מקוויקנד

yaelsee

New member
זה בכפר מנחם, נראה לי XD

וטוב, מקפליי1 שאני ממש מצטערת אבל אני לא זוכרת את השם שלך [גילי? נועם? יוווו סליחה על הבורות
] בכל מקרה, אני אגיב לך פה D: עדיין לא יצא לי להיות במובמנט, כי אני לא ממש טובה בהיפ הופ, אפילו שחברות שלי לימדו אותי אח"כ את כל הריקודים D: שנה הבאה כנראה שאני אבוא

just orr

New member
אה, יופי..

אין לי מושג איפה זה כפר מנחם. XD זה כנראה פשוט לא באזור שלי ^^"

yaelsee

New member
אה הא![בטון כזה של בלש שמצא מה שהוא חיפש ^^]

ידעתי שקוראים לך גילי, אבל לא הייתי בטוחה
וכןכןכןכן, אנחנו ניפגש שם, איזה מגנוב
אני אישיתי חושבת שניפגש לפני, ואם לא אז זה יהיה ממש, ממש חבל

M C F L Y 1

New member
ברוור !!!!

אני לרגע לא חשבתי שנאלץ לחכות עד הקוורס הבא להיפגשש
זה יהייה ביזבווז ://

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחח רק שתדעי

שלשמוע Erreway זה יותר מושפע מללמוד תריקוד של קראנק דאט.
XDDDDDDDD גם לי היו תפוביות האלה..כשרקדתי בכיתה ז' >< אני יודעת שזה לא הכי עוזר, אבל אם נתנו לך סולו כנראה שאת באמת יכולה לעשות את זה ואין לך שום סיבה לדאוג. וגם אם סתם נתנו לך סולו כי לכולם יש, אל תלחיצי תצמך כי שתינו יודעות שאם תרצי את תיהי מדהיייייייייימה!
וכולם לחוצים לפני... איי מיס יו, דברי איתי 3> הייתי ממשיכה לחפור בכייף אבל מתחיל הישרדות אז בייייייייייייי

just orr

New member
חחחחחחחחחח מה,

הייתי אצל חברה שלי ואיכשהו הגענו לשמוע את השירים שלהם ונורא הסתקרנתי לראות אם אני זוכרת את הקליפים XD וזכרתי! XDDDDDDDDD (יווו הייתי היום בסופר, והיו כאלה שלטים שהיה כתוב עליהם 'YOU' אז ישר נזכרתי בקראנק ד'אט XDDDD) חחחחחח נתנו לי סולו בגלל שהצטרפתי יותר מאוחר השנה, והפסדתי חלק מהריקוד.. אז כאילו במקום שאני אלמד אותו אני נכנסת אחרי הסולו שיש לי... :) אבל תודה על העידוד, את מותק
אני גם מתגעגעת
אני אדבר איתך מחר או משהו.. אני חוזרת ללמוד להסטוריה >< והפסדתי הישרדות
[לא הולכים יותר עם אמא לסופר ב-8 בערב ביום שבת!!! ><]

AlmA XP

New member
../images/Emo36.gif לההה מקוויקנד ../images/Emo26.gif

שיר השבוע של מקפליי: Broccoli Don't Stop Me Now I Wanna Hold You Mr Brightside Room On The 3rd Floor Transylvania You've Got A Friend Ignorance Too close for comfort
שיר השבוע לא של מקפליי: Paramore-fences All Time Low - Dear Maria All Time Low – Lullabies All Time Low - Remembering Sunday All Time Low - This Is How We Do Busted - Crashed The Wedding Busted-year 3000
להקת השבוע: מקפליי ובאסטד D-:
אלבום השבוע: MITO
קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=GhUaNd2MY_Y ב-00:41
וה Totally Awesome Pop Bands
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נמפ... לא זוכרת
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אח שלי !@$@#&%&)
משהו ששימח אני עושה מנוי לTOTP!!!!
משהו שעיצב: אני חולה
ציטוט השבוע: נמ.. לא זוכרת... הצחיק אוית שיעל חשבה שלוט [מסיורי אברהם ושות'] זה אישה XDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: סתם... אח שלי מחרטט בבמח
תמונת השבוע: כאפפפפפפפווווווותתתתתתתת XDDDDDD שופשבו נעים

AlmA XP

New member
../images/Emo122.gif איזה עילגת אני

עשיתי את החצים הפוך XDDD *סופשבוע

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif מסתנוורת../images/Emo70.gif

דיי לשים תמונות כאפות של דאגי
במיוחחחחחחחד זאת ! אני לא יכולה לראאות א תזה !!! הוא כ"כ מכוער !!! XDDD LOL

