מקוויקנד

lotem levi

New member
O::::

היכול להיות שמישהי בפורום מקפליי שומעת / מכירה את אפיקה? *אני מופתעת* קצת קשה למצוא פה בנות ששומעות מטאל... או אפיקה במקרה הזה.

Bleed for Me

New member
אפיקה../images/Emo99.gif

סימון
(במיוחד בשיער שלה! חח) יש להם אחלה שירים..

lotem levi

New member
סימון ../images/Emo99.gif

אחת היפות P: *ויש לה שיער יותר יפה משל היילי מפארמור* **לא אמרתי כלום** ולאפיקה יש שירים יפייייםם במיוחד האלבום החדש ..

Bleed for Me

New member
דבר ראשון שאמרתי כשראיתי את היילי

היה שהשיער מזכיר לי את סימון,אין מה לעשות,סימון עשתה את זה קודם
... (ממש פתחנו שרשור תמונות שלה חח) וכן,האלבום מדהים

lotem levi

New member
אוו..

בטח כשהיילי ראתה את סימון היא חשבה לעצמה "בואנה, הבחורה כוסית, וישלה שיער מגניב, עכשיו אני הולכת לצבוע לג'ינג'י" XD סתאאאם, לא היילי חמודה, אבל סימון יותר P: שמעת שהיא חולה באיזה מחלה שאי אפשר לרפא עם אנטיביוטיקה? וכיף לסימון, ישלה שיער יפה, לא כמו שלי, גוש חרא. *כןן שרשור תמונות של סימון XD* *האלבום החדש מדהימיישן ביותר...אני חורשת עליו XD*

lotem levi

New member
אוו..

בטח כשהיילי ראתה את סימון היא חשבה לעצמה "בואנה, הבחורה כוסית, וישלה שיער מגניב, עכשיו אני הולכת לצבוע לג'ינג'י" XD סתאאאם, לא היילי חמודה, אבל סימון יותר P: שמעת שהיא חולה באיזה מחלה שאי אפשר לרפא עם אנטיביוטיקה? וכיף לסימון, ישלה שיער יפה, לא כמו שלי, גוש חרא. *כןן שרשור תמונות של סימון XD* *האלבום החדש מדהימיישן ביותר...אני חורשת עליו XD*

O0NoNi0O

New member
../images/Emo9.gif

מצעד הפיזמונים של מקפליי: כול השירים
שיר השבוע לא של מקפליי:יאירס של גו גו דולס. סמוקרס אאוט סייד ד'ה הוספיטל דורס לא זוכרת של מי זהXDD צ'ייסינג כארס של סנואו פטרול. הלהקה שעשתה לי ת'שבוע:מקפליי. אלבום השבוע:אין.. קליפ השבוע:גם אין..אני לא רואה קליפיםXD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:הבית באגם. משהו שהכעיס אתכם השבוע:אני את עצמי=\ משהו ששימח:כלום. משהו שהעציב:שאני קצת דפוקהXD ציטוטיה:יושבות בהפסקה אני ועוד 2 חברות. אני:"מאי, את עושה גבות?" היא:"כן אבל רק אחת....." אני:"מה? למה?"*נקרעת* היא:"כי הפוני מסתיר את השנייה ואין לי כוח" יופי של חברות יש לי
XDDDDDDDDDD סתם כפרעליה
מתנגן בראש / בפלייליסט: ממ..לא יודעת איך קוראים לשיר הזה אבל הוא כול הזמן מזדמזם לי.. תמונת השבוע:אני עצלנית מידיXD;

hooba

New member
../images/Emo80.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"כן אבל רק אחת" XDDDD chasing cars

