מקוויקנד

kelly7i

New member
../images/Emo46.gif למה לממההה??../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מתישו שמעתי אותו כזה מנסה לשיר, ופשוט נעלם לו הקול, הסיגריות פשוט הורסות וזה מגעיל, וגם עזבו את הבריאות, זה דבר מסריח!

butbut

New member
הוא נראה כמו שור../images/Emo70.gif עוד שנייה והוא נוגח בנו!

XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומג, אמברלה אקוסטי?../images/Emo12.gif

את יכולה להעלות?D:

Yu vi

New member
חחחחחחחחח הסירטון יומולדת! XD../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחח איך קשרו את דאגי XDDDDDDD ונתנו לו תשלט של "IT'S MY BIRTHDAY" XDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
וואי, איזה שבוע קשה, לחוץ ומתיש. ../images/Emo178.gif

מצעד הפיזמונים של מקפליי: The Heart Never Lies שיר השבוע לא של מקפליי: וואי, לא שמעתי מוזיקה השבוע ~בכלל~ מרוב הלחץ X__X; ננסה לחשוב על משהו בכל זאת.... המ, אין. >< הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: מקפליי. אלבום השבוע: -- קליפ השבוע: -- תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית~ בובות, האי. אגב בובות, טוב שזה לא היה יותר צפוי. XD חחחחחחחחח מרים (סליחה, מרי קייייי! ><) ותומר אחד הדברים הכי טלנובליים שיש. XD ומה, פתאום הדתייה החסודה כבר לא כלכך חסודה?! >> משהו שהכעיס אתכם השבוע: מתמטיקה. משהו ששימח: נמ, לא זכור לי. משהו שהעציב: נכשלתי בבוחן במתמטיקה. :/ ציטוטיה: יש מעט, והם ממש חלשיםP:, לא היה לי רגע פנוי לנשימה השבוע. iStav says: ווי שיר iStav says: אני כל כך מסכנה iStav says: התאהבתי בדאגי iStav says: ואני אוהבת אותו יותר מחבר שלי!!11 iStav says: אפשר חיבוק? שירD: says: חחחחחחחחחחחחחח אין לך חבר שירD: says: היית מתהXD שירD: says: XDDDDDDD טוב שירD: says: רק כי אני לסבו iStav says: כלבה!!111111111 שירD: says: ואני רוצה למשש אותךXD חיילת שהרצתה על המודיעין: "מישהו יודע מה הגודל של מזל"ט?" מישהי בכיתה, בשיא הרצינות: "גדול?" ღ...שרמי...ღ says: טוב נו, תרדי ממני,קרץ.
שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחח יורדת, יורדת שירD: says: היית מתה שמישהו ירד לך XDDD ღ...שרמי...ღ says: חחחחחחחחחחחחחחח שירD: says: זה לא מצחיקXD ღ...שרמי...ღ says: אה-הא.
ღ...שרמי...ღ says: צודקת. ღ...שרמי...ღ says: ענייין רציני ביותר. שירD: says: הפכתי להיות נסטיהXD שירD: says: עוד מעט אני אצחקק לעצמי חחח שירD: says: בהחלט. ღ...שרמי...ღ says: ברומו של עולם ממש שירD: says: XDDD ღ...שרמי...ღ says: כה, תצחקקי לעצמך ותעשי בועות כמו של דני. ღ...שרמי...ღ says: LOL שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי ואבוי! ღ...שרמי...