שופל קטלני
L Lichy7 New member 23/7/11 #217 הבנים לא קולטים את ליזי קריזי בשיט הם מאמינים לדמות שליז המציאה (בדיוק כמו שהיא מאמינה) ולא קרובים אפילו לקלוט מי היא באמת או מאיזה בעיות חמורות היא סובלת. אח גברים.. איזה נאיבים
הבנים לא קולטים את ליזי קריזי בשיט הם מאמינים לדמות שליז המציאה (בדיוק כמו שהיא מאמינה) ולא קרובים אפילו לקלוט מי היא באמת או מאיזה בעיות חמורות היא סובלת. אח גברים.. איזה נאיבים
L Lichy7 New member 23/7/11 #234 למה לישון? ../images/Emo7.gif איפה אני ואיפה השינה, אני עירנית כאילו 8 בבוקר. לילה טוב
S sivan1237 New member 23/7/11 #251 אני ערה אבל סגרתי את השידור../images/Emo13.gif יוני היה טו מאץ' בשבילי.
L Lichy7 New member 23/7/11 #279 הוא ממש מעייף לא יכולה לשמוע את החפירות של יוני, לינוי או ליז. כל פעם שהם מתחילים לדבר אני ישר הולכת ולמקרר. בסוף דניאל תמצא אהבה, ואני אקבל את 40 הקילו שהיא הורידה
הוא ממש מעייף לא יכולה לשמוע את החפירות של יוני, לינוי או ליז. כל פעם שהם מתחילים לדבר אני ישר הולכת ולמקרר. בסוף דניאל תמצא אהבה, ואני אקבל את 40 הקילו שהיא הורידה
א איש העטלף New member 23/7/11 #218 היוני הזה כזה משמים איך בחורה תימשך לגבר כזה? חופר, משעמם, מעצבן.... לא שותק... ומדבר רק על עצמו. איזה ליהוק גרוע
היוני הזה כזה משמים איך בחורה תימשך לגבר כזה? חופר, משעמם, מעצבן.... לא שותק... ומדבר רק על עצמו. איזה ליהוק גרוע
L Lichy7 New member 23/7/11 #248 יוני חפרני ברמות התיש אותי הבחור. גם את הבן הכי עירני הוא יכול לחבר לוואבן אחרי שיחה איתו