O0NoNi0O

New member
אחלה שיר שבעולם../images/Emo9.gif

חחחחח היא ילדה כזאת קרועהXD שבתם שלום

Yu vi

New member
איזה קור!!! X_X../images/Emo85.gif

מצעד הפיזמונים של מקפליי: Transylvania Bubble Wrap Obviously No Worries Broccoli The Ballad Of Paul K
שיר השבוע לא של מקפליי: The Great Escape- Boys Like Girls אני מכורה!
Learning To Fall- Boys Like Girls Wear Me Down- SOD Sick- SOD Murdered In The Mosh- SOD Little Things- SOD Sleeping With The Lights On- Busted Psycho Girl- Busted 3am- Busted Who's David- Busted Your Guardian Angel- The Red Jumpsuit Apparatus
I'd Wait For Life- Take That When I'm Gone- Simple Plan
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: Busted, SOD, McFly
אלבום השבוע: A Present For Everyone- Busted Welcome To Losservile- SOD
קליפ השבוע:
When I'm Gone- Simple Plan
Obviously- McFly
Call Yourself Friend דני ודאגי נגד סאם ומארק XD http://www.youtube.com/watch?v=KNijaX8-15k
התוכנית של ה100 להקות פופ שמקפליי מנחים XDDDDDD הרגו אותי עם "היי ברבי" "היי קן" XDDDDDDDDDDDDDD חלק 1 http://www.youtube.com/watch?v=944Q6eQoU4M חלק 2 http://www.youtube.com/watch?v=bNUUGMj8Bzw
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית- האי, בובות, ארץ נהדרת, חמשת הגדולים של מקפליי ביומחמישי.
סרט- גבר מי שמטפלת.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: ביצפר. >< העומס הלא נורמלי שלנו.
משהו ששימח: אתמול לא למדתי D: לקחו אותנו לראות מופע סטנדאפ [עם אלינור סלע
היא הייתה בשל מי השורה הזאת><] ואיזה מופע של איזו להקה...
מוזיקה. משו דיי מעפן. >< אבל לא למדנו! D:
משהו שהעציב: הומ לא יודעת. ><
ציטוטיה: אני וחברות שלי רצינו להזמין פיצה. אז החלטנו להתקשר ל144. ולפניי זה עשיתי סתם פתאום "144 שלום מדברת שולמית במה אפשר לעזור?" בקול של מוקדנית XD חברה: למה שולמית? אני: לאדעת זה היה נשמע קצת כמו מוקדנית XD טוב, אנחנו מתקשרות ל144 והטלפון על רמקול. 144: "144 שלום מדברת שולמית במה אפשר לעזור?" חברה: היא אמרה שולמית? *מבט המום* *התקפת צחוק של כולןXD*
מתנגן בראש / בפלייליסט: Nerdy- Busted אבל בדר"כ זה The Great Escape של Boys Like Girls. השיר הזה כלכך ממכר!
תמונת השבוע: טום השיג את מבוקשו, אבל דאגי לא נראה מרוצה! XD

Yu vi

New member
../images/Emo41.gifתמונה 2../images/Emo85.gif

דני...ריבועים...שלמות.
! וישלי בקשה קטנה.
הוצאתי תתמונה הזאת מסרטון של באסטד ומקפליי [Mcfly, Busted- Laughter is the best medicine] ואני לא מוצאת תסירטון המלא... כי שמה זה רק חלק קטן מהסירטון. >< אז מי שיודעת על מה אני מדברת שתשים לי את הכתובת.
תודה

חחחחח איזה מצחיקים הם בסירטון

גם אותי זה הרג לגמרי חח וואי השיר של BLG דא גרייט אסקייפ באמת ממכר! וגם כל שאר האלבום

חצמבוש

New member
מיס סממיXD

אוי אני שונאת את שולמיתD: דאגי יצא סקסי בתמונה
אוי גד חורש על השיר של BOYS LIKE GIRLS >< אבל זה שיר יפה

ענבז

New member
מיי מקוויקאנד :) אעאעאע יש לי את הGH TOUR :)