ღ says: יאפ. נסט. XD מתוך בלוג של מישהי שצוחקת על פיק גרוע על טוקיו הוטל. המודגש זה ה"תגובה" של הבלוג~ קייטי הייתה בחדר שלה וציירה על בלוג ציור ענקי. (למרות ש"אביה" אמר לה מיליון פעם: קשה לי להוריד את צבעי הגועש מהמסך של המחשב. עזבי אותך מלצייר על בלוגים. כמה פעמים אמרתי לך: רק תבקשי וניתן לך דף"). שירD: says: חחחחחחחחחחח זה בסדר, אני אתחתן עם הארי. נעשה סקס פרוע עד שעות הבוקר ונצייר על בלוגים ביחד. בעירום. iStav says: אבל הוא עם דאגי Oם שירD: says: אבל בשבילי הוא ימיר את המיניות שלו!!!!!!!!! iStav says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירD: says: אנחנו נהיה ביחד עם דאגי באחוות סקס!! ~~ שירD: says: שוש! דאגי איתי ועם הארי באורגיה! שירD: says: בטעות כתבתי אוגרייהXDDDDDDDDDDDגג שירD: says: כמו ינשופיה, רק לאוגרים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD iStav says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מהבלוג של זאתי מלמעלה. היא גרה בבריטניה~ "אז, פרנצ'סקיה (היא באמת טעתה בשמי לאורך כל הערב), לכם יש רוקדים עם כוכבים?". "יש לנו משהו דומה. "Dancing with the camels", עניתי בשלווה והמשכתי למרוח קוויטר על הטוסט הקטן שלי, "כמובן, רק אנשים עשירים יכולים להשתתף בתוכנית, כי למי לעזאזל יש בימינו גמל", הרמתי גבה כאילו מדובר במשהו מובן מאליו. ביל וקרולין הנהנו במרץ, שעה שלורן ודילן מתפקעים מצחוק בכסאם ואפילו שייניד מעלה חיוך. "זה נשמע מעניין", אמר ביל. "אתה לא תאמין", חייכתי, "התרגילים שהגמלים עושים שם!". שרפו לי השפתיים~ שירD: says: איפה הוזלין איפה??? Nerdy says: פיכס אני שונאת וזלין שירD: says: יול נוור בי אה גיי מאן.
המחנך שלי מודיע לנו שתהיה שעה 7 (עד 14:20) באנגלית בימי שישי~ ילד א': "אני לא יכול, יש לי אישה וילדים בבית!" ילד ב': "גם אני לא יכול, אני צריך לעשות קידוש!"
ביום רביעי, בביצפר. LOL רותם ~ילד בכיתה שלי~: "תראו היום הישרדות!!! מה קרה לנעם?!?!" ילדה בכיתה שלי: "נועם בחו"ל, מה זאת אומרת מה קרה לו?!" רותם: "מה? איך נועם טס לחו"ל?! הוא באי!" הילדה: "מה? הוא טס לאי? נו, אז הוא טס לאי בחו"ל!" בקיצור ישלי בכיתה ילד שקוראים לו נועם שטס לחו"לXDDDDDD אני אומרת להם לבסוף אחרי שנפטרה האי הבנהXD: "העבירו את נועם קבוצה!" ואז שהייתי אצל המורה הפרטית למתמטיקה, היא בדיוק סיימה עם מישהי אחרת... והמורה: "תחרשי כל הערב, אבל לא ב-9, יש הישרדות! תראי מה קרה לנעם!" ואני: "חיחי העבירו את נועם קבוצה..." המורה: "מהה?!?!" התלמידה: "למה גיליייית?!" המורה: "איך את יודעת?!" אני: "ישלי חברה שממש אוהבת אותו, אז היא עשתה פאוז על הקטע וראתה שמשיטים אותו בספינה." שרון, כאפה יקרה שלי. D:
אבא שלי: "מה זה הקור שיש בבית הזה? למה כל כך קר?!" אני: "אמא פרידג'ידית... למה אתה מצפה?" מתנגן בראש / בפלייליסט: רוקין רובין.
"וגם השיר הזה, לט גיב איט פור ד'ה בוייייייי לטס גיב ד'ה בוי אה הייייייייייייי!" מפרק 3 בהג"שXD תמונת השבוע אקראית. P:

butbut

New member
כשאני רואה בובות[ראיתי רק פרק 1] זה הולך מוזר

חברה:תיראי עכשיו מה הוא יגיד לה! אני:כן, ממש מפליא...זה בטח יהיה משהו על זה שהוא יתקל באותה האחת שכולם מסתכלים עליה...אין מצב שהיא לא דמות חשובה... אחר כך באים המבטים, ואז...אלוהים יודע-בטח הסצנה הבאה תדבר על זה שהחברה שלו שואלת אותו למה הוא הסתכל עלי ~בטלויזיה קורה בדיוק מה שאמרתי שיקרה. חברה:איך ידעת? ראית את זה כבר? אני:צפוי... אני שונאת טלנובלות, כי אף דבר לא מפתיע בהן...או מעניין יותר מידי... ובכלל, זה בטח אותו התסריטאי...בגלל זה כול הטלנובלות בארץ הן על אותו בסיס.

sweet shir

New member
חחחחח אשכרה, ידעתי מראש כל פרט ופרט שיהיה.

