מקוויקנד

butbut

New member
חחח ../images/Emo99.gif הפסקתי בפרק 2...

זה כזה יפה...די אני צריכה לחפש את שאר הפרקיםם..

sweet shir

New member
אני יכולה לשלוח לך במסן קישור

לקהילה ביאהו שיש שם את כל הפרקים... אבל זה באיכות ממש חרא. חח

N e r d y

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDD

אומגאד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הסרטון קרע אותי!! ~נקרעת שוב~ ~ושוב~ ~ושוב~ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה גאוני XDDDDDD יאוו גאס כל כך חמוד
אוף אני בכלל עדיין בעונה הראשונה וכל התמונות האלה ממש עושות לי חשק להגיע לעונות האלה! ג'סטין עם שיער קצר בעונה הראשונה! ופה הוא עם שיער ארוך וסקסי
ובריאן אההה הו בריאן מי ברא אותך פור גאד סייק? יאו אני שונאת שאני מורידה פרק ואז הוא באיטלקית/ספקדית/רוסית/גרמנית!!! 33>

OneStepCloser

New member
חחחחחחחחXD

אני בסוף העונה ה-2 מחכה שפרק 218 ירד.. בריאן כל כך סקסי

sweet shir

New member
אני ממש אוהבת את השיר הזה. (דיס איז יור לייף)

הוא היה פעם ב-4400, בפרק סיום של העונה ה-2. XD תמונה מושלמת.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אומגד הסרטון XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ענקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!1 באיזה יום זה היה??? XDDDD ואת יודעת איזה י"א? חחחחחחח ואיך את יודעת שזה י"א? כי זה בקומת קרקע? חחחח

OneStepCloser

New member
חחחחחח כמה שאלותXD

אין לי שמץ באיזה יום זה היה...אבל לא מזמן.. אין לי שצץ איזו י"א.. רביד סיפרה לי חח

MyTearsDontFall

New member
D::

מצעד הפיזמונים של מקפליי: אין. אבל יש שיר ששכחתי איך קוראים לו ויש קטע שדני עושה, Fly away...טהדהדה איך קוראים לשיר?
שיר השבוע לא של מקפליי: נממ. The Academy Is - EveryThingWeHad
Ashley tisdale - He Said She Said Take that - Rule the world Holly Mcnarland - Beautiful Blue
Rascal Flattes - What Hurts The Most
Plain White T's - Umbrella -Rhianna Cover הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: נממ. דהאקאדמיז.
אלבום השבוע: נמ..לאדעת. קליפ השבוע: The Academy Is - EveryThingWeHad תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מממממממ. פלקון ביץ' אחרוןןןןן
. טופמודל
. משהו שהכעיס אתכם השבוע: ממ. לאזוכרתXD משהו ששימח: הטיול הסטלניXD
משהו שהעציב: לאהיה תודהלאלD: ציטוטיה: אין חחחחח מתנגן בראש / בפלייליסט: בלידינגלובD: תמונת השבוע" נמ.

Little Sapir

New member
../images/Emo79.gifשלי../images/Emo79.gif

מצעד הפיזמונים של מקפליי: Walk in the sun
Umbrella (acoustic) שיר השבוע לא של מקפליי: Lily Allen – LDN New Found Glory – Iris Avril Lavigne - I Will Be הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: New Found Glory ומקפליי כמובן
אלבום השבוע: --- קליפ השבוע: מתעללים בדאגי XD http://www.youtube.com/watch?v=GJYhFxjJTKA הסרטון שדני ודאגי מתמזמזים חח... http://www.youtube.com/watch?v=G5Vv3VBA_uM תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הממ הישרדות הישראלי? XD משהו שהכעיס אתכם השבוע: --- משהו ששימח: --- משהו שהעציב: --- ציטוטיה: --- מתנגן בראש / בפלייליסט: McFly – Ignorance תמונת השבוע:הארי זועם

למעלה