מקוויקאנד

just orr

New member
"מנחם אוכל אריות!" XDDDDDDDD

חחחחח יא עילגת, דראם סולו לא בוונדי! זה במושן
חח אהבתי את הציטוטים

Charley XD

New member
XDD

אני לא מאמינה שכתבתי וונדי XDD LOL אני מרגישה ששיחת נפש מתקרבת .. תחושה מוזרה כזאת ... משהו הולך לקראות

../images/Emo11.gif

ה- Drum Solo הוא ממושן (אם זה מה ששלחתי לך, כה?)!!
חה, אחלה ציטוטים!
ג'ורג'יה ניקולסון
~ ווי, אני מרגישה כאילו שנים לא ראיתי אותך. מוזר.
~ 333>

Charley XD

New member
../images/Emo46.gif לא דברנו שנים

><" וכן זה מה ששלחת לי אני יודעת שזה ממאושן ! אני לא יודעת למה כתבתי שזה וונדי והציטוטים ... חהחהחה זה לא אני XDD
אני ממש מרגישה שאנחנו צריכים לדבר !

sweet shir

New member
אתן גם עשיתן לי חשק למוזיקה בעברית! XDDD

ולבירה. עדיין בא לי בירה. זנות. XD עכשיו התחלתי לשיר "הנה בא אלינו בא אלינו גולי-גוליתתת" XD הוא לא יותר מדי גדול, כולה הבדל של 7 שנים. זה בסדר לגמרי!
חחחחחחחחחחחחח הציטוט עם סתיו.
צ'ייס. |ריר| ו-אוה, כן, הארי.
מעניין מי עשתה אותך חרמנית!!! אני ממש לא יודעת!!! P:

Charley XD

New member
XDD ולי עדין יש חשקוקים ל####

והם רק גדלים ! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL הכל בגללך ! אל תעשי לי את זה בחיייייייייים יותר אלה עם כן את רוצה שאני אתחיל לתקוף אנשים תמימים ><" העדפה לבריטים חתיכים ><" וכן גם עדין בירה ... ואני עדיין שומעת עברי עכשיו יש לאונרדו XDD וצייסי
7 שנים ... כה לא נורא ><" ועדין לא קראתי את הפרקים האלו ! שונאת אותך ! טוב נו לא יותר מדי ..

sweet shir

New member
XD

עברי.
וואי, יש לי חשק ~ענקי~ לראות 'הכי גאים שיש 'שובפעם$%#@% למה לא קראת?!
את יודעת שאת חולה עלי.
333>

Yu vi

New member
המקוויקנד שלי. P:../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי: Transylvania בכל גירסה אפשרית. XD ~בעיקר מהGH
~ The Ballad Of Paul K Don't Know Why Look at the sky (Danny Jones) Silence in the city (Danny Jones) All about you No Worries Youv'e got a friend Umbrella
שיר השבוע לא של מקפליי: Sleeping with the lights on- Busted Air hostess- Busted Who's David- Busted She wants to be me- Busted 3am- Busted Everything i knew- Busted When day turns into night- Busted Little things- SOD Boy band- SOD Sick- SOD Slacker- SOD Hey kid- Matt Willis Up all night- Matt Willis Tears in heaven- Eric Clapton Stairway to heaven- Led Zeppelin
להקת השבוע: Mcfly Busted Son Of Dork
אלבום השבוע: Welcome to losevile- SOD Busted- Busted Busted- A present for everyone
קליפ השבוע:
דני מבשל באיזושהי תוכנית עוגיות... XD זה נחמד, אבל הקטע הבאמת מצחיק פה זה טום בסוף XDDDDDDDDD דני נותן לו לטעום עוגייה והוא יורק הכל *בנימוס* XDDDDDDDDDDD ~דקה 6:23~ http://www.youtube.com/watch?v=fiH5nIGqtVs
יומולדת 20 של טום בCD:UK
. חחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא כלכך מובך שם וזה כזה חמוד *-* http://www.youtube.com/watch?v=AC-4j11CpHY
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הספיישל של מקפליי בהיטס בגלל הכריסמס
בובות. XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע: גיליתי שיש לי מבחן בביולוגיה ביומולדת שלי! ><' [3.2]
משהו ששימח: עשיתי שופינג עם אימא אחריי טונות זמן שלא עשיתי. D: סווטצ'רים וכאלה, ונעליים חדשות סופסוף ^____^
משהו שעיצב: איי דונט נואו. ><
ציטוט השבוע: יש משו, אבל זה מסוג הדברים שרק כשאומרים אותם הם צוחקים. XD אז לאמשנה.
מתנגן בראש / בפלייליסט: Holly... i'm the one- SOD ועכשיו התחלף לWear me down- SOD
תמונת השבוע: דניייייי
!!! כלכך תמונת השבוע שלי
ויש עוד אחת... P:

Yu vi

New member
../images/Emo26.gifתמונה 2../images/Emo85.gif

טום, דני, מאט.
מה עוד אני יכולה לבקש..?
כל הסט הזה בכלל מושלם!
ורק השבוע גיליתי שגם מאט מופיע בו... D:

N e r d y

New member
וואי

חחחחח לרגע חשבתי שזה המקוויקנד שלי או משו (חחחחחח בגלל סוד ובאסטד
) התמונה-
(<<תכפילי אותו בכמה אלפים טובים) איזה כייף לך שופינג!!! גם אני צריכה דחוף:[ תתחדשי על הכל
33>

Yu vi

New member
חחח תודה ../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif

סוד, באסטד, מקפליי.
משולש המלכות
אני חורשת עליהם כלכך בזמן האחרון! D:

N e r d y

New member
לגמריי../images/Emo99.gif

אבל לפעמים יש לי קטעים שאני חוטפת עצבים על צ'ארלי ואז אני לא שומעת באסטד איזה יומיים... ואותו דבר עם ג'יימס, אני כועסת עליו שהוא הלך לו לGF שלו והשאיר את סוד בדד
ואז אני נכנסת לדיכיבאסטד / דיכיסוד שזה ממש מבאס, חחחחחחח אבל אחרי יומיים בדיוק אני לא יכולה להמשיך אז אני חוזרת לחרישה

N e r d y

New member
חחחחחחחח

ניסיתי להעביר הודעה שלמה רק עם אייקונים! והצלחתי! (לא שזה כזה קשה
)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהשילוש הקדוש../images/Emo47.gif

כפי שכתוב בחתימתי הכוסיט

N e r d y

New member
השילוש הקדוש חחחחחחח