אבל בכל זאת, אני צופה הדוקה. פאתט, אניוואן? טלנובלה בע"מ הייתה הכי טובה. דרור נובלמן האגדי!
(התסריטאי של טב"ע)

butbut

New member
XDD אכן אכן אכן --טלנובלה בע"מ--למרות

שגם אותה לא ממש ראיתי... העדפתי לעשות לעצמי מרטונים של חברים
...או של פמילי גאי...אני מכורה. ><" XDD ת'אמת? מאז שראיתי "לחיי האהבה" קיבלתי חלחלה...אז הפסקתי לראות טלנובלות. הדבר היחיד שהייתי הדוקה אליו, שקשור בכלל בישראל, זה פספוסים. LOL

sweet shir

New member
חחחחח אני הייתי מכורה. XD ~פאתט~

חברים.
חחחחחחחחחחחחח לחיי האהבה זה פח זבל! תת-רמה. חחחחחחחחחחחחח וואי, ממש אהבתי פספוסים שהייתי קטנה. ממש! XD

butbut

New member
חחחחחח....בפספוסים תמיד הייתי מחכה לפינה

של..פזית נראה לי היו קוראים לה.. כי היו שם פול פיספוסים של אנשים...XDDD אני אוהבת לראות אנשים נופלים או שקורה להם משהו רע ז\ה קורעעעXDDDDD חחחחח....לחיי האהבה..><". XD בטלנובלות שלנו[ישראל]...גם אם מכניסים הומואים..הם יודעים להפוך את זה לכזה מכוער..עד שזה כבר לא כייף לראות את זה. LOL ישראלים לא יודעים להיות הומואים.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח גם אני!! XD

חחחחחחחחחחחחחחחחח אני דווקא חליתי על שון וניב. הם בהחלט היו גרועים, אבל עדיין אהבתי אותם. XD וכרגע אני חולה על הרצל ומויש. 3> גיא לואל המלך!
חהחה, אבל הלסביות בהאלופה 2 היו... אהמ, נקודת מפנה מפתיעה. XD הן היו חמודות, הכניסו פלפל לסדרה היבשה הזאתי. P:

butbut

New member
חחחחחחחחחח....יוווגדול!!XDD

באמת הלסביות היו תפנית יפה. זה הכניס קטעים מעניינים. אבל לא אהבתי את איך שהם ביטאו את זה! הכול היה כול כך קודר... כאילו שלהיות לסבית זה הדבר הכי גרוע בעולם><" אממ...LOL

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif~נדחפת../images/Emo9.gif~

אני אהבתי טלנובלה בע"מ זה היה שולט
ואפילו הלכתי לדבר הזה שרואים לפני כולם את שני הפרקים האחרונים יחד עם כל הכוכבים [זה היה ברשל"צ בפארק ע נ ק י
] ואז כולם רצו כדי להיות קרובים לבמה ואני ובת-דודה שלי הצלחנו להגיע כמעט לבמה אבל הייתה שורה לפנינו והיו כ"כ הרבה ילדים שכבר לא הצלנו לראות אחת את השנייה וכמעט נחנקו ואז הצלחתי לגעת לה בקרקפת של הראש[XDDDDDDDD] ואז ייצאנו משם בהמריות והתיישבנו על הדשא מאחורה והיה נורא נחמד
ממש אהבתי בטלנובלה בע"מ את ... איך קראו לה ? שאאאאאארית ?
שזאת מיכל גבריאלוב [סיגי מהאלופה] שהייתה כזאתי פקאצה/פרחה/ערסית/מה-שזה-לא-יהיה והיא נורא מצחיקה XD וגם באלופה היא הייתה הכי חמודה בעולם
בקיצור, חפרתי P:
נ.ב. בובות זה מ ע פ ן ודנה פרידר מטומטמת XD

למעלה