הוא קריסטיאן עם K
LeAnnDylan Well-known member 5/7/11 #184 לא זו לא להקה. זה צמד. קריסטיאן וג'ניפר. ג'ניפר בת 38 (או משהו בסגנון) וקריסטיאן בן 41 אז לא הייתי קוראת להם צעירים
לא זו לא להקה. זה צמד. קריסטיאן וג'ניפר. ג'ניפר בת 38 (או משהו בסגנון) וקריסטיאן בן 41 אז לא הייתי קוראת להם צעירים
B blah blah story New member 5/7/11 #188 חח...גם אני בהתחלה התבלבלתי ובהתחלה קראתי להם בכלל ליידי משהו תאמיני לי, אחרי שמכירים אותם לעומק לא מתבלבלים
חח...גם אני בהתחלה התבלבלתי ובהתחלה קראתי להם בכלל ליידי משהו תאמיני לי, אחרי שמכירים אותם לעומק לא מתבלבלים
LeAnnDylan Well-known member 5/7/11 #211 את מתכוונת לליידי אנטבלום? הילרי היא בגילי. צ'ארלס ודייב בני 29.
LeAnnDylan Well-known member 7/7/11 #245 אהה כתבת "חלקם ממש זקנים" הם רק 2 אז לכתוב "חלקם" זה קצת מטעה והנה צ'ארלס. תחליטי לבד אם הוא מצדיק את שמו
אהה כתבת "חלקם ממש זקנים" הם רק 2 אז לכתוב "חלקם" זה קצת מטעה והנה צ'ארלס. תחליטי לבד אם הוא מצדיק את שמו
X X יו יו S New member 8/7/11 #263 אוקי זה באמת מטעה הייתי בטוחה שהם כמה בן כמה קריסטיאן ? כי הוא נראה מה זה זקן
X X יו יו S New member 8/7/11 #268 איזה זקן טוב מה שבטוח שיש להם שירים ממש טובים ולא נגיד כמו ליאן שאין ספק שרק בגלל היופי שלה היא מעניינת
איזה זקן טוב מה שבטוח שיש להם שירים ממש טובים ולא נגיד כמו ליאן שאין ספק שרק בגלל היופי שלה היא מעניינת
LeAnnDylan Well-known member 8/7/11 #269 תגידי את מנסה לעצבן אותי או שזה בא לך טבעי../images/Emo46.gif
LeAnnDylan Well-known member 8/7/11 #271 אני מוכנה שתגידו שהיא לא יפה מאשר שתגידו שהיא לא מעניינת בתור זמרת. טוב שאין לה את אחד הקולות הכי מעניינים בקאנטרי. אנשים היו מתים לקול כמו שלה
אני מוכנה שתגידו שהיא לא יפה מאשר שתגידו שהיא לא מעניינת בתור זמרת. טוב שאין לה את אחד הקולות הכי מעניינים בקאנטרי. אנשים היו מתים לקול כמו שלה
X X יו יו S New member 4/7/11 #118 ../images/Emo6.gifאוי סוף סוף שירשור שאני אוהבת יש כאן יתר מידי תמונות של בנות