שבת שלום.../images/Emo140.gif
מצעד הפיזמונים של מקפליי
: דא ווי יו מייק מי פיל, פריידי נייט
שיר השבוע לא של מקפליי
:Maroon 5 - Won't go home without you Natasha Bedingfield - Soulmate System Of A Down - Lonely Day Fergie - Clumsy Kanye west ft T-Plain - Good Life BOYS LIKE GIRLS - The Great Escape
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
:אף אחת. <:
אלבום השבוע
: אין
קליפ השבוע
: נוט אקזיסט
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: נו, נחשו! XD הישרדות
וגם...שנות ה-70. וסאות'פארק - הביאו חינם לויאודי, יאיי חחח גם הישרדות הביאו חינם לויאודי
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: לא הכעיס, יותר בכיוון של הלחיץ- מבחן ענק במתטיקה. עם פול חומר >< וממש קצת זמן להתכונן [ממש הנחיתו אותו עלינו] אבל תודה לאל הלך בסדר חחח מה שכן, אני עדיין לא מבינה מתי בחיים שלי אני אצטרך להוכיח שדברים הם מקביליות, כאילו מהההה חח שונאת את זה
משהו ששימח
: היום יומולדת לשתי חברות טובות שלי
ובערב חוגגים! <: ו..לא קרה כלום לנועם חחחחחחחחחחחחחחח [דיי שרון דיי לחפור על זה!] מה עוד שימח....ממ..סתם כל מיני דברים קטנים כאלה חח היה אחלה שבוע
משהו שהעציב
: חברה שלי תקעה לי קטע מממשששששש מסריח. לא רוצה לדבר על זה אפילו. אבל לפחות אני יודעת שהיא לא חברה טובה וזה חוסך לי את כל הזמן שיכולתי לבזבז איתה <:
ציטוטיה
: חחח אין הרבה... ~הרצאה עם סטודנטית בכיתה, היא הסבירה על מיניות וכל זה~ היא דיברה ודיברה ו...בסוף גם הביאה קונדומים חח קיצר לקחו עד שזה נגמר, ואז ילד אחד בא אליה כזה [ליד כל הכיתה] 'מה זה צריך להיות, למה רק חלק לקחו? היית צריכה להביא יותר! אני לא לקחתי!' אז היא 'זה בסדר, בכל מקרה אתה לא צריך.' הוא 'איך החלטת?' היא *מסתכלת לאזור* 'זה אקסטרה לארג'....' XDDDDDDD הגיע אלינו מורה מחליף לכיתה, עכשיו באמא שלי, הוא היה מולי 2! כן כן. אני וחברות שלי מזה התלהבנו, זה מורה אחד למיליון חחחחחחח עכשיו כל הכיתה מדברת ועושה מה שבא לה, ואנחנו מה זההההההההה חופרות לו. 'תגיד, המורה, חשבת ללכת להישרדות? המראה שלך ממש מתאים לשם.' 'אתה רואה בכלל הישרדות?' 'תגיד אתה יודע מי זה מולי?' 'למה אתה לא עונה? ניסית להתקבל ולא הלך לך?' והוא מתעלם מאיתנו לחלוטין, מה זה צריך להיות?! XD אבל כשאמרנו לו שהוא דומה למולי הוא ממש חייך והסמיק!!! אז לדעתנו הוא כן צופה וסתם עושה פוזות.
ואז אני וחברה שלי דנו על נושא מרתק- האם יש לו ריבועים בבטן. וידיד שלי ממש פידח אותנו כשהוא הצביע ואמר 'המורה, הן רוצות לדעת, יש לך ריבועים?' המורה כמעט ברח לצד השני של הכיתה XDDDDDDDD חברה א' - 'כן, כמו אליסיה בארץ הפלאות...' חברה ב' - 'אליסיה?! גם אותה הפכת לרוסיה?!?!' XDDD ידיד שלי הומו בהכחשה! הוא מפנטז על אשטון קוטצ'ר, אבל מנסה להכחיש את זה בכוח. אז כל מה שאמרתי, הוא ניסה להפוך את זה למשהו נורמלי XD אני 'נכון שהיית מת להיפגש איתו, על איזה כוס קפה משהו?' הוא 'כן...ואז היינו מריצים קטעים...' אני 'ואז הוא היה מזמין אותך לעלות אליו, לדירה...' הוא 'והיינו משחקים במשחקי וידיאו!' אני 'כן..ובלי ששמת לב נהייה ממש מאוחר...' הוא 'ורציתי לחזור הביתה!' אני 'אבל התחיל גשם זלעפות. ולא הייתה לך ברירה. והוא היה מציע לך להישאר לישון...' הוא 'בסדר, והייתי ישן במיטה נפרדת!' אני 'עד שגילת שהמיטה שבורה. ונכנסת איתו למיטה....' הוא 'ונרדמתי.' אני 'עד שפתאום הרגשת מישהו מטפס עלייך...' חחחחחחחחחחחחחחח אתן לא רוצות לדעת תהמשך
- אבא שלי כזה חמוד, אתמול הוא שואל את אמא שלי 'מה קרה עם אבודים בסוף?!' אני כולי לא מבינה, מה הקשר אבודים?
ממתי אני רואה את זה? XD ואז הוא אמר לי 'נו, התוכנית שהיית בלחץ בגללה! דאגתי לך! ההשפעות של התוכנית הזאת עלייך באמת מסוכנות' חחחחחחחחחחח ואז הבנתי שהוא מדבר על הישרדות <: רצה לדעת מה נסגר בסוף עם נועם חחחחח 33> אגב, תראו איזה מותק <:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3492321,00.html
מתנגן בראש / בפלייליסט
: בריטני - פיס אוף מי
תמונת השבוע - נו, מילא כי אני כזאת מושפעת וכל המק' שלי זה על הישרדות, אני אוסיף גם תמונה ואגמור עם זה...חח