מקוויקנד

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifיש להכניס נושא להודעה

מצעד הפיזמונים של מקפליי: נה שיר השבוע לא של מקפליי: Apology- Alesana Your Guardian Angel-The Red Jumpsuit Apparatus Misery Loves It's Company-The Red Jumpsuit Apparatus HTML Rulez D00d- The Devil Wears Prada Don't Dink And Drance- The Devil Wears Prada Bleeds No More- Silverstein You're Not Alone- Saosin In Another Life- Madina Lake Off The Heezay- Bring Me The Horizon All Again For You- We The Kings Breathe- Paramore הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: silverstein אלבום השבוע: נייט קליפ השבוע: לא תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לא משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה למתמטיקה -.-' משהו ששימח: נגמר המלווה משהו שהעציב: המון ציטוטיה: *"כוס את" *אני: "מה קרה לחגית בשיער?+פרצוף תמים
" חברה: "היא נראית כאילו היא קמה הפוך היום" אני: "יותר כאילו היא אחרי סקס פרוע!!!" DD: *המורה למתמטיקה: "אני תמיד אומרת לילדים שלי שאני רוצה נכדים ושאני אפילו מוכנה לעזור להם! אני אומרת להם בואו אני אעזור לכם רק שיהיה לי נכדים! אני אלד אותם! ידיד שלי: *מחקה אותה* "כן, בואו תזיינו אותי..אני צריכה זין..." * מורה לתנ"ך: "תעזבו את האיבר הזה שם!!!"
מתנגן בראש / בפלייליסט: This Song Is Called- The Devil Wears Prada תמונת השבוע: געגועים לפולין 3>

N e r d y

New member
כוסך../images/Emo70.gif יאוווו עוד לא הצלחתי להיזכר בדבר השני

אעעעעעעעעעעע זה מחרפן אותי!!! חחחחחח חגית המסטולה, ויהודה עם ה-3 רגליים XDDDD חחחחחחחח בתמונה הסווטצ'רט שלך עוד חדש, בלי כל הנקודות האלה שיש עליו עכשיו חעחעחעחעחח

N e r d y

New member
ת'אמת זה דיי משעשע :]

שאלתי את גבי על הדבר השני וגם היא לא זכרה היא אמרה איזה משו "נו כן זה היה אחרי שאמרתי 'ברכההה' אולי זה היה 'סתם' כזה בצורה מצחיקה או משו?" XDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אין לי השבוע שורה משיר.. ../images/Emo163.gif

מצעד הפיזמונים של מקפליי:
WITS. Obviously. SFA (Part 2).
שיר השבוע לא של מקפליי:
Adele - Chasing Pavements. Adele - Hometown Glory. Akon - The Rain. Akon - Never Took The Time. Akon Feat. Styls P - Blown Away. Arctic Monkeys - Teddy Picker. Boys Like Girls - Hero / Heroine. Cansei De Ser Sexy - Off The Hook. Duncan Sheik - Half-Life.
Evanescance - My Last Breath. Evanescance - Taking Over Me. Fabolous Feat. Jermaine Dupri & T-Pain - Baby Don't Go. Funeral For A Friend - Into Oblivion (Reunion). Kanye West - Through The Wire. Kanye West Feat. Jay-Z & J-Ivy - Never Let Me Down. Kanye West Feat. Brandy - Bring Me Down. Ludacris Feat. Mary J. Blige - Runaway Love. Michelle Branch - Goodbye To You. ~נוסטלגיה
~ Nelly Feat. Justin Timberlake - Work It. Simple Plan - One. בנות יעקב ושי אביבי - הלו יעקב. XDDDDDD *בדיחה פנימית*
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע:
ילוקארד. סימפל פלאן. אוונסנס.
אלבום השבוע:
נינט טייב - יחפה. שקט
Michelle Branch - Hotel Paper.
קליפ השבוע:
Britney Spears - Piece Of Me: http://uk.youtube.com/watch?v=G8OW51trzSI
Robyn - Be Mine: http://uk.youtube.com/watch?v=_PDNRTCuPyQ
Simple Plan - When I'm Gone: http://uk.youtube.com/watch?v=uI39Tzvtd7k
Sean Kingston - Take You There: http://uk.youtube.com/watch?v=gkWRx_PyWzc
Adele - Chasing Pavements [הקליפ מדהים, והזמרת בכלל! ויש לי את הפוני הכי יפה שראיתי בחיי חחח ><"]: http://uk.youtube.com/watch?v=xeBxi3r90Xo
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: מלון בבילון 2. הטופ מודל הבאה 7. ערב טוב. הקניון [דיי אני מאוהבת בג'וד
><"].
: גבר מי שמטפלת. טנשיוס די ומפרט הגורל. הצלצול 2 [
]. אני, אתה והוא [סרט גרוע, ציפיתי ליותר]. בוראט XDD אחד הסרטים ה-מצחיקים! חובה לראות.
משהו שהכעיס השבוע:
חרישות מתמשכות להסטוריה שלא מועילות בשיט
. ציונים חרא במבחן הקודם בהסטוריה ובאנסינים באנגלית
.
משהו ששימח השבוע:
משהו שהעציב השבוע:
ציטוטיה:
לא היו השבוע משהו מיוחד כתבתי על האולסטאר שלי 'Lex' וידיד שלי כל הזמן קורא לי 'רילקס' הוא: למה כתבת את השם שלך על האולסטאר? שכשתלכי איתם לבריכה לא יגנבו לך אותם? אני: הייתי צריכה לכתוב רילקס הוא: כן, רילקס - הם גם ככה מזויפות. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בתוכנית הפרעה אז המנחה אומר: ".. כן אנחנו נבלבל את המתמודדים כמו שכשאתה צופה בסרט כחול ובדיוק לפני שאתה גומר עוברים לזום על הפרצוף של הגבר". XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Frankie Valli - Grease השיר נושא של גריז
תמונת השבוע:
טראוויס מק'קוי בתמונה אומנותית משהו
סופ"ש נעים

yaelsee

New member
נכון שבהפרעה זאת אחת התכניות הגאוניות?

