מקוויקאנד

just orr

New member
עיני אכן פונקו ../images/Emo99.gif

איזה סקסי!@#$%
"אם אין אני לי מי יחמיא לי" XDDDDD אהבתי

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifבמקדונלדס אוכלים חתולים?../images/Emo2.gif

אעעע סיפור הזוי זה יהיה למטה.. שיר השבוע של מקפליי: הכל הכל ומהכל
שיר השבוע לא של מקפליי: אמברלה בגירסה של ונילה סקי..
להקת השבוע: מקפליי
אלבום השבוע: קליפ השבוע: של SOJA BOY אם מישהי מכירה..קליפ קורעע..XDDD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: זואי 101
לא מדהימה
משהו שהכעיס אתכם השבוע: משהו עם חברה אבל זה כבר לא משנה..
משהו ששימח: אני וחברה שלי התערבנו על איזה שם של ילדה..XDD ואז היא אמרה שאם היא מנצחת היא מקשקשת לי בכל היומן "טוקיו הוטל"..XDDD ואם אני אז אני מקשקשת לה מקפליי
ובסוף מי ניצחח?! טה טה טה טה.. אני אני ורק אני!!
והרכזת שכבה חייבת לי ולחברה שלי קינדר בואנו..XDDD
משהו שעיצב: ריב עם חברה..
ציטוט השבוע: המורה:באיזה יום אלוהים ברא את הציפורים? ילדה מפגרת:ביום העצמאות.. XDDDDDD המורה:יש לך מסטיק?! ילדה עוד יותר מפגרת:כן,רוצה? XDDDDDD קראתי במעריב לנוער על איזה ילדה שאמא שלה זרקה עלייה אפרסק..XDDDDD אז אני שולחת לרייבן..[ששכחה לשמור את השיחה..XDD[וגם אני..
]XDD] *קראתי על איזה ילדה שאמא שלה זרקה עלייה אפרסק.. רייבן*מה. אבל זה אפילו לא העונה..XDDD אם זה היה קיץץ..XDDD
זהירות אבטיחים בדרך..XDDDDDD [טוב זה בערך מה שזכרתי..XDDD] "תותים תותים..מי שלא קונה תות עושה שטות וחמותו תמות" XDDDDDDDD אנשים מפגרים אצלנו בעיר ששרו את זה באמצע החיים..XDDDD ילדה*רוני שמנת.. רוני*אני יודעת.. אבל יש לי תוכנית..הקיבה שלי מתכננת להשתלט על העולם!!מוחעחעחחחע.. XDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט:כלום..שיחה עם רייבן^^ תמונת השבוע:דאגי הארנב..XDDD ס'חמודדדד!!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאוו שכחתי..XDD

אני* ואם היא הייתה משגרת עלייה תותים..XDDDDDDD [בנוגע לילדה והאפרסק..
]

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

'המורה:יש לך מסטיק?! ילדה עוד יותר מפגרת:כן,רוצה?' וואי זה ענק XDD אני כ"כ עושה את זה פעם הבאה שאחד המורים יעיר לי.
אכן, הקליפ של SOJA BOY ממש קורע XDD

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif ספיר..........

את תראי שאני ינצח בהיתערבות XD ואז תקני לי קינדר בוינו.. בעוד שלוש שניםXD ספיר.. אני אוהבת אותך מפה ועד --> לפה.. מספיק?! ספרקי שבת קסומה.. 3>

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifללא ולאא!!

את תראי שאני ינצח.. ואת תביאי לי קינדר בואנו.. אבל איזה מזל שיש שתיים ככה אפשר להנות כפליים.. ><"לאא..!!! אני יאכל אותו לבדד..!!! מוחעחעחעחעחעחע XDDDDDDDDDD בטח מספיק.. טוב שלא התפרעת..XDDD ><" לוב יו..

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif פלולה שלי אני אוהבת אותך...

ואני ינצח ואז כשולמיקי תביא לך קינדר בוינו הוא יהיה שלי.. ויהיה לי שלוש... חשבת על זה שבעוד שלוש שנים אנחנו ניתראה פחות?!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאויי נכון..

את בכלל לא תהיהי פה בעוד 3 שנים.. זאת אומרת בעיר..
XDDDDDDDD אבל זה לא ימנע ממך להביא לי קינדר בואנו
ופלולה תקראי לאחיך החורג או לאוגר שלו!!
אנטילופה מצרית!!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDD דאגי הארנב ../images/Emo6.gif

הציטוטים D: השיר של סוג'ה בוי כ"כ ממכר והריקוד ><" ~מתכחשת~
.

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifגם אני התכחשתי בהתחלה..../images/Emo11.gif

אבל זה מגיע למצב..שאת לא יכולה יותר.. ואת מוצאת את עצמך רוקדת אותו באמצע בית ספר..XDDDDDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif OMJ ../images/Emo11.gif. זה כבר מטריד.

למעלה