מקוויקנד

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifלא אמרתי לך כבר לסתום? ../images/Emo69.gif

yaelsee

New member
שאני אחזור על עצמי? בואנה!

את הבאת את זה על עצמך, תתכונני נפשית, ומעכשיו זה יחזור לרדוף אותך, רק בגלל שעצבנת אותי: -_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-" [אם אמא לא הייתה צועקת עליי עכשיו ללכת לקפל כביסה, הוא היה הרבה, אבל הרבה יותר גדול]

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifXDDDDDDDDDDDDDDD

אני מתגעגעת לשיחות האלה במסן

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifאיייי ^^

אמאמ.. אני ממש חייבת לדבר איתך בקשר לשבוע הבא, אמא שלי החליטה להתאכזר אליי

OneStepCloser

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo1.gifThis is your life../images/Emo1.gif../images/Emo18.gif

Are you who you want to be This is your life, is it everything you dreamed that it would be When the world was younger and you had everything to lose
שיר השבוע של מקפליי
McFly – No Worries McFly & V - Chills In The Evening McFly - On My Own
שיר השבוע לא של מקפליי
Acceptance - So Contagious Bow Wow ft. Omarion- Girlfriend Chris Brown - Wall To Wall Dido - Here With Me Goo Goo Dolls – Iris Madina Lake - Now Or Never Maroon 5 - Won't Go Home Without You New Found Glory - Kiss Me New Found Glory – Lovefool Oleander - Are You There Oleander - I Walk Alone Oleander - Why I'm Here Omarion feat Timbaland - Ice Box Queen - Love Of My Life Robbie Williams – Feel Simple Plan - I'm Just A Kid Sugarcult – Memory Switchfoot - I Dare You To Move Switchfoot - Only Hope Switchfoot – Stars Switchfoot - This Is Your Life The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel V - Blood Sweat And Tears
להקת/אלבום השבוע
Switchfoot ו-Oleander
קליפ השבוע
חחחחחחחחח תראו את זה: http://youtube.com/watch?v=LnJObj9z-9Y זה ממש מצחיק
זה הי"אניקים בתיכון שלי...עבדו על המורה לספרותXD
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
תוכניות - וויל וגרייס
, CSI ניו יורק,[דני
] וQueer As Folk. סרטים – A Walk To Remember
.
משהו שעיצבן
שהפרק של QAF שחיכיתי לו הרבה זמן ירד והוא היה בספרדית
חשבתי שהלך לי טוב במבחן בלשון...ואז המורה עשתה תרגיל אחד על הלוח...אז..ממ..לא הלך לי טוב ><' ואם ככה קרה בלשון...אז כנראה שגם בתנ"ך זה יהיה ככה \:
שימח השבוע
ממ, גיליתי שתי להקות ממש טובות
ציטוט השבוע

Randy (whispering): “I love you” Larry King: “What he just whispered to you?” Gale: “I can’t repeat it”​
חחחח זה יותר מצחיק כשרואים את הראיון ><'
מתנגן בראש/פלייליסט
Acceptance - So Contagious
תמונת השבוע
יש 3 D: חחחחחחחחחחח גאס[התינוק] נראה כמו בובהXD
ובהזדמנות זו אני מודיעה שפירסמתי פוסט חדש חח http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=352965

Charley XD

New member
דייייי אני רוצה לראות ><"

איזה חמודיםםםםם
XDDDD איזה בצפר ... אליו שכמה תלמידים בכיתה שלי יעסו אותו דבר XD (אנחנו בקומה השניה וזה דיי גבוה ><")

Charley XD

New member
באמת אין לי אותך ><"

הוספתי
ובגלל שאני דפוקה ואני לא יודעת מה רוצים ממני ורק עכשיו נרשמתי לאתר אני לא יכולה לראות את ההמשך !
שגעתי את שיר אתמול XDD "שיר מה זה ? מה רוצים ממני ?" "אהה הבנתי !" "לאלא הבנתי..." "ומה זה ?" כפות ><"

butbut

New member
../images/Emo99.gifאיזה תינוק חמוד...

אוף אני רוצה לראות את זה><"

למעלה