7 עובדות שלא ידענו עליכם!

Hadar way

New member
1234567

1.אני בת 14 וחצי ובכל זאת אנשים נטו ונוטים לחשוב בשנתיים האחרונות שאני בת 18
2.אני לומדת פסנתר חצי שנה 3.אני אובססיבית לMCR כבר שלוש שנים
4.עדיין לא קניתי את האלבום החדש, אבל להגנתי יש לי את כל הישנים חוץ מהבלאק פרייד (כולל דיוידיים ואת הסינגל של איימ' נוט אוקיי) 5.אני לומדת בבצפר של חנונים 6.אני בבני המושבים 7.החלום שלי זה להיות מעצבת אופנה. ויש לי כבר מלא מלא מחברות עם ציורים ^-^

Hadar way

New member
כשאני אצליח לסרוק אז אולי

אבל בעיקרון אפשר לעשות שירשור ציורים/סיפורים כזה כי נראה שיש מלא מוכשרים בפורום

NoAmItA ChAn

New member
מה זה בני מושבים? כמו צופים? O:

איזה כיף לך שאת מנגנת על פסנתררר *-* מה את מנגנת? מוזיקה קלאסית? אם כן, יצירות של אילו מלחינים את יודעת לנגן? ולי יש את הסינגל של וולקם, HIGH FIVE!

XoLilMissLolaoX

New member
חחחח יש לי בתור הודעה

את ג'רארד אומר "I cant speak!" מ FLW ובתור צילצול את NA NA NA חחחחח

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDD זה עדיין משעשע!

זה כמו שהייתה את התקופה שהשעון המעורר שלי היה הפזמון של סליפ
או הקטע כשהוא צורח בסוף "Wake Up!"

Ayush Cohen

New member
חחחחחחחחחחחח מגניב :)

חח פעם אחת הייתי בנסיעה ארוכה עם המשפחה וכיאילו כל הנסיעה אני עם האמפי שומעת MCR אז היה את השיר סליפ וכזה נכון שיש את הקטע הזה שנרדמים ל-2 שניות ואז מתעוררים בפתאומיות ומבינים שבעצם נרדמנו? אז בקיצור שמעתי סליפ אז היה את הקע הזה שהוא אומר : Just sleep Just sleep Just sleep Just sleep Just sleep Just sleep אז בהתחלה של הקטע הזה נרדמתי. ואז כשהיה הקטע שהוא צורח Wake up אז פתאום התעוררתי. ואז קלטתי מה קרה כאילו חח אייזה מוזר
אעעהאעה זה שיר כל כך מהמם והגיטרותתתתת ♥♥♥♥ אייזה מהממות הןןןן אעעהאעה ♥_♥

QueenCryBaby

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי

הייתי שמה את זה גם בתור הודעה אם היה לי כח לחתוך את הקטע הזה מהשירXD

XoLilMissLolaoX

New member
חחחח תאמת שגם אני עצלנית אבל מצאתי

את זה באיזה אתר חחח זה כזה גאוני התאהבתי ישר!! XP

Hadar way

New member
כה זו תנועת נוער

רציתי לכתוב 'כמו צופים אבל יותר מגניב' אבל אני מפחדת מתגובות זועמות של אנשים וחוץ מזה שזה גם לא כלכך כמו צופים >< כן פסנתר זה נחמד, בהתחלה לא רציתי אבל אז התחלתי וגיליתי שאני אוהבת
לא, אני לא מנגנת משהו מוגדר, אני בנתיים לא כל כך טובה בזה אני עדיין מתחילה... מהקלאסי אני חושבת שניגנתי רק באך, עכשיו התחלתי ללמוד את Life on mars של דיוויד בואי
גו סינגלס! D=

NoAmItA ChAn

New member
אומג, באך מושלם *-*

אני מנגנת יצירות שלו בגיטרה, ואני מאוהבת בו! אני מתה לשמוע איך הוא נשמע בפסנתר XD למרות שאני ממש אוהבת את הטוקטה פוגה *-* ודיוויד בואי רולז! מה, אבל למה התחלת ללמוד פסנתר אם לא רצית? O:

Hadar way

New member
באך בגיטרה *-*

רציתי להתחיל ללמוד משהו. גיטרה כבר ניסיתי פעם ולא ממש השקעתי בזה, אז ניסיתי גם פסנתר

NoAmItA ChAn

New member
הווו O: מגניב!

ואכן, באך בגיטרה. זה מושלם *-* הוא המלחין שלמדתי הכי הרבה יצירות שלו (4) D:

למעלה