שרשור שבת בוילה

didush100

New member
לגמרי קצת כואב לי עליו כי

הוא ממש מנסה והוא בחור טוב אבל התכנית ממש עושה לו עוול

Lichy7

New member
גם לי, אני אמביוולנטית מאוד לגביו

מצד אחד, יש בו הרבה מאוד דברים שאני לא אוהבת בגבר. בהרבה מאוד מקרים אני גם מאוד לא מעריכה את צורת ההתנהגות שלן. מצד שני, יש מצבים-כמו השיחה הנוכחית למשל, שהוא נראה בסך הכל בחור מאוד טוב, שמאוד משתדל, ונראה שהמצב חונק אותו וקשה לו מאוד. בקטעים כאלה ליבי ממש יוצא אליו, ועוד יותר ייצא אליו כשהוא ייצא מהווילה.. בשבילו אני מקווה שבחודשיים הקרובים הוא יצליח לתקן את המצב

didush100

New member
סתם מפונקת

כל הזמן היא מקטרת ומתלוננת על משהו. היא די מעייפת ואני לא מבינה מה הקטע של השיחה שלה עם איתן עכשיו

24שעות1

New member
דיודוש מה את לא מבינה זאת לא אורטל שאמרה

לאורן אני אכבד אותך ולא אצא עם איתן. הבחורה חולה בראש. כולם כאן בפורום קמו בעליהום על קרן שרבה עם ליהי בגלל אורטל זוכרת - רצתה לפנק אותה ביציאה לקניון - וגב' דוקא רצה לקנות פן שמפו וכו' וגררה את ליהי איתה שמסתבר שבכוונה גררה את ליהי על מנת לגרום לסכסוך . והנה מסתבר שקרן ואתי צדקו בקשר אליה

didush100

New member
../images/Emo127.gifצודקת

היא די הזויה. כמה חפירות אממממממא והיא כ"כ כבדה כן רוצה לא רוצה כן אוהבת לא אוהבת כן לנשק לא לנשק כן להרגיש לא להרגיש כן אינטימיות לא אינטימיות כן איתן לא איתן כן אורן לא אורן יו היא מתישה ברמות אחרות.

billc

New member
איתן שם אותה על שולחן הניתוחים, אבל היא מסרבת

לשחק את המשחק..לדעתי הוא רוצה להתקרב אבל היא לא מוכנה.

didush100

New member
היא סתם משחקת אותה

היא הכי רוצה להקרב אליו ניסתה בהתחלה לא הלך לה ניסתה דרך אורן לא הלך לה ועכשיו היא שוב מנסה

billc

New member
אבל היא צודקת, מצב הזוי ובלתי אפשרי

מתנשק עם דניאל ואז מדבר איתה

למעלה