7 עובדות שלא ידענו עליכם!

SugarRush

New member
ME ME ME

1. אני בבית ספר דתי (אבל לא דתיה שלא תטעו!) 2.החיים שלי כבר מתוכננים עד גיל 28 3.אני נורא אוהבת לכתוב ולצייר, ואני גם אוהבת לשמוע תגובות של אנשים כשאני אומרת שאף פעם לא למדתי לצייר =] 4.אני מאמינה ומפחדת מרוחות רפאים וברבשקה(=יצור שיש לעדה המולדוביתשאמור להגן על האנשים שחיים בבית). עד היום אני תמיד מתעוררת בבוקר הולכת לכיור שבחדר האמבטיה כדי לצחצח שיניים ומסתכלת טוב טוב במראה שאין אפחד חוץ ממני. 5.אני לא יודעת לרכב על אופניים... 6.תמיד רציתי ללמוד לנגן על פסנתר(לא אורגן!) 7. אני לא מתלהבת מטכנולוגיה, אני מאמינה שבשלב מסוים היא כבר התחילה להזיק לנו. אפילו לא הסכמתי שאבא שלי יקנה לי מסך חדש למחשב או שישדרגו לי את הפלאפון!

NoAmItA ChAn

New member
כמה כישרוניים יש לנו פה, פיייי

מה המסלול של החיים שלך עד גיל 28? XPP וואי, גם אני לא ידעתי לרכוב על אופניים. בכל שנה הייתי לומדת ביום כיפור, ואז עד שנה הבאה הייתי שוכחת XD אבל למדתי, וזה נהיה דיי פשוט, באמת :) ולייק על 7! אז איזה פלאפון יש לך? O:

SugarRush

New member
Sony Ericsson

דור שלישי אבל לא מהחדשים.. לגבי התכנונים שלי: לסיים תיכון צבא שנתיים לעבוד כמה חודשים בחו"ל ( למשל בעגלות, אני מכירה הרבה שעשו ככה וחזרו לארץ עם מלא כסף) לחזור לארץ לנוח קצת ולחסוך קצת בגיל 21 להתחיל לעשות תואר ראשון וישר אחריו תואר שני בדיאטניות קלינית (7 שנים) ואני כבר בת 28 =] אגב - את לפחות למדת קצת על אופניים, אני בחיים לא ישבתי עליהם אפילו XD

Ayush Cohen

New member
יאא אופנים זה מפחיד אותי

כי כיאילו אני מרגישה בלי שיווי משקל ואני לא יודעת לכוון את עצמי ונפלתי הרבה פעמים
אני גם לומת בית ספר דתי רק של בנות...חחחחחחח

sashkaalex

New member
אני גם לומדת בבצפר דתי ואני לא דתיה

טוב לדעת שאני לא היחידה XD

ronali001

New member
חחח יאללה זורמים!

1.אני קולרופובית-שזה אומר-פחד מליצנים,חח זה דיי מטומטם,אבל ראיתי פעם סרט ששינה לי את כל היחס לגבי ליצנים <: 2. מאמינה שצריך לחיות את החיים כאילו אין מחר,כלומר לא ליפול על קטנות,תהנה כי חיים רק פעם אחת (; 3. אני בן אדם אובססיבי שנה שעברה זה היה דמדומים,והשנה זה MCR-זה נראה כאילו זה לא הולך להיגמר-דיי נו אני מתה עליהם
4. אני דיי אמ,קצת כן,מאוהבת בג'רארד וכאילו אפילו שהוא נשוי וזה לאדעת הוא מושלם ונו דיי אני אוהבת ת'בן אדם
5. שונאת שונאת שונאת! מוזיקה מזרחית!!!!!לא יכולה לשמוע את דודו אהרון וכל הבכיינים האלה (שאפחת לא תיקח אישית כן..?) לא יודעת אני ומוזיקה מהסוג הזה פשוט לא הולך ביחד נקודה. 6. אנשים שאני פשוט לא יכולה לחיות איתם: אדישים,משעעמים,אידיוטים,שמנסים לעשות רושם,שמתחילים עם כל אחת שהם רק רואים-כלומר לא נאמנים בכל המובנים,ודרמטיים שעושים מכל דבר קטן סיפור. וכמו כן: פאקצות,חשות וכל הסוג הזה... 7. אם יש בן אדם בעולם הזה שאני שונאת יותר מהמורה שלי למתמטיקה זה...זה...טוב.אין בן אדם כזה.אני שונאת את המורה שלי למתמטיקה.XD חחחח זאת אני :)

NoAmItA ChAn

New member
איזה סרט זה היה?

ששינה את היחס שלך לליצנים? הממממ.. אני מקווה שהאובססיה למכ"ר לא תיגמר (; אבל בקשר ל-4 אני קצת מזדהה, כי קורה לי לפעמים שאני מרגישה שאני ממש אוהבת\מאוהבת\דלוקה\ווטאבר על סלב כלשהו (ג'ארד לטו, פראנקי, איאן סאמרהולדר ועוד) <:

ronali001

New member
אמ חחחח

אני לא זוכרת איזה סרט זה היה,אבל אני עדיין בטוחה שאם אני יראה אותו גם היום אני אמות מפחדד$: וואי חח איזה כיף זה לדעת שמזדהים איתך בפחדים המוזרים ובאובססיות הבלתי נשלטות

XoLilMissLolaoX

New member
אחחחח האובססיות...חחחחחחח

תאמיני לי אני מכירה את זה.....גם לי הייתה שנה שעברה לדימדומים!! ואף פעם את לא תהיי בלי אובססיה זה תמיד יתחלף במשו אחר LOL

Closer to Kings

New member
../images/Emo252.gifאני גם מפחדת מליצנים אני לא מבינה איך

ילדים קטנים מתלהבים מהם..

lilison13

New member
7 עובדות עליי:

1.אני מתה על מחשבים,יענו בתחום תכנות וכאלה :) 2.אני משוגעת פסיכית וילדותית ועושה הרבה שטויות 3.יש לי כלב 4.אני תמיד רעבה 5.אני מדברת ממש ממש ממש מהר 6.אני מסוגלת לעשות 70 פעולות בו זמנית,ולהפך להתרכז במשהו אחד כ"כ חזק ולא להתייחס לכל השאר.לא כולל לימודים חחח 7.אני מכורה לקולה המממ זהו ככה בקטנה חחחח

למעלה