yael0000

New member
כנסו, כנסו!!!../images/Emo211.gif

מצעד הפיזמונים של מקפליי: טרנסי ו5 צבעים בשיער שלה שיר השבוע לא של מקפליי: אמממ Black Mamba-The Academy Is... הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: מקפליי? אלבום השבוע:----- קליפ השבוע:----- תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:---------- משהו שהכעיס אתכם השבוע: וול אחותי? שימו לב. קניתי קפוצ'ון בבלו ביר והיא אמרה שהוא מכוער אבל מה? היא רצתה ללכת איתו היום כי הוא חדש והיא צרכה משהו חדש ללכת איתו בלית ספר, והיא עדיין חושבת שהוא מכוער. אז למה ללכת עם משהו שאת לא אוהבת??? משהו ששימח: אממ משכורת? משהו שהעציב: לא יודעת ציטוטיה: וול שיחה שלי ושל צ'ן על משיהי שהייתה עם דאגי במעלית. אנחנו כ"כ גאונות פשוט עובדות באותו ראש yael says (18:56): היא הייתה איתו גם במעלית chen-Up Close And Personal tour- i was there!!!!!!! says (18:56): הולי שיט chen-Up Close And Personal tour- i was there!!!!!!! says (18:56): את יודעת איזה דברים היינו יכולות לעשות אם היינו איתו במעלית???? yael says (18:56): לתקוע אותה? yael says (18:56): chen-Up Close And Personal tour- i was there!!!!!!! says (18:56): גם אותה וגם אותו chen-Up Close And Personal tour- i was there!!!!!!! says (18:56): אם הבנת למה הכוונה yael says (18:56): ועוד כמה דברים ----------------------------- דודה שלי:"תוך כמה זמן עוברת שפעת?" אבא שלי:"בלי אנטיביוטיקה-שבוע. עם אנטיביוטיקה 7 ימים" מתנגן בראש / בפלייליסט:Smother Me-the used תמונת השבוע

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif 5 צבעים בשיער שלה ../images/Emo11.gif

עוד פעם אחת מישהו פה מתרגם שיר כמו: הדרך שאת גורמת לי להרגיש אל תעירי אותי [
] 5 צבעים בשיער שלה קרוב מדי לנחמה והלאה... אני רוצחת מישה@#@$##$%^%&%$#@!!!E%^&%^*&111 כאילו שיוו חלאס כפרות נשממות עיניים תפסיקו עם זה כאילו שיו חלאס כזה זה כבר מעצבן
LOL התחפרנתי סופית ><

McFLY girl 2

New member
my Mcweekend

אעאע המקוויקנד הראשון שלי :) מצעד הפיזמונים של מקפליי: TWYMMF THNL Ignorance שיר השבוע לא של מקפליי: Perfect - Simple Plan MCR - famous last word הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: מקפליי ! D: אלבום השבוע: All the greatest hits קליפ השבוע: umbrella דני
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: CSI משהו שהכעיס אתכם השבוע: קיבלתי מכתב =/ בגלל שלא עשיתי שיעורים ... משהו ששימח: יש לי חבר חדש D: D: משהו שהעציב: ממ... אין בינתיים ציטוטיה: ממפגש ישרא אבל עזבו חח נראה לי שלא תבינו כלום אנחנו סתם מפגרות ">< ילד אחד לחברה שלי :"ילדה יש לו שאלה אלייך" חברה שלי:-"מה?" ילד:"יש לך פיססססססס!!!!!!!!!" חברה שלי:-"דיי! באמא שלך$?#@' ------------------------------------------------------ ג'ואנה לאילנה: "אני רוצה להשתיןןן" קארין: "גם אנייייי השלפוחית שלי תתפוצץ בסוף" ג'ואנה: "ואז הכל יהיה פיפי" "ואז תמותי מזיהום" ----------------------------------------------------- ג'ואנה לאילנה: "חחחח הם התבלבלו במקום לרשום 'התחנה הבאה' הם רשמו 'התחכה הבאה' " אילנה: "דפוקה זה נ' " ---------------------------------------------------- נועם שאל את כל העולם אם הכובע שלו מגניב, ואז הוא שאל את כל העולם אם הוא ארנב מגניב, D: כולם אמרו לו כן חח ---------------------------------------------------- אני ונועם שותים שייק ג'ואנה : תביאי קצת לטעום *שותה* ג'ואנה:עזבי מגעיל ואז היא עושה כזה בעצם תביאי עוד קצת ועוד קצת ועוד קצת בסוף היא כמעט גמרה לי את הכל >< -------------------------------------------------------- בשיעור ביולוגיה : אביאל אומר ליובל: נכון היא (אני ) דומה לאיזה שחקנית אחת (לא זוכרת מה הוא אמר ) יובל: לא היא לא אביאל:כן היא כן יובל:לא היא לא וככה הם המשיכו כמה זמן ואני בינתיים נקרעת מצחוק עליהם ------------------------------------------------------- ממ... היו עוד דברים אני לא זוכרת עכשיו... מתנגן בראש / בפלייליסט: Mcfly - that girl תמונת השבוע --- ועוד משהו קטן מישהי מהפורום הייתה בעזריאלי ב9.12 ? כי נראה לי שראיתי מישהי מפה אבל אני לא בטוחה

butbut

New member
חחחח הנועם הזה מזכיר לי את ידיד שלי><"

יש אנשים מוזרים בעלם. הכי מוזרים...הכי חמודים

McFLY girl 2

New member
חח כה באמת הכי מוזרים הכי חמודים

ממ... את יכולה להגיד לי איך לשים תמונה ?? אני לא מצליחה

butbut

New member
בטח../images/Emo70.gif../images/Emo26.gifכנסיXD

נכון למטה, כשאת מגיבה.. אז יש כאלו 6 לשוניות כחולות ארוכות. אז את לוחצת על זה שכתוב עליה "צירוף קובץ-קבצים שמשקלם גדול מ...בלה בלה בלה".. ואז מופיע לך : "בחר\י קובץ..." ואז את לוחצת על "עיון" ובוחרת
מקווה שהבנת.

למעלה