בילית רת רוב הזמן השבוע בלרייר על הDVD אין! הופעה מדהימה כל כך!!!!! פשוט ישבתי מול היקר (יש לנו מערכת קולנוע על הקיר) והסתכלתי על דני וכולם בגודל מלא חח מושלם. רגע מושלם :) מצעד הפיזמונים של מקפליי: כל השירים מהGH TOUR ובעיקר דונט סטופ ינוו איזה ביצוע מדהים~~ שיר השבוע לא של מקפליי: ריהאנה - דונט סטופ דה מיוזיק הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: מקפליי כל כך!! אלבום השבוע: וונדרלנד - השירים מהDVD שלו מדהימים!! קליפ השבוע: נמנמ... IL BE OK .. ולא ראיתי הרבה :) תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שנות השבעים DVD !! משהו שהכעיס אתכם השבוע: נאמ.. שבוע חרא במיוחד אבל לא נורא משהו ששימח: המוזיקה! אשכרה מעודד בטירוף.. ועוד שבועיים וקצת יום צופה!!יוהו!! יומולדת מגניבה ביותר לחברה טובה שלי, היה כל כך כיףףף!!!! משהו שהעציב: שומנים בעע ציטוטיה: המורה:"מה צריך לעשותץ כאן?" דנה:"אהה... סינוס?" מורה:"לא" דנה:"טאנגס?" מורה:"לא" דנה:"כוטנגאס?" מורה:"לא!" דנה:"כוווווווווווווווווווווסס ___" מורה:"כן! כוסינוס!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתנגן בראש / בפלייליסט: "קראנק דאט" תמונת השבוע לא מוצאת את התמונה שרציתי.. חח אז את זו :)

HiLa0mcfly

New member
הווו הרבה אבל הרבה זמן לא הייתי פה S:

אחרי חודש ככה בערך חודש מאז המפגש לא הגבתי :| אבל ניסיתי להתעדכן:] מצעד הפיזמונים של מקפליי: הוו הרבה :] I've Got You ill be ok friday night too close 4 comfort get over u home is where the heart is i wanna hold u היו עוד.. אבל אין לי כוח לפרט העצלנות..איי איי איי ! שיר השבוע לא של מקפליי: KT Tunstall - Saving My Face Nickelback - Rockstar nickelback - how you remind me Crank That Soulja Boy -כמובן שהרמיקס עם הגיטרה החשמלית Foo Fighters - Long Road To Ruin הלהקה שעשתה לי ת'שבוע:ניקלבק ומקפליי! אלבום השבוע:\ קליפ השבוע:אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: דני הוליווד-מה הייתי עושה בלי ואללה רק היום אני יודעת כמה להעריך את האתר הזה!! האי מולאן רוג' כפיות משהו שהכעיס אתכם השבוע: משהו ששימח: משהו שהעציב: הכעיס: מה יכול יותר להכעיס מההורים הקרציות?! שימח: כמה ציונים טובים,הסתפרתי :],חירפון שלי ושל החברות שלי וחזרתי מעלייה לתורה של בן דוד שלי והיה מצחיק XD שהיינו אמורים לזרוק סוכריות ואני ובת דודה שלי [20] ניסינו לפגוע באבא שלי עם הסוכריות,בהתחלה היא פגעה רק באח שלה,אחר כך היא שברה מנורה XD ואז אני בכבודי ובעצמי! פגעתי באבא שלי הוא התלהב שהוא יודע לתפוס סוכריות,הוא תפס עף על הקיר ופגע לו בראש XD וזה היה כל כך מצחיקק הייתי חייבת לפרוק!!!!!!!!!!!!!! העציב: לא העציב אבל אין לי איפה לתקוע את זה S: קיבלתי בהיסטוריה 63 בעעעעע ציטוטיה: מי זוכרת לעזאזל?!?!?! XD מתנגן בראש / בפלייליסט:saving my face תמונת השבוע:---> התספורת החדשה :] יצאתי טיפה מסטולה אבל תתגברו

HiLa0mcfly

New member
חחח ברור הילדה שמצטלמת עם כולםXD

ותודה לכולם ^^ גם שאני ממש לא יפה >< אני נראית כמו קקי

למעלה