יום ראשון ללימודים-איך היה?

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo63.gifיום ראשון ללימודים-איך היה?../images/Emo63.gif

שאלון קטן על היום הראשון ללימודים וכדי שתספרו איך עבר עליכן היום
שם:
החברים היו:
ביתספר/כיתה חדשים?
ציפיתי שיהיה:
קיבלתם כבר שיעורים?
יש לכן מורות\מורים חדשים?
אם כן, למה?
חילקו לכן משהו בביצפר?
איך המערכת?
אך ההרגשה לחזור לביצפר?
מתי קמתן?
במשפט אחד היה: [חלק מהשאלון נגנב בתחמנות מפורום לוסטפרופטס
]

O0NoNi0O

New member
אוישיט גמאני פתחתי ולא ראטיתי שאת פתחת

סליחה דניאל אם את יכולה תמחקי את שלי. וסליחה

m i c k e y 15

New member
עונה לעצמי../images/Emo22.gif-../images/Emo63.gifוהנה המערכת המגניבה שלי../images/Emo6.gif

חחחח דווקא מערכת נחמדה הייתי אומרת....מתחילה ב-9ובעשר חהחה כמובן שזה יתמלא עם הזמן XD
שם: מיכל
עליתי לכיתה: י"ב
החברים היו: כיפיםםםם
ביתספר/כיתה חדשים? כיתה חדשה..בסוף המסדרון לא מקושטת כמו הקודמת כפרה עליה..
ציפיתי שיהיה: כמו שציפיתי..ואכן היה חח
קיבלתם כבר שיעורים? תאמת שכן חח מהמורה לאנגלית ואזרחות שהיא גם המחנכת..לאזרחות XD
יש לכן מורות\מורים חדשים? אהאאא
אם כן, למה? לאנגלית חדשה ולמתמטיקה
ברוך השםםםםם ואדריכלות
חילקו לכן משהו בביצפר? צמידים כאלה שכתוב עליהם "אני גאה ללמוד באורט ביאליק" פפפ
איך המערכת? נחמדה
אך ההרגשה לחזור לביצפר? דווקא כיף..אבל באותו זמן מבאס
מתי קמתן? 6 וחצי
במשפט אחד היה: פצצות [מעתיקה מפורום שמיסנטים] היה יום ראשון חמוד ביותרררר הלכתי לישון באיזה 2 בלילה קמתי ב-6 וחצי [בכל זאת צריך להיות יפים XD] בכניסה לביצפר חילקו לנו צמידים שכתוב עליהם "אני גאה ללמוד באורט ביאליק" פפפפפפפ קיצר שיפשפתי את זה ונשאר לי רק הצמיד XD הייתה מוזיקה וזהה פגשתי ילדים וזה ואת ידיד שלי שעלה לי"א בדיוקק הוא נראה ממש שונה זה כיף לראות איך אנשים השתנו וזה..XD אני בכלל לא רואים עליי שאני בי"ב...זה די מעצבן XDDD אני רוצה שיראו שאני בי"ב..כאילו הלו אני הכי גדולה פהה קיצר סיימתי ב-11 אחרי שיעור אנגלית העם מורה ממש חמודה..והחליפו לי תמורה למתמטיקההההה! ברוך השם!! היא הביאה לנו דברים מגניבים..אין לי מושג מה זה XDD היא כל שנה בהודו..היא ממש מורה שאנטית היא באה היום לביצפר עם לבוש אממ צבעוני מכנס כתום עם חולצה צהובה וחלק כתומה ועל זה מין בד כזה שקוף שלמעלה זה אדום ולאט לאט הופך לכתום וצהוב והיא עשתה פסים בשיער התלתלי שלה בורוק סגול כתום אדום וחום בהיר XDDDD קרועה זאתיי.. היא גם הולכת ללמד אותנו קבלהה חהחה והיא כל הזמן עושה לנו שיעורי ציור וכאלה..ממש כיתה א'....קצת פסיכית..XDD והיא ממש זקנה חחחחחח או שלא , היא פשוט נראית ככה.. אה והכי טוב זה שלא נכשלתי ב..תנ"ך! ואדריכלות!! ומה שהכי באסה- לא הצלחתי במתמטיקה נמאס לי..ממתמטיקההההה
חפרתייייייי בהצלחה לכולן בהמשך הדרך

kelly7i

New member
מגניב ביותר השעות שאת מתחילה בהם!

ומה זה אדריכלות? ולהמ שהשעות האלה יתמלאו?=0

m i c k e y 15

New member
אדריכלות-אני משרטטת ובונה בתים../images/Emo9.gif

כאילו אני לא בונה הקבלנים אבל אני אומרת להם יעני מה לעשות ואיך... והם יתמלאו בגלל שבטח יעשו לנו כל מיני תיגבורים והמורים ירצו שעות נוספות לכל מיני דברים כבר המורה לאנגלית אמרה לנו שהיא תמלא לפעמים איפה שאין לנו...

kelly7i

New member
את באמת מתכננת בתים?

ובונים את מה שאת משרטטת?=0 אבל זה לגדולים!

m i c k e y 15

New member
XD זה לא ..

