נו אז יאללה תביאי חמישיה ושיהיו חתיכים ולא מזדקנים
X X יו יו S New member 4/7/11 #121 חחחח יש לי טעם גרוע אני כנראה באמת לסבית בארון ואני עוד מעט שמה אני עוד מגיבה לדברים וחושבת מי לשים יש לי רק חתיך אחד בראש
חחחח יש לי טעם גרוע אני כנראה באמת לסבית בארון ואני עוד מעט שמה אני עוד מגיבה לדברים וחושבת מי לשים יש לי רק חתיך אחד בראש
X X יו יו S New member 4/7/11 #133 ../images/Emo6.gifהחיבה שלי לילדים קטנים הובילה אליו בכל אופן הוא שיחק בעיקר בשפץ ביתך וקוראים לו ג'ונתן טיילור תומאס
../images/Emo6.gifהחיבה שלי לילדים קטנים הובילה אליו בכל אופן הוא שיחק בעיקר בשפץ ביתך וקוראים לו ג'ונתן טיילור תומאס
X X יו יו S New member 4/7/11 #138 זה המאמן הכדורגל של בארסה אבל אני באופן אישי חושבת שהוא כזה יפה שהוא חייב לשחק באיזה טלנובלה בתור רשע
זה המאמן הכדורגל של בארסה אבל אני באופן אישי חושבת שהוא כזה יפה שהוא חייב לשחק באיזה טלנובלה בתור רשע
X X יו יו S New member 4/7/11 #139 ניקולס קברה שחקן טלנבלות הפרט הכי מעניין עליו שהוא תמיד מתאהב בקוגלה שלו בין אם רווק או שהיא פאקצה חלומי אם כן לשחק מולו
ניקולס קברה שחקן טלנבלות הפרט הכי מעניין עליו שהוא תמיד מתאהב בקוגלה שלו בין אם רווק או שהיא פאקצה חלומי אם כן לשחק מולו
X X יו יו S New member 4/7/11 #140 פבלו אצ'יארי גם שחקן טלנבלות יצא עם נטליה אוריירו אותה אתן מכירות נכון?
LeAnnDylan Well-known member 4/7/11 #134 טוב אני צריכה מקרא לכל האנשים ששמת תני לפחות שמות שנדע מה לגגל