יום ראשון ללימודים-איך היה?

McFly rullz

New member
חחח אני לומדת צרפתית!../images/Emo9.gif

במקום ערבית..וזה נחמדד^^

Lex 1

New member
לצערי ../images/Emo7.gif לא הייתה לי אפשרות אחרת...

המגמות שלנו בבצפר כל כך עלובות, אני לא חושבת שיש מישהו שבאמת בחר במגמה שהוא אוהב כי זה לא קיים.
. אני שונאת את הבצפר שלי כ"כ.

YuvalJones

New member
איזה מערכת 00"

אצלינו בתיכונים[ברמתגן] לא לומדים בשישי.. ^^"

Lex 1

New member
כייף לכם... ../images/Emo178.gif אבל אני מתארת לעצמי שבמהלך

השבוע אתם לומדים כל יום עד שעות מאוחר לא..? אז זה די מתאזן. אבל הייתי מעדיפה יום חופש בנוסף לשבת במקום למצב הנוכחי.

just orr

New member
ממ.. יום ראשון ללימודים ><

שם: אור
עליתי לכיתה: י'
החברים היו: חמודיייםם ^^ איך התגעגעתייי
(לאלה שלא ראיתי הרבה בחופש חח
)
ביתספר/כיתה חדשים? כן. כלכך חדש, שהתיכון אפילו לא גמור. ולאולם ספורט אי אפשר ממש להגיע. פפף, מזל שיש מזגן XDDDD
ציפיתי שיהיה: רגיל [?] ואכן כך היה D:
קיבלתם כבר שיעורים? לא..
יש לכן מורות\מורים חדשים? כן
אם כן, למה? אממ *בודקת במערכת* ספרות, מתמטיקה, כימיה, אנגלית [חלק] והמחנך שלנו גם חדש חח
חילקו לכן משהו בביצפר? לא... קיבלנו רק מערכת ודפים וכאלה -__-
איך המערכת? אממ... עדיין לא הכי הבנתי אותה O.O (אם מורה אחד יחליט להיות נחמד ולהסביר לי את כל העניין של המגמות ולמה לעזאזל אין ביולוגיה וכימיה, יהיה טוב.)
אך ההרגשה לחזור לביצפר? אממ... בסדר בינתיים :)
מתי קמתן? 7 ועשרים חח
במשפט אחד היה: בית ספרי שכזה. שתהיה לכולכן שנת לימודים טובה!!

מאיושSP

New member
ווואע איזה יום עמוס. סופסוף בבית. ../images/Emo122.gif

שם: מאי גיל: 14 ומשו.. עליתי לכיתה: ט' החברים היו: סבבה לגמרי:] ביתספר/כיתה חדשים? כיתה חדשה.. ציפיתי שיהיה: ממ לא משו.. אבל היה כיייףD: קיבלתם כבר שיעורים? נוופ. לא למדנו היום בכלל.>< יש לכן מורות\מורים חדשים? כן כמעט כולם חדשים.. אם כן, למה? כי זאת כיתה חדשה ונוספו מקצועות שלא למדנו שנה שעברה חילקו לכן משהו בביצפר? מערכת שעות.
איך המערכת? חרא! אך ההרגשה לחזור לביצפר? מוזרה, אבל אני עוד יומיים טסה לחודש אז.. למי איכפת! XD מתי קמתן? בשבע במשפט אחד היה: יופי טופי אחלה בחלה.

McFly rullz

New member
אוקיי אני התחלתי כבר בשלישי../images/Emo11.gif.../images/Emo6.gifאבל תקראווו

שם: מורן וזהו!חח אין לי כוח לרשום את כל השמות שובבXD
עליתי לכיתה:ח'
החברים היו:אחלה!כל כך התגעגעתי לחברות הכי טובות שלי..D:
ביתספר/כיתה חדשים?ממ לא!בית ספרי האהוב [לא] נשאר כמו שהוא
ציפיתי שיהיה:לא ציפיתי לכלום...חח כמו לא פעם זה היהXD
קיבלתם כבר שיעורים?נוט!ביום הראשון שלנו לא למדנו בכלל
יש לכן מורות\מורים חדשים?או-הא!כמעט כולםםםםםםםםם חדשים!
אם כן, למה?כי..הרבה בחופשת הריון?ומקצועות חדשים...
חילקו לכן משהו בביצפר?נמ...מערכת?
איך המערכת?
צריך לעבוד כמו חמור השנה><
אך ההרגשה לחזור לביצפר?נמ..כיף ולא כיף...חחח נו אתן מבינות אותי...[חלק ממכן....><]
מתי קמתן?נמ..התחלנו ב-10 אז קמתי בשמונה וחצי...^^
במשפט אחד היה:רק היום הראשון...היה אחלההה השאר לא
שנה מוצלחת!!!|4u|

sweet shir

New member
עונה:)

שם: שיר:) גיל: עוד מעט 15. עליתי לכיתה: י'10. החברים היו: האע? ביתספר/כיתה חדשים? כה.. הכל חדש. ^__^ ציפיתי שיהיה: מפחיד. קיבלתם כבר שיעורים? לא. יש לכן מורות\מורים חדשים? כן. כולם. ^^" אם כן, למה? כי זה בצפר חדשXD חילקו לכן משהו בביצפר? ממ מערכת ותקנון. איך המערכת? פסדר. אך ההרגשה לחזור לביצפר? מבאסת ;; מתי קמתן? 7. במשפט אחד היה: מלחיץ ומוזר.