מה שלמדתי בכיתה י'..היה על חומרים וזה שמהם בונים..ועל עיצוב.. בי"א התחלתי לשרטט על דף והעברתי למחשב והתחלתי לבנות את הבית במחשב.. אני בחרתי לעשות בית קפה..אז עשיתי ועיצבתי אותו..שמתי שולחנות איפה שבא לי וזה והיה צריך לעשות 2 קומות אז מעל לבית קפה עשיתי שתהיה דירה..של הבעלים יעני XD ויצא ממש יפה.. ומלמדים אותנו הכל..למי שבא יכול להמשיך ליותר רציני חח נשאר לי לעשות תוכנית גג
הנה דוגמא לשירטוט במחשב..זה לא שלי אבל זה משו במלמדים אותנו איתו.. זה בית

kelly7i

New member
../images/Emo2.gif

חח לא ידעתי שזה משו שככה לומדים בבית ספר! כי זה רציני כזה, רק למי שמתכנן לעבוד בזה

m i c k e y 15

New member
כן זה היה אחת מבחירות למגמה..היו גם

ניהול עיסקי, תקשורת וחשמל... אז העדפתי אדריכלות נראה לי מעניין....אבל לא ממש XD אבל גם המליצו לי אז בחרתי בזה..שיהיה אני עוד מעט מסיימת חח

butbut

New member
אוו גם לי יהיה את זה ב-י"ב..זה חלק מהמהגמה

שלי.. לקחתי אומנות,ובכיתה י' -זה אומנות מעשית+ועיונית.. י"א -זה מעשית+עיצוב גרפי:] י"ב-מעשית+אדיכלות[כנראה]

Sivan McFLY

New member
מזה המערכת הקלה הזאת??!!!

לא הוגןןןןןןןןןןןןןןןן >< >< ><

m i c k e y 15

New member
XDD גמאני הייתי ככה בשוק! זה כאילו י"ב

מה זהה אמור להיות לי עמוס עד איזה 4 -3 XDD ויש כאלה שאני מכירה שלומדים עד 7 !! בערבב XD משמונה בבוקר...יש לי מזל חח

Lex 1

New member
../images/Emo12.gif מה זה המערכת המעולה הזאת?! *מקנאה../images/Emo7.gif*

רק אני לומדת עד 4?!
פאק ביולוגיה.
.

O0NoNi0O

New member
שנה טובה כולם!../images/Emo9.gif

שם: נעם:p
עליתי לכיתה: ח'.
החברים היו:אחלה בחלה.
ביתספר/כיתה חדשים?לא ולא למרות שהייתי רוצה כיתה חדשה.
ציפיתי שיהיה:לא משהו.
קיבלתם כבר שיעורים?כן
במטמתיקה.
יש לכן מורות\מורים חדשים?כן להכול חוץ מהבעה.
אם כן, למה?כי המורים התחלפו.
חילקו לכן משהו בביצפר?כןP: יב' המושים חילקו לנו מלא ממתקים כאלה על שיפוד.
איך המערכת?אחלה בחלה השעה הכי מאוחרת אצלי זה 14:35
אך ההרגשה לחזור לביצפר?אחלה קצת באסה כי היה לי כול כך כיף בחופש אבל בקטנה גם זה אחלה.
מתי קמתן?7:00 כמו ניגר קמתי מוקדם כדי לעזור לקשט את הכיתה [בסוף גם לזה איחרתיXD].
במשפט אחד היה:אחלה בחלה.
היה לי ממש כיף. בהתחלה חברה שלי לא באה ולא היה לי ליד מחי לשבת אבל אז היא באה והכול היה אחלה והכרתי גם אנשים חדשים וראיתי אחת מחוויה שעברה אלינו וזהו היה לי ממש כיף.

m i c k e y 15

New member
חח לא למה..כאילו למה חח רגע כנסי

ששאלתי למה? זה לא כאילו למה את עצובה? "בגלל רבתי עם אמא" אלא זה למה? של : יש לך מורה חדשה? למה? "ללשון והסיטוריה" הבנת?XD צריך פה ניקוד דחוף

HiLa0mcfly

New member
היום הכי בע בעולם

שם: הילה גיל:14 עליתי לכיתה:ט ביתספר/כיתה חדשים?לא ציפיתי שיהיה:מזגן עובד בכיתתה קיבלתם כבר שיעורים?לא יש לכן מורות\מורים חדשים?כןןן חילקו לכן משהו בביצפר?כלום :X איך המערכת? כל יום מסיימים ב 1 ועשרה חוץ מיום ראשון ושישי שזה 12 וחצי ומתחילים ב 9 יום חמישישי אך ההרגשה לחזור לביצפר?לא טובה מתי קמתן?7 ועשרה במשפט אחד היה:חם S: ומסריח כן כן יום חרא נקווה יום יותר טוב מחר :]

LironPoynter

New member
אני.../images/Emo11.gif בצפרר וואע.

שם: לירוניק.<:
עליתי לכיתה: י'.
החברים היו: מדהימות כמו תמיד
ביתספר/כיתה חדשים? בית ספר חדש (המ, תיכון); גם כיתה חדשה, י'5.
ציפיתי שיהיה: מוזר. באמת היה ^^"
קיבלתם כבר שיעורים? מה פתאום.><
יש לכן מורות\מורים חדשים? הכל חדש מבחינתי
אם כן, למה? ^
חילקו לכן משהו בביצפר? חחחחח כן. מערכות, ואבן מזל לשנה החדשהXD
איך המערכת? אממ סבירה +
הייתי בטוחה שנלמד 9 שעות, והכי הרבה זה 7.
אך ההרגשה לחזור לביצפר? לא כיף>:
מתי קמתן? רבע לשבע. כי ההסעה בשבע וחצי.
במשפט אחד היה: ווירדו, ווירדו ושוב ווירדו. אבל אני אסתדר:) בהצלחה לכולן

למעלה