גם אני שמתי משם ציטוט, וגרמתי גם להורים שלי להתמכר לזה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח לגמריי אחת התוכניות המצחיקות

שיצא לייצר בארץ המשעממת הזאת.. ^^

m i c k e y 15

New member
זאת אחת התוכניות המגעילות!1

ראיתי את זה אתמול אצל חברה כי לי אין הוט וזה היה כל כך מגעיללללל היו שם 2 גברים ואישה עומדים בעירום ופשוט איכססס בחיים לא הייתי עומדת שם ככה
פשוט דוחה וכשהם שברו את הפרסים, כל כך היה לי חבל עליהםםםםםם למה למה שיביאו לי שיביאו לנזקקים XD גאדדד

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח כן

אבל הוא חד-גבה.
. enough said

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif או../images/Emo70.gif עוד מישהו שרואה הקניון../images/Emo9.gif

סדרה כזאת מגניבה
אני אוהבת את הבלונדינית עם הלימון על הראש XDD שכחתי איך קוראים לה

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifגמאני רואה את זה, וקוראים לה קייטלין

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אכן. ../images/Emo9.gif התמכרות כאפות ><"

אני חולה על ג'וד.
חבל שאין באמת בנאדם כזה

hooba

New member
../images/Emo80.gifעידו רוזנבלום הוא גאון!!!!../images/Emo99.gif

הוא תמיד יורד על אנשים, גם בבהפרעה וגם במונית הכסף!!! הוא האליל שלי

l i t a l 369

New member
מקוויקנד :]

מצעד הפיזמונים של מקפליי
: Too Close For Comfor Bubble Warp Sorry Not Good Enough
שיר השבוע לא של מקפליי
: כל השירים של טוקיו... פשוט חרשתי אליהם השבוע
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: ...טוקיו הוטל...
אלבום השבוע
: \\
קליפ השבוע
: \\
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: בקושי רואה טלויזיה :\
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: הסיפור שאני כותבת
משהו ששימח
: פאלפון חדש
משהו שהעציב
: אממ כלום ... שבוע שמח
ציטוטיה
: (שיעור מתמטיקה) המורה: תפתחו בבקשה את הספרים בעמ' 102 ילד: בעמוד המשטרה -המורה נקרעת- *אוקי זה לא מצחיק אבל עם הייתן שמה הייתן על הרצפה* המורה:תפתחו את הספרים בעמ' 213 ילד:לפתוח עכשיו? המורה: כן לפתוח עכשיו! ילד: גם הבנות צריכות לפתוח? המורה: בוודאי שהבנות צריכות לפתוח ילד: האא... המורה: הבנות צריכות לפתוח, הבנים צריכים לפחות כולם צריכים לפתוח ביחד הכיתה:XDDDDDD -והיא לא הבינה למה :|, זה גססססססססססססס חח סתם סתם- המורה:בוא מישל בוא תדגים איתי את הבעיית תנועה שלפניינו מישל: (הולך למורה) כן המורה מה לעשות? המורה: אני המשאית ואתה האוטו , אתה נוסע ב-20 קמ"ש יותר מהר ממני, קדימה תתחיל לנסוע מישל: (עושה כאילו הוא דוהר על סוס, וקולות של סוסים) המורה: טוב אם ככה אז... מווווווווו מווווווווווווו (יעני עושה שהיא פרה) (מישהו פתח את הדלת אבל לא יכלתי ליראות מי זה) אני: רון האף שלך מסתיר לי!!! (ילד מהיסודי שלי נזכר שאני חייה) גיא: וואלק ליטל קשה היה לך לשכוח אותי אהה? אני: לא בכלל לא, די קל דווקא (אני וחברה שלי בבית שלה וההורים שלה התחחילו לצחוק בלי סיבה) חברה שלי:ליטל את יודעת .. יש לי מטרה לחיים אני: מה .. להתחיל לעשות שעווה ברגליים? חברה שלי: לאאא מפגרת , לפצח את חוש ההומור של המבוגרים.. אבל זה לא ניתן לפיצוח אני: זה אי-פיצוחי
מתנגן בראש / בפלייליסט
: Tokio Hotel-Sacred
תמונת השבוע
:

lotem levi

New member
אחרי שנים שלא הגבתי למקוויקנד..

מצעד הפיזמונים של מקפליי:- שיר השבוע לא של מקפליי: otep- breed הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: otep אלבום השבוע: otep- the acsension קליפ השבוע: otep- buried alive תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית- עקרות בית נואשות, סרט- ג'יה (לא מומלץ לילדות קטנות... ולאלה שחרדות ממגע לסבי) משהו שהכעיס אתכם השבוע: המממ... חברה שלי ממש מגעילה אליי בזמן האחרון ואינלי מושג למה. משהו ששימח: 88 במועד ב' באלגברה משהו שהעציב: סבתא רבה נפטרה :( *לא הייתי כ"כ קרובה אליה, אבל זה עדיין עצוב..* ציטוטיה: אני ואבא שלי: אבא: זה מוזיקה, זה?! אני: כן. אבא: זה מוזיקה?! אני: נו כן...זה מטאל, משהו כבד אני: קבל ת'זמרת, איזה סוסה היא, עושה גראולינג. אבא: שתלך להחליף מקצוע מתנגן בראש / בפלייליסט: epica- never enough תמונת השבוע:

למעלה