Simple Girl 182

New member
עליתי כיתה ../images/Emo63.gif

שם:
אלמוג
עליתי לכיתה:
י'
החברים היו:
חבבים למדי..
ביתספר/כיתה חדשים?
כן, הכל חדש
ציפיתי שיהיה:
לא ידעתי למה לצפות אז לא ציפיתי
קיבלתם כבר שיעורים?
כן במתמטיקה
יש לכן מורות\מורים חדשים?
כן
אם כן, למה?
כי זה מה שקורה שמתחילים תיכון, לא?
חילקו לכן משהו בביצפר?
מערכת שעות נחשב?
איך המערכת?
חרא.!!!!!!
אך ההרגשה לחזור לביצפר?
סופסוף לפגוש את כולם אחרי שנים, די נחמד הייתי אומרת
מתי קמתן?
5:45 סתם כאבה לי הבטן..
במשפט אחד היה:
לא רוצה ערבית.!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

שם: אריאל גיל:14.3 עליתי לכיתה:ט' החברים היו:סבבה ^^ ביתספר/כיתה חדשים?לא, אבל ילד חדש בכיתה ציפיתי שיהיה:נחמד D:: קיבלתם כבר שיעורים?כן ;; יש לכן מורות\מורים חדשים?כן אם כן, למה?גיאוגרפיה, של"ח חילקו לכן משהו בביצפר?לא איך המערכת?נחמדה אך ההרגשה לחזור לביצפר?חרא מתי קמתן?רבע ל8 במשפט אחד היה:נחמד מאוד ^__^

ShellyJones

New member
ME! (=

שם: שלי... גיל: 13 עליתי לכיתה: ח' (מופת=/) החברים היו: כיפיים, כרגיל(= ביתספר/כיתה חדשים? לא... אבל ילד חדש בכיתה... ציפיתי שיהיה: לא היו לי ציפיות כ"כ גבוהות, בכל זאת בצפר... קיבלתם כבר שיעורים? לא... יש לכן מורות\מורים חדשים? יאפ אם כן, למה? מורשת-מנהלת ג"ג-מנהלת תנ"ך- מורה שאני לא זוכרת את שמה פיזיקה-אפילו הבצפר לא יודע... אבל מה שבטוח שלא המורה (האידיוט) הקודם... חילקו לכן משהו בביצפר? מדבקות שמצאו את דרכן לפח האשפה ואחת או שתיים על הלוח של הכיתה איך המערכת? קשה קשה קשה! ארבעה ימים בשבוע 7 שעות! יוםש שלישי חמש ויום שישי 4... אך ההרגשה לחזור לביצפר? רוצה עוד חופש! מתי קמתן? 7:00 פחות או יותר.. במשפט אחד היה: בצפר... =/

עונה

שם: אנסטסיה גיל:14 עליתי לכיתה: ט' החברים היו: נחמדים ביתספר/כיתה חדשים? נדה ציפיתי שיהיה:לפטר את מרגלית קיבלתם כבר שיעורים? לא לומדים עד יום חמישי יש לכן מורות\מורים חדשים? כן... (מיסטר כופר שונאת אותו) אם כן, למה?כי לא היו מורים? חילקו לכן משהו בביצפר? תיק אוכל "מקסים" איך המערכת? אין לנו אך ההרגשה לחזור לביצפר? מוזרה מתי קמתן?6.35 בגלל השעון המעפן במשפט אחד היה: סוף סוף לעשות משהו...

mcfly danna

New member
תסלחו למלכת הדיליי?

שם: דנה גיל:14 עליתי לכיתה:ט' החברים היו:סבבה... ביתספר/כיתה חדשים?חזרנו לכיתות שהיינו בהם בכיתה ז'... :( ציפיתי שיהיה:מצ'עמם כרגיל... קיבלתם כבר שיעורים?לא.. אבל חפרו לנו על ערכים... יש לכן מורות\מורים חדשים?נופ.. אם כן, למה? חילקו לכן משהו בביצפר?תיק אוכל!!! חשבתי שעברנו את גיל 6.. איך המערכת?חפירה קשה על ערכים.... אך ההרגשה לחזור לביצפר?רעה... מתי קמתן?8...חחח במשפט אחד היה:אני מעריכה את הערכים שלי... היה דיזסטר...

yael0000

New member
../images/Emo211.gif היה חם.זהירות, חפירה לפניך...

אממ אז לא הייתי צריכה לקום היום לבית ספר מסיבה פשוטה, לא היה. אבל אחותי דאגה להעיר אותי... תחילה היא כיבתה לי את המזגן, ואחרי זה היא אמרה שהיא מפעילה טלויזיה כי יש סנופי,( צ'ארלי בראון כ"כ חתיך שחייבים לראות) אחרי זה הצלחתי לישון עד איזה 8 והלכתי לשעה במחשב ואממ נסעתי עם אמא לת"א לואנס, אמרו לי שיש שם מבצע, איזה מבצע ואיזה נעליים. הנלים שעולות 200 שקל זה נעליים מלפני שנתיים, ומה שיפה זה יקר ובמידות גדולות. ומה שיפה זה או קטן או גדול. אז הלכנו לבוגרשוב לג'יפה ואז אממ קניתי ואנס חדשות TNT שאני איזה שנה מחפשת TNT במחיר סביר

למעלה