלי לביולוגיה:"זה מעניין עם מי המורה הולכת להיות כל יום"|חיוךזדוני| ~חברה שלי ואני מבריזות ממחשבים וקוראות לאנשים מסכנים מהחלון רומאו ויוליה~ היא:"לוליה!לוליה!" "אין כאן בכלל רומואים!"[כאילו הרבים של רומאו><] ~המורה לביולוגיה מסבירה למה סמל של פלייבוי זה ארנב[כי הוא מתרבה הרבה><]~ חברה שלי:"תחשבו גזר
" חברה אחרת שלי:"אז למה החיות במשק אף פעם לא מזדווגות?" המורה:"כי במשק מסריח-זה מוציא להם את החשק" [יבש, יבש
]
מתנגן בראש / בפלייליסט
: שיר שהמצאתי עם חברה שלי על קלימנטינה XD הוא הולך ככה- "קלמנטינה-זה בכלל לא נחמד". "קלמנטינה-זה מגעיל במיוחד". "קלמנטינה-זה יהרוג אותך לאט". "קלמנטינה-את לא תוכלי לעשות שפגאט"[זה לא קשור אבל זה מתחרזXD] אבל אם לא שרים אותו בלחן הנכון הוא לא מגניב בכלל
תמונת השבוע
ראיתי את זה, וזה נורא הצחיק אותיXD

sweet shir

New member
התמונהXDDDDDDDDD

ענקקק!! XD חחחחחחחחחחחחחחח קלמנטינה זה דוחה. XD

black rock star

New member
אעאעאעא מקוויקנד../images/Emo23.gif../images/Emo103.gif

מצעד הפיזמונים של מקפליי
: That girl Transylvania 5 Colors
שיר השבוע לא של מקפליי
: The Internet is for pron
חברה שלי שלחה לי
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: איזה להקה שטלי השמיעה לי..משהו ממש יפה
אלבום השבוע
:
קליפ השבוע
:
"what is harry doing?" "angst angst angst" http://www.youtube.com/watch?v=xD-Huwlg2kY&feature=related
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: מלכות הניקיון
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: נאבד לי הדיסק של פראמור#@$)@#
משהו ששימח
: טלי באה אליי ^^
משהו שהעציב
:
ציטוטיה
: "theres a one mellon" "אם אתה טאץ' וואן מלון איטס יור האנד אני מוריד לך"
--- רועי:"אוה היום ראש חודש! אני צריך להתקלח" --- מיכל:"נו..זאתי חברה של אנה!" ליאל:"איזה אנה? אנה הרוסייה?" אני:"את מכירה אנה שהיא לא רוסייה?"
זה בא לי במקריות, וזה לא בא כדי להעליב מישהו. --- *אני ונוי מסתכלות בהורסקופ וכתוב לנוי שיהיה לה השנה מין סוער שבסופו בום גדול* אני:"מזל טוב נוי! את בהריון!" --- *מיכל ואני שורפות את המחבת* אני:"שיט מיכל פתחי חלון!" מיכל:"אעאעאע עשן!" אני:"מיכל פתחי חלון! דלת! משהו!" מיכל:"אבל הם כבר פתוחים!" --- *אני וטלי מסתכלות בסרטונים של מקפליי* טלי:"איזה נכה דאגי!
אני רוצה אותו
"
מתנגן בראש / בפלייליסט
: McFly-Ultraviolite
תמונת השבוע
הו סטואי

Dirty wings2

New member
עונה נה נה ../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

מצעד הפיזמונים של מקפליי: המון המון! בעיקר bubble warp
שיר השבוע לא של מקפליי: ואו להתחיל? כל השירים של קלי קלרקסון, soulja boy-Crank that ואו ועוד המון שירים. הלהקה שעשתה לי ת'שבוע:SUM41!!!
אלבום השבוע:אמ לא דעת
קליפ השבוע:חיחי זה ממש סיפור ארוך XD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: דני הלוויוד XD ראש גדול.. זואי 101 לא מדהימה פטיטו ! ארתור XDD מה ממש השתעממתי.. ועוד משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא היה לי כזה השבוע :] משהו ששימח:ממ הוא נראה לי [: ושהשגתי את מעריב לנוער עם התמונה הענקית של מקפליי אאעעעעעעDD: משהו שהעציב: :( ציטוטיה: *אני וחברות שלי צופות באמצע שיעור תנ"ך,שבזמנו ירדנו לחדר מחשבים כי המורה "חמודה",וצפינו בקליפ של מקפליי שהם מחקים את השיר של האופרה,הגיע הזמן שדני התפשט XDDDDDD* המורה:"קורל מה זה החומר הפרונוגרפי הזה? חצית את הגבולות! יש מקום לזה בבית." ילד:"המורה המורה!" המורה:"מה?" ילד:"מה קורה כפרה?" *שיעור מתמטיקה* המורה:"אז כופלים את המשוואה הזאת בזאת,ומקבלים את התוצאה של..יותם תשלים את המשפט" ילד:"אה?" המורה:"תשלים את התרגיל!!" הילד:"ואם לא בא לי להשלים את התרגיל?"*טון קורע מצחוק* המורה:"ואם לא בא לי ללמד אותך מתמטיקה?!" *המורה עושה תמונות מוזרות ביד* הילדXD:"ואם לא בא לי לראות את הפרצוף שדומה לדרדסבא כל בוקר?!" המורה:"כן..המנהל קצת דומה לדרדסבא,אתה צודק" הילד:"לא,אני מדבר עלייך" חחחחחחח היא העיפה אותו מהשיעור D: מתנגן בראש / בפלייליסט:יא אין ליXD תמונת השבוע:
תעשה אותי D: XDD שבוע טוב בננות

just orr

New member
איפה איפה איפה איפה [...] העוגה?

תתעלמו O_O
מצעד הפיזמונים של מקפליי: Baby's Coming Back Silense Is A Scary Sound
שיר השבוע לא של מקפליי: The Beatles- Help! The Beatles- So Happy Together The Beatles- Black Bird The Beatles- Hey Jude Foo Fighters - My Hero (Acoustic) Foo Fighters - Times Like These (Acoustic)
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: חחחחחח אני חושבת ש... Erreway
אלבום השבוע: אין משו מסויים
קליפ השבוע: חחחח הרבה קליפים של Erreway (זאת כזאת נוסטלגיה!!! XDDDDD)
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: "גול"
"האנטומיה של גריי"
(כמה מפתיע) טופ מודל
משהו שהכעיס אתכם השבוע: כל המבחנים והעבודות שתוקעים לנו ברגע האחרון
אה וגם שיש לי שיעור פתוח בריקוד, וכנראה יש לי סולו לבד לגמרילגמרי [ויש לי פוביית סולואים, אני חושבת] >< אבל זה יותר 'מלחיץ' מאשר 'מכעיס' חח
משהו ששימח: התחלתי לעבוד בגן ילדים במושב שלנו למחויבות אישית.. והם כאלה חמודים D:
משהו שהעציב: היה משו.. ממ לא זוכרת.
ציטוטיה: לא היה משו שזכור לי...
מתנגן בראש / בפלייליסט: בראש- Hey Mickey
תמונת השבוע: אממ.. סתם מה שיש לי במסן חח

למעלה