טופ 5

LeAnnDylan

Well-known member
אויש אני לא מכירה אותך!

זה חלק בחיים שלך שאת צריכה להדחיק בדיוק כמו שחן צריכה להדחיק את תקופת השוורצנגר/ג'יי לו שלה כשהיא לידי

LeAnnDylan

Well-known member
ניקול שוורצנגר

אני יודעת שזה לא השם שלה (נו הסלאט הזו מהפוסיקט דולז) אבל אין לי מושג איך כותבים את השם משפחה שלה אז תמיד קראתי שוורצי.

X יו יו S

New member
זה בסדר אני לא מעירה לאף אחד

על שגיאות כתיב שלו פשוט חשבתי שמדובר באורלנד

LeAnnDylan

Well-known member
חח זה לא בדיוק שגיאה. זה השם שלה

זה כמו שריבה היא משמש. זו לא שגיאה, זה השם שלה

blah blah story

New member
למה הפסקת לראות סרטים בקולנוע? ../images/Emo2.gif

אחי הגדול הפסיק לראות סרטים אבל זה בגלל שהוא נהייה יותר דתי (עכשיו הוא רב
)

X יו יו S

New member
גם אני ? הוא נשוי? כי אני בהחלט מחפשת XDDDDD

סתם אני בכלל לא רואה סרטים גם לא בטלויזיה אלא אם כן יש מישהו שאני מאוד אוהבת לא יודעת זה לא כמו סדרה בשבילי (שיש כמה פרקים ) אז קשה שזה ימצא חן בעיני

blah blah story

New member
נשוי + 5

למה את רוצה להתחתן עם רב?! יאק. אני מאוד אוהבת סרטים..וגם סדרות
אבל ללכת לקולנוע זה כיף...בעיקר כשנופלים על סרט טוב ולא משהו מטומטם

X יו יו S

New member
חח סתם צחקתי איתך

אני בהחלט מעדיפה כופר כן כל הקטע שללכת לקולנוע וכל מסביב זה נורא כיף אבל חשוב שיהיה סרט מעניין רצוי עם שחקן שאני אוהבת אבל הוא יצא לפנסיה לפני גיל 30

X יו יו S

New member
אני בשוק מעצמי

איך עברתי בשקט על עניין שיש לך לפחות 5 אחיינים מיד שמות ופרטים
סתם אבל יש לך איזה סיפור משעשע אני אשמח לשמוע שמעו סיפור על אחיין שלי (בן4) הוא-שימי לי תוכנית אני -איזה היום היום? הוא-עוד פעם עשיתם את השבת הזאת חחחח הוא כזה הולך להיות כופר

blah blah story

New member
יש לי 13 אחיינים ../images/Emo11.gif

איתן - 13 ורד - 12.5 נועם - 11 אביעד - 10 עדי - 10 אריאל אריה 9 תמר 8 זיו 7 הראל 6 רוני 6 רבקה 5 שי אברהם שנה וקצת הלל שנה וקצת אני חולה עליהם - והכי אוהבת לשגע אותם
וד"א - ורד כבר אוהבת את שוגרלנד

X יו יו S

New member
ואי איזה כיף לך זה הרבה

חלקם אחיינים מאחות? נכון שיש הבדל בין אחיינים מאחות לאחיינים מאח? שי והלל תאומים?

blah blah story

New member
אין לי אחיות יש לי 4 אחים

אז מבחינתי אין הבדל בין אח לאחות
ולא - הם משני אחים שונים. זה בהחלט כיף הרבה אחיינים - אבל אני כבר לא זוכרת את הימי הולדת של כולם - וזה מבאס.

X יו יו S

New member
את הקטנה?

את בטח מה זה נסיכה תעשו לוח כזה של תאריכים ותשימו על מקרר זה נחמד

blah blah story

New member
אני לא הכי קטנה..ובטח לא הנסיכה

תמיד אנשים אומרים שבגלל שאני הבת היחידה אני בטח נסיכה אבל זה לא נכון. אם יש הרבה בנות ובן אחד - אז הוא באמת הנסיך אבל אם יש בת אחת והרבה בנים - היא בדר"כ המשרתת. בעיקר במשפחות דתיות

X יו יו S

New member
אוי כן כן כן

שגיסתי היתה בהריון בילד השלישי שלה (היא מאלו שלא מגלים מה יש להן) והיה בבית כבר בן ובת דברנו על מה כדי אמרתי שאני לא רוצה בן רק בגלל סיבה שאת אמרת והתחילו לשגע אותי שלא זה לא היה ככה ואז הראית להם איך אצל כול מי שאנחנו מכירים זה ככה אבל אצלהם זה באמת לא היה ככה כי למרות שבסוף נולד בן הבן הגדול הוא כזה בת בקטעים אלו שרק ימשיך ככה בכל אופן לא התכוונתי נסיכה בקטע הרע של מילה אלא יותר שנותנים לך להרגיש מיוחדת וכל בלה בלה זה

למעלה