אורטל הכי אמיתית וכנה מכולן
M MICHI2404 New member 23/7/11 #130 נחש ארסי הבחורה הזאת. נתנה לאורן להתאהב בה כשהיא בכלל רוצה את איתן. עשתה דאוונים, והשיגה את מבוקשה. בחורה מסוכנת מאוד.
נחש ארסי הבחורה הזאת. נתנה לאורן להתאהב בה כשהיא בכלל רוצה את איתן. עשתה דאוונים, והשיגה את מבוקשה. בחורה מסוכנת מאוד.
ע עינת 1 New member 23/7/11 #32 הצנון הזה כזה חסר טאקט יושבת מולו בחורה יפהפיה מנסה להתקרב אליו, וכל מה שיש לו לומר לה זה האינטימיות עלאק שהיתה לו עם דניאל ועם קרן. אויייייייי הוא מתיש אותי.
הצנון הזה כזה חסר טאקט יושבת מולו בחורה יפהפיה מנסה להתקרב אליו, וכל מה שיש לו לומר לה זה האינטימיות עלאק שהיתה לו עם דניאל ועם קרן. אויייייייי הוא מתיש אותי.
E easternstar New member 23/7/11 #42 בכלל לא נכון. אורטל קראית והם שמרנים בדכ הרבה יותר מאשר יהודיות. אני חושב שאיתן נמשך לשמרנות הקראית ולשוני מהיהודיות שהוא מכיר. לדעתי זו שתדיח את דניאל תהיה דווקא אורטל. לדעתי תהיה הפתעה בסוף כי איתן תמיד נמשך אליה. אגב, גם אורן התאהב בה.
בכלל לא נכון. אורטל קראית והם שמרנים בדכ הרבה יותר מאשר יהודיות. אני חושב שאיתן נמשך לשמרנות הקראית ולשוני מהיהודיות שהוא מכיר. לדעתי זו שתדיח את דניאל תהיה דווקא אורטל. לדעתי תהיה הפתעה בסוף כי איתן תמיד נמשך אליה. אגב, גם אורן התאהב בה.