קריס אלן גם יפה גם אופה
G Guncrazy New member 2/7/11 #101 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חיכיתי לראות מי הראשונה שתלך על זה איך אומרים. הדשא של השכן ירוק יותר...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חיכיתי לראות מי הראשונה שתלך על זה איך אומרים. הדשא של השכן ירוק יותר...
G Guncrazy New member 2/7/11 #106 צ'ארלס קלי דיירקס בנטלי, צ'אק וויקס, ג'וש טרנר, קית' אורבן, בראד פייזלי, ג'ק אינגרהם, לוק בריאן. לא חסרים גברים שווים בקאנטרי...
צ'ארלס קלי דיירקס בנטלי, צ'אק וויקס, ג'וש טרנר, קית' אורבן, בראד פייזלי, ג'ק אינגרהם, לוק בריאן. לא חסרים גברים שווים בקאנטרי...
D dolytush New member 3/7/11 #112 הגברים שהכי עושים לי את זה כמובן שזה סובייקטיבי לחלוטין אז ממש לא מעניין אותי מה אתן חושבות+ מתן חושב הראשון זה דיויד דוקובני, כבש את עולמי עוד בגיל המצוות.
הגברים שהכי עושים לי את זה כמובן שזה סובייקטיבי לחלוטין אז ממש לא מעניין אותי מה אתן חושבות+ מתן חושב הראשון זה דיויד דוקובני, כבש את עולמי עוד בגיל המצוות.
D dolytush New member 3/7/11 #114 נאמבר 3 ג'ונתן טוגו ( נכון, לא מוכר) הלוק הילדותי שלו פשוט מטורף, קשה להסתכל לו בעיניים ולסרב.
D dolytush New member 3/7/11 #115 נאמבר 4 דיויד טננט! הבריטי הכי לוהט מאז שייקספיר. מושלם מושלם מושלם
D dolytush New member 3/7/11 #116 נאמבר 5 ולדובדבן שבמילקשייק, ג'סטין ביבר חתיייייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מאוהב| מעשים מגונים גררררר